Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet 4D-s UH-t vegeztetni (1 db)

Hol lehet Debrecenben 4D-s UH-t vegeztetni?

Legjobb válasz: Debrecen NAP Rendelõ, Batthány utca 14. www.naprendelo.hu Bejelentkezés: hétköznap 15-20 óra között 06-70/9331860 A vizsgálat ára 12.000 Ft. Adnak CD-t, DVD-t, fényképet. Nagyon szép a magánrendelõ. (Egy "udvarban" van.) Én a 25. héten voltam, csodálatos élmány volt :).

Debrecen NAP Rendelõ, Batthány utca 14. http://www.naprendelo.hu Bejelentkezés: hétköznap 15-20 óra között 06-70/9331860 A vizsgálat ára 12.000 Ft. Adnak CD-t, DVD-t, fényképet. Nagyon szép a magánrendelõ. (Egy "udvarban" van.) Én a 25. héten voltam, csodálatos élmány volt :) .
Ja, a NAP rendelõben Molnárné Õri Angéla vizsgált.
Dr.Ditrói Péter Károli Gáspár u 16.www.ditroi.hu Az elõzõ hozzászóláshoz, Angéla nagyon profi.
Én is Naprendelõben voltam, csatlakozom Angéla dícséretéhez.
lehet a nagyerdõn is+ a jerikó utcán a Baba Center-nél!
Én a Debreceni Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Centrumban voltam 4D ultrahangon és csak ajánlhatom õket! Az ultrahangost Török Klárának hívják és nagyon kedves és a legjobb a szakmájában (úgy hallottam). CÍM: Debrecen, Weszprémy u. 22. (bejárat a Kardos u. felõl) Bejelentkezés: 30/403-1763
Debreceni Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum http://www.nnc.hu 30/4031763
Mi is találtunk egy 4D ultrahangost Debrecenben. Nagyon korrekt volt :) (idemásolom amit a weblapjukon találtam) NOBILIS 4D Ultrahang magánrendelõ Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna (mi a neve alapján találtunk rá mert mások is õt ajánlották) Bejelentkezés: 06-30-217-5556 Debrecen Nagy Lajos király tér 5. http://www.nobilismaganrendelo.hu [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a szívpulzálás lehetett?

Voltam dokinál a kb 6+4 hetes vagyok. Múlthéten voltam, de ma vissza kelet menni, mert jövőhéten nem tudok menni. Uh-n annyit mondott ha bent tartom a levegőt akkor látom hogy néha megmozdul és kb 7-8 mm-es.Gondolom ez a szívpulzálás....

8

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha egy egyedülálló nő idegen spermadonortól inszemináció vagy lombik útján teherbe esik, utána nem kívánt terhességre hivatkozva elvetetheti azt?

12

Milyen teát ihatok?

Milyen teákat ihatok terhesség alatt? Ilyen főzött, filteres teára gondolok! :)

7

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!