Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet K-maro (4 db)

Hol lehet letölteni K-maro zenéket?

Legjobb válasz: Hát a legegyszerûbb ha letöltöd a DC+ letöltõprogit és onnan is tudsz rengeteg zenét szerezni K-maro-tól, de nem csak tõle.

Hát a legegyszerûbb ha letöltöd a DC+ letöltõprogit és onnan is tudsz rengeteg zenét szerezni K-maro-tól, de nem csak tõle.

Inzulinrezisztenciában szenvedõk! Mio-inozitol gyógyszerrõl hallott már valaki? Hol lehet beszerezni?

Sajnos kiderült, hogy inzulinrezisztenciában szenvedek, ezért nem esem teherbe. :( Az orvosom ajánlotta a Mio-inozitol nevû terméket, de semmit nem tudok róla. Hol szerezhetném be? Tudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Bárhol kapsz Inofolicot, gyógyszertárban, akárhol.

Bárhol kapsz Inofolicot, gyógyszertárban, akárhol.
Szia! Mi újság kedves kérdezõ??? Használt az inozitol?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Neked is sok sikert! Remélem nem lesz ilyen nagy a gondod!
nem szedem ....én is most akarom kipróbálni, de én még várok egy konzultációra mert enyhe IR van szerintem nekem is...és szeretném ha az endos doki kiírná a metet...aztán ha nem írja ki akkor megrendelem én is ...sok sikert a diétához és a tornához is sok erõt ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Nagyon rendes vagy! :) Jó hogy valaki tudott segíteni! :) És te szeded? Használt?
hát ha grammban van a folsav is akkor szerintem 1, 5 gramm elég
de kezdetnek igyál napi 1x2gramm-ot
2x 2gr ot kell kaja után egy órával a folsavat nem tudom de majd utána nézek vagy megkérdezem de szerintem napi 1
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm szépen a linket! Tudnál segíteni, hogy mennyi az ajánlott napi bevitel? És mennyi folsavat kell hozzá szedni? Tényleg nagyon köszönöm! Sajnos olyan 30 kg túlsúlyom van még, már lement 10 kg, de még elég sok munka áll elõttem. De igyekszem mindent megtenni a sikerért. Remélem ez a termék is segíteni fog!
[link] itt tudsz rendelni két nap alatt hozzák és szedjél mellé folsavat :)
Értelek. Én is olvastam, hogy lehet külön is kapni, úgy olyan 8.000 Ft-ra jön ki. Sajna azt nem tudom, hogy hol lehet beszerezni. Bocsi. :) Tényleg nagyon magas az inzulinod. :S Mennyi túlsúlyod van? Megkérdezhetem?
A kérdező hozzászólása: Gyógyszert is szedek rá, meforalt 1500 mg-ot. Azt is januártól, de így is sok az inzulinom. Az éhgyomri : 33 a kétórás terheléses pedig 243. Most készülök másik endokrinulógoshoz, akit szintén az orvosom ajánlott.
A kérdező hozzászólása: Igen azt tudom, de állítólag külön is lehet myo-inozitol-t kapni és így olcsóbb. Az orvos szerint. És kimondottan ezt javasolta. Az inofolicot január óta már szedem.
Ahogy az elsõ írta, Inofolic. Vehetsz gyógyszertárban, ott én 14.000 Ft körül vettem. Most az internetpatikából vásároltam, itt 12.000. Pick Pack ponton átveheted minden egyéb költség nélkül. :) Mennyire vészes az IR-ed? Gyógyszert nem kaptál rá? Elég csak az Inofolic?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen Szeptemberben megfogant a Babucink sok évnyi várakozás után! :) Diéta+ Meforal + Mio-inozitol+ folsav szedése segített! :) Még most is szedem, mivel a meforalt el kellett hagynom. Azt mondták 99% , hogy elõjön a terhességi cukorbetegségem, hát most voltam terhelésen, és a 2 órás cukrom 5, 5 lett. A doki szerint ez jó. Szerintem ez is nagyban közrejátszik, na meg persze a diéta, amit elég nehéz tartani, de igyekszem! :) Én mindenkinek csak ajánlani tudom! :)


Kedves Lányok/Nõk! Áruljátok már el legyetek szívesek, hol lehet komolyan és normálisan ismerkedni ami általánosan elfogadott és tényleg olyan helyszín ahol ez megoldható?

