Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet M (134 db)

Hol lehet mûanyag kupakot pénzre beváltani?

Úgy hallottam hogy valahol vé lehet váltani 5Ft/db áron.

Legjobb válasz: Szerintem ezeket külön nem váltják be, max kilónként pár 10 forintért.

Szerintem ezeket külön nem váltják be, max kilónként pár 10 forintért.
Kilónként 30-40 Ft-ért váltják be, újrahasznosító telepeken. Áruházak nem foglalkoznak ezzel.
ezeket nem beteg gyerekeknek szoktak gyüjteni?

Szolnokon hol lehet mûanyag dart hegyet vásárolni?

csak hegyet szeretnék vásárolni, nem nyíllal együtt!

Hol lehet mûanyag karikát venni, ami kb.15cm átmérõjû és pár száz forint? Tudtok vhol használtat?

Mert meg szeretném tanítani a kutyámnak azt a trükköt, hogy a karikákat rárakja egy földbe szúrt botra, de ahol eddig találtam karikát ott nagyon drága(1000Ft fölött van darabja) és szükségem lenne 4-5 db-ra, ezért szeretnék vhol olcsón találni.

Legjobb válasz: Játékbolt. Ott egyben megkapod az egész játékot, rúddal, karikákkal, mindennel.

Játékbolt. Ott egyben megkapod az egész játékot, rúddal, karikákkal, mindennel.
Nekem csak 10 centis fa karikák vannak, és ez valami függönynek a tartozéka.
Szia! Én nem régiben vettem a kutyámnak ugyanerre játékboltból, de sajnos nem veszi a szájába a karikát (?:) ) Szívesen odaajándékozom, ha pesten belül megoldható.
100 forintos boltban
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)


A NeuroTran fordító programot hol lehet M. országon beszerezni?

A neten utána néztem, hogy M. országon hol lehet legálisan beszerezni, de sehol nem találtam magyar elérhet?séget, se egy magyar telefonszámot sem. M. országon egyáltalán be lehet szerezni legálisan, boltban? Ha igen, engem a 2013-as verzió érdekelne. Nem Google fordító kell!

Legjobb válasz: ha megfelel, ez egy Portable verzió, amit telepíteni sem kell. (csak kicsomagolod az Asztalra és duola klikk az exe fájlnéven...) ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

ha megfelel, ez egy Portable verzió, amit telepíteni sem kell. (csak kicsomagolod az Asztalra és duola klikk az exe fájlnéven...) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
ez az egyetlen kizárólagos, hivatalos beszerzési lehetõség magyarországon: a Vásárlás NeuroTran® keresztül biztonságos Megrendelõlap. https://www.tranexp.com/cgi-bin/hun/order.cgi?tbl=1 forrás: http://www.tranexp.info.hu/NeuroTran.htm

Hol lehet M-on japánul tanulni?

Szeretnék japánul tanulni.De nem tudom ez meik iskolába lehetséges.Tudnátok mondani olyan iskolát ahol el lehet sajátítani e nyelvet?

Legjobb válasz: néhány középsuli, Károli ill. ELTE egyetemek, milliókét nyelviskola, magántanárok. google.hu

néhány középsuli, Károli ill. ELTE egyetemek, milliókét nyelviskola, magántanárok. google.hu
Azt hiszem, a Károlin van japán szak, felsõoktatásban.
momiji.hu
Létezik ilyen?!
A kérdező hozzászólása: Sztem igen. Láttam már egy csomószor a Viasat3-on fogyózós mûsorban, hogy azon ugráltak min. 100kg-os emberkék. Csak az a mûsor Angliában készült.

Hol lehet M. o-n punk bakancsokat venni?

