Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet Az életünk (17 db)

Hol lehet azt megtudni, hogy mi voltál előző életedben?

Valaki tud ilyen oldalt, ahol pl ki kell tölteni vmit és kiadja hogy mi voltál? Érdekelne.

Legjobb válasz: Kiszámolni nem lehet, pláne nem femina.hu-n. Regressziós hipnózisban, vagy reinkarnációs utaztatás alkalmával lehet élményeket szerezni errõl. Sok ilyen lehetõség van, a legtöbb fizetõs, de vannak akik terápiás céllal utaztatnak. Vannak olyan módszerek amik ingyen elérhetõek a betegek számára.

Kiszámolni nem lehet, pláne nem femina.hu-n. Regressziós hipnózisban, vagy reinkarnációs utaztatás alkalmával lehet élményeket szerezni errõl. Sok ilyen lehetõség van, a legtöbb fizetõs, de vannak akik terápiás céllal utaztatnak. Vannak olyan módszerek amik ingyen elérhetõek a betegek számára.
Regressziós, illetve reinkarnációs hipnózisban sem a hipnotizõr mondja el neked, hanem a "beszélgetésrõl" készül egy hangfelvétel, amin te magad meghallgathatod, hogy bizonyos kérdésekre mit válaszoltál, azaz ki voltál. Ettõl sokban különbözik a szellemvilágba való út, amikor azt tudhatod meg, hogy ki az örök éned, tehát nem azt, hogy ki voltál, hanem, hogy ki vagy igazából.
Az igazi utazás alatt nem az utaztató mesél neked, hanem te mesélsz az utaztatónak arról hogy éppen mit látsz. Persze regressziós hipnózisban még nem részesültem, de pránanadis utaztatáson már többször vettem részt. Érdekes módon egyszer sem voltam király, sem pedig fejedelem.
Ezek az "utaztatók" csak ügyes csalók. Elõadnak egy szép mesét neked, õk pedig ebbõl meggazdagodnak. Senki nem tudja, mi lesz a halálunk után! Ha józanul gondolkodsz, te is rájöhetsz, hogy ez csak mese. Az ember megjelenése óta sokszorosan több ember halt meg, mint ahányan ma élnek a földön. Tehát a legtöbb ember nem születhetett újra! Fõleg, ha az ebben hívõk azt állítják, hogy addig születsz újjá, míg el nem végzed a küldetések itt a földön.
A kérdező hozzászólása: ja mostmár igen nem vettem észre a táblázatot.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: nem értem hogy mit kell kiszámolni :S
A kérdező hozzászólása: :D
http://www.jegyzetek.hu/pastlife.php Ez vagyok én. xDDDDDD Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nõ voltál. Valahol a mai Balkán területén születtél Krisztus után 750 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, mutatványos, zenész, költõ lehettél. Elõzõ éned valami ilyesmi lehetett: Megfontolt, gyakorlatias ember voltál. Materialista, vallási meggyõzõdések nélkül. Ez az egyszerû bölcsességeddel segítetted a gyengéket és a szegényeket. Akkori életedbõl egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy leküzdd magadban az irígységet és a haragot, majd segíts azoknak is akik téged választanak példaképüknek. Meg kell értened, hogy ezek a gyengeségek a félelembõl és az önsajnálatból táplálkoznak.
Pránanadis utaztatáson éber tudatodnál vagy, és emlékszel minden egyes részletére amikor vége az utazásnak. Nincs szükség felvételre. Azthiszem hogy a hipnózison alapuló technikákon kívül minden reinkarnációs utazás ilyen, bármely metódusból származzék is. A lélekutazás pedig kicsit más, mert ott a tudat központja a testen és aurákon kívülre helyezõdik.

5 éve sínylődünk egymás mellett, hol együtt, hol külön. Nem vagyok képes, és nem is akarom őt megtartani, de elengedni is baromira nehéz. Hogyan lehet szabadulni attól, ami az életem része lett?

16 éves voltam, mikor összejöttünk, ? három évvel id?sebb nálam. Most 21 éves vagyok, sok mindenen átmentünk egymás mellett, de elképzelésem sincs, mit tegyek.

