Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Bp-en és mennyire (4 db)

Hol lehet venni Bp-en és mennyire jó a szülés utáni hasleszorító vagy milyen bugyi? Ezt a normálra kell rávenni?

Legjobb válasz: Brendonban pl. Mondjuk én pécsi vagyok, de Pécsen volt a Brendonban. Kb. 6000 forint ám egy ilyen, szóval nem olcsó, de nagyon jó, nem fog jobban megnyúlni a hasad, nem "lógja ki magát". Én a normál bugyi felett viseltem, hiszen nem tudtam volna annyit venni, hogy legyen váltás. Arra azért figyelj, hogy ne viseld minden nap, mert a hasizmoknak is kell dolgozni.

Brendonban pl. Mondjuk én pécsi vagyok, de Pécsen volt a Brendonban. Kb. 6000 forint ám egy ilyen, szóval nem olcsó, de nagyon jó, nem fog jobban megnyúlni a hasad, nem "lógja ki magát". Én a normál bugyi felett viseltem, hiszen nem tudtam volna annyit venni, hogy legyen váltás. Arra azért figyelj, hogy ne viseld minden nap, mert a hasizmoknak is kell dolgozni.

Hol lehet szegecset venni és mennyibe kerul db-ja? Bp-en

olyanra gondolok, amivel (zömében) rockerek díszítik a táskájukat, övjüket, stb:)

Legjobb válasz: Alteregoba probáld meg. Régen lehetett kapni bár az akkor Ciánkáli volt. :/ (Blaha Lujza téren) És van még egy ilyesmi, Ciánkáli féle bold a Dohány utcában: Jajcica. Sok szerencsét. Ha nem találsz, akkor ha van régi ilyen szegecselt öved ami nem kell, szedd ki abbol. :D

Alteregoba probáld meg. Régen lehetett kapni bár az akkor Ciánkáli volt. :/ (Blaha Lujza téren) És van még egy ilyesmi, Ciánkáli féle bold a Dohány utcában: Jajcica. Sok szerencsét. Ha nem találsz, akkor ha van régi ilyen szegecselt öved ami nem kell, szedd ki abbol. :D
Esetleg még nézd meg a Deákon a headbangerben, vagy a Baross utcánál a sharkban!
ha rocker vagy itt szegecset, nyakláncot, csuklópántot is tudsz venni v zenekaros pólókat, nekem is ez az oldal a kedvencem:) http://www.sharkheavymetal.com
Lol kalóz xD
Remélem, sehol.
http://www.haziallat.hu/nagyemlos/egzotikus-fajok/majomtarta.. Nem mellesleg rohadt drága egy szoba méretû ketrec kialakítása a majom részére. Annak nem egy kis kalitka kell.
Válassz új projektet, mert ennyi pénzed nincs.
Te centire szeretnél papagájt venni? Méteráru boltban nézd meg! A majom témából meg már lassan elegem van. NEM TARTHATSZ MAJMOT! (vegyél plüssbõl)
begyél plüssmajmot csak 2000-3000 forint nem kell neki nagy hej és nem kell etetni/itatni és jáccani sem kell vele xD
csak a majom maga félmillió forint.. abbol már vehetsz egy kocsit is.. akor a ketrec megint 400 ezer... legalább 1 millió lenne.. meg még kaja ..
ez nem afrika hogy minden 2. sarkon vehetsz 10.000ért egy kismajmot -.-"


BIZTOS HOGY K_RVÁRA DRÁGA
Big Bike az Örs vezér téren. NEm nem olcsó, de nem olyan drága... megéri. Fõleg ha majd 2 hét használat után kiöntöd a filter tartalmát.
A kérdező hozzászólása: jóó de mennyibe kerül?
nem tudom menj be és kérdezd meg. Vagy hívd fel õket.
http://criticalmass.hu/blog-cimkek/maszk A lényeg az, hogy sok kerékpárboltban lehet kapni drága Resprot, ami jól néz ki, viszont a szûrési hatékonyságáról nem ismerünk számszerû értékeket, és nem épp kicsi a légzési ellenállása. Az alternatíva a munkavédelmi maszk, ami jóval olcsóbb, általában vannak hozzá konkrét számértékek, hogy mire képes, cserébe ronda. Ez webshopokban és munkavédelmi boltokban szerezhetõ be.
Hi, én javaslom ezt, nekem ilyen van, és tök jól bevált. Ez nemrég kapható, úgyhogy azért nem ismert, de sztem jobb az eddig kaphatóknál, és olcsóbb is (fõleg a szûrõcsere). http://www.kerekparosmaszk.hu/ Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!