-Mert, ha valaki interneten próbál az ciki/gáz. - Könyvtár nem arra való, hogy ott pofázz. - Élelmiszer boltban inkább családanyák járkálnak. - Buszon/Metrón nem lehet a zajtól és a rendelkezésre álló nagyon kevés idõ miatt, plusz sok ember áll körülötted és kellemetlen lehet a helyzet. - Utcán megint csak nem szereti az ember, ha feltartóztatják mert nekem is minden bajom van, ha mennék valahová de kérdõívvel megállítanak, nemhogy egy pasi dumáját kelljen hallgatnom (szóval átérzem ott miért nem jó) - Szórakozóhelyen megint nem lehet mert, ha egybõl a számát kéred akkor azt hiszi csak szexre hajtasz és úgy áll hozzá, beszélgetni nem lehet a zene miatt és általában valamelyik félben van már pár vonóval ami megint nem szerencsés, plusz oda szórakozni jár az ember. - Házibulikba akit nem hívnak az nem is tud bejutni. - Kávézókban, ilyen helyeken pedig általában vagy várnak valakit vagy esznek, megint nem szeretik az emberek, ha megzavarják õket. - Fesztiválokra, ha valaki nem jár akkor csak azért nem megy el és ugye ott általában a barátnõikkel vannak és a zenekarok érdeklik õket, plusz megint ott az elõítélet, hogy "biztos csak szexet akar". - Múzeumokba ki jár egyedül? - Mozikban/Színházakban az elõadás érdekli az embert, ha már fizetett rá nem pedig az, hogy valaki folyton mellette pofázzon és elvonja a figyelmét, idegesítse, ne lássa az elõadást, valamint a többi nézõ is megszólja. - Vonaton talán lehet de általában a lányok fülében Iphone/Ipod vagy egyéb zene miközben olvasnak is, most csak nem szimpatikus megzavarni õket ilyenkor (plusz akinek nem kell vonattal járkálnia sehová az mit mondjon, ha a lány rákérdez hová megy? Azt, hogy csak úgy vonatozom !?) - Ilyen randiszervezõkre (villám randi például) nem bíznám magam, ha már lányt akarok szerezni azt önerõbõl csinálom nem pedig egy végképp elkeseredett lépésre bírom magam. - Swinger klubokba pedig dugni jár a nép nem ismerkedni. Szóval talán egyetlen dolog maradt az pedig a baráti kör és azon emberek baráti körei ahol ismerkedni/beszélgetni lehet és mindkét félben felmerülhet egy párkapcsolat lehetõsége. De, ha valakinek nincs baráti köre akkor ezzel vége? És ne mondjátok, hogy olyan könnyû barátokat szerezni mert nem adhatsz fel egy hirdetést, hogy barátokat keresel. Haverokat lehet akikkel talán, esetleg, néha megisztok 2-3 sört de õk nem barátok hanem ahogy a nevükben is van, csak haverok... Ez a kérdés nem siránkozás vagy provokáció, egyszerûen sokan (lányok) írják ide oda, hogy itt sem jó ismerkedni mert õk nem ismerkednek utcán, szórakozóhelyen, interneten, stb. De akkor hol kellene?

Legjobb válasz: sehol. komolyan sehol. vagy szerencséd van és összejön egy csaj, vagy nem. ez van.

sehol. komolyan sehol. vagy szerencséd van és összejön egy csaj, vagy nem. ez van.
