Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet és mennyiért elsősegélynyújtó dobozt (1 db)

Hol lehet venni és mennyiért elsősegélynyújtó dobozt az autóba?

Hol a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Tesco, néha a Plus-ba is szokott lenni. Nem drága, én aszem 1000ft körül vettem. A szavatosági idõt nézd meg mindenképp!

Tesco, néha a Plus-ba is szokott lenni. Nem drága, én aszem 1000ft körül vettem. A szavatosági idõt nézd meg mindenképp!
Gyógyszertárban 2400Ft-3700Ft.-ért, dobozzal(mûa. együtt) benzinkutaknál, ott drágább, a gyógyszertáriak lejárata megbízható! Ne higgy annak aki 5 éves lejáratot ad, mert a Betdine csak 3 évig jó, a kötszerek 5 évig, de a gyártástól számít.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi a megengedett minimális autógumi profilmélysége, külföldön?

Nyári gumiknál 3 mm, de olvastam neten, hogy 4 mm Ausztriában illetve talán 6 mm??
Már annyi adatot olvastam neten, hogy bele bolondúltam.:P

3

Biztonságos egy kézzel fogni a kormányt?

Másik kéz a váltón.
Akik már régóta vezetnek, így vezetnek.
Ez így biztonságos?

11

Autósok, ti ismeritek a vércsoportotokat?

Több mint 35 éve van jogsim, hellyel-közzel egyfolytában vezetek is. Legalább 50x elhatároztam, hogy megnézetem a vércsoportomat, és berakom egy cédulára írva a jogsimba, de eddig még nem került rá sor. Felelőtlenség szerintetek, vagy csak optimizmus?

10

Este városban elég a helyzetjelzőt bekapcsolni? Valamint napsütéses időben országúton?

Sajnos elég rossz a töltése az autómnak, ezért szoktam csak helyzetjelzőt kapcsolni városba, ahol ki van rendesen világítva az út. (persze ha rendőrt látok rákapcsolom rendesen a lámpát:) ) Csak olvastam, hogy akinek van az autójában DRL, azzal lehet menni nappal országúton pl, és nem világít erősebben szerintem mint a helyzetjelző. A hátsólámpák ugyanolyan erősen világítanak nálam helyzetjelzővel mint tompítottal, ezért az nem hinném hogy problémát jelentene a mögöttem haladónak. szemből pedig lehet látni az autót messziről, hogy ki van világítva ugygondolom. Ezért büntethet a rendőr, ha csak helyzetjelző világít? Mennyire büntethet ha igen? És pontosan mikortól büntethet, hogy nincs felkapcsolva világítás? én mindig a szembe forgalmat figyelem, amikor már mindenki világít kb, akkor szoktam én is felkapcsolni.

8

Miért kapnak a sunyi önző emberek jogosítványt?

Most írhatjátok, hogy ha ez így lenne, adjam vissza én is a jogsim, igen, néha én is lehet sőt biztos, hogy feltartok másokat, de nem ennyire!

Az a problémám, hogy r*hadtul elegem van, hogy vannak emberek, akik tudják, hogy úgy is jöhetnek vissza a sávba, de elmennek a külsőbe, és visszaerőszakolják magukat.

Egy ideig nem zavart, fel se tűnt, de mikor már 20. jára megyek ott, és 20.jára csinálja ezt 7-8 autós egymás után, akkor előjön a "f*szomat b+!"

Van két sáv, párhuzamos közlekedés van benne. és egy idő után a belső marad, és a külső megszűnik.
Na fogják magukat, és végig mennek a külsőbe, és beerőszakolják magukat, a sok marha meg engedi.
És amikor már 8. jára állok meg akkor kezd elegem lenni.
Az én sávom jól menne, már ott se lennénk, sőt azok se, akik ezt csinálják, de nekik muszáj előre menni leelőzni 7-8 autót, majd bepofátlankodni!
És nem lehet arra fogni, hogy elnézték, nem! 3x legalább ki van rakva a tábla, hogy le szűkül az út, és akkor mennek érdekes módon át, amikor lesz ez a szűkülés, addig jönnek szépen a belsőben!

Hogy lehet ilyeneknek jogsijuk? Azért, hogy ők előrébb jussanak 7-8 autóval képesek megállítani 20-30 autót legalább!!! Ha nem lennének ezek, szépen menne a sor lassan, de menne!
Miért ilyen k*csögök???

3

Ha a tűzoltóautók pirosak, a mentőautók sárgák/fehérek, akkor a rendőrautók miért nem kékek?

8

Részleges szintevesztonek jogositvany szerzesbe van valami korlatozas? Egy B-s es egy A2eset letehetek igy?

1

Mi a véleményetek Reze¹ová által okozott balesetről? A jó kapcsolatok és sok pénz megmentheti a felelősségre vonás alól?

6

Soforok! Milyen a WABERERS-nek dolgozni?

Vegyes tapasztalatokat hallottam, van aki azt mondta korrektek, egyesek szerint viszont mindenfele mondvacsinalt indokkal le-le vonnak a fizetesbol nagyon komoly osszegeket! Masik kerdesem! Hogyan lehet ott megoldani, hogy a parom velem johessen a kamionba? Egyutt megis csak jobb lenne :)

2

Olyan vonatra, ahol van bicikli szállító vagon is arra fel lehet vinni egy olyan motort ami 50ccm és nincs rajta tank? Blokk benne van?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!