Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet ha egyátalán (3 db)

Hol lehet ( ha egyátalán lehet) a pandora Hearts mangát olvasni v. letölteni?

Csak, mert angolul nagyon lassan haladok (ennek többek közt oka, hogy németet tanulok így az angol tudásom kevés),de valahol láttam, hogy Liam meg fog halni :'( és nagyon akarom tudni, hogy pontosan mi történik, mer ha Liam meghal, akkor mi lesz szegény Breakkel? tehát ha valaki meg tudná mondani hol tudom németül v. magyarul olvasni azt nagyon meg köszönném!

Legjobb válasz: http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.23.5810 Nem tudom hol tartasz. Itt le lehet tölteni valameddig, remélem el tudsz rajta igazodni. http://animeaddicts.hu/online.php?filelist.5810 Itt meg online olvasni.

http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.23.5810 Nem tudom hol tartasz. Itt le lehet tölteni valameddig, remélem el tudsz rajta igazodni. http://animeaddicts.hu/online.php?filelist.5810 Itt meg online olvasni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm =)

Hol lehet beállítani (ha egyátalán van ilyen) a gépen hogy hangjelzést vagy egyéb jelzést adjon ha E-mail-em érkezik?

Legjobb válasz: ha megy a levelezõ program, (akár a háttérben) akkor az megteszi, egyébként sehogy, külön program kell hozzá, ami szintén a háttérben fog futni.

ha megy a levelezõ program, (akár a háttérben) akkor az megteszi, egyébként sehogy, külön program kell hozzá, ami szintén a háttérben fog futni.
Létezik egy magyarul is tudó progi / Pop peeper/. Érdemes kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: Kííírááááály !!!!!

Hol lehet megnézni a 2012-es Központi feladatlapokat? Ha meglehet egyátalán? FONTOS

Legjobb válasz: TE HÜLYE VAGY? MÉRT ADNÁK KI A FELADATOKAT? Majd a felvételin...

TE HÜLYE VAGY? MÉRT ADNÁK KI A FELADATOKAT? Majd a felvételin...
A felvételiden. Esetleg utána fenn lesznek a neten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!