Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a Balatonon fürödni (1 db)

Hol lehet kutyussal a Balatonon fürödni?

Legjobb válasz: UNDÓRÍTÓ:@ FÚJJ

UNDÓRÍTÓ:@ FÚJJ
A kutyát tilos a vizbe vinni!sajnos.pedig az a kis állat nem szarik bele a vizbe!nem pisil bele, nem dobálja tele csikekel, üditös flakonokkal, csokipapirokkal.szöre a vizbe kerül?a mi hajunk talán nem?a döglött hal talán nem fertõzö? most nincs igazam?igy van sajnos.az ember a legundoritobb (tisztelet akivételnek)
Igaza van az elõttem szólónak, de eldugott helyeken még szoktak... :)
Balatonszemesen, a Berzsenyi Dániel és a Munkácsy utca sarkától Lelle irányában megy be egy út a nádasban a víz felé. Ha ott viszed be a kutyádat, nem is látja senki. Az ilyen sztereotípia puffogtatóknak: Állatorvosi és higiéniai szempontból semennyire sem aggályos, ha élõvízbe belemegy egy házikedvencként tartott kutya. Semmilye eü következménye nincs! Hiszen vadak is belemennek éjszakánként, állatok élnek(-halnak) a Balaton vizében. Sajnos ez egy SZÛK LÁTÓKÖRÛ magyar betegség. Az emberi testekrõl a vízbe oldódó kozmetikumok és naptejek sokkal károsabbak a természetre nézve. Külföldön ezügyben fényévekkel elõrébb járnak. Ott vannak kimondottan kutyabarát szabadstrandok. Oda az megy, aki kutyás, vagy tolerálja a kutyás fürdõzõket. Így már létjogosult az, hogy sok helyrõl ki vannak tiltva a kutyák, így aki nem óhajt együtt fürödni más kutyájával (ami egyébként teljesen jogos igény, ha nem esünk át a ló másik oldalára), az is megtalálja a számítását. Amúgy tõlünk nyugatabbra évtizedes hagyománya van a kutyás nyaralásnak, kempingezésnek stb. Akinek van egy csöpp érzéke az üzlethez, az hamar rájön, hogy hithû kutyás a kutyája nélkül nem megy nyaralni, vagy sokkal rövidebbre megy, mintha vihetné. Így az összes kutyatiltó szálláshely egy jó nagy öngólt is lõ.
A Balatonban tilos kutyát fürdetni. Én sem szeretnék abban a vízben fürdeni ahol te a kutyád fürdeted, így vannak ezzel még nagyon sokan.
Legyél kigyúrt + vigyél valami pit bul típusú kutyát..garantáltan nem szól senki:) ))
nemtartom higénikusnak. Így van ez jól..
mér az h [email protected] más ember, meg belehugyozik az higénikus?????? na az UNDORÍTÓ!!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A budapesti 2-es metrónál reggel 08:00 és 09:00 között milyen alaposan vizsgálják az ellenőrök a bérlet vagy a jegy érvényességét?

2

Kempingezéssel kapcsolatos kérdésekben tudsz segíteni?

(Siófokra megyünk.)
-Kell előre foglalni sátorhelyet? Ha igen, mennyire előre?
-Mennyire gyakori a lopás? Az értékeket illetve a bőröndöt hol/hogy érdemes tárolni?
-Áramot csak az autós parcellákhoz adnak, ami drágább. Sehol nem tudunk konnektorhoz jutni? Vagy megoldható azért?

Megköszönném a segítséget!

5

Milyen kedvezményt lehet igénybe venni 6 év alatti gyermekeknek a BKV- járatain?

2

Tudtok ajánlani Balaton-parti, vagy környéki látnivalókat, amit érdemes megnézni, vagy akár Veszprém, Kaposvár térségében is?

5

Hol lehet Magyarországon vadkempingezni/sátorozni?

Szeretnék elmenni sátorozni, de nem szeretnénk fizetni kempingért. Akár tó/folyó/erdő/hegy közelébe is elmennénk, vagy város közelébe, csak ingyen lehessen sátrat verni tetszés szerint.

1

Balaton Zamárdiban keresek kiadó apartmant vagy vendégházat 2 éjszakára 4 személyre Július 12-13 van mág valahol szabad hely ezekre az éjszakákra?

2

Szegeden és környékén mit lehet megnézni?

Észak-Magyarországról tervezünk oda menni,szóval az útba eső városok is lehetnek,még semmi konkrétat nem tudok.
Fiatal pár vagyunk, a Tisza nem érdekel.
egyenlőre a szegedi fördőt és állatkertet néztem,oda megyünk mindenképp.
Útközben Gyopárosfürdő is megtetszett.

Mit ajánlotok még?

4

Erzsébet programban szereplő szálláshelyekről van valakinek tapasztalata?

Balatonszárszóra megyünk a nyáron Erzsébet szállóba.
Ha valaki járt már ott megírná milyen?

0

Szállt már meg valaki egyedül kollégiumban/szállón? Ha igen, mik a tapasztalatok?

A lényeg, hogy szeretnék egy napra elmenni Egerbe és a Bükkbe túrázni, ezért kikerestem a lehető legolcsóbb szállásokat, mert nekem csak annyira kell, hogy előző este odamenjek, aludjak és kora reggel indulok is túrázni egészen estig, amikor szintén csak aludni tévednék be a helyre. Legolcsóbban a kollégiumi szállásokkal jönnék ki és ezek árban is elfogadhatóak lennének számomra, viszont én még sosem szálltam meg ilyen helyen. Láttam, hogy 6-8 fős szobák vannak, ez azt jelenti, hogy idegenekkel kellene egy szobában aludnom? Hogyan zajlik ez? Én hajnal 5 körül már kelnék és el kellene kezdenem pakolászni meg ilyenek, az nem zavarja a többieket?
Ha esetleg valaki volt már ilyen szálláson egyedül, az kérem írja le a tapasztalatait. Nagyon szeretnék elmenni, de ez az egyetlen dolog, amitől kicsit tartok. :)

4

Olcsó puritán szállás?

Nem érdekes, ha faluban van, ha van a környéken kirándulóhely vagy falusi turizmus, nem érdekes, ha faház vagy vadászház, a lényeg, hogy a lehető legolcsóbb legyen. Hárman mennénk, hárman csajok.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!