Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Budapesten és mennyibe kerül (23 db)

SMR hengert Budapesten hol lehet venni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de a pécsi Fitness Express-tõl lehet rendelni. De ha rám hallgatsz, nem teszed. Én is nagyon akartam egyet, de aztán kicsit gondolkoztam a dolgon, hogy érdemes-e kiadni 8 ezer forintot egy szivacshengerre. Ehelyett vágattam egy 600x150-es PVC csövet. Tizedannyiból megúsztam és remekül megfelel a célnak, nagyon hatékonyan tudom végezni vele az SMR-t, a tapasztalataim nagyon pozitívak.

Azt nem tudom, de a pécsi Fitness Express-tõl lehet rendelni. De ha rám hallgatsz, nem teszed. Én is nagyon akartam egyet, de aztán kicsit gondolkoztam a dolgon, hogy érdemes-e kiadni 8 ezer forintot egy szivacshengerre. Ehelyett vágattam egy 600x150-es PVC csövet. Tizedannyiból megúsztam és remekül megfelel a célnak, nagyon hatékonyan tudom végezni vele az SMR-t, a tapasztalataim nagyon pozitívak.
Szívesen!
Tacticalshop.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

Székesfehérvárról mennénk Budapestre az M7esen, ezért kellene venni matricát az autópályára. Hol lehet venni és mennyibe kerül?

Csak 1 napra kéne.

Legjobb válasz: Például benzinkutaknál kapható, személygépkocsira (D1) 4 napos a legkisebb, 1650.- Ft. Pedro

Például benzinkutaknál kapható, személygépkocsira (D1) 4 napos a legkisebb, 1650.- Ft. Pedro
SMS-en és a neten is megveheted
én arra a 60 km-re nem venném meg. 20 percet nyersz vele, ha nem mész végig a 70-es fõúton. a 70-es az M1-M7 közös szakaszába torkollik bele, tehát ugyanott vagy.
A kérdező hozzászólása: Anyukám nem akarta bonyolítani, ezrét vettünk. Köszi mindenkinek a segítséget!

Egyik barátnőmnek van olyan nyaklánca, amin a medál két egymásba zárt bilincs. A gond az, hogy nem mondja meg melyik boltban vette. :/ Hol lehet ilyet kapni, lehetőleg Budapesten? És mennyibe kerül?

(Légyszi olyanokat ne írjatok hogy sexshopban, meg ilyenek, mert Õ sem ott vette.

Legjobb válasz: ez mondjuk tényleg igaz. Szerintem ez nem koppintás. Pláne ha pl. takkoban lehet kapni, akkor valószínûleg nem csak egy embernek van ilyenje. De ez igaz bármi másra is, mert kb. semmibõl nem gyártanak csak egyet. Max ha sajátkészítésû.

ez mondjuk tényleg igaz. Szerintem ez nem koppintás. Pláne ha pl. takkoban lehet kapni, akkor valószínûleg nem csak egy embernek van ilyenje. De ez igaz bármi másra is, mert kb. semmibõl nem gyártanak csak egyet. Max ha sajátkészítésû.
Drága szivem. Most írtam le, hogy takko. Bemész a két nem tudom milyen lábadon és megnézed a színét és az árát. Nem azért, csak én tudom milyen érzés, ha konkrétan egyedi vagyok és akkor másnap már látom a cuccaimat egy másik csajon. Szóval szerintem gondolj bele, hogy neki milyen érzés te...nagy barátnõ.
Takko, de nem értem miért akarod mindenképp ugyanazt megvenni, szerintem nem véletlen nem mondja meg, ...azt akarja, hogy ne kopizd. -.-
Szánalmas.
Igazad van drágám, amióta lemásolta egy nagyon nem egyedi senki, azóta tényleg nem nevezhetõ egyedinek. Teljesen igazad van.;) Igen, amúgy valóban azt mondanám, hogy sokan veszik pont azt onnan a takkoból, de amióta ott láttam...Hát az utcán senki se viselte.:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, és a normális hozzászólást. :) )
Lovi15-öt én sem értem, senki nem egyedi, legfeljebb az aki magának csinálja minden ruháját meg kiegészítõit. De az igencsak ritka. Az hogy a kérdezõnek megtetszett valami amit máson látott mindennapos dolog. Szerintem veled és mindenki mással elõfordult már ilyen és akkor meg miért ne vehetne olyat õ is? Nehogy már egy ember kisajátítsa azt a nyakláncot. Gondolom amúgy sem azt hordják minden nap minden ruhához. Amúgy én azt mondanám vegyél két kicsi lakatot meg egy láncot, egyedibb lesz mint a boltiak, esetleg be is festheted a lakatokat különbözõ színûre, jól nézne ki.
A kérdező hozzászólása: képzelem milyen "egyedi" lehet a stílusod... :"D
A kérdező hozzászólása: Amúgy , ha annyira ütközik az elveiddel, hogy két embernek egyforma cucca legyen , akkor minek írd le ? Normális választ meg inkább nem adsz . Elõbb magadban kéne a gerendát kiszúrni és csak azután keresni másban a szálkát. -.-
A kérdező hozzászólása: És ez milyen színû arany vagy ezüst? Mert neten találtam ezüstöt, az jobban tetszik , csak drága. Ez mennibe kerül ? Amúgy ritkán találkozom, ezzel a barinõmmmel , és olyankor nem venném fel.
szerintem egy sexshopban vehette


Hol lehet kapni Budapesten és mennyibe kerül a mézes maláta sör?

