Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet M (158 db)

Hol lehet mûanyag 38as méretû kaptafát venni?

Lehetõleg Budapesten.

Legjobb válasz: Deichman

Deichman


Hol lehet mûanyag kupakot pénzre beváltani?

Úgy hallottam hogy valahol vé lehet váltani 5Ft/db áron.

Legjobb válasz: Szerintem ezeket külön nem váltják be, max kilónként pár 10 forintért.

Szerintem ezeket külön nem váltják be, max kilónként pár 10 forintért.
Kilónként 30-40 Ft-ért váltják be, újrahasznosító telepeken. Áruházak nem foglalkoznak ezzel.
ezeket nem beteg gyerekeknek szoktak gyüjteni?

Szolnokon hol lehet mûanyag dart hegyet vásárolni?

csak hegyet szeretnék vásárolni, nem nyíllal együtt!

Hol lehet mûanyag karikát venni, ami kb.15cm átmérõjû és pár száz forint? Tudtok vhol használtat?

Mert meg szeretném tanítani a kutyámnak azt a trükköt, hogy a karikákat rárakja egy földbe szúrt botra, de ahol eddig találtam karikát ott nagyon drága(1000Ft fölött van darabja) és szükségem lenne 4-5 db-ra, ezért szeretnék vhol olcsón találni.

Legjobb válasz: Játékbolt. Ott egyben megkapod az egész játékot, rúddal, karikákkal, mindennel.

Játékbolt. Ott egyben megkapod az egész játékot, rúddal, karikákkal, mindennel.
Nekem csak 10 centis fa karikák vannak, és ez valami függönynek a tartozéka.
Szia! Én nem régiben vettem a kutyámnak ugyanerre játékboltból, de sajnos nem veszi a szájába a karikát (?:) ) Szívesen odaajándékozom, ha pesten belül megoldható.
100 forintos boltban
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

A NeuroTran fordító programot hol lehet M. országon beszerezni?

A neten utána néztem, hogy M. országon hol lehet legálisan beszerezni, de sehol nem találtam magyar elérhet?séget, se egy magyar telefonszámot sem. M. országon egyáltalán be lehet szerezni legálisan, boltban? Ha igen, engem a 2013-as verzió érdekelne. Nem Google fordító kell!

Legjobb válasz: ha megfelel, ez egy Portable verzió, amit telepíteni sem kell. (csak kicsomagolod az Asztalra és duola klikk az exe fájlnéven...) ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

ha megfelel, ez egy Portable verzió, amit telepíteni sem kell. (csak kicsomagolod az Asztalra és duola klikk az exe fájlnéven...) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
ez az egyetlen kizárólagos, hivatalos beszerzési lehetõség magyarországon: a Vásárlás NeuroTran® keresztül biztonságos Megrendelõlap. https://www.tranexp.com/cgi-bin/hun/order.cgi?tbl=1 forrás: http://www.tranexp.info.hu/NeuroTran.htm

Hol lehet M-on japánul tanulni?

Szeretnék japánul tanulni.De nem tudom ez meik iskolába lehetséges.Tudnátok mondani olyan iskolát ahol el lehet sajátítani e nyelvet?

Legjobb válasz: néhány középsuli, Károli ill. ELTE egyetemek, milliókét nyelviskola, magántanárok. google.hu

néhány középsuli, Károli ill. ELTE egyetemek, milliókét nyelviskola, magántanárok. google.hu
Azt hiszem, a Károlin van japán szak, felsõoktatásban.
momiji.hu
Létezik ilyen?!
A kérdező hozzászólása: Sztem igen. Láttam már egy csomószor a Viasat3-on fogyózós mûsorban, hogy azon ugráltak min. 100kg-os emberkék. Csak az a mûsor Angliában készült.

Hol lehet M. o-n punk bakancsokat venni?

Legjobb válasz: Szia! Pécsen láttam egy ilyen boltot....azt hiszem a Jókai utca. Ahol van a dzsámi a Széchenyi téren, onnan vezet egy ilyen sétáló utca féleség, nah ott van egy ilyen rockos-punkos bolt....kicsi, de sok minden van benne:D

Szia! Pécsen láttam egy ilyen boltot....azt hiszem a Jókai utca. Ahol van a dzsámi a Széchenyi téren, onnan vezet egy ilyen sétáló utca féleség, nah ott van egy ilyen rockos-punkos bolt....kicsi, de sok minden van benne:D
Rendelhetsz netrõl (pl. Darkshop), meg a nagyobb városokban van biztos efféle üzlet. (Én szegedi vagyok, itt a Martens boltban elég széles választék van pl.)
A kérdező hozzászólása: köszi.
http://www.shp.hu/hpc/ws_member_2g.php?azonosito=vikike Ha neten, de ha boltban Pécs: Ferencesek u. 30 - Mobidisc v. Jókai u. valahány. De ott is van rock bolt. - WGW
óóóó, pont ott lakom egy ilyen bolt mellett, én is punk vagyok! tehát: a déli pályaudvarál van egy punk portál nevû bolt (egy rapper bolt mellett) és ott rengeteg bakancs van (mondjuk csak ugyanaz a fazon van, steel, de rengeteg mintában, színben!) van még a dark shop is, meg az iguán, az alterego, a ciánkáli sajna megszûnt bp-en... :( de am a punk bakancs olyan, mint a többi, csak a cipõfûzõje más
elozo vok: iguán: bp. krúdy gyula u./9 alterego. bp. erzsébet körút/4 (blaha lujza térnél) martens márkabolt: bp. VIII. rákóczi u./7. (szintén a blahánál)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!