Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Bp-en és (25 db)

Hol lehet Bp. -en viszonylag jó áron fekete és zöld rúzst venni?

Legjobb válasz: Feketét bármelyik dm-ben, a SHE márkának van feketéje, 600ft körülbelül. Zöldet szerintem ilyen buli-felszerelés üzletekben...camponába tuti van ott minden féle szinüt láttam.)

Feketét bármelyik dm-ben, a SHE márkának van feketéje, 600ft körülbelül. Zöldet szerintem ilyen buli-felszerelés üzletekben...camponába tuti van ott minden féle szinüt láttam.)

Hogy hívják azt a plédet aminek pvc/műanyag az alja és pléd anyag a teteje? Hol lehet Bp-en kapni?

Legjobb válasz: Múlt héten láttam ilyet egy Vianni-s akciós újságban, ha jól emlékszem simán babaplédnek hívták. Az árára már nem emlékszem.

Múlt héten láttam ilyet egy Vianni-s akciós újságban, ha jól emlékszem simán babaplédnek hívták. Az árára már nem emlékszem.
Szimpla gumilepedõ, csak ezek már ilyen modernebb kivitelezésûek.Nekünk is van, jó szolgálatot tett, mikor hányós-hasmenõs vírusuk volt, de nagyon beleizzadnak a gyerekek.Sztem gyógyászati segédeszköz boltban is kapni, netes bababoltokban is láttam már.
Szia! Én intersparban vettem ilyet másfél éve.

Hol lehet Bp-en, a környékén és a Velencei tónál kutyussal fürdeni?

közepes test?, tapasztalataitokra lennék kíváncsi. A nagy melegben kirándulnánk, de nem tudom, hova jöhetne ? is.

Legjobb válasz: Velencei tónál fürödhet. Tavaly láttam egy yorkit fürödni benne:D

Velencei tónál fürödhet. Tavaly láttam egy yorkit fürödni benne:D
Pl. Gárdonyban a szabad strandnál fürödhet :) Múltkor pont 1 kis rotyi fürdött ott :D
Hát mi itt lakunk a környéken, annyit tudok, h mindenki beszél róla, hogy lehet fürdetni valahol, de senki nem mondta meg még, h hol lehet. Már bejártunk több szakaszt is, hacsak nem csapódsz másik kutyáshoz, a válasz az, h kinéznek mindenhonnan. Együtt fürdeni nem tudunk vele sehol. Velencén van egy hely ahol a csónakokat engedik a vízbe egy apartman mögött van pontosan. Na oda szoktunk menni, és sok más kutyás is. A wakeboard pálya mellett...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõ válaszolónak: pontosabb paramétereket is megadhatnál (melyik városnál láttad fürödni:) )
Húhú egyszer voltam ott, csak annyit tudok, hogy van ilyen nagy vízicsúszda is.
A nagy csuszda az Velence. :) és ott pl lehet. én is láttam egy bolognese-t , és énis fogom vinni kedden a közepes testü kutyámat :) remélem nem hurrog le senki, bár kétlem.. igy is elég koszos és büdös a viz :D de azért jo :D...
Igen ám, szerintetek a csúzdánál lehet... hát vannak ott páran valóban, de azért írtam a csónak beengedõ részét Velencének, mert elõrébb már kint a tábla, h kutyát bevinni tilos......


Hol lehet venni Bp-en és mennyire jó a szülés utáni hasleszorító vagy milyen bugyi? Ezt a normálra kell rávenni?

Legjobb válasz: Brendonban pl. Mondjuk én pécsi vagyok, de Pécsen volt a Brendonban. Kb. 6000 forint ám egy ilyen, szóval nem olcsó, de nagyon jó, nem fog jobban megnyúlni a hasad, nem "lógja ki magát". Én a normál bugyi felett viseltem, hiszen nem tudtam volna annyit venni, hogy legyen váltás. Arra azért figyelj, hogy ne viseld minden nap, mert a hasizmoknak is kell dolgozni.

Brendonban pl. Mondjuk én pécsi vagyok, de Pécsen volt a Brendonban. Kb. 6000 forint ám egy ilyen, szóval nem olcsó, de nagyon jó, nem fog jobban megnyúlni a hasad, nem "lógja ki magát". Én a normál bugyi felett viseltem, hiszen nem tudtam volna annyit venni, hogy legyen váltás. Arra azért figyelj, hogy ne viseld minden nap, mert a hasizmoknak is kell dolgozni.

Hol van Bp-en olyan hely, ahol olcsón és nagy mennyiségben lehet fénymásolni vagy nyomtatni?

Több 100-as nagyságrendre gondolok. Fekete-fehér A4-es oldalt nyomtatnék.
mori liget
Az ilyen korúaknak csak töredéke jár bulizni, szerintem társkeresõzz, az nagyon hatékony.
Ez jó kérdés. Vidéken egyenesen kilátástalan a helyzet. 35 ffi
azaz, néha a Morrison Ligetba, vagy néha 2 hetente a WA ba... Amúgy bárhol egyéb más helyeken is ismerkedik az ember...akár ha egy postán látom meg az illetõ lányt, vagy egy üzletben bev.központban, meg ilyenek..
Próbálkozhatsz a BKV-n is ha azzal jársz, az jó terep :)

Hol lehet venni finom és szép diót Bp-en?

