Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet és mennyiért elsősegélynyújtó dobozt (1 db)

Hol lehet venni és mennyiért elsősegélynyújtó dobozt az autóba?

Hol a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Tesco, néha a Plus-ba is szokott lenni. Nem drága, én aszem 1000ft körül vettem. A szavatosági idõt nézd meg mindenképp!

Tesco, néha a Plus-ba is szokott lenni. Nem drága, én aszem 1000ft körül vettem. A szavatosági idõt nézd meg mindenképp!
Gyógyszertárban 2400Ft-3700Ft.-ért, dobozzal(mûa. együtt) benzinkutaknál, ott drágább, a gyógyszertáriak lejárata megbízható! Ne higgy annak aki 5 éves lejáratot ad, mert a Betdine csak 3 évig jó, a kötszerek 5 évig, de a gyártástól számít.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért vannak felháborodva az autósok azon, hogy a rendőrök "lesből" fotóznak?

Ha egy sofőr szabályosan vezet, akkor hol van ebben a probléma? Ha meg szabálytalanul, akkor hogyhogy még ő van felháborodva, amikor megbüntetik?

13

Az M9-es hídnál van bicikliút?

Van valami korlát és azon túl egy járda szerűség.
Ha az bicikliút, akkor robogóval lehet rajta közlekedni.
Így van?

4

Kezdő vezető vagyok. Tudom a gyakorlat teszi a mestert, de olyan nehéz felmérnem, hogy ha pl előttem van egy akadály és ki kell kerülnöm és szembe jönnek, akkor beférek vagy nem. Hogy tudnám felmérni?

Tudom, gyakorlással, de pont így a rutin hiánya miatt ülök nehezebben autóba. 22es csapdája :-)
Azt utálom még amikor biciklist kell kerülnöm és jönnek szembe.

5

Ez hogyan lehetséges?

hogy lehet az hogy egy olyan ember jogosítványt kap autóra, meg nagymotorra aki a fél szemére teljesen vak?

9

Hogy tudok lassan és biztonságosan közeledni egy kereszteződéshez?

Tudnátok tippet adni, hogy tudok óvatosan megközelíteni pl egy elsőbbség adás kötelező táblát? Most tanulok vezetni és ez a mumus nekem pedig ez nagyon fontos a vezetésben. Vissza kapcsolok kettesbe de vagy rángat az autó vagy túl gyorsan érek oda és nem tudok szétnézni.

6

Mi van akkor ha az orvosi alkalmasságidba azt írták hogy szemüveget kell használnod, de azóta voltál szemészeten, és kiderült hogy már nem kell. Ha visszamész az orvoshoz kijavítja neked, vagy újra ki kell fizetned?

1

Az egykerekezés (motorral) szabálytalan? Mennyire büntetik?

Csak érdeklődésszinten, ha nem veszélyezetetek senikit, nem forgalmas úton egykerékre áll a motor, azt tiltja a KRESZ? Ha igen, akkor ponosan milyen szabály?

És ha szabálytalan, akkor milyen büntetésre lehet számítani?

11

Mennyire biztonságos a közlekedés (BP.14. k. Teleki Blanka út)?

https://maps.google.hu/maps?saddr=Teleki+Blanka+u.&daddr=Nag.. ez lenne a kérdéses útvonal. Gyalogosan este 8-9 esetleg 10óra körül mennyire biztonságos a Teleki Blanka u. "pucér" része

1

Ha biciklivel megyek városon kívül, akkor kötelező a bukósisak használata?

4

Akkor ezen adatok szerint mér a traffipax?

Tudom már lerágott csont a téma, de mindenki mást mond még ebben a topikban. Régen találtam már ezt a rendőrségi közleményt (

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!