Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet 4D-s (9 db)

Miskolcon hol lehet 4D-s ultrahangot csinálni? Hogyan lehet időpontot kérni és milyen árakban mozognak ezek?

Legjobb válasz: http://www.4diagnosztika.hu/ itt van minden infó: http://www.4diagnosztika.hu/hu/4d_main/Vizsgalatok

A 3. ker. Környékén hol lehet 4D-s ultrahangra menni?

Babamozizni szeretnénk a párommal de fogalmam sincs hogy hova lenne érdemes elmenni.A neten láttam a Hepinet rendel?t,érdemes ide elmenni?Járt már valaki itt?

Legjobb válasz: Hepinet a Flórián téren, a neten keress rá. www.hepinet.hu

Hepinet a Flórián téren, a neten keress rá. http://www.hepinet.hu
Szia én voltam ott, és nekem bejött. Minden kérdésemre választ kaptam. Én tudom ajánlani, legközelebb is oda megyek.
Szia.MI is ott voltunk és jó.Vörösvári ut 3.

Debrecenben hol lehet 4D-s ultrahangot csinálni? Mennyibe kerül egy ilyen babamozizás?

Megszeretnénk skubizni a kis pocaklakót:))

Legjobb válasz: Köszönöm a választ! További jó babaváró heteket:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! További jó babaváró heteket:)
A http://4d-ultrahang-babamozi.hu/oldalon összegyûjtöttem az összes 4D ultrahang rendelõt egy térképre. Közvetlen link Debrecenre 6 rendelõvel : http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=0&msid=2152..
Láttátok már a Nagyerdei 4D Utrahang web lapját!? Nagyon szép!!! http://www.nnc.hu
Én a NAGYERDEI 4D Centrumban voltam. Ott egy klinikai profi ultrahangos dolgozik, csak a klinikainál sokkal modernebb készülékkel. Nemcsak nagyon kedves a hölgy, de látszik, hogy nagyon érti a szakmáját! AJÁNLOM MINDENKINEK! Tel.: 30/4031-763 Debrecen(Nagyerdõ), Weszprémy u.22. Ui.: Úgy tudom, az ultrahang rendelések szerdán és szombaton vannak.
Én A Rajnai Magánrendelõt javaslom.Szuper volt az egész babamozi!!!Gyönyörû képek és nagyon klassz DVD sikerült. http://www.drrajnai.hu 06-30-9634-482
Én Nap rendelõt javaslom, kifogástalan volt. A többiek mind elcsodálkoztak, milyen jó minõségû képet kaptam.
Szia! A LÉzer rendelõrõl én is hallottam, hogy nagyon jó. Tudomásom szerint az egyik legjobb ultrahangos orvos dolgozik ott. Viszont 20 hetes korod elõtt nem érdemes menni, mert utána látszik a legjobban, a legszebben. Boldog babavárást!
bocsika elirtam a telefonszámot.52/321-798
szia.mi most voltunk egy hete, nagyon jo volt!leirom a cimet.Debrecen, Mester u.3-5.LÉZER Magánrendelö. Bejelentkezés ezen a számon.52/321-7798 itt utána nézhetsz.www.lezermaganrendelo.hu
Szia én is pont erre készülök lassan, csakhogy sokmindenkitõl hallottam, hogy sok helyen végzik, de igazából olyan helyre érdemes menni ahol a monitorok mögött hozzáértõ, szakmai tapasztalattel rendelkezõ emberek vannak. És ha már ott vagy akkor legyen értelme is ne csak a bébidben gyönyörködj, hanem egyúttal orvosilag is ellenõrzik hogy minden rendben e!!! Én a Klinikára megyek úgy hallottam ott az ott dolgozó professzorok végzik sok sikert


Komárom-Esztergom megyében 4D-s UH-t hol és mennyiért lehet csináltatni?

Legjobb válasz: A neten nagyon sok rendelõ van, ahol csinálnak 4D UH-t. Írd be a keresõbe és kiad egy rakattal. 10-15 körül van átlagosan.

A neten nagyon sok rendelõ van, ahol csinálnak 4D UH-t. Írd be a keresõbe és kiad egy rakattal. 10-15 körül van átlagosan.
Szia! Tokodon van a Valeomed UH rendelõ. babamozi is van, én oda járok, nagyon klassz!
Szia! A Tatabánya-i Szent Borbála Kórházban csinálnak 4d UH-t. Lent a betegfelvételi irodán ki volt téve egy tájékoztató róla. Sajna már nem emlékszem rá, hogy pontosan mit írtak, mert már picit régebben volt.
Tokodon a Valeomedben a múlt héten voltam. 10 ezer ft (üdülési csekkel is lehet fizetni), kaptam képeket és DVD-t

Egészségkártyára Miskolcon 4D-s ultrahangot, babamozit hol lehet csináltatni?