Az elsõ kijelentés eleve ostobaság. Mi az, hogy neten ismerkedni ciki/gáz?? Ki szerint? Sok ismerõsöm van, akik ott találtak egymásra, többek között én is a párommal. Nincs abban semmi rossz szerintem, sõt izgalmas :) 27L
hûûûha, ezt jól összeszedted és én csak az elsõ ponttal vitatkoznék, én eddig mindig neten ismerkedtem, ha dobsz rám egy privit szívesen mesélek. a "van már bennetek pár vonóval" kifejezést viszont tévesen használod. de szórakozó helyen is lehet, ha megtetszett egy lány, akkor annyi, hogy ne egybõl a számát kérd el. táncoltasd meg, ha kölcsönös a szimpátia, akkor el is kérheted a számát. fesztiválokkal ugyan ez. remélem tudtam segíteni valahogy.
Azért talán nem ennyire borús a helyzet. Én sokat ismerkedtem fesztiválokon, fõleg fesztiválra tartó vonaton/buszon. Szerintem szórakozóhelyen is lehet, nem mindenki csak a szex miatt jár oda. Tanfolyamokon is simán lehet ismerkedni, összehozza az embereket a közös érdeklõdési kör. Ha jár az ember kondiba, csoportos foglalkozásokra, ott is tud, ismertem meg ott pasikat már én is. Vagy ha van ey konrkét érdeklõdési köröd, sokszor szervezenk közösséget helyben (pl. Anime társaság, vagy harcmûvészet, kreatív foglalkozás stb.)
Ismerkedni mindenhol lehet, de aki lúzer az lúzer
sokat írsz nagymacskám, mi nem szeretünk sokat olvasni, elvégre magyarok vagyunk, sõt továbbmegyek, gyk felhasználók.
A kérdés jogos! Teljes mértékben! Bár vannak benne apró hiedelmek, mármint amiket én úgy látok, ezeket korrigálom: Buszon és Metrón is lehet ismerkedni. Sok lány olvas ott és elég csak megkérdezni, hogy szia, ne haragudj, megkérdezhetem mit olvasol? Én is szeretek olvasni és kellene már egy jó könyv mostanság. Ennyi :) Boltban is lehet ismerkedni: tegyük fel a kasszához menet elõtted a sorban áll egy lány, kemény egy csomag abonett kenyérrel meg egy tejföllel a kezében. Odanyögöd neki fizetés elõtt egy mosollyal, hogy azta, látom lakoma lesz nálatok ma este. :) Ha gondolod beugorhatok fõzni hozzátok egy jó spagettit. Saját receptem van :D És ennyi. Persze van aki hülyén nézne rád, de nálam már kaptak erre :D Fesztiválokon is lehet ismerkedni. Rengeteg normális lány jár oda, akik bizony nem csak a zene miatt mennek oda, hanem az ismerkedés végett. Minden csak a fellépésen múlik. Meg gondolj bele, nyert ügy a fesztivál, mert ha látod, hogy ott csápol, odaszambázol, bemutatkozol és érdeklõdsz, hogy mi a kedvenc száma az aktuálisan játszó bandától? Mennyire szereti õket, minden évben jár e stb? :) VOnaton is lehet, ó ha én vonatozhatnék, biztos, hogy rengeteg lánnyal szóba elegyedtem volna már. Ott a legkönnyebb :D Pl amikor sok olvasás után lereszti 2-3 percre a könyvet, akkor érdemes odaszólni (még ha füles is van rajta), intesz egyet felé hogy vegye ki a fülest, : Látom jól bírod, mit olvasol? :D És már el is indul a beszélgetés.
