Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Carol Bolt a (1 db)

Hol lehet kapni Carol Bolt a válaszok könyve című könyvet?

Legjobb válasz: http://www.libri.hu/hu/book/ezoterika/ezoterikus_elmeletek/t..

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten melyek a legjobb antikváriumok?

2

Valami jó könyvet tiniknek?

5

A békés harcos útja valóban megtörtént eseten alapuló mű?

Ugye Dan Millman,aki találkozik Szókratésszel,és a szabaddá válását írja le könyvben,melyből film is készült. Én eddig a filmet láttam csak,de szeretném a könyvet is elolvasni. Számomra már a film is hatalmas segítség volt Szókratész tanításaival,és a film elején mondják,hogy megtörtént esemény alapján íródott ugye. Dan Millman pedig valóban tornász volt,aki olimpikon lett,és valóban motorbalesetet szenvedett

4

Ugye jobb a Sárkányok Tánca a Varjak Lakomájánál?

A könyv vége felé tartok, de nem tudom kiolvasni, mert halálra untat, alig történik valami. Nem lenne vele semmi gond, ha Martin nem írt volna olyan sokat. Leginkább a Cersei és Jamie fejezetek nem untatnak meg néha Arya se, de az a macskás rész kiütötte nálam a biztosítékot, hogy abból áll az egész fejezet, hogy kagylókat árul. A Brienne fejezetek a legrosszabbak plusz a martellesek. Sárkányok tánca is ilyen unalmas lesz, mert ha igen lehet nagy bukta lesz ez a széria.

4

Miben szerepelt a "nem manó"?

Egy gyerek könyv, amot mintha egy nyuszi írt volna, amiben olyan fejezet is van, hogy egy nyuszi különleges erőre teszszert egy nyuszi. Szerepel más fejezetekben egy rém alak is, aki mindig esőkabát (vagy hasonló) van., egy nyúlcsalád, egy goromba kobold, ilyesmik... :)

1

Tudtok jó pszichopata neveket?

Egy történetemhez kéne egy gyilkosnak valami beszélő név. Tudtok esetleg segíteni nekem? :)
(U.I.: Adolf Hitler, Sztálin és társai nem kellenek :D!!)
előre is köszönöm. :)

8

Meg Cabotnak miért kellet belekevernie a zsidókat a neveletlen hercegnő naplóláha?

10

Ajándékba vennék könyvet. Mit vegyek?

Akinek vennék, az nagy Stephen King rajongó, de mindenkitől SK könyvet kap, így azt nem szeretnék venni :) amúgy is szinte mindegyik megvan neki.

Ötlet? Szereti a véres, brutál könyveket, ahol nem félnek karaktereket gyilkolászni, vagy hasonló. Szereti a depi endet, de nem a totális depi endet.
Nem szereti nagyon a reális dolgokat, inkább képzelt, alternatív világ.

3

Melyik ez a könyv?

Találtam egy képet, és nagyon megtetszett ez a részlet. Kerestem, de sehogy sem találtam. Valaki esetleg nem tudja?

3

Van olyan honlap, ahol lehet igényelni könyvek fordítását?

Szóval,ahol le lehet írni,hogy milyen könyvet szeretnénk,hogy fordítsanak magyarra és ezt figyelembe is veszik a könyvkiadók?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!