Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a Ti amo (6 db)

Hol lehet kapni a Ti amo Ti amo parfümöt?

Legjobb válasz: Nagyobb áruházakba, plázákba (Westend, Árkád, Sugár, stb...)vannak parfümériák és ott általában megtalálható.

Nagyobb áruházakba, plázákba (Westend, Árkád, Sugár, stb...)vannak parfümériák és ott általában megtalálható.

Ti hogyan választanátok ki a legjobb nyelvtanárt? Sziasztok! Magánúton szeretnék nyelvet tanulni. Mi az, amit elvártok egy nyelvtanártól? Mi volt az eddigi legnagyobb problémátok tanárral kapcsolatban? Hol lehet a legjobbakat megtalálni? Köszi.

Legjobb válasz: Fontos az ár, idõbeosztás (hogy tud-e rugalmas lenni a Te idõbeosztásodhoz), hogy hol tartja az órát, vannak-e könyvei vagy neked kell mindent egyénileg beszerezni, hogy vannak-e saját készítésû anyagai amibõl tanít, illetve azt sosem szabad hagyni el menjen az órai idõ privát beszélgetésbe, mert akkor ablakon kidobott pénz. Tehát nagyon fontos a szakmaisága, hozzáállása!

Fontos az ár, idõbeosztás (hogy tud-e rugalmas lenni a Te idõbeosztásodhoz), hogy hol tartja az órát, vannak-e könyvei vagy neked kell mindent egyénileg beszerezni, hogy vannak-e saját készítésû anyagai amibõl tanít, illetve azt sosem szabad hagyni el menjen az órai idõ privát beszélgetésbe, mert akkor ablakon kidobott pénz. Tehát nagyon fontos a szakmaisága, hozzáállása!
Hogy ne sokat beszéljen magyarúl. Különben egy középfokú vagy érettségi alatti nyelvtudással nem tudod megállapítani.
Az alapokat jobb tanfolyamon elsajátítani Magántanár akkor kell, ha pl. ny.vizsgára készülsz
Melyik nyelvet tanulnád?
Hol lehet a legjobbakat megtalálni? - A GYAK-on
A kérdező hozzászólása: Angolul már tudok, a spanyol nyelvre gondoltam. Utolsó válaszadó, hogy érted azt, hogy a GYAK-on? Köszi.

Hol tudnék venni olyan úszógumit a fél éves kisfiamnak, ami beleülős, a két lébét ki tudja dugni és van a tetején árnyékoló? Esetleg rendelni lehet valahonnan? Ti milyet használtok, hol vettétek?

http://www.teszvesz.hu/item680404972_beulos_bebi_uszogumi_ar..

Legjobb válasz: corában láttam ilyet vmi 1500körüli áron,de biztos van nagyobb áruházakban is strandon 3-4ezer

corában láttam ilyet vmi 1500körüli áron, de biztos van nagyobb áruházakban is strandon 3-4ezer
Én Keszthelyen vettem a kínaiba 1500, -Ft-ért.
Én a teszveszen vettem, de biztos, hogy a vaterán is találsz
Nincs ott a közelben Régió játékbolt abban én láttam ilyen fajta úszógumit.
Én játékboltba vettem 1450 ft-ért . Játékboltba tuti, hogy van ott érdeklõdj utánna.
Mi a Balaton parton vettünk egy beleülõset mikor nyaralni voltunk 1780ért.De most itt láttam a helyi játékbolt elõtt felfújva is.Auchanben és teszkóban én sem láttam.
Szia! Én ugyanilyet vettem (csak zöld színût) tavaly a kisfiamnak. Mi vásárban vettük (Pécsett) kb 1500ft-ért.
100 Ft-os bolt!
A kérdező hozzászólása: sajnos én se tescoban, se auchanban nem láttam cora pedig nincs a közelben esetleg nem vennél és elpostáznád?kifizetném
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs a játékboltban, 100ftosban sem, sehol nem találok


Pár hónappal ezelőtt megkarcoltam magamat de elég látható hlyen sikerült. Most megint megszeretném de nem tudom h hol valami olyan hely kellene a kezemen amit nem lehet látni. Tudnátok segiteni nekem? Ti miket karcoltatok/vágtatok magatokra?

Legjobb válasz: mondanám hogy" D: ne tedd kedvesem. még olyan fiatal vagy" vagy bármi b*zis szöveget hogy lebeszéljelek de a kérdés megfogalmazásából ítélve szerintem nem komoly a kérdés. ha meg az akkor...a seggeden. azt még te se látod. meg amilyen testrészt ruha fed azt álltalában nem szokták látni.

mondanám hogy" D: ne tedd kedvesem. még olyan fiatal vagy" vagy bármi b*zis szöveget hogy lebeszéljelek de a kérdés megfogalmazásából ítélve szerintem nem komoly a kérdés. ha meg az akkor...a seggeden. azt még te se látod. meg amilyen testrészt ruha fed azt álltalában nem szokták látni.
És ez neked miért jó? Pár év múlva úgy meg bánod mindt a szar.! Vagy most ez a trend? Sok fiatal “karcolja“ magát.. érdekes vagyis inkább kövezni való!!
Jöhetne már a következõ jégkorszak, "kezdünk" korcsosodni.
nyomorék
pár hónapja?már nem azért de ha "szeretnéd"akkor nem pszichés okkal teszed vannak akik kényszeresen bántják magukat és nem tudnak tenni ellenne(egyik barátnõmnek 3évig kellett pszichológushoz járni mert nem bírta abbahagyni), vannak akik évekig próbálják abbahagyni neked meg kedved támad hozzá gratulálok ha ennyire unatkozol akkor keress hobbit ja, és csak azok karcolnak akik "divatból"csinálják, ilyet is ismerek és ez szánalmas akik tényleg csinálják nem karcolgatnak hanem vágnak és ezt onnan tudom hogy rengeteg vért töröltem már le nekem fontos emberrõl, de nyilván nincs annyi idõd hogy belegondolj abba hogy ez mennyire nem játék és mennyire felelõtlen vagy

Szombathelyi ékszerteknős gazdik! Ti hol veszitek a fagyasztott apróhalat a teknőseiteknek? És májból milyet lehet neki adni? Ha jól emlékszem, sertést nem, de biztos, ami biztos, inkább rákérdezek itt is. :D

Legjobb válasz: Én ugyan Pesti vagyok, de Kaisersben vettem. Láttam Tescoban is, 1-2 kilós kiszerelésben, a halas pultban. Sokkal olcsóbb, mint állatkereskedésben kicsi adagonként.

Én ugyan Pesti vagyok, de Kaisersben vettem. Láttam Tescoban is, 1-2 kilós kiszerelésben, a halas pultban. Sokkal olcsóbb, mint állatkereskedésben kicsi adagonként.
elnézést, pesti természetesen kisbetûvel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!