Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Allen (117 db)

Hol lehet venni áll piercinget? Vagy miből lehetne csinálni?

Orrkarikát szeretnék magamnak de előtte szeretném megnézni, hogy hogyan állna. Lehet valahol kapni áll piercinget vagy tudok valamiből esetleg csinálni? :) 17 éves vagyok. Egyébként van olyan ember aki az áll piercinget hordja utcára is?

Legjobb válasz: Nem áll piercing, mert az azt jelentené, hogy az álladba való, hanem álpiercing az, amire Te gondolsz szerintem. Egyébként én ebayen láttam valami röhejesen olcsón:D

Nem áll piercing, mert az azt jelentené, hogy az álladba való, hanem álpiercing az, amire Te gondolsz szerintem. Egyébként én ebayen láttam valami röhejesen olcsón:D
A kérdező hozzászólása: Igen arra gondoltam csak véletlen írtam úgy, bocsi :D

Hol lehet 100% -ra megtudni, hogy ha elkezdem az ápolást és betegellátás szakot de egy év után átmegyek orvosira az állam fizeti-e végig az orvosit?

Legjobb válasz: Csak úgy átmenni nem lehet, újra be kell adni a felvételi jelentkezést jövõre. Ha ott eléred az államis ponthatárt akkor mivel még csak 2 félévet használtál el azért maradt még 12 amit fizet az állam ( orvosin 14 félévet támogatnak). Ha tájékozódni akarsz: Felvi.hu Oh.gov.hu

Csak úgy átmenni nem lehet, újra be kell adni a felvételi jelentkezést jövõre. Ha ott eléred az államis ponthatárt akkor mivel még csak 2 félévet használtál el azért maradt még 12 amit fizet az állam ( orvosin 14 félévet támogatnak). Ha tájékozódni akarsz: Felvi.hu Oh.gov.hu
ezt sehol. pont most van az az idõszak, hogy mindent variálnak.
Mondjuk írj egy levelet az OM-nek. Vagy akár a felvi jogásznak.
A kérdező hozzászólása: Rendben.

Hol lehet letölteni Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról cimű könyvét?

Legjobb válasz: Nekem az Allen Carr: Végre nem dohányzom - Az egyszerû módszer, amellyel le lehet szokni a dohányzásról címû .pdf van meg. Ha adsz e-mail címet, átküldöm.

Nekem az Allen Carr: Végre nem dohányzom - Az egyszerû módszer, amellyel le lehet szokni a dohányzásról címû .pdf van meg. Ha adsz e-mail címet, átküldöm.
***** Én már végigolvastam... és leszoktam. Remélem másoknak is beválik.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! És gratulálok neked! :) Jajj de jó :D
Én könyv nélkül is leszoktam.
Én is lehúztam! Köszi a linket, mostanában 10 hónap tisztaság után elkezdett visszajönni a vágy... :S Remélem sikerül letenni ezt a nyomorék koporsószöget!