Az interneten keresztül ismerkedni nem feltétlenül gáz, ha TÁRKERESÕN teszed. Tehát nem facebookon meg itt a GYK-n kell nõt keresni, hanem az arra kitalált helyeken. Egyébként az esetek 90%-na valóban a baráti kör a legjobb megoldás erre, hiszen azáltal sok helyre mész, sok új embert ismersz meg... és ne haragudj, de ha X éves létedre nem találsz olyan embereket, akiket barátaidnak nevezhetnél, akkor neked komoly szociális vagy pszichés problémáid vannak. Amíg ezeket nem rendezed, addig ne akarj barátnõt, mert egy antiszociális, magába fordult ember nem vonzó.
Hallottál már arról, kedves kérdezõ, hogy társasági élet, barátok? Tán neked nincsenek? A legtöbb ember baráti társaságon, ismerõsön keresztül ismerkedik meg a párjával. Esetleg ott vannak az iskolák, hobbik, vagy akár munkahely. Ha elmennél a barátaiddal valami pub-ba, vagy akárhova beülõs helyre meginni valamit, garantálom, hogy ott lennének lányok, akikkel tudnál ismerkedni. Tipikus az az eset vagy, aki csak a kifogásokat keresi, de a saját hibáiba, vagy a szar gondolkodás menetébe nem lát bele. Szerinted akiknek van párjuk, csak olyan helyeken ismerkedik, amiket te felsoroltál néhány pontban? Te eléggé tájékozatlan ember lehetsz.
Velem fesztiválon, szórakozóhelyen, és tömegközlekedési eszközön (buszon, nem csak távolságin) is próbáltak már ismerkedni, sikerrel. Persze szórakozni megyek, de ez nem zárja ki az ismerkedést. És épp azáltal, hogy elkérik a számom, beszélgetünk, nem pedig rögtön fel akar hívni magához, könnyebb rájönni, hogy nem csak szexre hajt.
A kérdező hozzászólása: 23# Ha elolvasgattad volna a kérdést akkor tudnád a választ, nincsenek barátaim, így már világos?
Nagyon pesszimista módon állsz hozzá a dolgokhoz. Felsorolsz vagy 20 helyet, ahol szerinted nem lehet ismerkedni, pedig mégis. Ha ott ül/áll egy lány, nem messze tõled, miért nem szólítod meg? Miért kell mindig olyan kifogásokba botlani, hogy "hát de..." vagy "úgyse...". Kit érdekel, hogy eszik, iszik, zenét hallgat, nem akarod megzavarni? Így sosem lesz nõd. Nem fog belehalni, ha csatlakozol hozzá, akár kajálásban, akár bármiben. Ha meg elutasít, akkor is legalább megpróbáltad, kész, ez is benne van a pakliban például több okból. Engedd el magad, vedd be a leszarom tablettát, és légy laza, ne gondolkozz a következményeken. A másik, meg hogy egy lányhoz soha ne menj úgy oda, hogy te konkrétan ismerkedni akarsz. Mutass felé közvetlenséget, de olyan mértékben, mintha csak egyelõre barátkoznál. Aztán a többi kialakul magától, ha már többet akarsz tõle, mint férfi a nõtõl. Még egyszer mondom, ne a kifogásokat keresd.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, elhiszed, hogy a családomban még én vagyok a legoptimistább személy? Ami nem kis szó. Kisgyermek korom óra folyamatosan csak ezt hallgatom, hogy ebbe/abba ne kezd meg úgysem sikerül, ilyen/olyan lányt ne keress majd jönnek maguktól, stb. Ez lett belém nevelve, nem csoda, hogy ilyen vagyok.
A kérdező hozzászólása: És igen, megint úgy tûnik, hogy ez egy újabb kifogás de csak a válaszodra reagáltam.
2X éves vagy, ideje lenne változtatnod a felfogásodon és életstílusodon. Ha látod, hogy szar a helyzet, amiben most benne vagy, akkor minden erõddel próbálj meg rajta változtatni. Másképpen nem fog menni.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, jobban próbálok mint hinnéd, ha nem így lenne, már rég halott lennék.