Legjobb válasz: Kicsit drasztikus lesz a véleményem, de azért engedd meg, hogy kifejtsem, talán hasznos lesz: Szóval...nem értem azon embereket (téged sem), akik megszokásból élnek egy olyan ember mellett, aki már lassacskán nem hogy nem a szerelme, hanem már szinte idegennek számít, más nõvel van, és te még azt kérdezed, hogy mit kellene tenned? Egy olyan kapcsolatban, ahol nem te vagy az elsõ? Ahol egy idegroncs vagy és nem mozdulsz ki? Ennyire elfelejtetted, hogy mirõl is szól ez az egész? Ennyire NEM lehetsz döntésképtelen!! Fiatal vagy, sokkal jobbat érdemelsz, csak sajnos megszoktad a szart, ami van, tipikus kapcsolatfüggõségben szenvedsz, csak az a baj, hogy ha továbbra is vele maradsz és megint eltelik pár év, azt késõbb annyira mérhetetlenül nagyon fogod bánni, hogy talán soha nem bocsájtasz meg magadnak. Én a helyedben feltenném magamnak a kérdést: mirõl szól egy párkapcsolat, illetve milyen egy olyan jól mûködõ párk., ahol szeretnek és boldog vagy.Na ehez képest milyen az, ami most van. Komolyan mondom nem értelek, MIRE vársz? Tudom nem ilyen egyszerû, de hát ebben a helyzetben ez annyira egyértelmû. Vagy életed végéig ez menjen, ezt szeretnéd? Itt csakis rajtad áll minden, erõs leszel és döntést hozol, vagy pedig gyenge maradsz,szenvedsz és belepusztulsz, rajtad áll.Utóbbi esetben SENKIT nem hibáztathatsz..Tényleg nem értelek, de érdekelne, hogy mi zajlik benned, esetleg leírhatnád..

