Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a SAMIM (5 db)

Hol lehet a serious sam 3-hoz crackot letölteni? Jelszavas fájlok nélkül?

Legjobb válasz: parancsolj: google: thepiratebay ha megvan, annak a keresõjébe: serious sam 3 crack és rákattintasz a legelsõ találatra és letöltöd.

parancsolj: google: thepiratebay ha megvan, annak a keresõjébe: serious sam 3 crack és rákattintasz a legelsõ találatra és letöltöd.
A kérdező hozzászólása: köszi

Hol lehet letölteni a SAMIM Heater című dalt az Internetről?

Legjobb válasz: például innen http://www.mp3fusion.net/mp3_download/4515616/Samim_heater_m..

Hol lehet megnézni magyar szinkronnal a Sam & Cat-et vagy ha még nem lehet akkor majd mikor?

Sam & Cat, V mint Viktória, iCarly, Nickelodeon

Legjobb válasz: Magyarországon még nem adják. A Nickelodeon-on fogják majd.

Magyarországon még nem adják. A Nickelodeon-on fogják majd.
Sajnos még nem szinkronizálták, pedig már én is várom. De feliratosan fent van az indavideon.


a karburator kitakaritasa csodakra lehet kepes......
Ha falsot sziv a fekrasegitonel az is produkalhatja nagyon szelsoseges esetben...Eloszor probald meg az elozo javaslatot.
alapjárati motor esetleg ?
A kérdező hozzászólása: mágnes szelepes, amit már kitakarítottam de semmi..alapjáraton , a gyorsítóból olykor benzin folyik.. ! az lenne a baja?

Ez vajon mi lehet? 11 hetes vagyok és apro nyilalások vannak a samba nem is tudom pontosan hol néha néh a elöjöna nap folyamán. Kicsit idegesit mi lehet ez vegyek be magnéziumot erre?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is voltak nyilallások a hasamban, azt orvosom azt mondta, ez kisugározhat a szeméremcsont irányába és felfele a rekeszizom vagy a szegycsont irányába is. 11 hetesen 3x1 magneb6-ot javasoltak nekem. Állítólag a méhszalagok nyúlása miatt lehet ez (vagyis azért, mert nõ a méh).

Szia! Nekem is voltak nyilallások a hasamban, azt orvosom azt mondta, ez kisugározhat a szeméremcsont irányába és felfele a rekeszizom vagy a szegycsont irányába is. 11 hetesen 3x1 magneb6-ot javasoltak nekem. Állítólag a méhszalagok nyúlása miatt lehet ez (vagyis azért, mert nõ a méh).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!