Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a Ren (7 db)

Esküvõre szeretnék a páromnak fehér rendõri díszegyenruhát, hol lehet kérni?

Hol lehet igényelni?A rendõrségtõl vagy készíttetni kell?Illetve milyen engedély kell hozzá?

Legjobb válasz: ebay :)

ebay :)
A kérdező hozzászólása: Mostmár sikeresen utána jártunk!Csak a , , vezetõség, , nem volt elérhetõ...Akik segíteni próbáltak annak köszönöm!
Azt írtad korábban, hogy "Ténylegesen rendõr". Akkor miért kellene bármilyen engedély a viseléséhez? Gondolom, a párod a testületben minden felvilágosítást megkapna, -ha érdeklõdne! Azt már csak félve említem, -mivel korábban én is egyenruhás voltam- hogy az öltözködési szabályokat neki is illene ismernie!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kultúrált megnyílvánulásodat!!!!Nem lehetsz valami agyon iskolázott!Arra értettem az engedélyt, hogy parancsnoki vagy hasonló, mert ugye aki nem rendõr az nem viselheti!Barom! Engem mint nõt még sosem marháztak le, de azért gratulálok az inteligenciádhoz!
Ruhaviselési. Hahahaha...
Milyen engedély kéne egy ruhához te marha? Fegyverviselési?
A kérdező hozzászólása: Akkor nem kell hozzá külön engedély?
Ne foglalkozz velük, jó lesz az! A parancsnokát kérdezzétek meg, vagy Budapesten a Tagló utcai ruházati ellátót, vagy a Bölcsöde utcai ruházati bolt (bár lehet, hogy õk már elköltöztek, rég voltam náluk). Abban nem vagyok biztos, hogy fehér van, de ha a sötétkéket kölcsön tudjátok kérni, az alapján lehet készíttetni egy fehéret! :)
Egy szóval nem mondtam, hogy probléma, csak azt, hogy nem értem, miért.
A kérdező hozzászólása: Nem értem sokaknak miért probléma ez???Egyszerûen nagyon szép és elegáns...Ezzel nem a munkáját vonjuk bele!!!!
Most már csak az a kérdés, hogy vajon miért kell belevonni a munkáját az esküvõtökbe...... ehh, nem értem én ezt.
A kérdező hozzászólása: Ténylegesen rendõr (zászlós), csak eddig még nem kérdeztünk utána a munkahelyén, elõtte informálódok...
Ha ténylegesen rendõr, akkor a testülettõl kaphat/vásárolhat. Ha civil, akkor nem viselheti!
A párodnak van egy intranetes belsõ hálózat. Ott kell megkeresni a ruházati ellátót Budapesten. Vagy másik megoldás az, ha szintén ugyan ezen a hálózaton belül van egy Holdudvar nevû fórum, ott esetleg kérhet más kollégától kölcsön. Ha a kollégái is belemennek, nagyon szép rendõri esküvõt össze lehet hozni. Pl.: http://www.youtube.com/watch?v=zsAFCdir_sQ

Nem indul a PCm Minden rendben a bekapcs. Gombbal. Hogy tudom megnézni, hogy hol a probléma? Egy feldagadt kondenzátort se látok se az alapl. on se a tápban. Két kósza megvágott vinyókábel kilóg, azok érhettek hozzá valamihez az lehet a baj?

Nem kapcsolt be sehogy, nem látok feldagadt kondit vagy égést semmit, de egyik nap éreztem egy nagyon enyhe olvaldt műanyag szagot. Csak arra a két vincseszter számára áramot adó megvágott kábelre tudok gondolni, hogy hozzáértek az alaplaphoz és rövidre zárták... Az lehet?

Legjobb válasz: Nem kizárt, de innen nem lehet megmondani. Kérj kölcsön egy tápot, és próbáld meg vele.

