Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Budapesten és (362 db)

Hol lehet Budapesten és környékén államilag támogatottan elvégezni az ápolói OKJ-t?

Els?sorban levelez? vagy esti tagozaton és húsz éves vagyok, jelenleg költségtérítéses formában tanulok egy f?sulin, de nem használtam el egyetlen államilag támogatott félévet sem.

Legjobb válasz: Levelezõn és estin nincs támogatott sehol. Én a Raoul Wallenberget ajánlom,ide jelentkeztem csak én nappalira.De az esti és a levelezõ is talán itt a legolcsóbb. http://www.r-wallenberg.hu/

Levelezõn és estin nincs támogatott sehol. Én a Raoul Wallenberget ajánlom, ide jelentkeztem csak én nappalira.De az esti és a levelezõ is talán itt a legolcsóbb. http://www.r-wallenberg.hu/
szia itt a legolcsóbb Budapesten! Ingyenes Államilag elismert OKJ-s emelt szintû ápoló képzés indul esti tagozaton, korhatár nélkül, diák igazolvánnyal.jelentkezni: Efeb üzleti szakközép honalapján a linkre kattintva: http://www.efeb.hu/szakkozepiskola/jelentkezes http://www.efeb.hu Tel:0670 930 5521

Hol lehet Budapesten és környékén Birkát simogatni?

Van egy ismerõsöm, akinek régi vágya, hogy birkát simogasson. Ezt szeretném neki valahogy megvalósítani, de nem tudom hol lehetne ezt megtenni Budapesten vagy közvetlen környékén. (Messzebb nem jó... Nehéz lenne megoldani, hogy bele is menjen az utazásba, úgy hogy nem tudja hova megy)

Legjobb válasz: Az Állatkertben.

Az Állatkertben.
tele az ország-világ vele! micsoda vágyak vannak!:-)
A kérdező hozzászólása: Bár maga akinek szánom az nem gyerek már.
A kérdező hozzászólása: Igaz.. Bocs.. Este van xd Akkor köszi.
Bár az tény, hogy ott kicsi juhokat, birkákat, vagyis még bárányokat lehet simogatni, de a kicsi gyerek is ember :)
Kedves kérdezõ, a birka a juh: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket Második, de a leírásban kecskék és juhok vannak. Az meg nem játszik most :\ Sajnos az Budapesti állatkertet alapból tudtam, hogy nem jó.
bármelyik buszon, metrón vagy villamoson! mind tele szokott lenni birkákkal! :(
[link]
A parlamentben !

Fehér Concerse-s cipőt keresek! Venni akarok egy fehér converse cipőt de nem tudom hol lehet kapni és mennyiért (Budapesten lakok)! De nem akarom h drága legyen h hol lehet olcsobban beszerezni, tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Jah és még annyi lemaradt, h a honlapon ott az üzletkeresõ, és láthatod h Budapesten rengeteg helyen van Converse márkabolt. -elõzõ válaszoló-

Jah és még annyi lemaradt, h a honlapon ott az üzletkeresõ, és láthatod h Budapesten rengeteg helyen van Converse márkabolt. -elõzõ válaszoló-
most Converse-t akarsz vagy hamisítványt? véleményem szerint nagyon gázak a hamisítványok...de te tudod...egyébként Pesten minden plázában találsz fehér Converse cipõt, na ja, az ár az kb. 10.000. olcsón max használtan teszvesz, vatera stb.
Premier Outlets Centerben is vannak Converse cipõk, talán egy kicsivel olcsóbbak is, mint a plázákban.
http://www.converse.hu ott láttam többet is. Az áruk sztem k*rva drágák, az alsó határ, 13.990FT!!! Ha olcsóbban akarsz beszerezni, akkor csak hamisítványt.XD mert eredetit 13 ezer alatt nem kapsz. és írtad hogy nem akarod hogy drága legyen. :S gondolom õszre akarsz venni, de nem beleszólásnak, de akk már ne fehéret:S hogy fog az kinézni. állandóan takaríthatod. :/
vegyél egy fehér tornacipõt és varrj rá olyan matricát amilyen a cipõkön úgy is csak a matrica kerül sokba rajta
Múltkor valamelyik ismerõsöm 8.000-ért árulta. Fogalmam sincs honnan szedte. Premier Outlet jó ötlet.
Ehh a Premier Outlet... Ott vettem a cipõt tegnap, nagyon jó, de ha sima fehéret akarsz elõre szólok olyat nem kapsz, csak mintásat!(legalábbis sima csak 4-5 színben volt 42-es mérettõl!) Az ára elég drága. 15000ért vettem egy fekete kék mintásat(egy csillag és egy csík!bõr ráadásul). Az eladó mondta, hogy náluk inkább ezek a különlegesebb darabok vannak! Szerintem nézz körü a közeli plázában, tuti találsz!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) még annyira nem néztem körül azért kérdeztem tõletek :) majd most vmikor :)


