Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Kate (37 db)

Hol lehet Kate Middleton ruhájával megegyező vagy ahhoz hasonló ruhát bérelni, venni?

A ruha:

Legjobb válasz: megegyezõ :D A házad rá menne az tuti olyan drága... több millió Hasonló: Nézz be a ruha szalonokba....

megegyezõ :D A házad rá menne az tuti olyan drága... több millió Hasonló: Nézz be a ruha szalonokba....
Én is varrónõt ajánlok:) olcsóbb lesz szerintem , mintha mondjuk kölcsönöznéd vagy épp vennéd.
Nicole szalon, ott azt írják hogy varrnak is kérésre
Mori Lee gyárt Kate Middleton dresst, a Mori Leet forgalmazó itthoni üzletekben érdeklõdj utána, hogy tartanak-e, illetve beszerezhetõ-e.
Szia! Olvastam valamikor egy cikket, amiben arról volt szó, hogy Kínában már gyakorlatilag minden sarkon lehet ennek a ruhának a másolatát kapni. Illetve nem újdonság, hogy Kínából egyre többen rendelnek menyasszonyi ruhát. De én ezt nem merném bevállalni. Egy jobb ötlet: van egy csodálatos tervezõ, Franc Sarabia, aki tervezett egy Kate Middleton-éhoz kísértetiesen hasonló ruhát. Bécsben van egyébként F.S. üzlet. Talán érdemes lenne ott megnézni, mert mégis minõség, no meg árban sem közelíti meg az eredeti, hercegnõ által viselt darabot. Persze elõtte, ha van facebookod, akkor jelöld be franc sarabiat, ott meg tudod nézni azt a ruhát, amirõl beszéltem, tudsz üzit írni, érdeklõdni az árról. Személyes megjegyzésem, hogy valóban csodaszép volt Kate ebben a ruhában, illetve maga a ruha is gyönyörû :)
Egy ügyes varrónõ viszonylag olcsón megvarrja neked. De elõször menj el egy szalonba, és próbálj fel hasonló fazonú ruhát, hogy lásd hogy valóban tetszik-e rajtad.
az egyik oldalon láttam ezt a ruhát, még a model neve is Kate volt. úgyhogy kapható, de most nem tudom melyik oldalon.

Hol lehet katonákkal ismerkedni?

Legjobb válasz: Irakban.

Teljesen egyetértek a 21:15-ös válaszolóval. :) Szívembõl szólt... :D
Afganisztán meg Irak ×D
Megadjam a számom? :)
Mi van? :) Mindenki a katonákra gerjed mostanába? :D :D
Irakban.
Sétálj laktanya környékén reggelente... én 7re megyek suliba és ilyenkor gyakran találkozok szembe katonákkal. :) Egyébként meg ha menniük kell esetleg akkor ne számíts jóra, szóval ezt kalkuláld bele. :) Amúgy tetszenek az egyenruhás pasik, ugye? :)
laktanya . vagy már nincs olyan? :-)
Szerintem becsülendõ ha egy csajt nem vasalt hajú, elbaszott, töketlen papírpö.csökkel akar ismerkedni. S egy katona pl. biztos nem ilyen. Szép és nemes dolog, nem csodálom, hogy tetszenek neki a katonák.
Tiszti klubban. Vagy összejössz egy olyannal, aki honvédelmi suliba jár és szépen vársz, amíg katona lesz belõle:D
hmm..én imádom a katonákat, hogy van tartásuk, meg az az egyenruha..
a minisztérium elõtt, talán még tábornokot is kifoghatsz magadnak
menjé Irakba egyszerû-.-
mennyország, kiképzõtábor, pokol, temetõ, elátkozott helyek, Hadi terület, :D
Mit akarsz te katonától??? Csak azok teccenek? WÁÁÁÁÁÁ
Laktanya még mindig van, valahol lennünk is kell.
Nekem is kell katona! Írjon privit minden katona:D
Akkor nekem is megadhatnád. :P Nem, nem. Csak vicceltem. :D Van párom és õ is katona. :)
:)
A nõvérem kifogott egyet..×D És nem kellett Irakig mennie... Egyébként Afganisztán meg Irak...
A honvédségnél:D
Gyere inkább Gárda rendezvényre. Ott is találsz magadnak egyenruhást. XD

Hol szoktátok beszerezni a Scamp body-kat? Hol lehet jó áron, jó minőségben vagy éppen újonnan beszerezni?

