Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet 1 méteres (2 db)

Hol lehet kb. 1 méteres szizállal körültekert rudat venni kaparófához?

Legjobb válasz: Sajnos kész rudat még nem láttam, de magát a szizálkötelet meg lehet virágos nagykerekben, pl. Budapesten az Etele téri Art Fleurban régebben volt. Én abból, meg farostlemezbõl csináltam nagy kaparó "lapot", amin mászni is tud a cica.

Sajnos kész rudat még nem láttam, de magát a szizálkötelet meg lehet virágos nagykerekben, pl. Budapesten az Etele téri Art Fleurban régebben volt. Én abból, meg farostlemezbõl csináltam nagy kaparó "lapot", amin mászni is tud a cica.

Hol kapok viszonylag nagy méretű (min.1, 5x2 méteres, de inkább nagyobb) szőnyeget olcsón Budapesten? Kínai piacokon lehet ilyet kapni? Ha igen kb mennyiért?

Legjobb válasz: A kérdés az, hogy mi számít neked olcsónak. Például mennyi pénzt volnál hajlandó kiadni egy 1,5x2 méteres szõnyegért?

A kérdés az, hogy mi számít neked olcsónak. Például mennyi pénzt volnál hajlandó kiadni egy 1, 5x2 méteres szõnyegért?
Aldiban most láttam elég nagy szõnyegeket sztem megvan 1, 5x2 méter 11900-ért. Egyébként iszonyat drágák...:S
Vasárnap menj ki a gyáli piacra. Határ úttól megy busz, 89E Bem József utca. Ott kapsz 3X4 méterest egy tizesért, a kisebbet ennek arányában ki tudod számolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!