Hol lehet Budapesten olyan balerinacipőt kapni, ami gumis és így össze van vele húzva?

nem tudom pontosabban elmagyarázni, de biztos láttatok már olyat. Ha ép nincs valaki lábán akkor így összeugrik a gumitól. Mostanában már nem nagyon találkoztam ilyennel.

Legjobb válasz: Szia! Budapesten nem tudom, de Érden, (közel Bp-hez) a STOP SHOP-ban a Deichman (asszem így írják) lehet kapni. :D

Szia! Budapesten nem tudom, de Érden, (közel Bp-hez) a STOP SHOP-ban a Deichman (asszem így írják) lehet kapni. :D
a decathlonban is lehet

Hol lehet Budapesten (vagy Budapesthez közel eső településen) megtanulni lovasíjászkodni?

Budapesten élek, 16-éves, lány. Nemrég voltam a Kurultaj- on, és nagyon megtetszett ott a lovasíjászkodás. Tudom, hogy ott profik szerepeltek, de egyáltalán hogyan lehet ennek nekikezdeni? Vagy pedig ebbe csak beleszületni lehet? Vagy már 4-5 éves korban el kell kezdeni? Régebben lovagoltam, de abból is rám fér a tanulás. Szóval ha ilyen id?s korban is el lehet kezdeni, valaki tudna nekem ajánlani egy egyesületet Budapest közelében, ahol ezzel foglalkoznak?

Legjobb válasz: Szentendrén van egy nagyon jó lovas íjászoktató.Kelemen Zsolt. Én hozzá jártam kiskoromban.

Szentendrén van egy nagyon jó lovas íjászoktató.Kelemen Zsolt. Én hozzá jártam kiskoromban.
Pomázon, pl. http://ijaszutja.hu/
Sóskút -kassai lovasíjász iskola endzsel törzse. Õk kinn voltak kurultajon is.www.lovasijasz.hu

Hol lehet Budapesten jó és olcsó kismami harisnyanadrágot venni?

Legjobb válasz: Szia, pontosan milyen harisnyára gondolsz, valami spécire, vagy a szokásos üvegszálasra gondolsz, mert olyan még a tescoban is van, bellina azt hiszem, és úgy van kialakítva, hogy terhesek is tudják hordani, és nem drágább semmivel sem a nem terhes harisnyánál. Vastag "kötött" harisnyát nem tudom, hogy hol lehet kapni nemterhesekre sem. Spécit meg baba-kismamaboltban keress.

Szia, pontosan milyen harisnyára gondolsz, valami spécire, vagy a szokásos üvegszálasra gondolsz, mert olyan még a tescoban is van, bellina azt hiszem, és úgy van kialakítva, hogy terhesek is tudják hordani, és nem drágább semmivel sem a nem terhes harisnyánál. Vastag "kötött" harisnyát nem tudom, hogy hol lehet kapni nemterhesekre sem. Spécit meg baba-kismamaboltban keress.
Szia!!!Én tudok egy weboldalt és az üzletük is megtalálható az oldalukon. A nõvérem tõlük vásárol(Õ is terhes) és meg van velük elégedve. Rem. tudtam segíteni. Üdv.
Ja és az üzlet címe: XI. Tétényi út 63. Vahot u. sarok piros 7-es megállójában. Rem ez nem reklám, de másképp nem tudok segíteni ebben:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

Hogyan és hol lehet Budapesten személyit és TAJ-kártyát csináltatni?