Nem kizárt, de innen nem lehet megmondani. Kérj kölcsön egy tápot, és próbáld meg vele.
Meg se nyekken bekapcsoláskor? Mert akkor táp. Ha bekapcsol, de nem bootol be, akkor valszeg alaplap.
Nézd át a HDD alkatrész aljazatát egy olyan alkatrészt keress ami fekete kis négyzet alakú 8-lábazata van 4 az egyik felén és 4 a másik felén .Többnyire ez a kis fekete alkatrész szokott elfüstölni ez szabályozza a HDD - nek a feszültséget .Ha zárlat keletkezett a gépbe valamilyen okból akkor a tápegység belsejében elment a biztosíték vagy a stabilizáló alkatrész . Tápcsere mindenképpen javasolt ! Ha kicserélted a tápegységet úgy indítsad be , hogy csak kis idõre .Figyeld valamelyik alkatrész nem e füstöl ha nem akkor nincs alkatrész probléma .Ha ebben a tápegységben is elmegy a biztosíték akkor alaplap csere ajánlott ! Ha régebbi géped van pl:.AMD akkor számíthatsz a processzor (CPU)cserével is de ez ritka . -Alex-
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Hol lehet letölteni a Ren és Stimpyt magyarul?

NAgyon kéne...

Legjobb válasz: Huh ez a kérdés nagyon régi de azért én megadom most én rá a választ:http://www.kingdownload.mlap.hu/ <------nem mindegyiket lehet letölteni de van fent rajta egy jó pár rész :DDDD

Huh ez a kérdés nagyon régi de azért én megadom most én rá a választ:http://www.kingdownload.mlap.hu/ <------nem mindegyiket lehet letölteni de van fent rajta egy jó pár rész :DDDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm, meglesem :P

Hol lehet (milyen e-mail címen) benyújtani a rendõrséghez fellebezést?

Kaptam két gyorshajtási bírságot is ugyanannál a helyszínnél, úgy, hogy ahonnan behajtottam nem volt kitéve 30-as zóna tábla (a többi utcánál mondjuk igen, de annál nem) Hová és milyen formában forduljak fellebezés ügyileg?

Legjobb válasz: Levélben a bírságról szóló határozatban foglaltak szerinti hatóságnál, bírósàgnál. (Határozatokban mindig szerepel a fellebbezés mikéntje.)

Levélben a bírságról szóló határozatban foglaltak szerinti hatóságnál, bírósàgnál. (Határozatokban mindig szerepel a fellebbezés mikéntje.)

Szex, de hol? Van egy új lakó, felborult a rend a házban. Lehet így?

4 éve vagyok kapcsolatban, eddig otthon szexeltünk nálunk, de most ide költözött nagymamám és már 2* sikerült ránknyitnia. Arra lennék kíváncsi, hogy ha volt már valaki ilyen helyzetben, hogy oldották meg? Mármint hol szexeltek. Ugyebár nem annyi, hogy na, gyors 5 perc, és nem élvezem, mert félek, hogy ránknyitnak. Most hárman lakunk itt.(anya, nagymamám, én). Nagymamám, ha valami hírtelen mondanivalója van, csak úgy bejön, vagy kopog, de nem vár. Megsérteni nem akarom, mert mégis csak öreg...

Legjobb válasz: Beszélni kell nagymamával, szerintem meg fogja érteni. Kérd meg, h kopogjon, és várjon, hogy szóljatok. Esetleg akasszatok sztetoszkópot a kilincsre, mint a dr.houseban(pff, ez gáz volt, bocsi). Mindenképp beszélj vele. Most öreg, de volt õ is fiatal, nem hinném, hogy megbántódna, míg ha 12*re nyit majd be, sokkal dühösebben fogtok vele beszélni.