Háziorvosnál lehet tudtommal nyilatkozni ha valaki megtiltja, hogy szervdonor legyen. A többire meg ott a végrendelet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. De a végrendelettel már késõ, mert azt csak halálod után bontják ki. De arra nem válasz, hogy mielõtt meghalsz újraélesszenek-e vagy ha le áll a légzésed lélegeztessenek-e.
Nem értem a kérdés második felét... A klinikai halál állapotában az orvos még megpróbálja az újraélesztést, küzd az életért. Ha már a biológiai halál állapota áll fent, ott már hiába minden. A nem-szervdonorral kapcsolatban: szerintem kissé önzõ dolog hogy az egészséges szervét valaki nem ajánlja fel, mivel a donornak már úgysem kell, valakinek viszont az életét lehet vele megmenteni.
A kérdező hozzászólása: Mit nem ért a kérdésen? Hol lehet nyilatkozni hogy ne élesszenek újra és ne lélegeztessenek mivel én ezt nem akarom. Méltósággal szeretnék meghalni. A végrendelet nem megoldás mert azt halálom után bontják fel.
Két hozzáfûznivalóm van: 1, Ha valakit újraélesztettek, utána nem lesz halhatatlan, csak esélyt kapott egy hosszabb életre, amit érdemes megbecsülni. Attól még meghalhat méltósággal! 2, Ha valamelyik rokonod életét a szervátültetés mentheti csak meg, és rajtad múlik a döntés, mit csinálsz? megjegyzés: vízimentõként dolgozom a Balatonon. Ha valakit ott újra kell éleszteni, nem fogom megnézni van-e rá engedélyem vagy sem, azonnal próbálom megmenteni az életét!
Látom nem érted a dolgot: ha valaki összeesik az utcán/strandon/akárhol, akkor nem azt nézik az orvosok/mentõk/vízimentõk/bárki, hogy van-e rá engedélye vagy sem az újraélesztéshez. Rátetováltatod a mellkasodra, hogy "Engem tilos újraéleszteni!"? Általában ezek olyan esetek, hogy nincs idõd elõvenni a kis papirost, hogy hagyjatok békén... másik részéhez a dolognak már nem tudok mit szólni. A Föld nem egy kihalás szélén lévõ élõlény, hanem egy bolygó, mint a Mars, Jupiter ect... Hasonló véleményeidet fejtsd ki valami természetimádó szektában, viszont akik ki szeretnél élvezni nyomorúságos hatvan-hetvenegynéhány évüket boldogan, azokat kíméld meg. A Föld 4.5 milliárd éve megvan, nem fog annak ártani, ha valaki +10 évet él még rajta. Az embernek kötelessége segítenie a másikon, legjobb példa erre az orvostudomány, ez különböztet meg minket az állatoktól. Ha nem így gondolod, van ismerõsöm az állatkertnél, csak szólj hogy milyen tábla álljon a ketrec elõtt...
Látom hogy nehezen olvasol, ezért lassan írok: a bíró kiröhög ha valakit feljelentesz mert újraélesztett valakit! Hogy mutatod meg az orvosnak, hogy papírod van arról, hogy nem lehet téged újraéleszteni, ha halott vagy??! Kicsit gondolkodj :S egyébként az egészségügyben jártasnak mondom magam, vízimentõ végzettség és a pesti orvosi hátterével. Ha ennyire érdekel a Föld jövõje, ne használj áramot, mert azt a hõerõmûvekbõl nyerjük itt kis hazánkban. Közlekedj gyalog, hogy az autód ne szennyezze a környezetet. Ne használj olyan terméket amely egy füstokádó gyár szalagjáról jött le. És ne fingj, mert a metán is növeli az üvegházhatást!
A kérdező hozzászólása: Mondtam már ez a te véleményed.Majd meglátjuk ki nevet a végén. De nem vitázom. És nem akarom megváltoztatni a véleményed. Én Isten és a természet akaratát követem. Ezzel lezárom a mi kis vitánkat. Ha tudod a kérdésemre a választ akkor mond, de ha nem akkor hagyjál békén. Mivel kiröhögöd egy ember végakaratát. Szóval majd meglátod ha majd nem lesz élet bocs természeti kincs az emberiséggel szemben. És nem lesz amit adjanak a jövõ nemzedékének mit enni, fûteni és egyéb. Mivel az emberiség túlszaporodik. Ez igaz nem kell autóval járni, fûteni stb. Én nem is járok autóval én gyalog járok vagy biciklivel járok mindenhova valamint nem nagyon fûtök még télen sem hiszen vannak ruhák amiket fel lehet venni ha fázol. Én így élek. Szóval én mindent megteszek a saját környezetemért. Egy szónak is száz a vége én igy akarom és kész. Ha valakinek nem tetszik tehet egy szivességet.
A kérdező hozzászólása: Ja és egyébként utána jártam egy illetõnél a dolgoknak pl. feljelentést illetõen és nyugodtan meg teheti a hozzátartozóm, hogy a halott végakaratát figyelmen kívül hagyták. Ugyanis nem egy ügy van a bíróságon hogy felszabdaltak valakit az akaratán kívül. És megnyerték nem röhögött a végén senki. A másik ha valakit újraélesztenek az akaratán kívül, ami a személyi igazolvány mellett van papír hiszen megnézik ki is az illetõ akit ellátnak. Ott van a papír is akkor nem teheti meg ha az egyén nyilatkozott. Egyenlõre ennyit sikerült kiderítenem. Szóval ügyvédet kérdeztem meg. Csak azt nem tudta kell e ezen kívül valahol jelezni vagy sem. Szóval nem fog a bíró röhögni semmin majd meglátjuk fog-e a vádlott röhögni vagy sem. Na mindegy látom nem tudod a kérdésemre a választ igy nem vitázom tovább és kímélj meg a gúnytól. Szégyelheted magad, hogy egy ember végakaratán röhögsz gúnyolódsz.

Miből áll a mágneses piercing és hol lehet kapni Debrecenben?

Legjobb válasz: Nem tudom hol lehet kapni mágneses piercinget, már én is kerstem de sehol sem találtam!!! Ha vki megmondaná neked, megtennéd h írsz nekem egy emailt?

