Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Windows XP-t (8 db)

Hol lehet windows xp telepítő cd-t venni? Költöztünk, ellopták egy fontos dobozunkat. A gépet újra kéne telepítenünk.

A legjobb lenne valami webáruházból rendelni(ha van ilyen).

Legjobb válasz: http://cdsfu.com/index.php?categoryID=87 https://www.bluesurfsoftware.com/SearchResults.asp?Cat=38&Cl..

Ha megvan a számla, akkor nem kell újat venni. A telepítõkódot megnézitek Everest-tel, és ezzel a--számla szerint saját tulajdonú--kóddal telepíthettek újra. Be kell szerezni egy másolt(nem tört!) telepítõt, és ezzel a kóddal telepíthettek. Ilyen másolatot kell beszerezni, természetesen az eredetivel megegyezõ típust(Pro-Home). Egy telepítõt Cd-t nem egy kóddal lehet feltenni. Ha nincs meg a számla, akkor kicsit problémásabb a helyzet. Vagy vesztek újat, vagy mint a felhasználók kb.80%-a valami más telepítõkódot használtok.....
A kérdező hozzászólása: fúú nem nagyon értem:(( nincs meg a számla se, mert az ilyesmiket tartalmazó doboz "esett le a teherautóról" szóval lenyúlta vki.:(( Volt benne egyéb CD, fülhallgatók stb. Tudom, hülyeség volt de gyorsan költöztünk. Akkor nincs megoldás?? Hol kell venni?
Fúúú, az a baj, hogy a ms már megszüntette az xp forgalmazását, kivéve a netbookokhoz (de azokon is csak elõtelepítve van). Már csak olyan helyen kapsz, ahol még ilyen raktármaradék van. Pl itt van home: http://www.aqua.hu/operacios-rendszer-198/szoftver-208/szami.. Bár a kalózkodás nem szép dolog, de ebben az esetben én is inkább letöltenék valahonnan egy másolt, tört verziót.

Telepítettem windows XP-t a gépemre és nem tudom, hol lehet beállítani magyar nyelvűre? Köszönöm a segítséget előre is!

Hogyan állítsam be?

Legjobb válasz: Sehogy. Eleve magyar nyelvût kellett volna telepítened. Innen le tudsz szedni egyet: http://www.freeweb.hu/rette-net/programmappa/serviecepack3.h.. Vannak MUI pack -ek is, de ezek hagynak némi kívánnivalót SP3 -hoz meg nincs is. http://download.microsoft.com/download/6/2/e/62e61f10-e106-4..

Sehogy. Eleve magyar nyelvût kellett volna telepítened. Innen le tudsz szedni egyet: http://www.freeweb.hu/rette-net/programmappa/serviecepack3.h.. Vannak MUI pack -ek is, de ezek hagynak némi kívánnivalót SP3 -hoz meg nincs is. http://download.microsoft.com/download/6/2/e/62e61f10-e106-4..

Van egy Fujitsu Siemens Amilo Pro v3505 tipusú laptopom, most raktam rá a windows xp-t de nem ismeri fel a net kapcsolatot. Hogy tehetném rá a hálózatot? Milyen típusú hálókártya van a laptopban és hol lehet letölteni? Vagy valami ötlet?

Legjobb válasz: start menü->futtatás "dxdiag" enter Rengeteg infót kasz. Ott figyel majd a hálókari is. Ahhoz kell driver. Vagy! Eszközkezelõben letiltod,leokézod..aztán engedélyezed,leokézod. Hülyén hangzik,de már mûködött!

start menü->futtatás "dxdiag" enter Rengeteg infót kasz. Ott figyel majd a hálókari is. Ahhoz kell driver. Vagy! Eszközkezelõben letiltod, leokézod..aztán engedélyezed, leokézod. Hülyén hangzik, de már mûködött!


Hol lehet letölteni windows xp-t? Nincs cd-m

Legjobb válasz: Akkor kiírni se tudod, ha nincs CD-d, tökmindegy.

Akkor kiírni se tudod, ha nincs CD-d, tökmindegy.
A kérdező hozzászólása: most fogok elõször telepíteni:P
A kérdező hozzászólása: :D
Nem, 701 Mb -os kell. Ha az eladó nem tud adni nyugodtan fejeld meg. :P
A kérdező hozzászólása: és elég hozzá a 700 mb-os cd?:D
Nem.
A kérdező hozzászólása: amúgy dvd-re ki lehet írni?
A kérdező hozzászólása: 131 találat..o.O
Arra kattints, ahol megtalálod.. :D
A kérdező hozzászólása: köszi, és ezt írjam be a googleba, és az elsõ linkre kattintsak?:D
Akkor ezt kell keresned: hu_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-73991.iso Ez a telepítõ tiszta Microsoft forrásból származik a legújabb javítócsomaggal integrálva. És nem holmi kókányolt takony pitike kiadás.
A kérdező hozzászólása: linuxos cd-m volt
Ha magyar változat kell, akkor azt a legegyszerûbben hazai torrent oldalakról tudod leszedni. Majd azt lemezre írni. Persze az is kérdés milyen XP CD tûnt el, mert nem mindegy. Ha eredeti Windows licenced van, akkor OEM/retail változat kell neked. (Ezt aktiválni is kell.) Ha korábban sem volt eredeti Windows-od, akkor meg mennyiségi (volume) licences változat. (Ezt nem kell aktiválni.)
A kérdező hozzászólása: mármint az xp-s cd eltünt, de van üres cd-m
mûködõképes még a pc-d?:D

Hol lehet a Windows XP-t letölteni a netről és kírni cd-re hogy újra tudjam telepíteni a gépemet?