Minden kezdte nehéz... kezd el, majd meglátod mi sül ki belõle. :)
én interneten talaltam ra a fiura akibe szerelmes vagyok és jól megyvagyunk :) ) 15/L
Felejtsd el Magyarorszagot, a magyar noket pedig foleg. Ha mar egy kicsit is neznek ki valahogy (a testsulya < 100 kg) rogton az egekben vannak az elvarasaik: legyen magas, sportos, jo allassal rendelkezo, sajat lakas, sajat auto, jo humor, kedvesseg, stb. Nevetseges. Mindehez tarsul a szokasos magyar kozony, meg negativitas, a szar gazdasagi helyzetrol, munkahelyek hianyarol, alacsony fizetesekrol, meg nem becsulesrol nem is beszelve. A megoldas? Kulfold. De nem Europa, ha not is akarsz, a feminizmus mar mindenutt uralkodik ahol a kapitalizmus el es virul. Thaifold, Vietnam. Itt meg van eselyed. Hajra!
nem kell ezen ennyit agyalni ha ráakadsz összejön ha nem meg nem A legtöbb nõ úgyis olyan hogy jobb ha elkerülöd
Hát igen én is így vagyok vele teljes mértékben, mint a kérdezõ.Igen én is szívesen mennék el ide-oda de egyszerûen nincsenek barátaim, haverokkal meg sörözni néha beülni lehet és ennyi.Igazából én sem tudom hol lehet ismerkedni, valójában sehol én úgy érzem.És a válaszokból is kiderül, hogy nagyrészt a szerencse befolyásol mindent, tehát ha az vagy lesz ha nem akkor meg nem.És ennyi.
Ott kell ismerkedni amerre jársz. Nem találhatja mindenki Párizsba a párját. Biztos van hely ahova mindig jársz. Vagy városrész, ahol feltûnsz. A saját igényeidhez és lehetõségeidhez kell igazítani a keresést. Én is elmennék pl haverokkal koncertre, de aztán csak nekem jött össze egy Doro koncertre a pénz, és hát utaztam is lelkesen. Igaz, hogy nem azért mentem, hogy ott pasizzak, de nekem Doro egy jelkép, egy ikon, és nagy vágyam volt ott csápolni az elsõ sorban. Az már csak egy kellemes mellékszál volt, hogy ott ismertem meg egy magyar srácot, akivel most is levelezünk. Nem vagyok a direkt ismerkedés híve, ez nem az én mûfajom. Egy új ismeretségnél sosem a jövendõbeli kedvesem keresem, hanem a barátot és idõvel eldõl, hogy beletudok-e szeretni. És persze sok múlik az idõzítésen is. Nem szoktam mindig lófrálni a belvárosban, van amikor kimondottan zárkózott vagyok, vagy egyhangú. És olyankor nem vagyok valami nyitott más társaságára. Szóval jó idõben kell elkapni az embert.
A kérdező hozzászólása: 2# Nagyon sokan mondják itt is, hogy neten ismerkedni gáz, írj csak ki errõl egy kérdést. Plusz a jó párkeresõ oldalak fizetõsek, csak lehúzás az egész, valamint ott sem képesek normálisan ismerkedni az emberek. Szóval, oké megértem sok az üzenet és, ha valaki nem tetszik neki azt ignorálják de ez nem minõség ellenõrzés könyörgöm. Vagy nekem van ilyen furcsa értékrendem, hogy ha valakihez hozzászólnak üzenet formájában akkor illene legalább egy udvarias, nem bunkó egymondatos válasszal reagálni még akkor is, ha a válasz nemleges?
A kérdező hozzászólása: 6# Hidd el, sokkal több normális lányt lányt ismertem meg itt mint társkeresõn valaha is fogok csak messze laknak. Szóval a társkeresõ talán egyetlen jó tulajdonsága, hogy hozzád közel élõ lányokat mutat fel. És, ha egész egyszerûen nem vagyok a társaság közepe akkor nem vagyok, ezen nincs mit változtatni. Így alakult az életem, ez van. Nem kell mindjárt a legrosszabb eshetõségre gondolni. És nem gondolod, hogy épp a baráti társaság hiánya miatt vagyok befordult és nem fordítva?