Legjobb válasz: Itt lehet: http://www.4diagnosztika.hu/

A kérdező hozzászólása: Már ott voltunk, egészségpénztárral van kapcsolatuk, de csak visszaigénylõssel csinálnak , nem kártyával:-(
Én Ózdra járok dokihoz is és ott mondták hogy nagyon sokan Miskolcról is ide járnak babamozit csináltatni, mert fele annyiba kerül. Egészen pontosan: 5 perc: 3125, - + 1 fotó 10 perc: 6250, - + 1 vagy 2 fotó Nagyon jó szakember végzi és semmit (dvd, cd) sem kell vinni magaddal. Szerintem egy telefont megér. Ha gondolod megtudom adni a számot amin tudsz érdeklõdni.

Tudnátok ajánlani 4D-s ultrahangot Budapesten? Mindegy hogy hol kórház vagy magán rendelő de elérhető áron kellene! Esetleg ahol lehet fizetni egészségkártyával vagy ilyesmivel!

Legjobb válasz: http://www.4dgenesis.hu/ Mi vidékrõl utaztunk fel ide, max. korrektség, alapos vizsgálat, majdnem 1 órát bennvoltunk!

http://www.4dgenesis.hu/ Mi vidékrõl utaztunk fel ide, max. korrektség, alapos vizsgálat, majdnem 1 órát bennvoltunk!
Elözõ vagyok. A weboldalt rosszul írtam be. A helyes cím: http://www.nemront.hu
http://www.ablakapocakra.hu Mi itt voltunk a gyerekekkel. Teljesen korrektek, alaposak, kedvesek, leletet is adnak a vizsgálatról. Ajánlani tudom Õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem én is ide fogok menni:-)
Második vagyok: Örülök hogy megtaláltad! Annyira aranyosak ott :)
Kedves Második! Megtaláltam a kupont, köszi hogy írtál róla! (utolsó) :)
Mi is ott voltunk az elsõ babánkkal és most a másodikkal is oda tervezünk menni. Nagyon jó élmény volt! off: Kedves Utolsó! Be tudnád linkelni a kupont? Tuti vak vagyok, de én nem találom, csak egy nagyon régi kupont, ami még áprilisban lejárt. Köszi!
Második vagyok Van fent 7500 Ft-ért Kuponuk a http://www.babakassza.hu oldalon :)
Én is õket ajánlom!!!
én a kleopátra szalont ajánlom! Kétszer voltunk már ott és ebben a hónapban a down-kór szûrés ingyenes, ha genetikai uh-ot kérsz! ja és náluk is van kuponos akció! http://www.4dultrahang.hu/

4D-s UH-ot hol lehet csinálni Székesfehérváron vagy Dunaújvárosban? Mennyiért csinálják vmint hány hetesen érdemes elmenni rá?

Legjobb válasz: Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.

Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utánanézek. Még "csak" 14 hetes vagyok, szóval akkor még bõven ráérünk elmenni rá :D
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a honlapjuk: http://www.ddgroup.hu/index.php?page=ult_magz&ActiveLayer=v-.. E szerint 11 ezer ft. Akkor nem lett sokkal több
A kórházban is lehet Székesfehérváron 4D-re menni. Én nagyon elégedett voltam. Kaptam dvd-t, fényképeket. Tavaly volt 10EFt, orvosok szerint 24-30-ig hétig érdemes menni.

Hol lehet Debrecenben 4D-s UH-t vegeztetni?

Legjobb válasz: Debrecen NAP Rendelõ, Batthány utca 14. www.naprendelo.hu Bejelentkezés: hétköznap 15-20 óra között 06-70/9331860 A vizsgálat ára 12.000 Ft. Adnak CD-t, DVD-t, fényképet. Nagyon szép a magánrendelõ. (Egy "udvarban" van.) Én a 25. héten voltam, csodálatos élmány volt :).

Debrecen NAP Rendelõ, Batthány utca 14. http://www.naprendelo.hu Bejelentkezés: hétköznap 15-20 óra között 06-70/9331860 A vizsgálat ára 12.000 Ft. Adnak CD-t, DVD-t, fényképet. Nagyon szép a magánrendelõ. (Egy "udvarban" van.) Én a 25. héten voltam, csodálatos élmány volt :) .
Ja, a NAP rendelõben Molnárné Õri Angéla vizsgált.
Dr.Ditrói Péter Károli Gáspár u 16.www.ditroi.hu Az elõzõ hozzászóláshoz, Angéla nagyon profi.
Én is Naprendelõben voltam, csatlakozom Angéla dícséretéhez.
lehet a nagyerdõn is+ a jerikó utcán a Baba Center-nél!
Én a Debreceni Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Centrumban voltam 4D ultrahangon és csak ajánlhatom õket! Az ultrahangost Török Klárának hívják és nagyon kedves és a legjobb a szakmájában (úgy hallottam). CÍM: Debrecen, Weszprémy u. 22. (bejárat a Kardos u. felõl) Bejelentkezés: 30/403-1763
Debreceni Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum http://www.nnc.hu 30/4031763
Mi is találtunk egy 4D ultrahangost Debrecenben. Nagyon korrekt volt :) (idemásolom amit a weblapjukon találtam) NOBILIS 4D Ultrahang magánrendelõ Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna (mi a neve alapján találtunk rá mert mások is õt ajánlották) Bejelentkezés: 06-30-217-5556 Debrecen Nagy Lajos király tér 5. http://www.nobilismaganrendelo.hu [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!