Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Windows XP-t letölteni a (2 db)

Hol lehet a Windows XP-t letölteni a netről és kírni cd-re hogy újra tudjam telepíteni a gépemet?

Legjobb válasz: Leginkább torrent és dc hálózatok, vagy (fizetõs) warez oldalak, ahol fellelhetõ.

Leginkább torrent és dc hálózatok, vagy (fizetõs) warez oldalak, ahol fellelhetõ.
Én nem ajánlanám netrõl letöltött op.rendszer telepítést, mert veszélyes lehet!!! Inkább szerezz ismerõstõl, és írd ki magadnak. Bármilyen progit meg tudsz szerezni, de ezzel nem érdemes kockáztatni!
ismerõstöl... nekem már vista van fent.... mivel hacker vagyok! hátha, mersz kockáztatni akkor torrent, dc, és fizetõs oldalakat(warez) ezekrõl lehet szedni... de ha bátor vagy próbáld ki a Linux-ot... kb.ennyi
Semmiféleképpen se tört verziót tegyél fel. (Valszeg már van benne valamy spyware) Kérj kölcsön valahonnan egy eredetit. off Hacker, mi? Vistával? Ehe..ehe...
Neemvagytok ti normálisak :D Há hogy lenne spyware egy cd isoba?(jó ha akarok tudok bele tenni nade milyen má az, meg arról úgyis kiderül hamar hogy az a verzió nem jó és ne tõccsék a népek) Meg mi az hogy veszélyes letölteni és feltenni? Szerintetek az emberek nagy részének honnan van? :D Nameg egyesek csinálják a naprakész installokat hogy minden addigi napig kiadott frissítés bennevan, esetleg tuning verziók vagy csonkoltak gyengébb gépekhez pl experince minixp. A torrentek.hu oldalon keress egyet az tutira jó, és ameik oldalra lehet regisztrálj és töltheted is.

Van egy Fujitsu Siemens Amilo Pro v3505 tipusú laptopom, most raktam rá a windows xp-t de nem ismeri fel a net kapcsolatot. Hogy tehetném rá a hálózatot? Milyen típusú hálókártya van a laptopban és hol lehet letölteni? Vagy valami ötlet?

Legjobb válasz: start menü->futtatás "dxdiag" enter Rengeteg infót kasz. Ott figyel majd a hálókari is. Ahhoz kell driver. Vagy! Eszközkezelõben letiltod,leokézod..aztán engedélyezed,leokézod. Hülyén hangzik,de már mûködött!

start menü->futtatás "dxdiag" enter Rengeteg infót kasz. Ott figyel majd a hálókari is. Ahhoz kell driver. Vagy! Eszközkezelõben letiltod, leokézod..aztán engedélyezed, leokézod. Hülyén hangzik, de már mûködött!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!