"Vagy nekem van ilyen furcsa értékrendem, hogy ha valakihez hozzászólnak üzenet formájában akkor illene legalább egy udvarias, nem bunkó egymondatos válasszal reagálni még akkor is, ha a válasz nemleges?" Nem, ez lenne a normális, de mint tudjuk manapság ki az? Kevés a tisztelettudó, illedelmes ember, de nem reménytelen. Én ezért nem is megyek fel semmilyen társkeresõre, úgy érzem az már a legalja lenne nekem. Inkább vagyok egyedül, minthogy kitegyem magam mások elvárásainak. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagyok alkalmazkodó és nem vágyom egy csodálatos nõre, de sajnos vannak igényeim (legfõképp lelki téren és sok nõ nem üti meg a mércét). Én sem vagyok tökéletes, vannak hibáim, mint mindenkinek, de igyekszem belátni azokat és változtatni rajtuk. Itt sem szívesen ismerkedem, maximum beszélgetek, mert általában 4-5 levélváltás után meghal a kommunikáció és nem miattam, úgy érzem. Kevés nõvel beszéltem itt, akik szenvedélyes, temperamentumos, pörgõs személyiségek, akiknek sosem fogy ki a szó a szájukból. :)
A kérdező hozzászólása: "Szivárvány Esõ Után" Nos, ma délelõtt a boltban egy idõs hölgy és egy nyugdíjas úr álltak elõttem. Úgy emlékszem az utolsó alkalom amikor tényleg egy nagyon szép lány állt elõttem (egyedül) az tavaly nyáron egy vasárnapi napon volt dél körül de amilyen vehemenciával pakolt és spurizott úgy tûnt eléggé siet (gondolom ebédhez kellett még pár cucc). Fesztiválok, oké, elismerem. De eddig még egye fesztiválon sem voltam, valamiért annyira nem izgatnak pedig erre szokott lenni elég sok. És az egy rakás pénz egyedül pedig szerintem nagyon kellemetlen, oda megint baráti társaság a jó, lefoglaltok egy 4 ágyas szobát és együtt mentek sörözni plusz a koncertekre. Egyedül fesztiválra menni olyan lehet mint egyedül nyaralni, a legelsõ benyomás biztos szép de hamar vége a jókedvnek amikor minden este magányosan mész vissza a szobádba aminek költségén még osztozni sem nagyon tudsz, plusz így az értékeidet is mindig figyelheted. Egyébként nem Budapesten lakom szóval tömeg közlekedni nem szoktam mert itt gyalog kb. hamarabb ott vagyok mint, ha úgy mennék egy bérlet pedig így minek? Csak pénzkidobás. Metró pedig nincs is, sem villamos, sem troli. :)
#7-es vagyok, én sem pesti vagyok, megyeszékhelyen lakok, de buszon ismerkedtem már. :) A többi amit leírtam, szerinte mûködhet egyedül is, nem kell hozzé feltétlenül társaság. :)
Ne kezd te is szépen kérlek szellemi mostohaapám, azt hittem vagy olyan kreatív, hogy nem itt kérdezõsködsz.
