Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Eastpak (7 db)

Hol lehet venni Eastpak iskolatáskát, és milyen hasonló mintájú táskákat gyártó márka van? És olyat hol lehet venni?

Els?sorban Budapesten szeretnék vásárolni valami vidám iskolatáskát, a jó sok mintások tetszenek. Itt egy kép, ilyesmi stílusúra gondolok:

Legjobb válasz: Budapesten a Westendben meg az Andrássy úton találsz Eastpak üzelteket. Ezeken a helyeken biztos találsz magadnak megfelelõ mintájú táskát. http://www.vanity.hu/uzletek/eastpak/-/budapest

Budapesten a Westendben meg az Andrássy úton találsz Eastpak üzelteket. Ezeken a helyeken biztos találsz magadnak megfelelõ mintájú táskát. http://www.vanity.hu/uzletek/eastpak/-/budapest
A kérdező hozzászólása: Köszi!
de mammutban is, meg majdnem minden deszkás boltban

Hol lehet Budapesten Eastpak hátizsákot venni, hol van a legnagyobb választék?

eastpak

Legjobb válasz: Én WestEnd -1 szinten vettem, az éttermekkel szemben, jobb oldalon. Több színben is van, meg fajtában (válltáska, hátizsák, övtáska)

Én WestEnd -1 szinten vettem, az éttermekkel szemben, jobb oldalon. Több színben is van, meg fajtában (válltáska, hátizsák, övtáska)
Hogyha nem akarsz elmenni akkor az http://www.offlineshop.hu/ -nál érdemes, õk foglalkoznak az udnergroundos dolgokkal, köztük van vagy egy trilliárd övtáskájuk.

Székesfehérváron lehet Eastpak cuccokat venni? És ha igen hol?

Legjobb válasz: A Távirda utca közepe felé van egy sportbolt, ott van sok, én is ott vettem az övtáskámat. A nagy Tescoban a táskásnál is van általában pár övtáska, de más nincs.

A Távirda utca közepe felé van egy sportbolt, ott van sok, én is ott vettem az övtáskámat. A nagy Tescoban a táskásnál is van általában pár övtáska, de más nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi. én is övtáskát akarok venni, szóval majd körülnézek ezeknél :D


Pécsen hol lehet venni Eastpak táskát olcsón?

Legjobb válasz: Hát olcsón sehol.De Forrás üzletház a 2.szinten.

Hát olcsón sehol.De Forrás üzletház a 2.szinten.
A kérdező hozzászólása: kösz akk majd megnézem és mennyibe fáj? 10körül?
Westend: Goker
Goker vagy speed
A kérdező hozzászólása: köszönööm a válaszokat.:)

Lehet-e még kapni valamelyik boltban Békéscsabán vagy Gyulán Eastpak övtáskát? És ha igen, melyikben és hol?

Régebben volt sok helyen, mára már eltûntek és egy ideje nem is láttam a boltokban. Viszont nagyon szeretnék egyet venni. Internetrõl nem szeretnék rendelni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!