Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a Ti (48 db)

Budapesten hol lehet a szabadban szexelni? Ti eddig hol csináltátok?

Legjobb válasz: Otthon... ugye milyen furcsa? :)

Otthon... ugye milyen furcsa? :)
parkokban pl
A Duna fenekén :)
lehetni nem lehet sehol, mert ha észre vezsik megbüntetnek érte, amugy ha már ezt akarjátok legyetek kicsit találékonyak. a legtöbben természetesen este/éjjel parkban szokták.
A kérdező hozzászólása: Prof. Shevy, az a legextrémebb helyszín. :D
ma 13:41 ugye? :D Mert senki nem csinálja ott. :D
A kérdező hozzászólása: én mindig :)
Bárhol megpróbálhatod! Az már más kérdés, hogy érdemes-e....
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiságból szeretném MAJD.

Ti hogyan választanátok ki a legjobb nyelvtanárt? Sziasztok! Magánúton szeretnék nyelvet tanulni. Mi az, amit elvártok egy nyelvtanártól? Mi volt az eddigi legnagyobb problémátok tanárral kapcsolatban? Hol lehet a legjobbakat megtalálni? Köszi.

Legjobb válasz: Fontos az ár, idõbeosztás (hogy tud-e rugalmas lenni a Te idõbeosztásodhoz), hogy hol tartja az órát, vannak-e könyvei vagy neked kell mindent egyénileg beszerezni, hogy vannak-e saját készítésû anyagai amibõl tanít, illetve azt sosem szabad hagyni el menjen az órai idõ privát beszélgetésbe, mert akkor ablakon kidobott pénz. Tehát nagyon fontos a szakmaisága, hozzáállása!

Fontos az ár, idõbeosztás (hogy tud-e rugalmas lenni a Te idõbeosztásodhoz), hogy hol tartja az órát, vannak-e könyvei vagy neked kell mindent egyénileg beszerezni, hogy vannak-e saját készítésû anyagai amibõl tanít, illetve azt sosem szabad hagyni el menjen az órai idõ privát beszélgetésbe, mert akkor ablakon kidobott pénz. Tehát nagyon fontos a szakmaisága, hozzáállása!
Hogy ne sokat beszéljen magyarúl. Különben egy középfokú vagy érettségi alatti nyelvtudással nem tudod megállapítani.
Az alapokat jobb tanfolyamon elsajátítani Magántanár akkor kell, ha pl. ny.vizsgára készülsz
Melyik nyelvet tanulnád?
Hol lehet a legjobbakat megtalálni? - A GYAK-on
A kérdező hozzászólása: Angolul már tudok, a spanyol nyelvre gondoltam. Utolsó válaszadó, hogy érted azt, hogy a GYAK-on? Köszi.

Hol lehet kapni TI$A terméket?

Hol lehet Magyarországon ti$a sapkát/pulóvert venni? Eddig csak a ti$a oldalán találtam de csak a szállítás $68 (~15K Ft) ami elég sok plusz az amúgy se kevés áraihoz. Apródon láttam pár ti$a sapkát de azok 100% hogy nem eredetiek.

Fiúk, ti mire vélitek azt (aki így járt folyton, mint én), ha a képetekre azt mondja az összes csaj, hogy nincs veled baj, de az összes lány, akinél bepróbálkozol elutasít? Hol lehet a gond?

Akkor utasít el, mikor még meg sem szólaltál. Tehát nem a beszéd lesz a gond. Az előbb küldtem el képeket és azt mondták, hogy nincs gond, csak vágd le azt a kis kecsekeszakállat stb. Mégis élőben soha nem kaptam még egyetlen pozitív visszacsatolást sem a lányoktól, folyton csak elutasítás jár a nyomomban. Kikészültem.

Legjobb válasz: Hát, talán élõben kéne próbálkozni...