Legjobb válasz: Szia! Pécsen láttam egy ilyen boltot....azt hiszem a Jókai utca. Ahol van a dzsámi a Széchenyi téren, onnan vezet egy ilyen sétáló utca féleség, nah ott van egy ilyen rockos-punkos bolt....kicsi, de sok minden van benne:D

Szia! Pécsen láttam egy ilyen boltot....azt hiszem a Jókai utca. Ahol van a dzsámi a Széchenyi téren, onnan vezet egy ilyen sétáló utca féleség, nah ott van egy ilyen rockos-punkos bolt....kicsi, de sok minden van benne:D
Rendelhetsz netrõl (pl. Darkshop), meg a nagyobb városokban van biztos efféle üzlet. (Én szegedi vagyok, itt a Martens boltban elég széles választék van pl.)
A kérdező hozzászólása: köszi.
http://www.shp.hu/hpc/ws_member_2g.php?azonosito=vikike Ha neten, de ha boltban Pécs: Ferencesek u. 30 - Mobidisc v. Jókai u. valahány. De ott is van rock bolt. - WGW
óóóó, pont ott lakom egy ilyen bolt mellett, én is punk vagyok! tehát: a déli pályaudvarál van egy punk portál nevû bolt (egy rapper bolt mellett) és ott rengeteg bakancs van (mondjuk csak ugyanaz a fazon van, steel, de rengeteg mintában, színben!) van még a dark shop is, meg az iguán, az alterego, a ciánkáli sajna megszûnt bp-en... :( de am a punk bakancs olyan, mint a többi, csak a cipõfûzõje más
elozo vok: iguán: bp. krúdy gyula u./9 alterego. bp. erzsébet körút/4 (blaha lujza térnél) martens márkabolt: bp. VIII. rákóczi u./7. (szintén a blahánál)

Szövetkabát! Hol lehet Budapesten stílusos ámde olcsó (max 20. 000HUF) szövetkabátot venni, hol érdemes nézelődni, ahol van választék is rendesen. Zara ill h&m kínálata nem rossz csak elég kevés. Valaki tipp? Help.7végére kellene (férfi kabát)

szövetkabát olcsón maximum 20.000Ft ért DE HOL ?????

Legjobb válasz: a zara ill h&m kínálatát néztem neten de elég sovány ami a szövetkabátokat illeti..vagy lehet hogy nincs fent a teljes kínálat ??..bár ez elég értelmetlen lenne :DD

A kérdező hozzászólása: a zara ill h&m kínálatát néztem neten de elég sovány ami a szövetkabátokat illeti..vagy lehet hogy nincs fent a teljes kínálat ??..bár ez elég értelmetlen lenne :DD
Esetleg Mr Sale
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
Sétálj végig a pesti körúton. 10 E-tõl már vannak. Én az Oktogonnál levõ Dolna-Il iparmûvész-párosnál készíttettem mind2 kabátomat, egyedi, nincs tobb iylen.:) 14 és 17 E Ft-ba kerultek, az egyik rovid, a masik hosszu.
A jozsefvarosi piacon tuti kapsz, csak kerdes hogy eredeti e. De ha csak kulsore mesz es egy ket szezonra tervezed akkor boven eleg ott is megvenni :) 20 000 Ft-bol harmat vehetsz :D:D
Amúgy én egyszer vettem kínaiban, fekete gombos szövetkabátot, nagyon nagyon szép, 5ezer volt, és 3 éve megvan:) ) Én is azt hittem 10ezer alatt nem is találok majd. :D

Hol lehet szép, hagyományos díszeket kapni karácsonyfára? Az áruházakba (Tesco, Cora), csak mũanyag vackokat látok.

Van pár nagyon szép díszünk itthon, kézzel festettek, ilyeneket keresek, vagy bármilyet, ami hagyományosnak mondható. Az IKEA-ban milyen díszek kaphatóak?

Legjobb válasz: Nem tudom, de tényleg szinte mindenhol mûanyagot lehet kapni ma már. Üveget nem is nagyon láttam én se. Bár gondolom az ára se annyi lenne, mint egy mûanyagé.

