Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet 55 (5 db)

Hol lehet, milyen boltokban lehet 55 éves nőnek (anyukámnak) ilyen otthoni mamuszt venni?

Legjobb válasz: kinaiba.vagy bárhol ahol ruhát meg cipõt is árulnak...megkockáztatom hogy még a tescoba is van

kinaiba.vagy bárhol ahol ruhát meg cipõt is árulnak...megkockáztatom hogy még a tescoba is van
A kérdező hozzászólása: köszi:)
cipõboltban, vagy hipermarketben (pl. tesco, auchan)! van bõséges választék mindkét helyen!

Hol lehet olyan keresztes nyakláncot venni, mint amilyen P. Diddy - Dirty Money - Angels című klipjében van P. Diddyn 00:55-nél? Mennyibe kerül egy olyan? Mert láttam már ilyet Magyarországon is, egy srác nyakába.

Diddy - Dirty Money - Angels

Legjobb válasz: Ez egy rózsafüzér. Ennyire tudatlannak lenni, már bocsánat... :D És nem nyaklánc. Elég gáz annak használni. Ezzel imádkoznak, és nem hordják. :)

Ez egy rózsafüzér. Ennyire tudatlannak lenni, már bocsánat... :D És nem nyaklánc. Elég gáz annak használni. Ezzel imádkoznak, és nem hordják. :)
Totál ki vagyok akadva, hogy a mai "fiatalok" még a rózsafüzért sem ismerik fel! Pedig én sem vagyok hívõ, és még csak öreg sem vagyok (29), de azért egy rózsafüzért felismerek!
Azt rózsafüzérnek hívják.... templomban kérd el egy nénitõl XD Nagyanyámnak is van vagy 20 fajta. Neten is lehet rendelni.
egyik haverom is ilyet hord azóta úgy szólnak neki hogy atyám, röhejes XDD
csak annyit hogy a haverunk bátyja egyszer rózsafüzért viselt és azóta keresztesbáty-nak hívjuk.. szal sztem ne égesd magad vele.:D
vaterán is szokott lenni vagy teszvesz
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül egy olyan ? Hol lehet olyat venni ?
A kérdező hozzászólása: Nem a véleményekre vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol a rózsafüzér nyakláncként hordásáról, csak kérdeztem, hogy milyen nyaklánc ez, és hol lehet venni, és azóta már vettem is egyet, sõt majd még egy fehéret is akarok a bulizáshoz.Ennyi, és amúgy szerintem jól néz ki, a csajoknak meg bejön.

Hol lehet kikapcsolódni 55 év felett (zene, tánc, olcsó vacsora)?

Legjobb válasz: Jo napot kivanok, hat szerintem a zold fure kikapcsolodni, satorozni, tobbet meger mint egy olcso vacsora, meg a zold fuvon akkarmitmeglehet sutni, nem kell oda nagy hozzaadas es sok penz.

Jo napot kivanok, hat szerintem a zold fure kikapcsolodni, satorozni, tobbet meger mint egy olcso vacsora, meg a zold fuvon akkarmitmeglehet sutni, nem kell oda nagy hozzaadas es sok penz.
Melyik városban?
Zene és tánc korhatár nélkül a Ceroc Modern Társastánc Esteken minden szombaton. Ez Budapesten van, elõtte érdemes a környéken megvacsorázni, vannak szép helyek :)


Hol és mennyiért lehet kapni Matador MP 58 M+S téli gumit 205/55 16 91H méretben? SOS!

Legjobb válasz: Bemész valamelyik autószervízbe vagy autósboltba meg mondod hogy neked ilyen kell , megnézik van-e raktáron vagy kirakva polcra de ha esetleg nincs akkor rendelhetsz belõle :) Bármely gumisnál bármely méretben van szerintem. Én csak ennyit tudok segíteni :$

Bemész valamelyik autószervízbe vagy autósboltba meg mondod hogy neked ilyen kell , megnézik van-e raktáron vagy kirakva polcra de ha esetleg nincs akkor rendelhetsz belõle :) Bármely gumisnál bármely méretben van szerintem. Én csak ennyit tudok segíteni :$


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!