Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a Balatonon (12 db)

Hol lehet sátorozni a Balatonon? Csak felnőttel lehetséges? 18év alatt nem?

Haverokkal elmennénk nyáron a Balatonra sátorozni, feln?tt nélkül pár napra.Megoldható?

Legjobb válasz: A Balatonon nem lehet sátorozni, csak a környezõ kempingekben, de lehet 18 alatt is felnõtt nélkül.

A Balatonon nem lehet sátorozni, csak a környezõ kempingekben, de lehet 18 alatt is felnõtt nélkül.
menjetek inkább Ausztriába a Wörther-see környékére, vannak ott kisebb tavak is tele nudistákkal.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondoltam hogy kempingben. Csak néztem a kempingeket és mindenhol azt találtam hogy 18 év felett, nem tudod esetleg hogy hol lehet felnõtt nélkül?
Szabadstrandon - pl. Örvényesen (nagyon pici, de szép falu, északi part, Balatonudvari mellett 1 km-re). Mi úgy terveztük, hogy 17-18 éves társaság, biciklitúrára megyünk az északi partra, aztán végülis nem jött össze, de körbetelefonáltam, és mondták a legolcsóbb szállásokat. Emlékszem, hogy haverral fogadtunk, hogy 4 napot le tudok szervezni 2000 Ft/fõ áron, ebbe csak 3 szállás van benn. És sikerült!!! Csak le kellett fújni :( Ennek már vagy 3 éve...

Hol lehet nyári diákmunkát találni a Balatonon?

Nyári diákmunka után hol tudok keresni?

Magyarországon a Balatonon kívül hol lehet busát és angolnát fogni?

Legjobb válasz: 1.Dombóvár-Tüskei Tó 2. Hegykõi kavicsbánya tó 3. Deseda Víztározó (Kaposvár) 4. Peresztegi horgásztó

1.Dombóvár-Tüskei Tó 2. Hegykõi kavicsbánya tó 3. Deseda Víztározó (Kaposvár) 4. Peresztegi horgásztó
Nagyobb folyóinkon. Este kimész harcsára pergetni, de nem a part felé, hanem a nyílt víz felé dobálsz, oszt fogsz belõlük:D Mert a busát elég nehéz megfogni, majdhogy nem lehetetlen... Angolnában nem vagyok jártas...
A Tisza Csongrád m-i szakaszán a 70-es, 80-as években volt mindkettõ. Azóta elváltam a férjemtõl, nem tudom, van-e még.

Hol lehet kutyussal a Balatonon fürödni?

Legjobb válasz: UNDÓRÍTÓ:@ FÚJJ

UNDÓRÍTÓ:@ FÚJJ
A kutyát tilos a vizbe vinni!sajnos.pedig az a kis állat nem szarik bele a vizbe!nem pisil bele, nem dobálja tele csikekel, üditös flakonokkal, csokipapirokkal.szöre a vizbe kerül?a mi hajunk talán nem?a döglött hal talán nem fertõzö? most nincs igazam?igy van sajnos.az ember a legundoritobb (tisztelet akivételnek)
Igaza van az elõttem szólónak, de eldugott helyeken még szoktak... :)
Balatonszemesen, a Berzsenyi Dániel és a Munkácsy utca sarkától Lelle irányában megy be egy út a nádasban a víz felé. Ha ott viszed be a kutyádat, nem is látja senki. Az ilyen sztereotípia puffogtatóknak: Állatorvosi és higiéniai szempontból semennyire sem aggályos, ha élõvízbe belemegy egy házikedvencként tartott kutya. Semmilye eü következménye nincs! Hiszen vadak is belemennek éjszakánként, állatok élnek(-halnak) a Balaton vizében. Sajnos ez egy SZÛK LÁTÓKÖRÛ magyar betegség. Az emberi testekrõl a vízbe oldódó kozmetikumok és naptejek sokkal károsabbak a természetre nézve. Külföldön ezügyben fényévekkel elõrébb járnak. Ott vannak kimondottan kutyabarát szabadstrandok. Oda az megy, aki kutyás, vagy tolerálja a kutyás fürdõzõket. Így már létjogosult az, hogy sok helyrõl ki vannak tiltva a kutyák, így aki nem óhajt együtt fürödni más kutyájával (ami egyébként teljesen jogos igény, ha nem esünk át a ló másik oldalára), az is megtalálja a számítását. Amúgy tõlünk nyugatabbra évtizedes hagyománya van a kutyás nyaralásnak, kempingezésnek stb. Akinek van egy csöpp érzéke az üzlethez, az hamar rájön, hogy hithû kutyás a kutyája nélkül nem megy nyaralni, vagy sokkal rövidebbre megy, mintha vihetné. Így az összes kutyatiltó szálláshely egy jó nagy öngólt is lõ.
A Balatonban tilos kutyát fürdetni. Én sem szeretnék abban a vízben fürdeni ahol te a kutyád fürdeted, így vannak ezzel még nagyon sokan.
Legyél kigyúrt + vigyél valami pit bul típusú kutyát..garantáltan nem szól senki:) ))
nemtartom higénikusnak. Így van ez jól..
mér az h [email protected] más ember, meg belehugyozik az higénikus?????? na az UNDORÍTÓ!!!!!!
A kérdező hozzászólása: kerestem ott is de nem adta ki...
talán , próbáld a képek között
A kérdező hozzászólása: És Siófokon a Flörtben volt

Hol lehet visszanézni a Stáb a Balatonon összes (! ) részét?

Nagyon fontos lenne, kérlek ha tudjátok írjátok le! Köszi!! :)

Ha veszek egy gumicsónakot, akkor hol lehet vele engedély nélkül csónakázni? A nagyobb folyókra kell engedély? És a Balatonon, Velencei tavon?

Legjobb válasz: nem kell mehetsz vele bárhova! csak a fõbb hajózási útvonalakat kerüld el mert rosszul is járhatsz :D jah meg mentõmellény lehet h kötelezõ, dunára nagyobb folyókra biztos.

nem kell mehetsz vele bárhova! csak a fõbb hajózási útvonalakat kerüld el mert rosszul is járhatsz :D jah meg mentõmellény lehet h kötelezõ, dunára nagyobb folyókra biztos.
Mi nyáron béreltünk egy vizibiciklit a Balatonon és én 30 percig mentem befele! Akkor jöttünk rá, hogy vissza kéne fordulni, de minek? Hát már közelebb volt a túloldal mint visszamenni.

Hol lehet Siófokon ifjúsági heti engedélyt vásárolni a Balatonra, hogy vannak a szabályok (botok, horgok száma, horgászható terület)?

Legjobb válasz: Balatonhalgazdálkodási zrt.-nél vagy horgászboltba természetesen, 1 bot(úszó,fenekezõ), 2 horog, a többi rajta van az engedélyen.

Balatonhalgazdálkodási zrt.-nél vagy horgászboltba természetesen, 1 bot(úszó, fenekezõ), 2 horog, a többi rajta van az engedélyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!