Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Homeopátiás (18 db)

Hol lehet venni Homeopátiás bogyókat és málnalevél teát? mikortól kell elkezdeni inni? Mennyibe kerülnek ezek a termékek?

Köszönöm a válaszokat. 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama

Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama
A málnalevél teát úgy tudom, hogy a 36. héten kell elkezdeni, napi 1 csészével kell inni. A homeopátiás bogyók közül van olyan, amit pár héttel elõtte, van, amit vajúdás alatt kell szedni. (A nevüket sajnos nem tudom). Én még nem vettem, de szerintem gyógynövényboltban, gyógyszertárban lehet kapni.
A málnalevél tea bioboltban kapható, én úgy tudom, a 32-34. héttõl lehet inni, mert az izmokat lazítja, nem a szülést indítja meg. De a boltban ezt tudják, segítenek. A homeopátiás szereket patikában lehet megvenni, ott is tudnak segíteni, de nekem a szülésznõm ajánlotta. Arnica Montana az egyik, ez a sebgyógyulást segíti elõ. Van mégegy, amit szedni kell, de errõl pontosabbat a szülésznõk mondanak. A málnalevél tea 190 Ft és 1-2 hétig elég, a bogyók 500-700 Ft körül vannak. Állítólag nagyon jók, én az elõzõ szülésem alkalmával nem szedtem, errõl meg még nincs tapasztalatom. :-(
A homeopátiás szerek közül a legtöbb gyógyszertárban csak a komplex szerek kaphatók, az ún. monokomponensû szerek (amik a szüléskor segíthetnek és sok más is) olyan gyógyszertárakban vannak, ahol van olyan patikus, aki tanult homeopátiát is. NAgyobb gyógyszertárakban tudnak segíteni valószínûleg. Azt javaslom, itt nézz körül, sztem a legtöbb kérdésedre megtalálod a választ: http://www.homeopatia.info.hu Málnalevélteát pedig patikában, vagy gyógynövényboltban tudsz venni.
Én vettem homeós golyócskákat is gyógyszertárban. Igaz, valóban nincs úgy, hogy csak úgy bemész és azt mondod, ez meg ez kell, hanem meg tudják rendelni neked, ha elmondod mit szeretnél milyen hígításban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Kecskeméten hol lehet venni olyan homeopátiás bogyót, ami könnyítené a szülést? Mit kell erről a bogyóról tudni?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hol lehet kapni, mert nem ismerem Kecskemétet, de használd, nekem segített! Nagyon könnyen szültem (1. baba, 3 óra 20 perc a burokrepesztéstõl). Én cimicifuga 5ch-t és caulophyllum 5ch-t szedtem a betöltött 37. héttõl hetente váltogatva (napi 1x5), a szülés alatt pedig fél óránként váltogatva 5-5 golyócskát. Egyébként nagyobb patikákban lehet kapni. Könnyû szülést kívánok!

Azt nem tudom, hol lehet kapni, mert nem ismerem Kecskemétet, de használd, nekem segített! Nagyon könnyen szültem (1. baba, 3 óra 20 perc a burokrepesztéstõl). Én cimicifuga 5ch-t és caulophyllum 5ch-t szedtem a betöltött 37. héttõl hetente váltogatva (napi 1x5), a szülés alatt pedig fél óránként váltogatva 5-5 golyócskát. Egyébként nagyobb patikákban lehet kapni. Könnyû szülést kívánok!

A Chaulophyllum c30 homeopátiás bogyót ikortól lehet elkezdeni a tehesség végén és hol lehet beszerezni?

Legjobb válasz: Természetesen gyógyszertárban. 36.héttõl napi 1 golyó.

Természetesen gyógyszertárban. 36.héttõl napi 1 golyó.
A kérdező hozzászólása: Tudnál mondani konkrét gyógyszertárat? 2 helyen nem volt ahol kerestem. Hallottál valamit arról, hogy Cinicifuga C30-al is ki szokták egészíteni a Caulophyllum hatását?
Én ezeket szedtem a vajúdás kezdetétõl: Caulophyllum 5ch és a Cimicifuga 5ch félóránként felváltva 5 golyót. 7 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Mi a különbség az 5ch és a C30 megnevezés között a Caullophyllum és a Cimicifuga esetében? Vjudás elõtt (tehát még a terhesség utolsó heteiben) és beindult szülés esetén melyik szedése javasolt?


Hol lehet kapni fogzásra is ajánlott Difoss nevű homeopátiás szert?

Legjobb válasz: Én gyógyszertárban vettem!

Én gyógyszertárban vettem!
A kérdező hozzászólása: Én ma mentem be venni de azt se tudták eszik-e vagy isszák :/. nem hallottak róla sajnos. Pedig épp azért kérdem mert úgy hallottam Magyarországon forgalmazzák. Te hol vetted? és Nektek beválik?
Új válaszoló vagyok. Gyógyszertárban vettem, de meg kellett Ausztrisból rendelni, én így tudom. Nem mindegyik gyógyszertár rendel külföldrõl. Nézd meg a neten a városokban melyik gyógyszertár rendel a remedia.hu-tól. Én Pécsen lakom, itt az Aranysas a Széchenyi téren.
A kérdező hozzászólása: köszi! :)

Homeopátiás tejszaporító bogyókat hol lehet beszerezni? Van többféle is? Melyik a leghatásosabb? És milyen kiszerelésben van? Mennyibe kerül?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Gyógyszertár.Bármelyik,mindenhol árulnak már homeós cuccokat. urtica urens a neve és ilyen kis csõ szerû tégelyben van.Vigyázni kell vele,mert ha nem megfelelõen szedi az ember és nem megfelelõ ideig,akkor a visszájára hat és apasztja a tejcsit.Nem drága,700.- Ft körül van és baromi sok bogyócska van benne.A neten utána tudsz olvasni.Alacsony potenciállal szabad csak használni (5 ch)!!!!