11. kerületben lakom, ahhoz közel lévő piacot vagy olyan helyet tudnátok ajánlani ahol lehet diót venni? Sokféle diót lehet kapni, de kevés az igazán ízletes. köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Annyira nincs messze tõletek a Fény utcai piac. Moszkva(széll kálmán) tér, a mammut mögött. Hegyekben áll a dió,mogyoró,mandula, finom nagyon. Üdv

Annyira nincs messze tõletek a Fény utcai piac. Moszkva(széll kálmán) tér, a mammut mögött. Hegyekben áll a dió, mogyoró, mandula, finom nagyon. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Régebben vásároltam ott, de nem igazán ízlett. Majd most jobban körülnézek:)

Hol lehet szegecset venni és mennyibe kerul db-ja? Bp-en

olyanra gondolok, amivel (zömében) rockerek díszítik a táskájukat, övjüket, stb:)

Legjobb válasz: Alteregoba probáld meg. Régen lehetett kapni bár az akkor Ciánkáli volt. :/ (Blaha Lujza téren) És van még egy ilyesmi, Ciánkáli féle bold a Dohány utcában: Jajcica. Sok szerencsét. Ha nem találsz, akkor ha van régi ilyen szegecselt öved ami nem kell, szedd ki abbol. :D

Alteregoba probáld meg. Régen lehetett kapni bár az akkor Ciánkáli volt. :/ (Blaha Lujza téren) És van még egy ilyesmi, Ciánkáli féle bold a Dohány utcában: Jajcica. Sok szerencsét. Ha nem találsz, akkor ha van régi ilyen szegecselt öved ami nem kell, szedd ki abbol. :D
Esetleg még nézd meg a Deákon a headbangerben, vagy a Baross utcánál a sharkban!
ha rocker vagy itt szegecset, nyakláncot, csuklópántot is tudsz venni v zenekaros pólókat, nekem is ez az oldal a kedvencem:) http://www.sharkheavymetal.com

Hol lehet olcsón -legolcsóbban- venni Adventi koszorú alapot és díszeket? És karácsonyi "kellékeket"? Bp-en biztos van, de hol keressem?

Rövid ideje élek Magyarországon.

Legjobb válasz: Én tegnap az OBI-ban vettem meg a kellékeket. Van sok választék...

Én tegnap az OBI-ban vettem meg a kellékeket. Van sok választék...
Én a koszorú alapot az Obiban vettem 300 ft-ért, a gyertyákat és a díszeket a Tescoban.
Virágboltban kb 200-500 ft az alap, 30 ft körül van egy-egy dízs/termés, 150 ft métere a dísszalagnak, 100-200-ért pedig lehet gyertyát venni. 5-10 ft a gyertya és terméstû.
Utolsónak üzenném! Nem tudom hol árulnak virágosok ilyen olcsón! Gyertyát 100 ft-ért? A nagykerben drágább!!!

Házassági névváltoztatás esetén, Bp-en, hol és hogyan kell intézni a TAJ-kártyát és adókártyát? Lehet esetleg e-mailben, vagy csak személyesen lehet?

Legjobb válasz: Szia! Minden okmányt személyesen lehet ugye kérni! Akár az adott hatóságban, akár okmányirodában! Postán maximum kiküldik! Személyi igazolványt és lakcímkártyát a kerületi okmányirodában, vagy ha nincs akkor polgármesteri hivatalban. TAJ kártyát értelemszerûen a társadalombiztosítónál! Minden ilyen okmánynál van a váltózásbejelentõ lap, amin jelezni kell, hogy mi változott! És ugye már csak azért is személyesen kell intézned, mivel illetéket kell majd fizetned!

Szia! Minden okmányt személyesen lehet ugye kérni! Akár az adott hatóságban, akár okmányirodában! Postán maximum kiküldik! Személyi igazolványt és lakcímkártyát a kerületi okmányirodában, vagy ha nincs akkor polgármesteri hivatalban. TAJ kártyát értelemszerûen a társadalombiztosítónál! Minden ilyen okmánynál van a váltózásbejelentõ lap, amin jelezni kell, hogy mi változott! És ugye már csak azért is személyesen kell intézned, mivel illetéket kell majd fizetned!
Taj-kártya: Teve utca 1/a-c, https://ugyintezes.magyarorszag.hu/dokumentumok/A3517-I.doc ha ezt a doksit kitöltöd akkor ezen jelzed, hogy névváltozás miatt, illetékmentes. Adókártya: Teve utcán ha végigsétálsz, akkor ott a Petneházy utcai apeh kirendeltség/ügyfélszolgálat, elintézik ott is neked. Doksi: apeh oldaláról a 10t34es nyomtatvány, abevjava keretprogrammal, vagy ott helyben. Annyi, hogy az okmányirodai bejelentkezés után 1héttel tudják átírni az adókártyádat!!! Egy hete csináltattam, tapasztalat, mert a rendszer még lánynak lát... Ha nincs új személyid, akkor javaslom Visegrádi utca X, központi okmányiroda, ott tudod intézni gyorsan. Idõpont kell. A személyi és a lakcímkártya 2000Ft, minden más ingyenes. Nálam a menet, két hete kedden Teve utca-feleslegesen Petneházy-Visegrádi utca, és csak múlthéten kedden lett személyim, akkor újra Apeh, és intézték is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! (személyim már van)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!