Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Bud (30 db)

Hol lehet Budán (a legjobb lenne Dél-Budán) varrógéptűt, alkatrészeket kapni?

Legjobb válasz: Budai választ sajnos nem tudok adni, de Pesten az Oktogontól pár lépésnyire van egy szaküzlet a Teréz körúton, ahol a világon mindent megkapsz, ami egy varrógéphez szükséges, azon túl pedig kiegészítésként mindenféle kelléket (cérna, gomb, zippzár, stb.stb.)

Budai választ sajnos nem tudok adni, de Pesten az Oktogontól pár lépésnyire van egy szaküzlet a Teréz körúton, ahol a világon mindent megkapsz, ami egy varrógéphez szükséges, azon túl pedig kiegészítésként mindenféle kelléket (cérna, gomb, zippzár, stb.stb.)

Hol lehet Budán M kategóriás jogosítványt szerezni?

Olyan írjon aki már szerzett és elégedett volt a tanfolyammal :)

Legjobb válasz: Bármelyik autós iskolában lehet szerintem.

Bármelyik autós iskolában lehet szerintem.
Ne nagyon bajlódj vele, 2013ban jön az új KRESZ és senki sem tudja, hogy mi lesz a nemzeti kategóriákkal.
A kérdező hozzászólása: 1.: Sztem nem lehet mindenhol. 2.: Ennyire jelentõsen változik majd a KRESZ? Úgy tudom, h egyszerûen lerövidítik a betanulandó anyagot. Még mindig várom a válaszokat tapasztalat/ismerõs tapasztalata alapján.

Hol lehet Budán szánkózni?

Legjobb válasz: értelmes válaszokat kaptál eddig normafa pl?

értelmes válaszokat kaptál eddig normafa pl?
hát ahol hó van! :D
mi a dombokon szoktunk, ja és föntrõl lefelé.....
12perccel a kérdésed kiírása után megkaptad az elsõ választ.... Talán neked kellet volna idõbe kiírni a kérdést? Majd holnap elmész szánkózni bár, ha máshol is így viselkedel inkább ne menj emberek közé...
A kérdező hozzászólása: viselkedel? :D az elsõ két válaszolót nem szólod le? nekik sólt, mert nem a kérdésemre válaszoltak... 3.nak thx. holnap odamegyek :D
Na jól van leszólom õket! Ejjnye bejnye miért nem lehet normális válaszokat adni?:P (Bááár eddig én se adtam, túl hasznos választ.:) ) Amúgy igen, Normafa környéke az ideális hely Budán... Bár ha ott is olyan hófúvás van mint itt (Szabolcs megye) akkor inkább ne menj pláne, ha kisgyerekkel ne. Ilyen hófúvásba kellemetlen dolog még csak kint állni is nemhogy szánkózni. De mondom, azt nem tudom, hogy Budán is ilyen viharos e az idõ...:)


Hol lehet Budán tüzet rakni, szalonnát sütni?

Márciusban szívesen kimozdulnék haverokkal szalonnát sütni, de nem túl messzire Budapesttől, esetleg Buda valamelyik kerületében. Ismertek tűzrakóhelyet, ahol sokan le lehet ülni és szabadon lehet szalonnát sütni?

Hol lehet Budán munkaruhát vásárolni kedvező áron?

Legjobb válasz: A Depiend-Pluss Kft.-nél! Munkaruházatot és védõeszközöket (sisak, kesztyû, védõcipõ...)Én csak tõlük veszek! Bõvebb info: http://www.depiend.hu

A Depiend-Pluss Kft.-nél! Munkaruházatot és védõeszközöket (sisak, kesztyû, védõcipõ...)Én csak tõlük veszek! Bõvebb info: http://www.depiend.hu

Hol lehet "Tipli" márkájú szeszesitalokat venni Budapesten (főleg inkább Budán)?

http://gyorilikor.hu/HUN/aktual0t.html

Legjobb válasz: Budán a Móriczon, Combino végállomásától a Budafoki út felé bal oldalt elindulsz és úgy 150-200 méterre lesz egy Reál bolt és ott van. A pénztár elõtt :)

Budán a Móriczon, Combino végállomásától a Budafoki út felé bal oldalt elindulsz és úgy 150-200 méterre lesz egy Reál bolt és ott van. A pénztár elõtt :)
Auchan;)

Endurocross-os videókba láttam hogy az emberek hátán van egy kis tartáj amibõl a bukón át egy csövön kersztül megy az innivaló a motoros szájához, ilyet hol lehet venni?

Legjobb válasz: Én ezt maszekból megtudnám oldani :) katonai boltban lehet venni egy tartályt ami a hátad vonalán mint egy gerincprotektor lenne és azt fel lehet tölteni vízzel :) Én is lestem mikor megláttam hogy az nem protektor hanem vizes batyú mert totál protektor kinézete van.

Én ezt maszekból megtudnám oldani :) katonai boltban lehet venni egy tartályt ami a hátad vonalán mint egy gerincprotektor lenne és azt fel lehet tölteni vízzel :) Én is lestem mikor megláttam hogy az nem protektor hanem vizes batyú mert totál protektor kinézete van.
Veszel egy háti permetezõt felnyomod 8 bárra a pompálóval és még szívni se kell a lõrét!!! Gerincprotektorként is használhatod. Gazdaboltokban vehetsz ilyet.
A kérdező hozzászólása: az elsonek koszi !:-) a masodiknak meg h kossz a poent de ink nem probalom ki :D es am az elsotol kerdeznem hogyezt minek hivjak ?
http://www.obsit.hu/listazo.php?katid=18 Én pont a feketét néztem protinak :) És pont az õ boltjuknál néztem ezt :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hol lehet vasárnap Budapesten (lehetõleg Budán) szerelt kereket cseréltetni?

Legjobb válasz: Szerintem sehol. Ha csak felnire szerelt kerék le, másik föl, azt nem tudod magad megoldani?

Szerintem sehol. Ha csak felnire szerelt kerék le, másik föl, azt nem tudod magad megoldani?

Hol van Budán (2. kerület környékén) romház, amibe be lehet menni?

Fotózáshoz kéne helyszín.

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, de szerintem nem triviális. Innen lehet bogozgatni jópárat: http://www.bco.gportal.hu/gindex.php?pg=9420081 Nekem az a gondom, hogy sok jó ötlet van, de minden helyszínre egyesével kell elmenni és egyeztetni a biztonsági õrrel vagy a tulajdonossal, szóval kínlódás. Pl. a budafoki papírgyár egy jó helyszín, de egyértelmûen fizetõs a bejutás most (2013. június) és ezt az infót nem találod meg a neten sehol (szerintem).

Ez engem is érdekelne, de szerintem nem triviális. Innen lehet bogozgatni jópárat: http://www.bco.gportal.hu/gindex.php?pg=9420081 Nekem az a gondom, hogy sok jó ötlet van, de minden helyszínre egyesével kell elmenni és egyeztetni a biztonsági õrrel vagy a tulajdonossal, szóval kínlódás. Pl. a budafoki papírgyár egy jó helyszín, de egyértelmûen fizetõs a bejutás most (2013. június) és ezt az infót nem találod meg a neten sehol (szerintem).
anyám a Sopianae-t szívja szinte bárhol lehet kapni. A tesco az nyitva van szombaton is ott vehetsz dohányt is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!