Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Budapest (157 db)

Hol érdemes horgolótűt venni rasztához? Hol lehet? Budapest érdekelne.

Köszi el?te is!

Legjobb válasz: *elõre, bocsi, nemfigyeltem...

A kérdező hozzászólása: *elõre, bocsi, nemfigyeltem...
Hehh, nem tudom, nekem exbarátomnak gyönyörû, derékig érõ rasztája volt, méteráruban vette a horgolótût hozzá :D Lehet, hogy van spéci is, de nem tudom mennyivel lehetne különb az:) Én spec csipkehorgoláshoz vettem az 1.5-öset :) ha belegondolsz, egy horgolótû két dolog határoz meg, a fém milyensége, és a horgolófej vastagsága... vastagságra szerintem elég vékony a méterárus, nekem a fémmel sincs bajom, bár ha nagyon ráncigálom, elhajlik, de vissza lehet hajtani...törni nehezen törik el.
Konkrét helyet nem tudok, de minden méteráruban árulnak, én nemrég vettem 400 ft körüli áron. Ha valami extra vékonyat akarsz, az lehet, hogy csak nagyobb helyeken van, de olyan 1, 5 mm-ig mindenhol szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Minden méteráruban? Azt hittem ez valami spéci, direkt rasztához készített kütyü, vmi kozmetikai szalonokban, vagy egyéb helyeken... Ezek szerint tévedtem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Mûveletlen vagyok, nem tudtam, hogy a kettõ ugyanaz... Még csak most gondolkozom rajta, hogy rasztám legyen, de azért az ilyen alapvetõ dolgokat illene elõtte beszerezni...

Hol lehet Budapest belvárosában jó fémesztergályost találni?

érme kifúrás céljából..

Legjobb válasz: Hát, a belvárosban nehéz lehet találni, ahhoz kijjebb kell merészkedni, félre tenni az esetleges belpestiséget. Sok mindenre jó, ill. szép hely a fõvárosunk belseje, csak éppen önellátásra, alkalmatlan. Azonban, találtam egy 6. kerületi esztergályos hirdetést: Balázs Norbert, Zichy Jenõ utca 35. A volt motorosbolt mellett. [link]

Hát, a belvárosban nehéz lehet találni, ahhoz kijjebb kell merészkedni, félre tenni az esetleges belpestiséget. Sok mindenre jó, ill. szép hely a fõvárosunk belseje, csak éppen önellátásra, alkalmatlan. Azonban, találtam egy 6. kerületi esztergályos hirdetést: Balázs Norbert, Zichy Jenõ utca 35. A volt motorosbolt mellett. [link]


Hol lehet Budapest környékén Twinkie-t venni?

Legjobb válasz: Magyarországon sehol sem lehet, sajnos! :(

Magyarországon sehol sem lehet, sajnos! :(

Hol lehet Budapest környékén Kung-Fu-t tanulni? Hány évesen kellene elkezdeni szerintetek?

Legjobb válasz: Budapesten rengeteg hely van ahova járhatsz, jó magam is kung fuzom. Nézd meg a www.sarkanykard.hu weblapot és ott a bal felsõ sarokban ott vannak az edzések. Kerepest nagyon tudom ajánlani és kispestet. De vannak más egyesületek is pl. Fehér Tigris, Silver Blade, Tûzmadár ezeknek nézz utána és amelyik a legszimpatikusabb és legkedvezõbb oda járj. A kor nem számít 5 éves kortól lehet elkezdeni és addig ûzheted ameddig csak élsz. Én 15 évesen kezdtem most vagyok 17 ;)

Budapesten rengeteg hely van ahova járhatsz, jó magam is kung fuzom. Nézd meg a http://www.sarkanykard.hu weblapot és ott a bal felsõ sarokban ott vannak az edzések. Kerepest nagyon tudom ajánlani és kispestet. De vannak más egyesületek is pl. Fehér Tigris, Silver Blade, Tûzmadár ezeknek nézz utána és amelyik a legszimpatikusabb és legkedvezõbb oda járj. A kor nem számít 5 éves kortól lehet elkezdeni és addig ûzheted ameddig csak élsz. Én 15 évesen kezdtem most vagyok 17 ;)

Hol lehet Budapest berletet venni csepelen?

Legjobb válasz: Csepel, hévvégállomás H-V 5-20 (forrás:www.bkk.hu)

Csepel, hévvégállomás H-V 5-20 (forrás:www.bkk.hu)
Postán is vehetsz bérletet.

Hol lehet Budapest Pesti Estet szerezni?

Legjobb válasz: bevásárló központokban a moziknál.

bevásárló központokban a moziknál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!