Legjobb válasz: A szoptatás, illetve a tejtermelés miatt kérdezed? 3 gyerekes anyuka vagyok, a 21 hónapos kislányomat mai napig szoptatom. Nem ittam, és nem szedtem semmilyen különleges dolgot, nem fejtem egy milit sem, mégis van tejem. A sok folyadék, és a rendszeres szoptatás a titka.

A szoptatás, illetve a tejtermelés miatt kérdezed? 3 gyerekes anyuka vagyok, a 21 hónapos kislányomat mai napig szoptatom. Nem ittam, és nem szedtem semmilyen különleges dolgot, nem fejtem egy milit sem, mégis van tejem. A sok folyadék, és a rendszeres szoptatás a titka.
próbáld meg a herbáriákban megkérdezni.
második vagyok..most rájöttem mire gondoltál..nálunk az Interfruct áruház árulta, de ha a pestiben nem kapsz, akkor talán metro tesco is árul: karamalz a neve és ez egy német fajta alkoholmentes, ha jól tudom nem mézes, hanem karamel szinezésû, de mézet te is tehetsz hozzá..nem mindenkinek van teje akkor sem, ha szoptat és ugye nem mindegy a tej minõsége sem..akinek pedig gyenge a teje a túlzott folyadék fel is vizezheti.
Nem tudom, hogy hol lehet kapni, de ha szereted az alkoholmentes sör, vagy néha egy pohár sima sör is jót tesz és a babának se árt. Én hetente 2*-3* iszok egy kisüveges sört és egybõl érzem a hatást.
Nálunk a Reál-ban lehet kapni Karamalz-t, próbáld meg ott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az elsõ válaszhoz: Rendszeresen szoptatok mindennap megiszom 3-3, 5 l folyadékot, normálisan eszem, kiegyensúlyozott az életünk, mégis 5 hónapja szoptatok és idõnként van hogy teljesen elfogy, van hogy egyensúlyban van és van hogy nagyon sok olyankor le szoktam fejni. Esténként is lefejem mert a babám születése óta 7-8 órát alszik minimum. Aztán amikor lecsökken a tejcim, a faggyasztóban lévõ készletet két nap alatt a felére csökkentjük, 1, 5-2 óránként szoptatok, aztán visszaáll a rend és néhány hétre megint minden ok. Ennek ellenére a babám a legutóbbi hónapban 17 dkg-t hízott, ami elég kevés.

Budapesten hol lehet átszálló jegyet venni? És mennyibe kerül? Illetve hányszor lehet felhasználni egy napon?

Olvastam más kérdez?nek ajánlották a metróval való közlekedés miatt. De nem budapesti vagyok. És mindenképpen a déli pályaudvarról mennék metróval.

Legjobb válasz: az aluljároban , mielõtt a metronál a mozgo lépcsõn lemennél lesz kasszás/árus és nála kell kérned! én ott szoktam venni , de én sem ott lakom ugyhogy más helyet nem tudok! de ott biztosan kapsz! és még érdeklõdni is tudsz

az aluljároban , mielõtt a metronál a mozgo lépcsõn lemennél lesz kasszás/árus és nála kell kérned! én ott szoktam venni , de én sem ott lakom ugyhogy más helyet nem tudok! de ott biztosan kapsz! és még érdeklõdni is tudsz
elõzõ válaszoló vagyok! hova szeretnél eljutni a délibõl ? amm ott lemész és táblák jelzik hol van metró nem bonyolult
Jegy- és bérletpénztárakban kapsz ilyent. Nekem bérletem van, de a http://www.bkv.hu weboldalon rajta van, hogy mennyibe kerül egy ilyen, és hogy pontosan mire jó.
A Délibõl a Keletibe nem is kell átszállni. 1 metro, 1 jegy. Felszállsz a Déliben, leszállsz a Keletinél.
1× használható 420 , - bárhol lehet veni ahol a többi jegyet
A kérdező hozzászólása: A délibõl a keletibe szeretnék átjutni. De többen is javasolták azt, hogyha átszállójegyet veszek, az csak egy darab, ha a vonaljegyet választom, akkor pedig kettõ kell.
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm szépen a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Hol lehet jó minőségű baseball ütőt venni Budapesten? Lehetőleg közel a XVIII. kerülethez. És mennyibe kerül kb.?

