Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a Balatonon fürödni (1 db)

Hol lehet kutyussal a Balatonon fürödni?

Legjobb válasz: UNDÓRÍTÓ:@ FÚJJ

UNDÓRÍTÓ:@ FÚJJ
A kutyát tilos a vizbe vinni!sajnos.pedig az a kis állat nem szarik bele a vizbe!nem pisil bele, nem dobálja tele csikekel, üditös flakonokkal, csokipapirokkal.szöre a vizbe kerül?a mi hajunk talán nem?a döglött hal talán nem fertõzö? most nincs igazam?igy van sajnos.az ember a legundoritobb (tisztelet akivételnek)
Igaza van az elõttem szólónak, de eldugott helyeken még szoktak... :)
Balatonszemesen, a Berzsenyi Dániel és a Munkácsy utca sarkától Lelle irányában megy be egy út a nádasban a víz felé. Ha ott viszed be a kutyádat, nem is látja senki. Az ilyen sztereotípia puffogtatóknak: Állatorvosi és higiéniai szempontból semennyire sem aggályos, ha élõvízbe belemegy egy házikedvencként tartott kutya. Semmilye eü következménye nincs! Hiszen vadak is belemennek éjszakánként, állatok élnek(-halnak) a Balaton vizében. Sajnos ez egy SZÛK LÁTÓKÖRÛ magyar betegség. Az emberi testekrõl a vízbe oldódó kozmetikumok és naptejek sokkal károsabbak a természetre nézve. Külföldön ezügyben fényévekkel elõrébb járnak. Ott vannak kimondottan kutyabarát szabadstrandok. Oda az megy, aki kutyás, vagy tolerálja a kutyás fürdõzõket. Így már létjogosult az, hogy sok helyrõl ki vannak tiltva a kutyák, így aki nem óhajt együtt fürödni más kutyájával (ami egyébként teljesen jogos igény, ha nem esünk át a ló másik oldalára), az is megtalálja a számítását. Amúgy tõlünk nyugatabbra évtizedes hagyománya van a kutyás nyaralásnak, kempingezésnek stb. Akinek van egy csöpp érzéke az üzlethez, az hamar rájön, hogy hithû kutyás a kutyája nélkül nem megy nyaralni, vagy sokkal rövidebbre megy, mintha vihetné. Így az összes kutyatiltó szálláshely egy jó nagy öngólt is lõ.
A Balatonban tilos kutyát fürdetni. Én sem szeretnék abban a vízben fürdeni ahol te a kutyád fürdeted, így vannak ezzel még nagyon sokan.
Legyél kigyúrt + vigyél valami pit bul típusú kutyát..garantáltan nem szól senki:) ))
nemtartom higénikusnak. Így van ez jól..
mér az h [email protected] más ember, meg belehugyozik az higénikus?????? na az UNDORÍTÓ!!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most akkor mennyi a vonatjegy ára?

Nem tudom értelmezni amit a MÁV oldalán(elvira.hu) írnak, remélem valaki segít. Szóval júliusba megyünk VOLT fesztre Sopronba, Budapestről, 2-en, és mindketten diákok vagyunk. Akkor elvileg 50% kedvezménnyel utazunk. Van a MÁV oldalán egy táblázat, ahol kilométerenként van megadva mennyi a jegy (50% kedvezménnyel együtt) és úgy kb. 1700 Ft az odaút. Viszont találtam egy kalkulátoros MÁV oldalt(elvira.mav-start.hu) ahol beírod honnan hova mész,plusz kiválasztod h 50%os jegyet írjon. Úgy pedig 3000 Ft körüli az odaút. Most akkor melyik az igazi ár?

7

Ferencváros jobb, élhetőbb kerület, mint Józsefváros?

5

Mely, vagy melyek azok a hotelok Sárváron ahol közvetlenül ingyen belehet menni a sárvári fürdőbe?

3

Veszprémben milyen messze van egymástól az autóbusz és vasút állomás?

Tudom, hogy ott a google, de egy ott élő azért mégiscsak jobban el tudja mondani.
A térkép szerint közel 3 km. Ez igaz?

1

Voltatok már osztálykiránduláson Szentendrén a Pap szigeten?

Milyen volt? Van ott valami fürdő? Milyen programok vannak? Milyen ételeket csinálnak?

3

Kecskeméten milyen látnivalók vannak? Mit érdemes megnézni?

4

Harkányban járt már valaki? Milyen tapasztalataitok vannak? Tudnátok olcsó szállást ajánlani?

2

Milyen idő van most Magyarországon?

Én Angliában élek, és tegnap elő kellett venni a kabátot, mert nagyon hideg lett. Munkába menet a kezem is lefagyott úgy fáztam. A szél kis híján levitte a fejemet is. Már nagyon elegem van, hogy május közepe és még mindig nagykabát, hosszú nadrágot viselünk. 2 hét múlva megyek haza nyaralni egy kicsit. Nyugtassatok meg, hogy otthon jó meleg van..

8

Milyen családi programot lehet csinálni rossz időben (esőben) Budapesten vagy környékén?

Holnap megyünk Bp.-re munkaügyben, de az max 1 óra, ezért úgy gondoltuk, összekötjük valami jó kis programmal, de nem tudjuk mit csináljunk, mivel esőt mondanak. Keresgéltem az interneten programokat, de nem igazán találtam megfelelőt, ezért kérdezem meg itt. Várakat meg ilyesmiket nem szeretnénk nézni. Gondoltunk az imax mozira, de ott már sokszor voltunk, és egyikünket sem köti le annyira. Filmezni itthon is tudunk. Olyan programokra gondolok, mint a vidámpark, a libegő, bobozás, állatkert vagy csak egy jó túrázás valami szép helyen, erdőben, hegyekben. Szóval ami a 10-12 éves gyerekeket is érdekli. A felsoroltakkal az a baj, hogy esőben nem lehet. Az Aquaworld jó lenne, de ott úgyis reggeltől estig ott lennénk, mi pedig este szeretnénk már hazamenni és a hazaút 3 óra. Kb. 1-től este 6-ig kellene valami program. Ha esik, mit lehet ott csinálni?

2

Hogyan kell lefoglali egy apartmant balatonon?

Eddig mindig spanok szerveztek, st en lettem a fo szervezo. Hogyan kell elintezni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!