Beszélni kell nagymamával, szerintem meg fogja érteni. Kérd meg, h kopogjon, és várjon, hogy szóljatok. Esetleg akasszatok sztetoszkópot a kilincsre, mint a dr.houseban(pff, ez gáz volt, bocsi). Mindenképp beszélj vele. Most öreg, de volt õ is fiatal, nem hinném, hogy megbántódna, míg ha 12*re nyit majd be, sokkal dühösebben fogtok vele beszélni.
a zárcsere szép és jó, csak azért az illúzióromboló, h mama nem tud bemenni, és , , kopog meg kislányom, nyisd ki, ez meg az kellene a szobából.." egy idõ után már csúnyán rátiltanák a mamára az biztos :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, a válaszokat. Egy páran kacagtam egy is jót. :D Mégegyszer köszi.
cseréljetek zárat! oldja meg a barátod, mégis õ a férfi! még az sem baj ha a mama látja, basszus ez eleve illetlenség csak úgy kopogás benyitogatni másik szobájába... mit gondol mit csináltok? sakkoztok?
Mond meg neki, hogy szex közben valóban nem láttok senkit szívesen.:D
Vagy vegyétek be a mamát is az akcióba.:D De viccen kívül, nálunk is volt ilyen, annyi különbséggel, hogy ráadásnak öcsém is meg anyám is benyitogat kopogtatás nélkül. Szerencsére van egy használaton kívüli lakásunk, így újabban ott oldjuk meg. Vagy épp autóban.:) Régebben az volt a szerencse, hogy ha mamám keresett valamiért, elordította magát a ház végében, és volt idõ felkészülni rá. De volt, hogy nem ordibált, hanem bottal jött. Annak meg a kopogását lehetett meghallani. A fülem meg már ráállt egy idõ után arra a hangra, és olyankor is hallottam, mikor épp nem jött.:D Egyébként az lett a vége, hogy ránknyitott egyik alkalommal. Én meg mondom neki tréfásan, "mama, nem szállsz be? Szívesen látunk!" Azóta fasírtban vagyunk, nem keres, nem nyitogat be.:D De nem is baj.:) Próbáljátok meg a hölgynél az ilyet intézni, vagy autó, esetleg néha-néha valami kis szobát kivenni, pl koleszban meg ilyenek...
Mondd meg, hogy úgy általában szívesen látjátok, de ti szoktatok szexelni is és közben tényleg nem örültök ha bejön. Lehet megsértõdik, meg kiakad, hogy szexeltek, de tuti, hogy jól megjegyzi, amit mondtál és nem fog bemászkálni, hogy megkímélje magát a látványtól. Esetleg cseréljetek zárat.
A kérdező hozzászólása: Én otthon lakom anyukámmal, és immár mamámmal. A párom megint otthon, én hozzájuk nem járok. Valószínüleg zárcsere lesz, jobb ötletem nekem sincs. A baj az, hogy ahogy beköltözött, nem alakult még ki mindennek a helye, az én szobám is olyan jelenleg, mint egy raktár. Ráadásul, most anya is itt alszik, míg a másik szoba nincs kész, mert azt nem használtunk, kell neki egy renoválás. Így attól félek, ha kell valakinek, valami, bejönnek érte.
Zárcsere más megoldás nincs nálunk is ez volt így oldottuk meg.
Akkor zárcsere! Nem múlhat a szexuális életetek egy ötszáz forintos zárbetéten! :-))))
a párodnál? vagy együtt laktok?
Zárkózzatok be! Akkor nem tud rátok nyitni.
A kérdező hozzászólása: A páromékhoz azért nem járok, mert anyósommal nem beszélek.
Szia! Ha nincs meg a kulcs, egy retesz? Hát nem tudom, ha a nagyi elég idõs, és akkoriban, amikor õ fiatal volt, még másabbak voltak az ide vágó normák, nemcsak, hogy nem fogja megérteni a te helyzeted, hanem még csûnyán is nézhet rád. Jöhetnek a példamondatok: "Az én koromban bezzeg..." kezdetûek. Nem értem, a párodékhoz miért nem lehet felmenni, az, hogy eddig te nem jártál náluk, még nem kizáró ok. Szükség törvényt bont... Amúgy meg keressetek maminak egy himzõszakkört, vagy kórust, hogy legalább heti 1szer 2szer kimozduljon, és azt az idõt használjátok ki. Neki is jót tenne, meg nektek is. :) Üdv!