Legjobb válasz: szerintem hervisben elég jó minõségû sportcuccok vannak, ott lenne érdemes megnézned, mert azért az ilyen hiperekben (tesco, metro, auchan stb.) nem igazán lehet bízni...

szerintem hervisben elég jó minõségû sportcuccok vannak, ott lenne érdemes megnézned, mert azért az ilyen hiperekben (tesco, metro, auchan stb.) nem igazán lehet bízni...
VIII. kerben 1000Forintér kapsz
A kérdező hozzászólása: Oda járok suliba... Ott merre?
hát a piacon gondolom
A kérdező hozzászólása: írtam hogy minõségi kellene...
Ha önvédelembõl kell, a nuncsakuval jobban jársz. Befér a kabátujjadba, és nem lehet kitekerni a kezedbõl, ha pörgetni, ez kellõen elrettentõ is. Tudom, jó késõi válasz...

Budapesten, hol lehet sípályát találni, és mennyibe kerül, ha kiszeretném próbálni?

nincs saját lécem. :)

Legjobb válasz: Van Normafán, de nincs felfonó. Legközelebb Kékes, ami nyitva is van, az Mátraszentistván, ha ülõfelvonó is kell, akkor pedig Eplény.

Van Normafán, de nincs felfonó. Legközelebb Kékes, ami nyitva is van, az Mátraszentistván, ha ülõfelvonó is kell, akkor pedig Eplény.
Nézd meg a síiskolákat. Ott mûanyagpályán is ki lehet próbálni, van oktatás és lehetõség van lécbérlésre is. Több pontján is van a városnak. Pl. a 3. kerületben, nekem ott tanul most a férjem, hogy mire megyünk síelni legyen egy alap tudása. Egy magánóra azt hiszem 3000 Ft + 500 a felszerelés bérlés. Ami még közel van Visegrád és Dobogókõ. Dobogókõvet nem ajánlom, mert csak pálya alja alkalmas tanulásra. Visegrád nagyon jó kezdõnek is, ott is lehet bérelni, de pontos árakat nem tudok. Nagyhideghegyen is van tanuló pálya.

Hol lehet Budapesten diszplázia szűrést csináltatni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: tenyésztéshez kell, vagy csak ellenõrzés képen? Némely fajtánál meg van adva az elfogadott állatorvosok neve.

tenyésztéshez kell, vagy csak ellenõrzés képen? Némely fajtánál meg van adva az elfogadott állatorvosok neve.
A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsánat, félreértelmeztem. Lehet hogy igazad van. Holnap megyünk!
Na, ezért írtam. Mert nincs ilyen. Pedig kellene. Nagyon sok kutya egy ideig nem jelzi láthatóan, hogy valami nincs rendben nála. Aztán egy pillanat alatt elõjön, ha baj van. Nem személy szerint a Te kutyádra írom, félre ne érts. De akár évente egy általános vizsgálatot minden kutya megérdemelne, amelyik versenyszerûen sportol.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Az elõzõ kommenthez: ez nem igaz, mi már 2 éve versenyzünk és nem volt szükséges, most sem az, csak a saját magam megnyugtatására szeretném megcsináltatni.
Minden versenyzõ kutyát csak orvosi papírral engednék versenyezni. Bármilyen kutyás sportról is legyen szó.
Menj el Dr. Makai Péterék rendelõjébe, XVI. kerület Szlovák ut. Õ szintén tagja a Bizottságnak, és nem 20 e a röntgen. Én azt kicsit soknak tartom. Ráadásul õ meg is mondja neked, hogy jó-e vagy sem. Gondolom csak ezt szeretnéd tudni. Dr. Makai Péter: Minivet Állatorvosi Rendelõ Budapest, Szlovák u. 108. Nyitva tartás: minden nap 8-20-ig Tel.: 06-1-405 24 77 E-mail: [email protected] És itt a dokik listája is. http://www.kisallatortopedia.hu/allatorvostagok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 3 és fél éves golden retriever kutyáról van szó. Versenyszerûen agilityzik és csak a saját magam megynyugtatására kell(páran azt mondták furán ugrik és én is észrevettem pár hete). Eddig Diószegi Zoltánnal beszéltem, õ 20ezret mondott. Csak be akartam szerezni pár infót mielõtt bárhova is mennénk. Óbudán lakom, de Budapesten belül bárhova elmennék.
Hol laksz Budapesten? Milyen célra kell a felvétel? magad megnyugtatására, vagy tenyészszemléhez? azért nem mindegy ám ki csinálja. ha nincsenek rendesen kihuzva a lábak, meg ferde a kutya, érdekes eredmény lehet.
Tökmindegy, mert én meg sehova nem küldöm bíráltatni, de a felsorolt orvosok egészen biztosan meg tudják csinálni.
Nj pl nem az orthopédiai egyesületnél bíráltat.
Ezeknél az állatorvosoknál biztosan: http://www.kisallatortopedia.hu/wp-content/uploads/cimjegyze.. Az árat tõlük kell megkérdezni. Az altatás 3e-10e Ft testsúlytól függõen, egy felvétel 3e-5e Ft, HD-hez 1 felvétel kell, ED-hez 4... Ha bírálat is kell az 3e, ha igaz...
Bárhová, ahol van röntgen. Tizenezer. Ha hivatalossá akarod tenni az eredményt, akkor az ortopédiai egyesület honlapján fenn van az elfogadott állatorvosok neve.
Sok sikert a jó röntgen eredményhez. És természetesen a versenyzéshez is !!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!