Inkább használtan, vagy újonnan szoktátok? Olyan sokan dicsérik ezt a márkát, azért szeretnék ilyeneket beszerezni a babómnak.

Legjobb válasz: Valóban nem a legolcsóbb kategória. amíg pici volt a lányom, és egy body-t 3 hét alatt kinõtt, én sem vettem neki(ajándékba kaptunk). Miután 1 éves lett, és nem nõtt olya rohamosan, akkor vettem 4-5 darabot(elmenõs, orvoshoz járós ruhának). Nagyon jó pamut anyagúak, jó mosók(nem fakul, nyúlik, bolyhosodik, nem lesz filces az anyaga még sok mosás után sem). Nagyon soknál állítható a patant lent, így tovább lehet hordani.

Valóban nem a legolcsóbb kategória. amíg pici volt a lányom, és egy body-t 3 hét alatt kinõtt, én sem vettem neki(ajándékba kaptunk). Miután 1 éves lett, és nem nõtt olya rohamosan, akkor vettem 4-5 darabot(elmenõs, orvoshoz járós ruhának). Nagyon jó pamut anyagúak, jó mosók(nem fakul, nyúlik, bolyhosodik, nem lesz filces az anyaga még sok mosás után sem). Nagyon soknál állítható a patant lent, így tovább lehet hordani.
Mitõl olyan jók, vagy csak divat?? Tényleg csak kérdezem, mert annyira nem olcsók utolsó
http://www.scamp.hu Én innen szoktam rendelni. Vannak nagyon jó akcióik. nem csak body-t vettem már tõlük. Jó anyagúak, nem bolyhosodnak, nyúlnak. Teszvesz-en és vaterán is lehet találni.
szuper-bocsi
Elefáni bababoltban is lehet kapni.Ez a régi prince oliver bady, csak új néven.Tényleg stüper a minõségük.
Én szinte csak Scamp bodykat veszek a kisfiamnak az elsõ perctõl kezdve. Nagyon szeretem õket, mert nagyon szépek, jó a szabásuk, sokat bírnak, nem nyúlnak ki bármennyit mosom is õket.Bártan merem ajánlani. http://www.scamp.hu-ról és a tesz-vesz-rõl szoktam õket rendelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Nézelõdtem, ezek jó kis oldalak. :) Ma csak kíváncsiságból bementem egy kínaiba, hogy ott milyen áron vannak bodyk, majd leesett az állam. 790-990-ig voltak, de nagyon idétlen szabásúak, és az anyaguk sem volt túl jó. Akkor mard a scamp! :)
Brendonban is árulják.Mi ott vettük.
én nem szeretek úgy vásárolni, hogy nem fogatm mega kezemmel a cuccot, ezért vannak a fenntartásaim negyedik
szia! vaterán is lehet venni újonnan meg a milander.hu-n is. De én scamp.hu-ról rendeltem õket, nagyon szeretem, szuper minõség, szépek és én az árakkal is ki vagyok békülve.
negyedik Én a C&A-s, H&M-es bodykat szeretem, ilyet még ne vettem. Lehet kipróbálom.
Én eddig csak néztem ezt az oldalt: http://www.scamp.hu/HUN/Babaruhazat/Fooldal/1/
Sziasztok! Én nem tudok belépni a scamp.hu oldalra. Nektek sikerül? Köszi


Hol lehet megtalálni Kate Ryan: Ella Elle l'a című számának magyar fordítását?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy hol lehetne megtalálni (lehet h sehol) de az eredeti Ella Elle l'a címû számnak France Gall a szerzõje (Katy Ryan csak feldolgozta) csak ennyit tudok segíteni :\

Azt nem tudom, hogy hol lehetne megtalálni (lehet h sehol) de az eredeti Ella Elle l'a címû számnak France Gall a szerzõje (Katy Ryan csak feldolgozta) csak ennyit tudok segíteni :\
http://lyricstranslate.com Elle elle l'a szöveg- Kate Ryan szöveg fordítások - Lyrics Translate (ez nem link, de ezt írtam be a googleba )

Ilyesmi pólót/kat hol lehet kapni?

nektek tetszik?:) légyszi ne online oldalakt mondjatok, üzletekre lennék kíváncsi.:D

Legjobb válasz: Hú, ez tényleg jó. :) D nem tudom hol lehetne kapni. :(

Hú, ez tényleg jó. :) D nem tudom hol lehetne kapni. :(
Nekem nem annyira tetszik. Amúgy csak ilyen fazonút keresel, vagy a minta is ilyen legyen?
A kérdező hozzászólása: hát fazon minta. de elsõsorban minta:D
hippi

Hol lehet Debrecenben, vagy olcsón rendelni "Kate Middleton gyűrűt" (ami pont olyan )?

