Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet és mennyiért elsősegélynyújtó (1 db)

Hol lehet venni és mennyiért elsősegélynyújtó dobozt az autóba?

Hol a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Tesco, néha a Plus-ba is szokott lenni. Nem drága, én aszem 1000ft körül vettem. A szavatosági idõt nézd meg mindenképp!

Tesco, néha a Plus-ba is szokott lenni. Nem drága, én aszem 1000ft körül vettem. A szavatosági idõt nézd meg mindenképp!
Gyógyszertárban 2400Ft-3700Ft.-ért, dobozzal(mûa. együtt) benzinkutaknál, ott drágább, a gyógyszertáriak lejárata megbízható! Ne higgy annak aki 5 éves lejáratot ad, mert a Betdine csak 3 évig jó, a kötszerek 5 évig, de a gyártástól számít.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagyon gáz, ha az ember eltéved vezetés közben? Vagy ilyen mindenkivel előfordul?

Jöttem haza vidékről, és mikor lementem, haverokkal hozzájuk akkor valahogy simán oda találtam, de mikor jöttem vissza fáradtan, 4 nap után, és vezettem már fél órája lakott területen kívűl, és elnéztem valami kanyart, és lementem, mert mindenki előttem arra ment el. És általában ahol közlekedek, ott mindenki arra megy el, amerre én is, és gondolkozás nélkül mentem utánuk.
Egyszer csak, azt veszem észre, hogy nem ismerős a környék. Megyek sokat, beérek valami faluba, ahol elfelejtettem megnézni, hol vagyok, mi a település neve, és rájöttem, hogy itt még életemben nem jártam.
Na vissza fordultam, kimentem oda a kanyarhoz, és jó fele jöttem aztán haza.

Na az ilyen eset az szégyen?
Vagy ez bárkivel meg történhet?

3

Ki fizet ilyenkor kinek?

Ma átfutott az agyamon hogy mi történne abban az esetben ha egy olyan útszakaszon ahol vadveszély tábla nincs, motorral valami kisebb állattal találkozok akkor a kárt ki fizeti?
És ha mondjuk e miatt más is sérül(mondjuk szembe jövő autónak nekimegyek) akkor azt ki fizeti?

2

Autópályán nektek is kerülgetni kell az elhagyott autódarabokat?

Vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés", hogy mindig megtalálom őket? Főleg az M6-oson, ahol nincs akkora forgalom, így egy a pályára kerülő alkatrészdarabot csak sokára sodorják ki az autók.

5

Autópályán személyautó utánfutót vontatva haladhat 150 km/h-s sebességgel?

Csak azért kérdezem, mert tegnap délután haladtam az M6-oson Pécs irányába. Tempomattal menetem óra szerint 140, GPS szerint 134 km/h-s sebességgel. Erre egy Octavia egy piros utánfutót húzva nem kis sebességkülönbséggel húzott el mellettem a belső sávban. Ez szabályos? Én úgy tudom, hogy utánfutót húzva még talán a 130 sem megengedett. Hogy is van ez?

5

Ha a gyalogost elüti egy biciklis amikor a zebrán áthalad, ki a hibás? Az autók megálltak csak a biciklis nem.

Ma amikor mentem át a zebrán, az autósok átengedtek, éppen mentem át amikor egy biciklis nekemhajtott még a zebrán.Halaisten megúsztam karcolásokkal.

4

Ma lett volna a B kategóriás forgalmi vizsgám. Nem volt nálam az M kategóriás lejárt jogsim, ezért nem hagyott a v. biztos vizsgázni. Helyesen járt el?

Ketten mentünk vizsgázni én voltam az első,persze nem tudom mi alapján.Próbáltunk a v.biztossal beszélni,hogy cseréljen meg minket addig haza megyek a jogsiért.Mindössze 5 percre lakok ahonnan indultunk volna! Válasza az volt,majd legközelebb vizsgázhatok.

2

Hogyan győzhetem le a repüléstől való félelmemet?

5

Lehet, hogy jogosan voltak rám kiakadva? Szerintem Õ volt olyan okos, hogy elállta az utat nem? (képpel illusztrálva)

A sztori: Már napok óta ezen gondolkozom, mert ki voltam akadva, hogy mi a f***é mutogattak nekem, mikor Õk voltak olyan hülyék, hogy elállták az utat.
Most így napok után arra jutottam, hogy lehet, hogy jogosan? És én voltam a hibás?

Sztori: Le volt zárva a fél útszakasz, ide-oda engedték az autókat, mert asszem csöveket raktak tán le, vagy baleset volt, nem is tudom, de annyira berágtam, hogy mit pattognak, hogy nem is figyeltem, mi miatt volt félig lezátva az út, de mindegy.
Szóval, kikanyarodtam jobbra, és beálltam 2. nak egy autó mögé, már átjöttem a els adás vonalon rég, talán a mögöttem állónak a hátulja lehetett ott, szóval rajta voltam a főúton.
Elnéztem balra, mert akkor nem vágok be más elé természetesen. Nem volt senki ott, kifordulok, és ott álltam olyan 1 percet, mire jött a kocsi aki dühös lett, mert jöttek, és nem a zebra előtt állt meg, hanem úgy oda jött mellém/elém, hogy nem tudtak bekanyarodni tőle.
Na akkor tolatott, nem tudott, mert bénázott, aztán rám állt kb 30 centire, és mutogatott nekem, fogta a fejét. mutogatta, hogy mi az, hogy ferdén álltam be így!

De szerintem én nem voltam hibás, nem tiltja a kresz, hogy csak akkor lehet kimenni egy főútra, ha az egész kocsi egyenesben van.
Mert ilyen ferdén álltam, de már a vonalon túl, szóval úgy hiszem én már a főúton voltam.

De most hogy elgondolkoztam rajta, lehet hogy jogosan volt ideges? Dehát neki a zebra előtt kellett volna megállnia.
Nem vágtam be hirtelen elé, ott álltam 1 percet, és Õ gurult rám annyira, hogy ne tudjanak bekanyarodni tőle balra...


7

A Váci út ezen szakaszán nem közlekedhetnek teherautók és segédmotoros kerékpárok?

Az alábbi képet nemrég csináltam a Váci út és Huba utca sarkánál:
Itt a 3 forgalmi sávon 70 km/h a kötelező legkisebb sebesség, ami egyben a megengedett legnagyobb is! A szervizúton meg 50 a kötelező. Ezek szerint teherautóval a szervizúton, segédmotorrral meg sehol sem szabad közlekedni? (A járdán meg ugye tilos.)

5

Ha valaki egy csaj miatt lassít be, hogy megbámulja, és amiatt mennek belé hátulról, az akkor is a hátsó hibája?

Egyszer vártam a buszra, és állt ott egy csaj, jött egy autó, gyorsan, majd hirtelen belassított, és bámulta a csajt a megállóba. Mögötte lévő meg majdnem bele csúszott, át kellett mennie a szembe sávba.

Na ilyenkor, is a hátsó a hibás? Ha mondjuk a hátsó kocsiban van kamera, és látszik, hogy a vezető áthajol a másik oldlra, hogy nézzen ki az ablakon, akkor is a hátsó a hibás?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!