Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Egészségbiztosítási kártyát (6 db)

Hol lehet Európai Egészségbiztosítási kártyát csináltatni?

Én miskolci vagyok, szóval, ha valaki tudja, hogy Miskolcon hol az jó lenne, de általánosságban is, gondolom minden városban ugyanott.

Legjobb válasz: A megyei Egészségbiztosítónál csinálják. Kb. 10 perc alatt megvan, csak a sorbanállás több. A TB kártya, személyi ig. lakcímigazoló kártya kell hozzá. Fizetni nem kell érte, 1 évig érvényes ha aktív dolgozó vagy, gyerekeknek nyugdíjasoknak 3 évig érvényes.

A megyei Egészségbiztosítónál csinálják. Kb. 10 perc alatt megvan, csak a sorbanállás több. A TB kártya, személyi ig. lakcímigazoló kártya kell hozzá. Fizetni nem kell érte, 1 évig érvényes ha aktív dolgozó vagy, gyerekeknek nyugdíjasoknak 3 évig érvényes.
A kérdező hozzászólása: Bocs egészségpénztár kártya!
A "kaffetéria" része. Én a munkahelyemen kaptam, közszférában dolgozom.Ja! a kaffetéria az béren kivüli juttatás.
Egészségpénztárakban. Triviális válasz, de így van. Rengeteg szolgáltató van, lehet választani. Te is befizethetsz a számlára, de a munkáltató is támogathat. Így vagy úgy de adókedvezmény jár utána, tehát nagyon rosszul nem járhatsz vele. Elsõdlegesen egészségügyi szolgáltatásokat fizethetsz vele, úgymint gyógyszertár, magánorvos, gyógyfürdõ, wellnesz. De ha minden igaz, akkor táppénzkiegészítést is igényelhetsz a keret terhére. Annyi a lényeg, hogy korlátozott termékkörre, de adókedvezménnyel használhatod a pénzed.

Hol lehet igényelni európai egészségbiztosítási kártyát? Csak Pesten, vagy vidéken is lehet? Úgy tudom ingyenes, ez igaz?

És aki nincs bejelentve, munkavállalói kiskönyvvel dolgozik annak is ingyenes?

Legjobb válasz: http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,22223856&_dad=porta.. Igen ingyenes! Ha biztos a jogviszonyod kiadjàk, hanem akkor kérj a munkàltatotol egy igazolàst! A taj autorizàcion megtudod a jogviszonyt nézni regisztràcio utàn!

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 22223856&_dad=porta.. Igen ingyenes! Ha biztos a jogviszonyod kiadjàk, hanem akkor kérj a munkàltatotol egy igazolàst! A taj autorizàcion megtudod a jogviszonyt nézni regisztràcio utàn!
Szia! Az európai egészségbiztosítási kártya csak érvényes egészségbiztosítási jogviszonnyal rendelkezõ személynek adható ki. Ezt az oep honlapján olvastam. Bõvebb tájékoztatást ezen a címen olvashatsz, amit bemásoltam ide. http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBE.. Az igénylés egyébként történhet személyesen, bármelyik egészségbiztosítási pénztár kirendeltségén, vagy postán. A szükséges nyomtatványt az oep honlapjáról lehet letölteni (www.oep.hu). Az oldalon belül bal oldalt van egy olyan link, hogy letölthetõ nyomtatványok, azon belül nyomtatványok biztosítottak részére, és alatta van az "Igénylõlap európai egészségbiztosítási kártyához". Egyébként én is postán igényeltem, nem volt vele semmi gond, kb. 3 hét alatt megkaptam (nekem nem volt sürgõs, mivel idõben elküldtem a nyomtatványt). Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Heves megyében hol lehet igényelni nem tudjátok? Ott ahol a TBkártyát is??
Igen, ott, ahol a tb kártyát is (az egészségbiztosítási pénztárnál). Gondolom, mivel Heves megyérõl van szó Egerben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Utánanéztem, és Gyöngyösön is lehet meg persze Egerben:)


keresd az oep honlapján, nem a nav az illetékes...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Közben megtaláltam (az OEPnél)
XIII. ker. Teve utca OEP
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! És ingyenes, ugye? 2008-ban váltottuk ki elõször, akkor az volt, de 2012-ben lejárt, most szeretném meghosszabbítani, mert Olaszországba készülök néhány napra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!