Legjobb válasz: Én baranyai vagyok, de Budapesten a teve utcában meg tudtam csináltatni a TAJ kártyámat kb. két éve

Én baranyai vagyok, de Budapesten a teve utcában meg tudtam csináltatni a TAJ kártyámat kb. két éve
Személyit az okmányirodában, TAJ kártyát at OEP-nél! Okmányirodába mehetsz bármelyikbe, de az OEP-nél csak a lakóhely szerinti fogad.

Budapesten hol lehet divatos és minőségi napszemüvegeket venni? Hol van nagy választék? Vidéki vagyok.

El?ször is azért kérdezem, mert vidéki vagyok és majd pár hét múlva megyünk fel és célirányosan szeretnék menni, nem szeretném a napot keresgéléssel tölteni.

Legjobb válasz: Hát ne haragudj, de ha annyira jó minõségû napszemüveget akarsz venni, akkor nem hiszem, hogy 20.000 alatt találsz normálisat. A MANGO-ban, HCM-ben, New Yorkerben is vannak napszemüvegek, de azt nem tudom, hogy azok mennyire jók a szemednek. azok olyan 3-4-5 ezer Ft körül vannak.

Hát ne haragudj, de ha annyira jó minõségû napszemüveget akarsz venni, akkor nem hiszem, hogy 20.000 alatt találsz normálisat. A MANGO-ban, HCM-ben, New Yorkerben is vannak napszemüvegek, de azt nem tudom, hogy azok mennyire jók a szemednek. azok olyan 3-4-5 ezer Ft körül vannak.
H&M bocsánat
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Hát nekem volt egy astor eyewear napszemüvegem az kb. 7 ezer forintba kerül. Az tökéletes volt minden másban ugyanúgy fájt a szemem. Csak sajnos eltörött. Azért gondoltam, hogy már ilyen árban is lehet kapni normálisat. De ha sikerül akkor áldozok rá többet is, és köszönöm a tippet.

40-es budapesti nőket (akik adnak magukra, és mondjuk okosok is) hol lehet felszedni, és mivel lehet őket elcsábítani?

Milyen helyek, oldalak vannak, vagy a városba milyen szórakozóhelyek?

Legjobb válasz: elõször kosok és 1 kis gyeppel elcsábíthatod...

elõször kosok és 1 kis gyeppel elcsábíthatod...
Gondolom okosak inkább. Rám buknak az ilyenek, de azt csak nem mondhatom, hogy legyél olyan, mint én. (Ja, a 20-as és 30-as nõk is kedvelnek.)

Hol lehet Budapesten légzésfigyelőt és babamérleget kölcsönözni? És mennyiért?

Legjobb válasz: Mérleget mi bölcsödébõl kölcsönöztünk, párszáz forint volt havonta. Érdeklõdj telefonon a kerületi bölcsõdéknél, mert nem mindegyikben van rá lehetõség, mi a 16. kerületben lakunk. Ott amúgy sok minden mást is lehet kölcsönözni, játokokat is.

Mérleget mi bölcsödébõl kölcsönöztünk, párszáz forint volt havonta. Érdeklõdj telefonon a kerületi bölcsõdéknél, mert nem mindegyikben van rá lehetõség, mi a 16. kerületben lakunk. Ott amúgy sok minden mást is lehet kölcsönözni, játokokat is.
Bababoltokban elég sok helyen lehet kölcsönözni, mi pl Csepelrõl béreljük a légzésfigyelõt, de van a MiniManó-ban is a Nagy Lajos kr úton, nem tudom merre laksz. Mérleget pedig itt helyben (Pest mellett lakunk) egy kisgépkölcsönzõbõl.
szia vecsésen (Budapest melleett, a reptérnél) 1666ft/hó a mérleg, és 2166ft/hó a légzésfigyelõ. http://www.babafelszereles.fw.hu n van info róla


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!