Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet -en extra (3 db)

Hol lehet Bp. -en extra méretű akár szoptatós melltartót - de bármilyen jó - kapni? 75G, de inkább H-ra lenne szükségem. Vagy esetleg fehérnemű-varrónő....?

Legjobb válasz: Nézd meg ott ahol Anita márkájú fehérnemût tartanak. Nagyon jó a minõsége, van belõle választék, bár drága. Bár ha ekkor a melltartóra van szükséged akkor eddig sem olcsókat hordtál. Nekem is ekkora kell, úgyhogy átérzem a helyzeted. Én nem pesti vagyok, nálunk csak egyetlen helyen, egy gyógyszertárban lehet kapni, rendelésre. Brendonban árulnak ilyet, bár a méret miatt ott is gondban lehetsz, de sztem rendelnek neked ha kéred. Katalógusból ki lehet nézni milyet szeretnél.

Nézd meg ott ahol Anita márkájú fehérnemût tartanak. Nagyon jó a minõsége, van belõle választék, bár drága. Bár ha ekkor a melltartóra van szükséged akkor eddig sem olcsókat hordtál. Nekem is ekkora kell, úgyhogy átérzem a helyzeted. Én nem pesti vagyok, nálunk csak egyetlen helyen, egy gyógyszertárban lehet kapni, rendelésre. Brendonban árulnak ilyet, bár a méret miatt ott is gondban lehetsz, de sztem rendelnek neked ha kéred. Katalógusból ki lehet nézni milyet szeretnél.
Ja..fehérnemû varrónõtazért nem javaslom, mert tuti teleteszi varrással és az már nem lesz kényelmes...
Bp. 19. kerület, Europark, Második emelet, Aranypók. Külön részleg van, H kosárig. a másik Anita kismama-fehérnemû, 1123 Bp. Kékgolyó u. 22. szintén h kosárig van választék.
Ha nem csak szoptatós melltartó kell akkor a Bella fehérnemû üzletek is nagyon ók (75F simán van náluk, tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: Az F nem elég... Bella fehérnemû üzletet nem ismertem, arra még rákeresek, köszönöm. Az I-s melltartón kívül van még méret??:)
Hû, te jó isten... fénykép?
Szerintem I-nél nincs nagyobb, én úgy tudtam csak H-ig gyártanak, nézz körbe vagy megbízható varrónõ :S
Anitában van I-s is..egyébként nem tudom a 75-ösnél hová kell csatolnod a kapcsot, de ha esetleg középre, akkor megpróbálhatsz egy 80-asat az legkisebbe kapcsolni. Annak ugyebár az I kosara nagyobb, mint a 75-ösé és így jó lehet. Érdemes kipróbálni, hátha beválik.
A kérdező hozzászólása: Voltam Anitában, 75H-sat vettem, de kicsi. A 80-as körméret nagy, nem kényelmes, próbáltam (legszorosabb kapocs). 75I-s kell, ez már fix. Nem igaz, hogy csak õk gondolnak nagyméretûekre. Jó lenne, ha a nagyobb fehérbemûgyártók is gondolnának. Írtam nekik, hogy jó lenne I-set rendelni, én potenciális vevõ lennék:) Varrónõt tud vki esetleg? Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tesco, Euronics
A kérdező hozzászólása: aha értem oké és az csomagban van?! vagy külön-külön kellene megvenni?
Külön kell megvenni. Így együtt még nem is láttam õket csomagban. Az antenna a lakhelyedtõl függ, a kártya meg hogy mit akarsz nézni, dekóder meg van vagy 30 fajta, ráadásul az újabb tv -kbe bele is van építve.

Hol lehet olyan programot letölteni, hogy én felteszem az extra.hu rendszerre és a látogatóim beküldhetnek fájlt?

Kéne egy ilyen program, van egy (szerencsére) Jólmen? kis weboldalam, azt szeretném hogy a látogatóim tudjanak letöltéseket beküldeni. Ez nem veszélyes vírusok szempontjából? El?re is közönöm a válaszokat :) Weblapom: www.simsextra.lapunk.hu

Legjobb válasz: http://www.findmysoft.com/scripts/upload_html_script/ itt nézz szét

A kérdező hozzászólása: Hát ezen nem igazodok ki :P
Egy komplett tartalmomkezelõ rendszerre van szükséged, már ha azt szeretnéd, hogy a látogatóid által feltöltött tartalom meg is jelenjen a honlapodon. Programot nem fogsz találni, max scripteket, és ne hidd, hogy ezek olyanok mint egy exe progi. Ezeket a szerveredre kell installálni, és ha mindent jól csináltál, akkor mûködni fog. Többnyire az ilyen dolgoknál beállíthatod, hogy milyen fájlokat töltsön fel, és miket utasítson vissza (szelektálhatod kiterjesztés, és méret szerint is), de vigyázz, mert a szolgáltatók (már ha ingyen szervert használsz) az ilyesmit gyakran megosztásnak és terjesztésnek vélik (általában teljesen jogosan), ezért az is elõfordulhat, hogy törlik a tárhelyed! Van msn, e-mail, cd, pendrájv, és még kitudja hány adathordozási lehetõség, inkább szedd össze a cuccot barátaidtól és TE töltsd fel azokat! Bizonyára nem lesz olyan feltûnõ, mintha 200ember töltene fel cuccokat 200 ip-rõl... Szerzõi jog által védett tartalmat pedig semmiképp ne tárolj a szerzõ(k) belegyezése(i), vagy jogdíjfizetés nélkül!
A kérdező hozzászólása: Uhh . Köszi. Igazából egy játékról szól a weblapom ( The Sims termékcsalád) És ehez vannak letöltések mint pl.: Tárgyak , emberek , skinek , stb. Ez minek minõsülne az extra.hu-n ha a látogatóim feltöltenének rar-okat amikben ezek a saját készítésü cucaik vannak? Nagyon szépen köszi egyébként a választ
A kérdező hozzászólása: Van gyakorlatom , a tárhelyekben a joomlával is meggyûlt néhányszor a bajom :D
Szerintem érdeklõdj az extránál! Már csak azért is, mert a fel és letöltés ígyisúgyis fel és letöltés sajna, és eltérõen a zenéktõl, itt nehezebben tudja igazolni az ember, hogy valóban õ készítette...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!