Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet álláshírdetéseket (7 db)

Szerintetek a népszerű, nagy álláshirdetési portálokon kívül hol lehet még álláshirdetéseket találni?

Gazdasági diplomával rendelkezem, és most épp állást keresek. Az a problémám, hogy nem tudom, hogy lehetne még hirdetéseket találni, mert a nagy álláshirdetési portálokon szinte csak a multik hirdetnek, újságokban pedig általában csak fizikai munkalehet?ségek vannak. Szerintetek a kis- és középvállalkozások hol hirdetnek? Köszi el?re is a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Én a humancentrumon és a cvonline-on is regisztrálva vagyok, de ott is szerintem fõleg a nagyok hirdetnek, de azért nézd meg. Expressz.hu-n is van sok kicsik is, de ott meg sok a kamu. Mondjuk egy idõ után már felismered az álhirdetéseket. Nézz szét a kozigallas.hu-n is, ilyen diplomával dúskálhatsz az ajánlatok között, csak igényelni kell mindhez erkölcsi bizit, ez 3500 ft körül van.

Én a humancentrumon és a cvonline-on is regisztrálva vagyok, de ott is szerintem fõleg a nagyok hirdetnek, de azért nézd meg. Expressz.hu-n is van sok kicsik is, de ott meg sok a kamu. Mondjuk egy idõ után már felismered az álhirdetéseket. Nézz szét a kozigallas.hu-n is, ilyen diplomával dúskálhatsz az ajánlatok között, csak igényelni kell mindhez erkölcsi bizit, ez 3500 ft körül van.
Szvsz ilyenkor célszerû okosan kocsmába járni.

Hol lehet bölcsődei gondozónő álláshirdetést találni?

A központi bölcsődébe lehet önéletrajzot küldeni? Interneten nem találok gondozónői álláshirdetést. Kisgyermekgondozó-nevelő a végzettségem.

Legjobb válasz: nálunk az önkormányzatnál lehet jelentkezni. a magánokba pedig személyesen.

nálunk az önkormányzatnál lehet jelentkezni. a magánokba pedig személyesen.
http://www.kozigallas.hu oldalon hirdetik meg õket az állami bölcsõdék, mert ezek közalkalmazotti helyek. Keresõbe azt írd hogy bölcsõde.

Hol lehet jó álláshirdetésekre bukkanni?

nyárra keresek munkát, ahol németül kell beszélni. Tudom h kevés munka van, de hol találhatok ilyet?


Sok engem érdeklő álláshirdetésben munkajogi ismereteket kérnek. Ezeket hol lehet megtanulni?

Találtam egy másfél éves képzést, de most, hogy nem lehet a szakirányúak után visszaigényelni az szjából, nincs rá pénzem. Milyen más lehet?ség van?

Legjobb válasz: Felsõfokú OKJ - jogi asszisztens!

Felsõfokú OKJ - jogi asszisztens!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Engem csak a munkajog érdekelne ez a képzés meg az alap dolgokról indul és ezért sokáig tart és sokba kerül. :(
Olyan képzés ahol csak a munkajogot tanulod meg nincs. VAn olyan, hogy munkaügyi kapcsolatok, ez jogi egyetemek fõiskolai szak. Ha végzettség nem kell neked, hanem csak az ismeretekre van szükséged akkor meg megszerzed azt a tankönyvet, amit a joghallgatók használnak munkajogból, + a MT és átnyálazod.
Az a baj, hogy ha egy joghoz kevésbé értõ ember leül, és nekiáll olvasni az egyetemen is használt tankönyvet, bizony nem sok hasznát veszi, belekeveredhet... az igazi ismereteket a gyakorlatban szerezheted meg, amire sajnos most pont szükséged is lenne. Munka Törvénykönyve nevû olvasmány... egy nem szakmabélinek abszolút kínai. Ügyvédi irodában dolgozom, tudom, mirõl beszélek. A jogi asszisztensi képzés 2 év.
Fogod és megveszed a munkajog könyvet és átbogarászod. Aztán keresel egy ügyvéd ismerõst és amit nem értesz elmagyaráztatod vele. Ez a legolcsóbb megoldás. De egyénként ha leírnád milyen kérdésekkel zargattak az állás interjújukon akkor tudnánk talán konkrétabb segítséget is.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam állásinterjún, mert be se hívnak. :( Nem tudom igazán, hogy miért. Talán nincs protekcióm. Pld tudok róla, hogy megpályázott egy csemegepultos csaj egy munkakört ami én is és úgy vették fel, hogy megígérte, hogy majd megcsinálja a sulit hozzá egy év múlvára....nekem már rég megvolt ez a suli és konyítok is valamit a témához, folyamatosa nagy cégeknek dolgozom egy évtizede, de a csajszinak az unokatesója meg a cégnél dolgozott, ezért nem számított, hogy fogalma sincs semmirõl :((

Hol lehet jó álláshírdetéseket találni?

Legjobb válasz: http://allas.lap.hu/

újságokban
http://www.jobline.hu http://www.jobmonitor.hu http://www.jobpilot.hu Ezen kívül, ha a keresõbe beírod, hogy állást keresek, tuti felhoz vagy 100 oldalt. Mindenkinek más a legjobb. Nem tudom, milyen állást keresel, de a HVG-ben is vannak jók! Sok sikert!!

Hogyan lehet bekerülni a rendőrséghez irodai munkára? Mit kell tanulni/elvégezni hozzá? Milyen pozíciók vannak és hol találok pl. álláshirdetéseket?

Legjobb válasz: Szerintem,ne rendõrnek menj,kicsit keresnek,a bkv sofõr többek keres mint azok. Ez ne az legyen,hogy nem én mondom meg minek menj,mert ezt a te feladatod eldönteni,csak egy jótanács6vélemény.

Szerintem, ne rendõrnek menj, kicsit keresnek, a bkv sofõr többek keres mint azok. Ez ne az legyen, hogy nem én mondom meg minek menj, mert ezt a te feladatod eldönteni, csak egy jótanács6vélemény.
ez engem is érdekelne
ne irodai munkara menj hanem jarornek, mert corruptkodassal sok penzt osszeszedhetsz
Engem is, mondjuk szívesen mennék titkárnõnek a rendõrségre. Bár egyszer voltam bent, és ott egy rendõrnõ volt a titkárnõ, azt hiszem, százados, de lehet, hogy csak azért, mert nem volt más.

Hol vannak olyan álláshirdetések, amelyekkel autószalonokban lehet elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Szerintem elsõsorban az autószalonok honlapján.

Szerintem elsõsorban az autószalonok honlapján.
Ha még találsz autószalonokat! Egymás után zárnak be és inkább elbocsátanak, mint felvesznek. A férjemet is csak 6 órában tudják foglalkoztatni mostmár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!