Kicsit drasztikus lesz a véleményem, de azért engedd meg, hogy kifejtsem, talán hasznos lesz: Szóval...nem értem azon embereket (téged sem), akik megszokásból élnek egy olyan ember mellett, aki már lassacskán nem hogy nem a szerelme, hanem már szinte idegennek számít, más nõvel van, és te még azt kérdezed, hogy mit kellene tenned? Egy olyan kapcsolatban, ahol nem te vagy az elsõ? Ahol egy idegroncs vagy és nem mozdulsz ki? Ennyire elfelejtetted, hogy mirõl is szól ez az egész? Ennyire NEM lehetsz döntésképtelen!! Fiatal vagy, sokkal jobbat érdemelsz, csak sajnos megszoktad a szart, ami van, tipikus kapcsolatfüggõségben szenvedsz, csak az a baj, hogy ha továbbra is vele maradsz és megint eltelik pár év, azt késõbb annyira mérhetetlenül nagyon fogod bánni, hogy talán soha nem bocsájtasz meg magadnak. Én a helyedben feltenném magamnak a kérdést: mirõl szól egy párkapcsolat, illetve milyen egy olyan jól mûködõ párk., ahol szeretnek és boldog vagy.Na ehez képest milyen az, ami most van. Komolyan mondom nem értelek, MIRE vársz? Tudom nem ilyen egyszerû, de hát ebben a helyzetben ez annyira egyértelmû. Vagy életed végéig ez menjen, ezt szeretnéd? Itt csakis rajtad áll minden, erõs leszel és döntést hozol, vagy pedig gyenge maradsz, szenvedsz és belepusztulsz, rajtad áll.Utóbbi esetben SENKIT nem hibáztathatsz..Tényleg nem értelek, de érdekelne, hogy mi zajlik benned, esetleg leírhatnád..
3. válaszoló lennék ismét. Tanult kollégám mondta egyszer: "ami nem megy, azt nem szabad erõltetni" Arany igazság. Minden félelem, amit az elvesztésével kapcsolatban érzel, az ÁTMENETI, és valóban olyan nehéz, hogy majd meg szakadsz, de vannak olyan dolgok, amiket NEM lehet kikerülni. Te is mint mindenki más idõvel képes lesz ezt a helyzetet kezelni, de véleményem szerint a szakítás okozta fájdalom az semmi lesz ahoz képest, amit majd az elkövetkezendõ pár évben fogsz még elszenvedni (nem beszélve arról, hogy egészségügyileg is tönkremész). Ezt a világot azon emberek mozgatják elõre, akik képesek új döntéseket hozni és nem félnek a változástól, nem is hinnéd, hogy mennyi esetben lesz pozitív a végkifejlet. Képzeld el mi lenne, ha senki nem merne kockáztatni és mindenki élne a megszokásban..nem lennének felfedezve a világtájak, nem lenne a tudomány, a repülés és még ezer dolog. Merj te is tenni, nem kell feltalálnod semmit de még csak ûrutaznod sem, neked az a feladatod, hogy a saját sorsodat a kezedbe vedd és döntésekkel úgy alakítsd, hogy jól érezd magad. Kutya kötelességed! Így vagy úgy, nagyon fog fájni. A kérdés az, hogy nagyon egy kis idõre (szakítás), vagy életed végéig.
Ezt neked kell eldöntened, de én mindenképp azt javaslom, hagyd ott! Mozdulj ki és kezd újra ismerkedni. Úgy látszik eddig sajnálatos módon rossz pasikkal keveredtél össze, de ez nem jelenti azt, hogy mind ilyen. Légy nyitott a világra, sok sikert!:)
itt a kulcsszó az hogy te iszonyúan fiatal vagy még szerintem nyugodtan járj el szórakozni bulizni nem kell hogy nagy Õ-t kerss az megtalál téged!!! amugy meg ha a csávó 5 év alatt nem tudta mi kell neki ezután se fogja tudni!!! lehet pár év múlva kicsit még érettebb fejjel újra kezdhetitek de addig élj úgy mint egy 21 éves dögös csaj ne úgy mint egy 70 éves mama amíg õ bulizik és más csajokat dug...ezalatt te meg otthon üldögélsz és csak arra vársz mikor hív fel...akkor is csak a szex miatt szerintem ez nem frankó ugyhogy menj és bulizz ...23 éves srác
A kérdező hozzászólása: Mi zajlik bennem? Hát... valójában az a baj, hogy én sem nagyon tudom. Igazat adok neked (3. válaszoló), mert jelen helyzetben tényleg én vagyok a hülye, és ezt tudom is. Talán kiábrándultság, talán más. Nem sok kapcsolatom volt eddigi életemben, de ami volt, az sem volt fenékig mézesbödön. Az igazság az, hogy nem értem a csalódásaim. Ez most hangozhat nyavalygásnak, talán tényleg az is. A legtöbb kapcsolatomban inkább próbálok partner lenni, társ, mint barátnõ. Velem tényleg bármirõl lehet dumálni, a féltékenykedést marhaságnak tartom (úgyis megtudom, ha megcsal, felesleges elõre megmérgezni a kapcsolatot gyanúsítgatásokkal), és rövidke életeim gyorsvonatai szerint az ágyban is rendesen el lehet velem akrobatikázni. Nem hívogatom, nem zaklatom, egyszerûen csak vagyok, ha szüksége van rám, akkor közelebb araszolok, de sohasem próbálom megfojtani a szeretetemmel a mellettem élõket. Éppen ezért gõzöm sincs, mi lehet a baj. Utálok egyedül lenni, ez tény. Kapcsolatfüggõség, görcsös kötõdés. Rengeteget gondolkoztam rajta, rajtunk az utóbbi idõben, és tudom, hogy nem õ az, akivel le akarom élni az életem, de mégis félek elengedni, a megszokás, az együtt átélt dolgok tartanak mellette, és rettegek attól, hogy eltûnik az életembõl, hogy már õ sem lesz itt nekem. Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de tényleg nagyon rossz, fõként a tanácstalanság.
Szerintem megéri még egy utólsó esélyt adni magatoknak. Bár nem ismerlek titeket, de ez a kapcsi hasonlít az enyémhez. Nem véletlenül kötöttök ki állandóan egymás ágyában, valami csak összeköt titeket. Hiába a szakítás, hiába, hogy nam taliztok hónapokig, de szerintem mindkettõtöknek a másik egy biztos pont az életében. Mindig egymás karjaiban kötöttök ki. Nem véletlenül. Beszéljétek meg nyugodtan, hogy most próbálajatok meg rendesen járni, és ha nem akkor nem. De ha már ennyi idõt eltöltöttetek, egy próba már minegy. Azért csak éreztek egymás iránt valamit. Ne idegeskedj, nyugi, de szerintem he hagyd veszni.
Szia kedves kérdezõ, hogy alakult az elmúlt 3 hónapotok?


Lehet úgy "albérletben" lakni, hogy valakit ápolok? Mint pl. : az életre valók c. filmben? És így nem kéne albérletet vagy rezsit fizetni? Hol lehet ilyet találni interneten ha lehet?