A kérdező hozzászólása: Már szóltam neki, és megsértõdött, hogy nem látjuk szívesen. Nem lehet vele beszélni. Elveszett a kulcsom. :((( Köszi.
Beszéljetek meg egy olyan jelrendszert, hogy ha az ajtó zárva van, akkor tényleg csak tûz esetén zavarjon titeket, mert szeretnétek együtt lenni kettesben. Csak egy ötlet.
Nálunk marad az éjszaka, vagy amíg nincsenek itthon a többiek. Ha itthon vannak, fent áll a veszélye az öcsike látogatásának, csak úgy, esetleg apuci akar azonnal és sürgõsen mutatni valamit, ami persze nem tûr halasztást. esetleg a kertben kezdenek el játszani a gyerekek, és nálunk ilyenkor nincs behúzva a függöny, csukva az ablak...
nem nagyon értem a nagymamádat. azért mert rátoknyit és ennek nem örültök, ezért ti nem akarjátok, hogy ott legyen? beszélj vele! tapasztalataim szerint az idõsebb emberekkel elõfordul az ilyen viselkedés. csak magukkal foglalkoznak. az én nagyim is ilyen, csak persze nálunk nem állt fent egy ilyen kellemetlen szituáció. níyugodtan piríts rá. Legyél határozott, állj ki magadért és ne a megszeppent unokát játszd. ha látja, hogy magabiztos vagy és felnõttként viselkedsz, nem gondolja majd úgy hogy benyitogathat, és azt sem, hogy neked nem szabad szexelned a barátoddal. Nem õ körülötte forog minden, hogy mikor min sértõdik meg. ezt meg kell értetned vele. Amúgy véletlen benyitogatások szerintem elõfordulhatnak akkor is, ha mindenki ismeri a kopogás illemét. Elvégre az ember otthon van és hajlamos elengedni magát. Fõleg ha 4 éve van barátod, akkor õ már szinte csládtagnak számít. Tehát mindenképpen oldd meg valahogy a zárhatóságot. Amíg nincs alkalmad zárcserére keress egy alkalmi megoldást. pl retesz, akármi amivel leglább belülrõl zárható lesz a szoba.
Nekem is volt hasonló estben részem, én azt hiszem a családdal tisztázni kell a tényállásnak a lényegét le kel ülni és megbeszélni. Mindenkinek megvan a saját kis intim területe és oda szeretne vissza vonulni idõnként , ha ezt végkép nem értik , belsõleg retesszel , vagy ajtó lánccal lehet megoldani.
Szia! Hááát, így érthetõ. Akkor nem marad más, mint nagyokat sétálni a természet lágy ölén, esetleg arra, amerre nem sokan járnak...a többit rátok bízom. De én komolyan gondoltam, hogy a nagyinak kellene valami nem otthon ülõs, rendszeres hobbit találni, hogy más közegben, társaságban is legyen, ne csak a tietekben. Elõbb utóbb a négy fal között besavanyodhat, és ha az ember unatkozik képes mindenfélével foglalkozni, és egy idõ után idegesítõ lenni. Csak találtok egy varrókört, vagy valamit, ami lekötné. Üdv!

Hol lehet venni személyesen Salus és Szamos babacipőket? Ezeket az a baba is hordhatja, akinek rendbe van a lába?

Legjobb válasz: Mi Salus-t vettünk a kislányomnak Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky úton, de sajnos nem emlékszem, hányas szám alatt volt a bolt. Egy gyógyászati segédeszközöket árusító üzletben vettük. A nagy troli megállóhoz közel volt.

Mi Salus-t vettünk a kislányomnak Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky úton, de sajnos nem emlékszem, hányas szám alatt volt a bolt. Egy gyógyászati segédeszközöket árusító üzletben vettük. A nagy troli megállóhoz közel volt.
Ha Bp-rõl van aszxó, akkor nagyon ajánlom a Nagy Lajos király útján lévõ gyerekcipõboltot: http://gyerekcipobolt-tokmag.hupont.hu/ Pici bolt, hétvégeken általában tömve, de nagy a választék, és profik az eladók. Szerintem mielõtt ilyet veszel neki, nézesd meg egy ortopédussal. A barátnõm is megvette a fiának, aztán az ortopédiai vizsgálaton kiderült, hogy a gyerek abba az 5%-ba tartozik, akiknek kifejezetten káros a kifelé döntött sarok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!