Gyógyszertár.Bármelyik, mindenhol árulnak már homeós cuccokat. urtica urens a neve és ilyen kis csõ szerû tégelyben van.Vigyázni kell vele, mert ha nem megfelelõen szedi az ember és nem megfelelõ ideig, akkor a visszájára hat és apasztja a tejcsit.Nem drága, 700.- Ft körül van és baromi sok bogyócska van benne.A neten utána tudsz olvasni.Alacsony potenciállal szabad csak használni (5 ch)!!!!
Bocs az offért, de ilyenrõl meg nem is hallottam, hogy az Urtica apasztaná a tejet :O A gyerekorvosom homeopata szakorvos, õ ajánlotta az Urticát de semmi hasonlóra nem figyelmeztetett! Egyébként utoljára 640-ért vettem, és nekem nagyon bevált :) Napi 3*5 golyót ettem az elején, három hétig szedtem, egy hét szünet, most már napi 1*5 elég. Arra figyelj, hogy fél órával elõtte-utána ne egyél, ne igyál, mentolos-kámforos dolgokat ne használj.
Olvass utána, pedig így van.Óvatosan lehet csak szedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Gondolom gyógyszertárban tudnak errõl felvilágosítást adni, hogy valóban apasztja-e a tejet, ha nem megfelelõen szedem...
Köszi, de inkább hiszek egy 25 éve praktizáló orvosnak, mint szedett-vedett netes irományoknak :) Kérdezõ, kérdezd meg a patikában, az a biztos!
Én az Urtica mellett az Alfalfa-t szedtem (nem túl elterjedt, az Arcanum gyógyszertártól rendtem neten). Szopi elõtt 15-20 perccel kell bevenni, hatása nálam elképesztõ volt!
patikában. annyi fajta van keress rá a neten.

Debrecenben hol lehet kapni Cefalgil homeopátiás szert?

próbálta már valaki? állítólag jó a n?knek is a libidóra.

Legjobb válasz: Próbálkozz gyógyszertárakba.

Próbálkozz gyógyszertárakba.

Hol lehet kapni és mennyibe kerülnek a homeopátiás golyók és a dentinox gél?

Legjobb válasz: A foga jön,és a fájdalom csillapítására kell?

A foga jön, és a fájdalom csillapítására kell?
A kérdező hozzászólása: Igen, az egyik foga már kijött, a másikkal szenvedünk nagyon.
Én a létezõ összes készítményt kipróbáltam, sikertelenûl.Semmi nem használt, csak az, ha éjszakára adtam neki fájdalomcsillapítót, ha muszáj volt, hogy tudjon aludni.De agyógyszertárakban lehet mind a ketõ terméket kapni, amit írtál.Próbáld ki, mert minden gyerek más, de a homeopátiás bogyóknak utána nézett gyogyszerész ismerõsöm, és amit kimondottan fogzásra ajánlanak és a chamomilla 9ch összetevõi:3%kmilla kivonat, a többi csak adalék anyag.Ez bosszantó.Értem mért nem volt hatásos.
A kérdező hozzászólása: És nem tudod véletlenül mennyibe kerülnek?
Dentinoxot a gyógyszertárban tudsz venni. Azért vigyázz vele, mert lidokain tartalmú, ezért csak 3-4-szer szabad használni. én közvetlenül elalvása elõtt szoktam bekenni a fogat vele, és egy picit a cumiját is. Magamon is kipróbáltam, kb 10 percig zsibbaszt, utána semmi. Viszont jó esetben ezalatt a 10 perc alatt bealszik a gyerkõc:-) Ha nagyon szenved, én Panadolt szoktam neki adni, általában éjszakára. Ezt sem szabad tartósan alkalmazni, szóval csak ha nagyon muszáj akkor add neki inkább. Sokan használják még a Viburcol kúpot is. Ez homeós kúp, nyugodtan lehet használni amikor kell. errõl nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam még.
Dentinoxot kb 1100 ft-ért vettem. Chamomilla vulgarist 600 ft körül, ha jól emlékszem. De szabadárasak, úgyhogy gyógyszertártól is függ.
Dentinox Gél 10gramm: 1380.- Dentinox oldat 10 gramm: 1358.- Én ezen az oldalon szoktam az árakat megnézni: http://www.pirulapatika.hu/ A homeósokat itt is megnézheted: http://aranysarkanypatika.hu/ Chamomilla Vulgaris 15ch 4gramm: 595.- Ami mellettünk van gyógyszertár, itt általában hozatnak, ha éppen nincs valamilyen gyógyszer. Minden jót!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!