Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a Ren és (3 db)

Hol lehet letölteni a Ren és Stimpyt magyarul?

NAgyon kéne...

Legjobb válasz: Huh ez a kérdés nagyon régi de azért én megadom most én rá a választ:http://www.kingdownload.mlap.hu/ <------nem mindegyiket lehet letölteni de van fent rajta egy jó pár rész :DDDD

Huh ez a kérdés nagyon régi de azért én megadom most én rá a választ:http://www.kingdownload.mlap.hu/ <------nem mindegyiket lehet letölteni de van fent rajta egy jó pár rész :DDDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm, meglesem :P

Hol lehet venni személyesen Salus és Szamos babacipőket? Ezeket az a baba is hordhatja, akinek rendbe van a lába?

Legjobb válasz: Mi Salus-t vettünk a kislányomnak Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky úton, de sajnos nem emlékszem, hányas szám alatt volt a bolt. Egy gyógyászati segédeszközöket árusító üzletben vettük. A nagy troli megállóhoz közel volt.

Mi Salus-t vettünk a kislányomnak Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky úton, de sajnos nem emlékszem, hányas szám alatt volt a bolt. Egy gyógyászati segédeszközöket árusító üzletben vettük. A nagy troli megállóhoz közel volt.
Ha Bp-rõl van aszxó, akkor nagyon ajánlom a Nagy Lajos király útján lévõ gyerekcipõboltot: http://gyerekcipobolt-tokmag.hupont.hu/ Pici bolt, hétvégeken általában tömve, de nagy a választék, és profik az eladók. Szerintem mielõtt ilyet veszel neki, nézesd meg egy ortopédussal. A barátnõm is megvette a fiának, aztán az ortopédiai vizsgálaton kiderült, hogy a gyerek abba az 5%-ba tartozik, akiknek kifejezetten káros a kifelé döntött sarok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!