Hát, talán élõben kéne próbálkozni...
Azt jelenti hogy nem vagyok kõgazdag.
A kérdező hozzászólása: Én is így szoktam, beszélgetek a lánnyal, de egy idõ után már vissza sem írnak. Azelõtt is csak erõltetetten, pl rébuszokban, hogy igen vagy nem, nem tudom stb. Utána már nem is írnak. Holott a csaj az elõtt írta le, hogy nincs veled baj. Vagy van csak hazudik?
én meg beszélgettem már a csajjal, csak nem ír vissza :(((
Azért, mert a külsõdet értékelik, amivel nincs baj. Az nem jelenti azt, hogy a belsõvel se lenne! A normál kinézet még nem jelenti azt egy lánynál, hogy meg akarja ismerni az illetõt. Ahhoz olyan jellem is kell, hogy vonzó legyen.
Lehet hogy a kisugárzásoddal van gond! Nem jó ha úgy mész oda, hogy túl magabiztos vagy. Attól megijedünk vagy szimplán kinevetjük(magunkban). És az sem jó ha süt rólad a pánik és a félénkség. Meg kell találni az arany középutat! És fontos a testbeszéd! Ha akarsz küldhetsz képet priviben! Hátha ott is segíthetek:)
A kérdező hozzászólása: Elsõ: élõben próbálkozok, csak neten képet küldök, ha kérnek. De élõben megyek oda egy lányhoz. Mindig taccs a vége.
A kérdező hozzászólása: Örökké az van, hogy küldök egy képet és 10 bõl 9 szer azt kapom, hogy lenyírod a kis szakállad, meg a hajaddal kezdesz valamit, akkor rendben vagy. Aztán ezeket megcsinálom és ugyanúgy 10 bõl 10 elutasítás a vége úgy, hogy szinte nem is hagy szóhoz jutni a csaj (tehát nem a beszéddel van a gond). Vagy ne tudom. Nekem nagyon elegem van ebbõl. Meg az öltözék. Vegyél fel ezt meg azt és lesz csajod. aztán ráköltök 2 jó nadrágra, pulcsira, meg cipõre több tízezer ft-ot, aztán még mindig ugyanúgy elutasítás. Mit tegyek?
Velem is ezt csinálták folyamatosan, mostanában már annyira hidegen hagy a dolog, hogy szimplán leszarom az egészet. :)
én már annak is örülnék, ha azt mondanák a képemre, hogy nincs baj :D
nincs veled baj=nem akarok veled összejinne, de ne menjen el az önbizalmad mert nem vagy csúnya, próbálkozz tovább és össze fog jönni

Hol lehet kapni a Ti amo Ti amo parfümöt?

Legjobb válasz: Nagyobb áruházakba, plázákba (Westend, Árkád, Sugár, stb...)vannak parfümériák és ott általában megtalálható.

Nagyobb áruházakba, plázákba (Westend, Árkád, Sugár, stb...)vannak parfümériák és ott általában megtalálható.
Egyetem. Ismerõsök ismerõsei. Fõvárosi Szabó Ervin. 24F
jujjjj... amúgy fordítva ugyanez a látásmód! a nõk ott mind [email protected] a szójárás fordítva is nemde??? szóval ha dugni akarsz akkro menj csak nyugodtan morisba...:) de ki tudja lehet h komoly is lesz a végén....de legalább egy kicsit lehûtöd magad...az is több mint a semmi nemde?? amúgy meg bárhol akár a helyi közértben is lehet ismerkedni...
Morrisons's-ba ribancok járnak ?

Hol lehet 15-16 éves srácokkal megismerkedni komolyabb kapcsolat céljából, nem csak msn. Ti hol ismertétek meg a barátotokat/barátnőtöket?

Legjobb válasz: Szerintem Bp. II ker. ott keresgélj. Ez milyen kérdés?:) Bárhol disco,iskolai rendezvények...:) légy nyitott! és meglátod megtalálod!