Legjobb válasz: Ez inkább külföldön elterjedtebb, de már nálunk is kezd kialakulni, szerintem nehezen fogsz találni ilyet, de nem esélytelen. Több ismerõsöm is csinált ilyet, de õk olyanhoz mentek, akit ismertek. Viszont állást keres/kínál oldalakon látok néha ilyen hirdetést.

Ez inkább külföldön elterjedtebb, de már nálunk is kezd kialakulni, szerintem nehezen fogsz találni ilyet, de nem esélytelen. Több ismerõsöm is csinált ilyet, de õk olyanhoz mentek, akit ismertek. Viszont állást keres/kínál oldalakon látok néha ilyen hirdetést.
Eltartási és/vagy ápolási szerzõdés. Nézz utána így.
...és nem is új dolog nálunk sem.
Az egy dolog, hogy nem új, de attól még nem olyan elterjedt, mint máshol.
Az au pair munka is hasonló, csak ott gyerekkel kell foglalkoznod, nem beteg/idõs emberrel. Külföldön gyakori, ahol a hétköznapi emberek is megengedhetik ezt maguknak. Nálunk csak a leggazdagabbaknak van erre pénze, de õk inkább ismerõsöket alkalmaznak.
Nyugdíjjas klub!?
nem discora gondoltam.Már bocs.De vannak olyan helyek, ahova pl hétvégente elmehettek a haverokkal , barátnõkkel, fõleg most nyáron...de ha meg ennyire nagadba vagy zuhanva, akkor nyalogasd csak a sebeidet és ki ne mozdulj otthonról.(bocs, kicsit ironikus volt, de téged valakinek jól fel kellene ráznia és elvinni valami jó helyre kikapcsolódni)
A kérdező hozzászólása: Mennék, de nincs hová. Pl A Balatonra szerettem volna leugrani kikapcsolódni, de egyik bnõmnek sincs rá pénze, stb.... Ez csak egy a banális példák közül. A másik, hogy kis faluban élek, kevés a szórakozási hely.
szórakozó helyen biztosan nem találsz olyat. Már eleve rossz a hozzáállás amúgy a kérdésedre a válasz: Sehol. Max véletlenül 26/m vagyok és nincs sehol se a korosztályom, vagyis ha van, akkor -mint te is írtad- komolytalan, "igyuk le magunkat" típusok. Biztosan te is elvagy másokkal, beszélgetsz, stb., de mint látni, egyedül érzed magad a tömegben. Üdvözöllek a klubban! :)
Merre laksz, illetve élsz kis hazánkon belül? 26F
Elég nehéz lesz, nagyon görcsösen gondolod. Ha meg egy srác úgy érzi, hogy mint "apajelölt" van csak képben....
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet, hogy túl görcsösen akarom, de nem tehetek róla.
Még van bõ 5-7 éved, - az alatt biztosan talász megfelelõt.
Ugyanannyi idõs vagyok mint te. Süt rólad a negatívság és a görcsösség ne haragudj. Engem is most hagyott ott egy szemét, akibe bizalmat és szerelmet fektettem, de próbálok pozitívan hozzáállni: hiszek abban, hogy vannak még korban hozzánk illõ, magányos, jó hapsik. És ez milyen hozzáállás, hogy 27 évesen "temeted" magad? Én ugyanúgy járok szórakozni a barátaimmal mint 20-25 évesen, nem hinném, hogy csak mert a 30-hoz közelítek, le kéne húzni a rolót. De egyébként csomó olyan hely van, ahol létszám stop van 25 alatt :D (pont hogy a tini korosztályt kiszûrjék) Ha budapesti vagy, írhatsz privátot. 27 N
Egyébként vigyázz, mert ha "öregnek" érzed magad, akkor annak is fognak nézni. 20 évesen is lehet "öreg" valaki, ha úgy gondolkodik. Engem a mai napig elsõ-másodéves kis egyetemistának szoktak nézni, pedig az már jó rég volt :) Üdv: 27 N
25! Bingó! Viszont a mentalitásuk miatt én is szoktam az egyetemista lányoknak azzal udvarolni, hogy a nagymamám 83 évesen kicsit rugalmasabb gondolkodású volt, mint õk! :D
