Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet és mennyiért a (194 db)

Hol lehet és mennyiért a belvárosban fület lyukasztatni?

A húgom szeretne és ezt kapná t?lem szülinapjára, hogy elviszem, de nem tudom, hogy hogy készüljek, mennyibe kerül és merre induljak. Jó lenne a 3-as metró vonalán, mert mindenórás kismami vagyok mellette. :)

Legjobb válasz: én nem rég csináltattam fülbevalót magamnak és 1800 ft ért lõte át, és adott fülbevalót. ja és kozmetikus csinálja. azt már nem tom hogy jutsz el odáig mer nem pesti vagyok

én nem rég csináltattam fülbevalót magamnak és 1800 ft ért lõte át, és adott fülbevalót. ja és kozmetikus csinálja. azt már nem tom hogy jutsz el odáig mer nem pesti vagyok
Bijou Brigitte-ben ingyen csinálják (orvosi fémes fülbevlót lõnek be...) Azt tudom hogy a mammutba van meg az euró centerbe, dehát az sajna nem a 3-as metró vonala... azért remélem segíthettem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Bijou Brigitte van a westendben is, majd megkérdezem, jó ötlet volt, köszi! És az a 3-as metró vonalán van :)

Kell jegyet venni a győri SZESE kézilabda csapat mérkőzéire? Hol lehet és mennyiért?

Legjobb válasz: Hát a hazai meccsekre, amiket az egyetemiben játszanak általában, azokra nem kell, legalábbis a nõi csapatéra biztos hogy nem.

Hát a hazai meccsekre, amiket az egyetemiben játszanak általában, azokra nem kell, legalábbis a nõi csapatéra biztos hogy nem.

Ha a budapesti állatkert tavába ékszertekit szeretnék vinni kell-e hozzá engedély és ha kell hol lehet szerezni, mennyiért stb?

Nem meguntam hanem igazából kin?tte kereteinket

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg lehet e vinni egyáltalán. És szerintem nem kell hozzá semmi.

Szerintem kérdezd meg lehet e vinni egyáltalán. És szerintem nem kell hozzá semmi.
Nem kell fizetned érte, egyszerûen felhívod az állatkertet és megkérdezed. Ha van még helyük, akkor befogadják, ha zsúfoltság van, akkor sajnos nem tudják.
hát ott mindig egyre több teki van, ugyhogy sztem nem fognak észrevenni eggyel többet! :)
azért hívd fel õket elõtte, aztán vidd be, és valószínû pár napig karanténban lesz, aztán engedik a többi közé. mi tengerimalacot vittünk a tengerimalac városba, és õt is karanténba tették elõször.
Esetleg továbbadni nem akarod? Én szívesen örökbe fogadnám, ha megoldható lenne.
A kérdező hozzászólása: Én csak 1 ilyen esetre lennék kíváncsi van tekim de eszem ágában sincs kiadni a kezembõl!!!!! csak kíváncsi voltam :)

Esküvőre szeretnénk dekorálni, de mindenképpen kellene a lufikhoz hélium, úgy tudom. Hol-hogyan és mennyiért lehet "szerezni" Veszprém megyében? (Főként Veszprém és környéke érdekel)

Legjobb válasz: Biztos, hogy csak héliummal lehet megoldani? Nálunk az esküvõkön (vendéglátós család) általában sima lufik voltak rögzítve vagy csokorba fogva, fonva, és nagyon jól mutattak.

Biztos, hogy csak héliummal lehet megoldani? Nálunk az esküvõkön (vendéglátós család) általában sima lufik voltak rögzítve vagy csokorba fogva, fonva, és nagyon jól mutattak.
szia:) Én is veszprémi vagyok. Ezt találtam neked!!! http://www.lufidekor.hu/bemutat.htm Óhegyi Gyõzõ 8200 Veszprém, Sigray u. 3. Telefon/fax: 88/408-458 Mobil: 30/9 570-562 e-mail: [email protected]
esetleg még innen tudsz rendelni http://www.unnepekaruhaza.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Nem tudom, hogy jó e, mi "lufiszívet"csinálunk, és ahhoz azt mondják kell a hélium, mert csak úgy áll meg.én nem tudom, jó lenne ha meg lehetne oldani másképp is.A Lufidekort pedig nagyon szépen köszönöm, csak az a baj vele, hogy 50.e-nél kezdõdik elvileg náluk az alap, és azt mi nem engedhetjük meg magunknak, ezért próbáljuk magunk megoldani a baráti társasággal.(a szívhez kaptunk alapot, egy másik pártól) Mégegyszer köszönöm szépen a válaszokat!
Szia.Irod, hogy van alap.Akkor mennyetek el a dekoroshoz és vegyetek egy halom lufit felfújva héliummal.Sõt, azt is el tudom képzelni, hogy viszitek az alapot és megcsinálja õ rá.Meg kell kérdezni így mennyibe kerülne a lufi+munkadíj
mi nem rég szerveztünk egy esküvõt ahová héliumos lufikat szerettünk volna felfújogatni. nos ott kezdõdik ezzel a gond, hogy azt mondták hogy a héliumon kívül+még vmilyen zselés anyagot is bele kell tenni, ami rettentõen drága.ráadásul nem mindegy, hogy mennyit(ha kevés az sem, ha sok az sem jó)teszünk bele, ezért hivatásos díszítõket kéni hívni.na ez még +költség, drágának találtuk, ugyhogy kitaláltunk másik verziót, a falakra lufivirágot kötözgettünk, szimpla levegõvel felfújt lufikból, és ha ez fenntmaradt, akkor szerintem a szivecske is fenntfog. Sok Boldogságot!
minap szembejött velem egy eldobható, héliummal töltõ palack. 17.000 Ft+Áfa és 50 db lufit írt, na abból biztos, hogy 8 kipukkad már fújás alatt. Nem mindig az az olcsó, amit maga csinál meg az ember.
Lehet venni valahol (talán gázosnál) kis kiszerelésben héliumot, amit használhatsz. Bár tudtommal elég drága. Mi egy rendezvényre vettünk egy kisebb adagot, nem tudom pontosan, de 4-5-6ezer körül volt az ára, és hát elsõ pár lufit nem is sikerült felfújni, mert bénáskodtunk.