Legjobb válasz: Leginkább torrent és dc hálózatok, vagy (fizetõs) warez oldalak, ahol fellelhetõ.

Leginkább torrent és dc hálózatok, vagy (fizetõs) warez oldalak, ahol fellelhetõ.
Én nem ajánlanám netrõl letöltött op.rendszer telepítést, mert veszélyes lehet!!! Inkább szerezz ismerõstõl, és írd ki magadnak. Bármilyen progit meg tudsz szerezni, de ezzel nem érdemes kockáztatni!
ismerõstöl... nekem már vista van fent.... mivel hacker vagyok! hátha, mersz kockáztatni akkor torrent, dc, és fizetõs oldalakat(warez) ezekrõl lehet szedni... de ha bátor vagy próbáld ki a Linux-ot... kb.ennyi
Semmiféleképpen se tört verziót tegyél fel. (Valszeg már van benne valamy spyware) Kérj kölcsön valahonnan egy eredetit. off Hacker, mi? Vistával? Ehe..ehe...
Neemvagytok ti normálisak :D Há hogy lenne spyware egy cd isoba?(jó ha akarok tudok bele tenni nade milyen má az, meg arról úgyis kiderül hamar hogy az a verzió nem jó és ne tõccsék a népek) Meg mi az hogy veszélyes letölteni és feltenni? Szerintetek az emberek nagy részének honnan van? :D Nameg egyesek csinálják a naprakész installokat hogy minden addigi napig kiadott frissítés bennevan, esetleg tuning verziók vagy csonkoltak gyengébb gépekhez pl experince minixp. A torrentek.hu oldalon keress egyet az tutira jó, és ameik oldalra lehet regisztrálj és töltheted is.

Segítség! Windows 7 mellé feltelepítettem XP-t és nem tudom hol lehet váltani?

Mikor bekapcsolom gépet XP indul el, hol lehet kiválasytani, hogy Win 7 menjen?

Legjobb válasz: Általános szabály, hogy ELÕBB a régi rendszert tesszük fel, aztán az újat. Ha az XP-t raktad fel másodiknak, akkor keress elõ egy Win7 lemezt és a javítás opciót válaszd, ezt megcsinálja (elvileg) neked a boot menüt.

Általános szabály, hogy ELÕBB a régi rendszert tesszük fel, aztán az újat. Ha az XP-t raktad fel másodiknak, akkor keress elõ egy Win7 lemezt és a javítás opciót válaszd, ezt megcsinálja (elvileg) neked a boot menüt.
A kérdező hozzászólása: És az a boot menü ami indításkor van, meg kell nyomni F12-est ott nem lehet beállítani valahogy?
A kérdező hozzászólása: Most akkor ez a XP megfelel újnak? És csak Win 7-et kell újratelepítenem és jó lesz? Mert sehol se találom a javítást:S De egyébként nem is gond, mert fájlokat lementi olds mappába

Nemrég telepítettük újra a laptopomon az xp-t, és most windows media player 11-em van. De amikor le szeretnék játszani rajta valami filmet, csak ilyen képi megjelenítéseket (alkímia, stb. ) ad be, de magát a film képét nem. Hol lehet ezt beállítani?

Legjobb válasz: Valószínûleg nincsennek feltelepítve a megfelelõ codec-ek. A legalapvetõbb két ilyen a codec a divx www.divx.com valamint az xvid www.xvid.org Sokfajta van még, én most így nem tom pontosan megmondani melyikre lesz szükséged. Ha ezt a kettõt felteszed, s nem megy, akkor érdemes megpróbálkozni, úgynevezett codec csomagokkal. Ezek a népszerû divx és xvid mellett számos codec-et egybegyûjtenek. Ha így sem megy fordulj szakemberhez.

Valószínûleg nincsennek feltelepítve a megfelelõ codec-ek. A legalapvetõbb két ilyen a codec a divx http://www.divx.com valamint az xvid http://www.xvid.org Sokfajta van még, én most így nem tom pontosan megmondani melyikre lesz szükséged. Ha ezt a kettõt felteszed, s nem megy, akkor érdemes megpróbálkozni, úgynevezett codec csomagokkal. Ezek a népszerû divx és xvid mellett számos codec-et egybegyûjtenek. Ha így sem megy fordulj szakemberhez.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sokat segítettél, mostmár jó!
Legegyszerûbb ha leszedsz egy K-Lite Codec Packot. Szinte minden codecet tartalmaz és még Media Player Classic is van benne4 Keress rá a googlen!

Hol lehet eredetiben kapni a Microsoft Windows XP Professional-t?

Legjobb válasz: Sehol, befejezték az árusítását.

Sehol, befejezték az árusítását.
...a felénk, pontoan milyen földrajzi meghatározász jelent? (a település neve?, forgalmazó pontos megnevezése és címe, esetleg telefonos, e-mail -es elérhetõsége?...)
Ez érdekes felénk még kapható az is..
Ilyen oldalakon keressél.
???
A Windows Professional-ban azt hiszem át lehet állítani xp módra. Lehet h nem jól tudom
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, de hogy lehet hogy már nem lehet kapni?? Hát elhiszem hogy már itt az újabb meg minden de attól még árusíthatnák nem?
Már sehol. Max. "használtan".
****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!