Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet álláshírdetéseket találni (3 db)

Szerintetek a népszerű, nagy álláshirdetési portálokon kívül hol lehet még álláshirdetéseket találni?

Gazdasági diplomával rendelkezem, és most épp állást keresek. Az a problémám, hogy nem tudom, hogy lehetne még hirdetéseket találni, mert a nagy álláshirdetési portálokon szinte csak a multik hirdetnek, újságokban pedig általában csak fizikai munkalehet?ségek vannak. Szerintetek a kis- és középvállalkozások hol hirdetnek? Köszi el?re is a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Én a humancentrumon és a cvonline-on is regisztrálva vagyok, de ott is szerintem fõleg a nagyok hirdetnek, de azért nézd meg. Expressz.hu-n is van sok kicsik is, de ott meg sok a kamu. Mondjuk egy idõ után már felismered az álhirdetéseket. Nézz szét a kozigallas.hu-n is, ilyen diplomával dúskálhatsz az ajánlatok között, csak igényelni kell mindhez erkölcsi bizit, ez 3500 ft körül van.

Én a humancentrumon és a cvonline-on is regisztrálva vagyok, de ott is szerintem fõleg a nagyok hirdetnek, de azért nézd meg. Expressz.hu-n is van sok kicsik is, de ott meg sok a kamu. Mondjuk egy idõ után már felismered az álhirdetéseket. Nézz szét a kozigallas.hu-n is, ilyen diplomával dúskálhatsz az ajánlatok között, csak igényelni kell mindhez erkölcsi bizit, ez 3500 ft körül van.
Szvsz ilyenkor célszerû okosan kocsmába járni.

Hol lehet bölcsődei gondozónő álláshirdetést találni?

A központi bölcsődébe lehet önéletrajzot küldeni? Interneten nem találok gondozónői álláshirdetést. Kisgyermekgondozó-nevelő a végzettségem.

Legjobb válasz: nálunk az önkormányzatnál lehet jelentkezni. a magánokba pedig személyesen.

nálunk az önkormányzatnál lehet jelentkezni. a magánokba pedig személyesen.
http://www.kozigallas.hu oldalon hirdetik meg õket az állami bölcsõdék, mert ezek közalkalmazotti helyek. Keresõbe azt írd hogy bölcsõde.

Hol lehet jó álláshírdetéseket találni?

Legjobb válasz: http://allas.lap.hu/

újságokban
http://www.jobline.hu http://www.jobmonitor.hu http://www.jobpilot.hu Ezen kívül, ha a keresõbe beírod, hogy állást keresek, tuti felhoz vagy 100 oldalt. Mindenkinek más a legjobb. Nem tudom, milyen állást keresel, de a HVG-ben is vannak jók! Sok sikert!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!