Pécsett hol lehet pár órára motelt kivenni? Csak úgy hogy nem alszunk ott? És mennyiért? A barátommal szeretnék együtt lenni és máshol nem lehet.

motel, Pécsett, Barát

Legjobb válasz: Általában egy szálláshelyet 2-3 óra után lehet elfoglalni. Ha ott lesztek mondjuk 4-tõl 6-ig, és nem töltitek ott az éjszakát, azzal már senki nem fog foglalkozni. Mondhatjátok azt a recepción, hogy sürgõs dolog jött közbe, ha kérdezik, miért mentek el.

Általában egy szálláshelyet 2-3 óra után lehet elfoglalni. Ha ott lesztek mondjuk 4-tõl 6-ig, és nem töltitek ott az éjszakát, azzal már senki nem fog foglalkozni. Mondhatjátok azt a recepción, hogy sürgõs dolog jött közbe, ha kérdezik, miért mentek el.

Töredezett hajamra jó lenne a Split Ender? Valaki próbálta már? És hol lehet beszerezni, mennyiért?

Sajnos, ha fodrászhoz megyek, pár héten belül már újra töredeznek a hajszálak, nem szeretnék havonta hozzá járni, fõleg mivel szeretném megnöveszteni is. :) Pakolásokat próbáltam, de ez tûnik a legjobb megoldásnak. (Magamnak is szoktam vagdosni a hajamat, de félek, hogy csak még jobban eltörik, és rengeteg idõt vesz el)

Hol, hogyan és mennyiért lehet a diplomámat lefordíttatni angolra?

Szeretnék kimenni külföldre, elsősorban Londonba dolgozni, és úgy tudom, hogy ehhez le kell fordíttatnom a diplomám. Ezt hol, hogyan és körülbelül mennyiért lehet megcsináltatni?

Legjobb válasz: Pl. az OFFI-nál

Pl. az OFFI-nál
Vidd be minél hamarabb
Bruttó 4500 Ft-tól 7500ig szoktak bizonyítványokat, okeleveleket stb. fordítani fordítóirodák, szakfordítók.

Durex Play 2in1-t szeretnék venni, hol lehet? És kb. mennyiért? Aki használt már ilyet, mi róla a véleménye?

Legjobb válasz: hát venni nagyon sok helyen lehet, hiper/szupermarketek, drogériák, meg kisebb boltokban is lehet néhol találni... az ára elég húzós, az auchanban vettem, ahol a durex termékek szinte a legolcsóbbak, és ott is asszem 2500 ft körül volt... nekem amúgy annyira nem jött be, ha masszázsra is használni akarod, akkor eleinte jó, aztán ahogy a víz tûik el belõle egyre ragadósabb lesz, majd teljesen megszárad és lepereg... :D síkosításhoz túlzottan nem használtuk... ha neked síkosításhoz kell, akkor vegyél sima síkosítót, (sima durex play), olcsóbb is... ha meg masszázs a lénye,g akkor sima masszázsolaj, az is olcsóbb... de arra viszont figyelj, hogy sima masszázsolaj, roncsolhatja a gumi anyagá, ha netán azt hasznátok... :) remélem segíthettem... :)

hát venni nagyon sok helyen lehet, hiper/szupermarketek, drogériák, meg kisebb boltokban is lehet néhol találni... az ára elég húzós, az auchanban vettem, ahol a durex termékek szinte a legolcsóbbak, és ott is asszem 2500 ft körül volt... nekem amúgy annyira nem jött be, ha masszázsra is használni akarod, akkor eleinte jó, aztán ahogy a víz tûik el belõle egyre ragadósabb lesz, majd teljesen megszárad és lepereg... :D síkosításhoz túlzottan nem használtuk... ha neked síkosításhoz kell, akkor vegyél sima síkosítót, (sima durex play), olcsóbb is... ha meg masszázs a lénye, g akkor sima masszázsolaj, az is olcsóbb... de arra viszont figyelj, hogy sima masszázsolaj, roncsolhatja a gumi anyagá, ha netán azt hasznátok... :) remélem segíthettem... :)
A kérdező hozzászólása: tegnap pont ezért voltam az Auchanban, de nem találtam, megkérdezni meg nem mertem :) igazából a masszázs lenne a fõ cél, szóval akkor erre nem igazán ajánlod :( hát, akkor még gondolkodom mi legyen... a gumival való összeférhetetlenség nem szempont :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!