A kérdező hozzászólása: 14# Persze, hogy vagyok olyan kreatív de várom a havat, hogy a közparkban csináljak egy hóangyalt és belepisiljem az elérhetõségem... :D
-Mert, ha valaki interneten próbál ... Társkeresõ erre van, ott senki nem fog érte leugatni. - Könyvtár nem arra való, hogy ott pofázz... kár pedig tiniként arról álmodoztam, hogy ott találkozok majd a Nagy Õ-vel. - Élelmiszer bolt... nemcsak élelmiszer bolt van, pl. drogériában elég fiatal lányok vannak többségében. - Buszon/Metrón nem lehet a zajtól és a rendelkezésre álló nagyon kevés idõ miatt, plusz sok ember áll körülötted és kellemetlen lehet a helyzet. - Utcán ... tény, hogy nem mindig érek rá, de van amikor csak lõdörgök a városba céltalanul, akkor pl nagyon nyitott vagyok az ismerkedésre. - Szórakozóhelyen... legtöbb ismerõsöm ott ismerkedett meg a párjával. - Fesztiválokra ... társassággal tényleg nagyobb az élmény, de sokszor voltam egyedül is már. És nem a tömegben kell a hangfal elõtt ismerkedni, hanem a sörpultnál :) - Múzeumokba ki jár egyedül?... pl. Én? - Vonaton ... hát csak úgy céltalanul tényleg ne vonatozik az ember. A második kedvesemet pl, vonaton ismertem meg. Egy 2 órás vonatúton voltunk mindketten és kérdezet valami hülyeséget tõlem, aztán elkezdtünk beszélgetni... pár hónap múlva csak azért jártam már vonattal, hogy vele lehessek... áhhh régi szép idõk :) "ne mondjátok, hogy olyan könnyû barátokat szerezni" ez bizony így van. Az igaz barátokat a legnehezebb megtalálni. :( Ez a kérdés nem siránkozás vagy provokáció, egyszerûen sokan (lányok) írják ide oda, hogy itt sem jó ismerkedni mert õk nem ismerkednek utcán, szórakozóhelyen, interneten, stb. De akkor hol kellene? Én ahol ismerkedek: utca, bolt, fesztivál, könyvtár (bár itt most nem mert sajnos nem járok :( ), busz, vonat, kiállítások, strand, fürdõ... Remélem segítettem^^
eleve ott közelíted meg, hogy hol/hogy NEM lehet... ennyi erõvel mindenhol lehet és mégis sehol sem... ha épp megteremtõdött az alkalom, akkor nem azon kell agyalni, hogy jaj most miért nem jó már megint... ha ennyire negatívan állsz hozzá, akkor csak negatív/sz.r helyzeteket fogsz bevonzani, illetve nem fogod észre venni a kínálkozó lehetõségeket csak lazán és aranyosan, az bejön :)
A kérdező hozzászólása: 17# Igen tudom, hogy bárhol lehet meg abból is kialakultak már házasságok, hogy az utcán véletlenül egymásnak mentek, erre van is egy mondás valaki kifürkészhetetlen útjairól. :) De ez olyan meseszerû, mintha mindent a véletlenre bíznál. És most nem akarok sóhernek tûnni de komoly anyagi vonzatai vannak a fesztiváloknak, utazásoknak, múzeumoknak/kiállításoknak. Egy 2-3 napos fesztiválon simán otthagysz 50k-t, sõt, ha egyedül mész akkor jóval többet is hiszen kaját sem lehet bevinni. Plusz én tudom magamról, hogy egyedül nem érzem jól magam így képtelen lennék úgy ellazulni mint aki annyira élvezi, hogy ott van.
Lányként is nehéz ismerkedni. Ha valaki átlagos, nem beszél feleslegesen, fel se tûnik senkinek. Ez van, az élet már csak ilyen. :)
Tervem a következõ. Kibérelem a helyi mûvelõdési ház egyik termét. Péntek:20-28 évesek, szombat:29-35 évesek, vasárnap: 35-45 évesek. Belépõ: 600 Ft., és mindenki kap egy szelet zsíros kenyeret egy pohár teával. Jómagam mosolyogva, biztató arccal járkálok az ismerkedni vágyók között, kezelem a cd lejátszót, ha nagyon fagyos a hangulat, bedobok pár bemelegítõs játékot. Aki talál magának szimpatikus egyént, az önerõbõl megkörnyékezi, mint egy házibuliban, csak ide csupa ismeretlen jön el. Gyakorlatilag ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!