Nem tudom, de tényleg szinte mindenhol mûanyagot lehet kapni ma már. Üveget nem is nagyon láttam én se. Bár gondolom az ára se annyi lenne, mint egy mûanyagé.
Itt feljött az üvegdíszek lecserélése a gyerekek miatt. Nálunk úgy volt ez megoldva, hogy a fa alsó részére mûanyag díszek, a felsõ (gyerekmentes) részére pedig üveg. Ahol nem érheti el :)
Tegnap voltam a Kikában és meglepetésemre árulnak üveg díszeket is. Olyan 800-1000 Ft körül van egyetlen darab közepes méretû gömb. Ilyen 100 Ft körüli áron én is láttam máshol, de az mûanyag volt. Jó a mûanyag, hogy nem törik, de az az illesztési csík, ami függõlegesen végigfut rajta, nagyon illúzióromboló. Ha már valaki említette a divatot, nálunk jellemzõen a díszek nagy többsége szülõktõl és nagyszülõktõl örökölt. Így kb 30-50 évesek, nem mai darabok.
Én ma láttam épp a Penny Market katalógusban üvegdíszeket csillogó és matt piros és azt hiszem arany színben. A katalógusból csak annyi rémlik, hogy 46 Ft/db, és azt hiszem 20 részes, de ez nem biztos! Nézd meg, hátha nem kapkodják el olyan gyorsan!
Én múlthét csütörtökön voltam budapesten, a pesti úti tescoban, és bár nem sok, de volt üvegdíszük. majdnem 1000ft volt darabja, de kb. 10 cm átmérõjûek voltak. Az IKEA-ban mûanyagok vannak csak, vagy legalábbis 2 hete mikor ott vásároltam szinte csak olyanokat láttam. Igaz tényleg nagyon kevés és ráadásul pici díszek, ilyen kettesével becsomagolva voltak /üvegdíszek/, de azok írtó drágák.
Piacon nézz körül. Idõsebb néniktõl vettem egy néhány éve gyönyörû kézzel festett üvegdíszeket. Vagy ha netán Ukrajnában jársz / Beregszász/ ott még árulnak igazi karácsonyfa díszeket!
Nem tudom hova valósi vagy de Budapesten az ÁRKÁD-ban a földszinten , ahol a kajáldák vannak azzal szemben van egy konyhaeszközöket áruló bolt , ahol mindenféle-színû gyönyörû díszeket lehet venni :) Vagy karácsonyi vásárokba pl: Vörösmarty téren karácsony elõtt pár nappal. Remélem segítettem :) Boldog karácsonyt!
Én tavaly is és tavaly elõtt is vettem üveggömböket az obiban. Sima egyszerû gömbök de imádom õket. Ezek 90 forintba kerültek per darab. De voltak más fajták is drágábbért :) Szóval obi
Tavaly Szfehérváron a karácsonyi vásárban vettem, üvegbõl, az oldalán nyitott volt és benne kis üveg figurák. Mint anno. Az ára 1000Ft/db volt. (Csak kettõt vettem a nosztalgia kedvéért)
A Butlers nevû lakberendezési boltban lehet kapni szép üveg díszeket/gömböket. Van honlapjuk is, rá lehet keresni. Több helyen is megtalálhatóak az üzletei, például Árkád, Corvin bevásárló központ.
ezeket az üvegdíszeket piacokon, vásárokon lehet kapni. Én az üvegdíszekrõl azért mondtam le mert a családban már sok kisgyerek van, és ha véletlenül leszedi õket, vagy a dísz esik le és összetörik, senkit ne vágjon meg. Én ezért váltottam mûanyag vackokra. Van köztük olyan is amint a nejem festett pingpong labdákból. De egyébként mint már írtam piacokon, szabadtéri vásárokon még lehet ilyeneket kapni, sõt tavaly olyat is láttam ami 15-20 évvel ezelõtt volt divat.
karácsonyi vásárokon

Hol lehet kapni Magyarországon üveges M&M's-et?

Legjobb válasz: Nem lehet kapni!

Nem lehet kapni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!