Nem tudom hol lehet kapni mágneses piercinget, már én is kerstem de sehol sem találtam!!! Ha vki megmondaná neked, megtennéd h írsz nekem egy emailt?
A kérdező hozzászólása: Igen szólok
Szazasba is lehet kapni...:D Legalabbis en ott vettem. Halal egyszeru dolog..egyik reszet kivulre, a masikat belulre teszed es tada, ott marad.(orron..:D) DM-be, Rossmanba is láttam már, de ha elmész egy piercerhez nala is van sztem, vagy o megmondja, hogy hol kapsz.
Én a balcsin vettem ajándék boltba, am én is Debreceni vok:P:) De sztem nem vmi jo, legfejebb orrba, mert nem marad meg olyan jol..én párszor majdnem lenyeltem..
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi
Én Eldorádóban vettem, de én nem ajánlom mert veszélyes is lehet, majdnem felszippantottam :S
nekem érzékeny a fülem a fülbevalókra ha rendesen viselem ezért gondoltam hogy a mágneses jó lesz.hát meg kell mondanom nekem fáj tõle a fülem már fél óra után is mert szorítja.amúgy a 100as bolt jó ötlet , nézz körül még olyan helyen ahol sok bizsut árulnak:)

Minecraftba hol lehet találni állat spannereket?

hogy lehet multizni,mert azt se tom?

Legjobb válasz: Állat spawnerek nincsenek, csak olyanok amik szörnyeket csinálnak. Ha állatokat akarsz befogni akkor búzával csalogasd a házadhoz és vedd körbe õket kerítéssel. Ha megetetsz búzával két állatot akkor kölykük lesz és így szaporíthatod õket (úgy vágd le õket, hogy legalább 2 mindig maradjon).

Állat spawnerek nincsenek, csak olyanok amik szörnyeket csinálnak. Ha állatokat akarsz befogni akkor búzával csalogasd a házadhoz és vedd körbe õket kerítéssel. Ha megetetsz búzával két állatot akkor kölykük lesz és így szaporíthatod õket (úgy vágd le õket, hogy legalább 2 mindig maradjon).

Kaptam rokonomtól 1e-scootert (elektromos rollert). Sohasem használták pár évig kint állt a hidegben/melegben, az aksijának szerintünk annyi. Hol lehet venni bele való aksit? ÉS ha netről rendelem, milyen kellene pontosan?

N? vagyok, nem értek hozzá.

Legjobb válasz: ehhez tudni kellene hogy hány voltos,milyen teljesitményû aksi van benne,ha ezt sikerül megtudni akkor megmondom hol kapsz hozzávalót.

ehhez tudni kellene hogy hány voltos, milyen teljesitményû aksi van benne, ha ezt sikerül megtudni akkor megmondom hol kapsz hozzávalót.
A kérdező hozzászólása: Az aksira az van írva: 12V/12Ah/20HR. Pl. vasmûszaki boltban lehet kapni? Motor boltról nem tudok itt a környéken. Neten találtam ilyen aksit, csak szállítással elég drága, ezért inkább a környéken személyesen vennék csak azt nem tudom, hogy hol lehet.
Nálunk árulnak debrecenbe találtam róla képet:http://www.akkuauto.hu/akkubolt//107-ritar-12v-12a-20hr.html
Kb 10ezerért vannak ma megkérdeztem itt egy akkumulátor boltba, de neten keresgélek még hátha találok valahol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A csekket kiállító szervezetnél, azaz a rendõrségen kérhetõ.
Nem oktatgatás, komolyan kérdezem, hogy az alábbi logikai láncolt miért nem állt össze a fejedben, kérdezõ? Tudod, hogy gyorshajtásért büntetés jár. Tudod, hogy hogyan kell leolvasni a sebességmérõrõl a pillanatnyi sebességedet. Mivel van jogsid, a táblákat és egyéb erre vonatkozó szabályokat is ismered. Tudod azt is, hogy nincs több tízezer forintod most büntetésre. Akkor mi a túróért hajtasz gyorsabban a megengedettnél? Fel nem foghatom...
A kérdező hozzászólása: Varoshatar elott kb 5-10 meterrel alltak, szerettem volna felvenni a tempot varoson kivul valo vezetesre, es keson lattam meg oket. Lako ovezet, hazak mar nincsenek ott, hosszu egyenes szakasz. Ez sztem nem nagy bun, meg szinte mindenki igy csinalja sztem. Ez van, kifizetem, csak sajna most egybe nem megy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!