Legjobb válasz: Kétlem, hogy lenne annyi pénzed, hogy egy tök ugyan olyat rendelhess :DD de ha csak utánzatot szeretnél szerintem azt Mo.-on csak Pesten lehet. Ha mégis van, akkor talán egy egyedi ékszer lehet.

Kétlem, hogy lenne annyi pénzed, hogy egy tök ugyan olyat rendelhess :DD de ha csak utánzatot szeretnél szerintem azt Mo.-on csak Pesten lehet. Ha mégis van, akkor talán egy egyedi ékszer lehet.
A kérdező hozzászólása: hát szét kellett volna elõbb nézned a neten, hogy mi a felhozatal, mert igenis van, nyilván nem az igazit akarom megvenni.
A kérdező hozzászólása: itt a hangsúly a Debrecenen volt!
Szia! Sikerült azóta megtalálnod a gyûrût?? Mert én is Debreceni vagyok, és szükségem lenne egyre nekem is! Nagyon fontos! Kérlek írj már egy emailt ha tudsz!! Köszi!

Tudnátok nekem linkelni PARIS feliratú fullcap sapkát (kat)? (hol lehet megvenni, mennyiért. Ez is szerepeljen a linkben)

Rengeteget kerestem de egyet sem találtam még sajnos. Obey, New York, Swag stb.. Ezekkel bezzeg tele van az internet. Mielõtt valaki elkezdené, hogy párizsos nem létezik, elmondom, hogy igenis létezik, nemrég látta egy lányon és nagyon megtetszett. U.i.: Lány vagyok, szóval hátul kivágott (ahol kifér a hajam, ha össze van fogva)sapka kellene, köszönöm!

Legjobb válasz: Bocsánat, snapback sapka kéne, Lehetõleg olcsón, köszönöm:)

A kérdező hozzászólása: Bocsánat, snapback sapka kéne, Lehetõleg olcsón, köszönöm:)

Hol lehet megvenni Kat Von D könyvét? Látta már valaki a könyvesboltokban? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: nem adták ki magyarul, és angolul se lehet itthon kapni.

nem adták ki magyarul, és angolul se lehet itthon kapni.
de lehet kapni, csak magyarul nem http://bookline.hu/search/search!execute.action?__checkbox_s..

Tavi Kata Nyitótánc c. könyvet hol lehet megvenni?

mert én hiába kerestem nincs fent és nagyon tetszik ez a könyv amit részletet olvastam belõle...szóval hol lehet megvenni??köszi a válaszokat elõre is

Legjobb válasz: Bookline könyvrendelõ oldalon nagyon egyszerûen meg tudod rendelni. :) És ne félj nagyon megbízható társaság nem csalódtam még bennük ;)

Bookline könyvrendelõ oldalon nagyon egyszerûen meg tudod rendelni. :) És ne félj nagyon megbízható társaság nem csalódtam még bennük ;)
Könyvmolyképzõ [link] Bookline [link] Libri [link]

Hogyan vagy hol lehet letölteni iPhone 5-re a Facebook Emoji-kat?

Legjobb válasz: Ha azokra a cicás meg mittudomén milyen matricákra gondolsz, akkor magában a Messenger alkalmazásban. Ha simán csak smileykat szeretnél írni, akkor elõször menj a Beállítások menübe, majd Általános, Billentyûzet, Billentyûzetek, végül add hozzá az Emojit a magyar mellé. Utána pedig amikor gépelsz, megjelenik egy új gomb a bal alsó sarokban, azzal tudsz váltani.

Ha azokra a cicás meg mittudomén milyen matricákra gondolsz, akkor magában a Messenger alkalmazásban. Ha simán csak smileykat szeretnél írni, akkor elõször menj a Beállítások menübe, majd Általános, Billentyûzet, Billentyûzetek, végül add hozzá az Emojit a magyar mellé. Utána pedig amikor gépelsz, megjelenik egy új gomb a bal alsó sarokban, azzal tudsz váltani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!