Szerintem Bp. II ker. ott keresgélj. Ez milyen kérdés?:) Bárhol disco, iskolai rendezvények...:) légy nyitott! és meglátod megtalálod!
Szerintem ha tartós kapcsolatot keresel, nem egy éjszakás kalandot, akkor a disco-t felejtsd is el :D ... Amugymeg aztmondják, hogy az igazival akkor ismerkedsz meg mikor nemszámiitasz rá és nemakarsz épp mindenkép összejönni valakivel.Én is iigy ismerkedtem meg a barátnõmmel akivel már 14 hónapja együttvagyunk :) . Az egyik haverom osztálytársnõje volt. Rászedett a haverom, hogy egyik este menjek ki vele és pár osztálytársával.... nemis volt kedvem hozzá. Kimentem kedvtelenül úgy, hogy gondoltam, hogy megismerkedek a béna osztálytársaival, aztán valahogy túlélem az estét...Mondanom sem kell, hogy a jelenlegi barátnõm is az egyik osztálytársa a havernak :D megismerkedtünk...egybõl megtetszett.Aztán jött pár hetes udvarlás, és összejött.
Szia! én 16 éves vagyok.Eddigi szerelmeimet a chaten ismertem meg. Az egyik kapcsolat 8 hónapos volt.A másik meg még most is tart 9 hónapja.Ráadásul a srác velem egy utcában lakik.Nem is ismertem pedig tök közel lakik.:D Chat után persze jött az msn, jó sokat beszélgettünk, merthát jobb óvatosnak lenni ha ilyen helyen ismerkedik az ember. Szóval chaten, meg msn-en is tudsz rendes, hozzád vaó srácokat is szerezni! de lehet hogy csak nekem volt ilyen szerencsém:)
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok szoktam buliba járni de nem gyakran kutyám nincs:s végülis nem görcsösen keresek pasit csak vágyok a szerelemre
Szórakozni szoktál eljárni a abrátnõiddel?Discoba?Ismerkedj ott például.Amúgy hány éves vagy?Szerintem ráérsz még, nem kell ezt görcsösen keresni, mozdulj ki, ha van kutyád sétáltasd a parkban így is lehet ismerkedni!
Köszi! :-)
Ez az mm engem is éredekelne!!! Ha nem Te, kérdezõ, valaki szánjon meg és világosítson fel!!! Köszi!
Mi az a mm?? Ha elmondod írok kommentárt :D
A kérdező hozzászólása: mm=mármint ez olyan mint a np=nem probléma nm=nincs mit:D ötletek?
A kérdező hozzászólása: mármint:D am debreceni vagyok tehát Budapest kizárva suli:az az a hely ami "tabu" 4 éven keresztültalálkozni miután szakítunk:S nem a legjobb köszönöm a tippeket:d várom a többit is:D
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek ez azért ilyen tipikus egymásnak vagytok teremtve sztori:D hát várok az igazira:D
A kérdező hozzászólása: milyen chat?? mi a neve?
Szia! Én viszont a diszkóban ismertem meg a páromat, csak szombatonként találkoztunk egy hónapon át..aztán már hétközben és péntek este.. 3 éve járunk együtt, idén összeköltözünk..Szerencsém volt..
A kérdező hozzászólása: :D dejó neked:D gratulálok a 3 év azért nem semmi:D
One Euro-s boltokban, vagy százforintosokban lehet kapni.
Elég bénák... :D De ár-érték arányban jó. :)
van pàr termèkük ami jo!
Nekem a pirosítójuk bevált, szeretem, mert szép a színe és viszonylag tartós. Mondjuk nem a 40°C-ba, de ez nálam nem gond, mert a nagy melegben amúgy sem igen sminkelek. Mást még nem próbáltam a miss rose-tól.
A kérdező hozzászólása: KÖSZII <3 :)

Hol tudnék venni olyan úszógumit a fél éves kisfiamnak, ami beleülős, a két lébét ki tudja dugni és van a tetején árnyékoló? Esetleg rendelni lehet valahonnan? Ti milyet használtok, hol vettétek?

http://www.teszvesz.hu/item680404972_beulos_bebi_uszogumi_ar..

Legjobb válasz: corában láttam ilyet vmi 1500körüli áron,de biztos van nagyobb áruházakban is strandon 3-4ezer

corában láttam ilyet vmi 1500körüli áron, de biztos van nagyobb áruházakban is strandon 3-4ezer
Én Keszthelyen vettem a kínaiba 1500, -Ft-ért.
Én a teszveszen vettem, de biztos, hogy a vaterán is találsz
Nincs ott a közelben Régió játékbolt abban én láttam ilyen fajta úszógumit.
Én játékboltba vettem 1450 ft-ért . Játékboltba tuti, hogy van ott érdeklõdj utánna.
Mi a Balaton parton vettünk egy beleülõset mikor nyaralni voltunk 1780ért.De most itt láttam a helyi játékbolt elõtt felfújva is.Auchanben és teszkóban én sem láttam.
Szia! Én ugyanilyet vettem (csak zöld színût) tavaly a kisfiamnak. Mi vásárban vettük (Pécsett) kb 1500ft-ért.
100 Ft-os bolt!
A kérdező hozzászólása: sajnos én se tescoban, se auchanban nem láttam cora pedig nincs a közelben esetleg nem vennél és elpostáznád?kifizetném
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs a játékboltban, 100ftosban sem, sehol nem találok

A gtx 650 ti boostot ilyen fajtába hol lehet megvenni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Úgy érted referencia hûtéssel?

Úgy érted referencia hûtéssel?
Szerintem Mo.-on ilyet nem találsz !
Nem is érdemes ilyet venni, eléggé szarok a ref. hûtések.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!