Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Alcatel (28 db)

Hol lehet alcatel one touch 990-et venni lilában?

Legjobb válasz: asszem a telenorban lehet venni. ASSZEM

asszem a telenorban lehet venni. ASSZEM
ott nem, csak feketében.
pontosítok, telenornál nem feketében ha nem sötétkékben :)
most melyik mert van Alcatel OT-990 és Telenor One touch kb. ugyanaz, de a Telenoros csak kékben van:)
A kérdező hozzászólása: Az mindegy, csak lilában

Hol lehet Alcatel OT 918 telefonnál csengőhangot beállítani?

Legjobb válasz: Sziaa :) megvan a zene a KERESÉS MELLETI ÉRINTÕS GOMBA A ( 2 NÉGYZET RÁMÉSZ AMIKOR MEGY A ZENE ÉS OTT VAN HOGY BEÁLÍTÁS CSENGÕHANGNAK :) UI BOCSI A NAGYBETÜÉRT DE LUSTA VOK PICIVEL ÁTÍRNI :)

Sziaa :) megvan a zene a KERESÉS MELLETI ÉRINTÕS GOMBA A ( 2 NÉGYZET RÁMÉSZ AMIKOR MEGY A ZENE ÉS OTT VAN HOGY BEÁLÍTÁS CSENGÕHANGNAK :) UI BOCSI A NAGYBETÜÉRT DE LUSTA VOK PICIVEL ÁTÍRNI :)

Alcatel OT 599-esek! Hol lehet a telefonon a letöltött Live Wallpappert beállítani?

Amikor letöltöttem és kiírta h kész a letöltés akkor beengedett az él? háttérképek közé a készülék, de utána kiléptem és ala nature már 1X merültéig kutakodtam a telefonban, hol találom az él? háttérképek alkalmazást, egyszer átmásoltam memkártyára de ott sem találtam..

Legjobb válasz: Nekem is Alcatel ot 995 van és pont ugyanezt csinálja. Szerintem nincs lehetõség csak a zárképernyõre kitenni az élõ háttérképet. És még én sem találtam meg a telefonon belül. Lehet hogy vmilyen programra lenne szükségünk

Nekem is Alcatel ot 995 van és pont ugyanezt csinálja. Szerintem nincs lehetõség csak a zárképernyõre kitenni az élõ háttérképet. És még én sem találtam meg a telefonon belül. Lehet hogy vmilyen programra lenne szükségünk
A kérdező hozzászólása: Elég érdekes, megtaláltam... csak úgy lehet ha a beállításokba bemész és a gyors indítóban kiválasztod a sima Launcher-t. Utána már ha probálkozol kidobja a live wallpapert :-)
ha belépsz az órába, a jobb alsó sarokban van a házikó ikon... ott át tudod állítani a telót androidos kezdõlapra, és akkor mûködik :)
Szupi, sikerült... És ha esetleg szeretném visszacsinálni, hogyan tehetem meg? Mert próbáltam lépésenként az óránál és nem sikerült, nem adott be lehetõséget... KÖSZI!


Mikor fog megjelenni az alcatel ot 990 re az android 2.3 as verzio? és ezt hol lehet rárakni? Ha rárakom akkor a garancia megmarad a telora?

Legjobb válasz: Mobil arénán azt mondta az alcatel egyik fejese hogy kb 9-10 nap mulva lesz elérhetö a hivatalos frissités 2.3-ra.Már megvolt a tárgyalás a Telenorral és márcsak a végsö simitásokat csinálják.Én is nagyon váron.Ezt a hirt tegnap psztották meg.

Mobil arénán azt mondta az alcatel egyik fejese hogy kb 9-10 nap mulva lesz elérhetö a hivatalos frissités 2.3-ra.Már megvolt a tárgyalás a Telenorral és márcsak a végsö simitásokat csinálják.Én is nagyon váron.Ezt a hirt tegnap psztották meg.
Hivatalosan biztosan nem fog megjelenni - ha Cyanogenék látnak fantáziát benne, akkor felveszik a támogatott készülékek listájára , de erre semmi garancia nincs, mint ahogy arra sem, hogy ha mégis átirják rá, akkor az hibátlanul fog mûködni
Egész pontosan Február 13.-án várható a 2.3-as hivatalos Android frissítés napvilágra hozása. Forrás: http://ilonggotech.blogspot.com/2012/02/alcatel-onetouch-bla.. A telepítésrõl annyit, hogy meg fog maradni a garancia és mobilról is közvetlenül letölthetõ.
gigatel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Adókörzet információt, hol lehet belállítani? Alcatel one touch telefonon? Celláknál probáltam de nem ott kell.

Legjobb válasz: Szia! Üzenetek szolgáltatói üzenetek menü lehetõség van?

Szia! Üzenetek szolgáltatói üzenetek menü lehetõség van?

Alcatel OT 995 mobiltelefont hol lehet függetleníttetni?

Most akarnék ilyet venni, és úgy lehet, hogy még csak néhány napos? Ha igen mennyiért?

Legjobb válasz: Igen lehet jó pénzért kb(10000ft)Vagy ha van ismerõsöd aki ért hozzá és olcsóbban meg tudja csinálni.

Igen lehet jó pénzért kb(10000ft)Vagy ha van ismerõsöd aki ért hozzá és olcsóbban meg tudja csinálni.

Hol lehet venni új Alcatel Mandarina Duck mobiltelefont és mennyibe kerül? Nem baj ha nem Magyarországról írtok.

Legjobb válasz: Már néztem a netten és nem ugráltatok mást de itt tényleg nem lehet kapni sem szaküzletben sem sehol.Nem kell azért undoknak lenni.Amilyen hirdetéseket kaptam a netten már el voltak adva.Na mindegy ha nem akartál segíteni akkor minek válaszoltál.

A kérdező hozzászólása: Már néztem a netten és nem ugráltatok mást de itt tényleg nem lehet kapni sem szaküzletben sem sehol.Nem kell azért undoknak lenni.Amilyen hirdetéseket kaptam a netten már el voltak adva.Na mindegy ha nem akartál segíteni akkor minek válaszoltál.
Különben barátnõmnek is hasonló volt, de neki is hamar elromlott. Mondjuk neki más modell volt, de végül si ez nem lényeges. Mandarina Duck TELEFONT ne vegyél, maximum táskát. (Elõzõ válaszoló.)
11.000 - 12.000 Ft körüli. De egyébként, nekem ilyen volt, és nem ajánlom. Sokszor lefagy, meghülyül, és igazából gyerek telefon. Én is 5.o. - ban kaptam. Bár szerintem ma már nem lehet (szerencsére) ilyesmi telefonokat kapni. Én személy szerint nagyon megjártam vele, szóval nem ajánlom. A vélemény, ha nagyon kifejezõ szeretnék lenni: "Kínaiak szövetkezése a táska gyártókkal."
Szerintem nem lehet kapni.

Hol lehet kapni képernyõfóliát az Alcatel V575 -ös mobiltelefonhoz?

Bent a Vodafone üzletben azt mondták még nincs hozzá ás a google sem dobja ki. Errõl a típusról van szó: <[link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!