A kérdező hozzászólása: Valószínû, hogy a környezetem miatt alakult ki bennem ez a szörnyû, negatív hozzáállás. Itt, ahol élek, mindenki be van gyöpösödve, azt szajkózzák, hogy kifutsz az idõbõl, nem mentél még férjhez? Én sem gondolkodtam így, de valószínû, hogy ez az ostoba gondolkodás tett ilyenné.
Hát igen, a környezet hatása ragadós.... A neten meg ne társkeresõzzél, az tényleg halott dolog, inkább valami olyan helyen szerepelj, ahol téged is érdeklõ fórumozás van, igazi névvel, igazi arccal
A kérdező hozzászólása: Bulizni nem járok, már úgy érzem, hogy kiöregedtem onnan, és ez így is van. Nem hiszem, hogy az én koromban bulizni kéne... Szoktam látni idõsebb nõket is, és szerintem szánalmasak már egy bulihelyen az idõsebb, negyvenes nõk. De ez csak az én meglátásom. Speciel én már 27 évesen is öregnek érzem magam ehhez.
Minél jobban pánikolsz és görcsölsz ezen a dolgon, annál nehezebben fogsz magadnak normális kapcsolatot találni.Lazíts, menj bulizni, moziba, strandra, ismerkedj...de csak lazán...
A kérdező hozzászólása: Azontúl, köszönöm neked is, mert okosat írsz, de tudom, hogy nem szabad õket ezzel elriasztani, ezzel nem is szoktam elõhozakodni. Csak magamban pánikolok néha...
A kérdező hozzászólása: NORMÁLIS válaszokat kérnék, ha lehet!
eddig hol ismerkedtél, hogy csak "nem normálisakat" találtál? Meg mi számodra a "határ"?
Ne férfiakra alapozd az életed, szerintem.
mellesleg gyereked is lehet, hogy van párod...mert úgy veszem ki a szavaidból, neked már gyerek kell.mindenesetre elvált férfit, akinek már gyereke van, ne keress, mert valószínû õ is hamar a "nem normális" kategóriádba kerül
A kérdező hozzászólása: Olyat keresek, aki képes és kész megállapodni, komolyan gondolkodik, nem csak szórakozik.
A kérdező hozzászólása: Megbízható és hûséges, olyan apának és férjnek való. Na, ilyet keresek, de hol. Társkeresõn ismerkedtem, de befuccsolt, nem sok sikerrel jártam. Az elõzõ barátaim pedig éretlenek voltak, vagy pedig nem éreztem velük jól magam semmilyen értelemben.
próbálhatsz járni mindenféle helyre, az érdeklõdésednek megfelelõen, pl. sportolni, konditerembe, uszodába, ott is elõfordulnak mindenféle emberek. de sporton kívül most más hirtelen nem jut eszembe. :D
úgy érzem a szavaidból, egy jó nagy csalódás van mögötted...ha keresed, mert kell, nem fogod megtalálni.Várj nyugodtan, aztán egyszercsak váratlanul betoppan valaki az életedbe.Vagy esteleg gondolkodj el azon, régebben voltak e olyan hódolóid, akiket visszautasítottál, mert túl komoly kapcsit akartak.Vedd elõ valamelyiket.
A kérdező hozzászólása: Voltak, de nem tetszettek, nem szerettem õket. Úgy érzem, hogy már lassan kifutok az idõbõl, jó lenne nem mindig csalódásokba ütközni... Már nagyon unom.
Kérdezõ, jobb, ha tudsz valamit! Ez a fajta mentalitás, ami most neked van, kifejezetten riasztó! Õrült módjára tepersz azért, hogy legyen férjed és gyereked! Ez a stílus semmi jóra nem vezet! Vannak érett és komoly, lenyugodott férfiak, akikkel már tervezhetsz, de velük sem szabad ezzel kezdened! Csak nyugodtan, normálisan, vonzóan! ismerjenek meg, szeressenek meg és végül határozzanak úgy, hogy veled akarják összekötni az életüket! Egyébként bárhol megtalálhatóak, csak adj esélyt nekik!
A kérdező hozzászólása: :) Utolsó... :) Szerinted hülye vagyok? Ezt nem mondom senkinek, van már annyi élettapasztalatom, hogy ezt ne hangoztassam egy férfi elõtt.
Abból ahogy vissza válaszolgatsz nekünk, nem is csodálkozom, hogy senki nem marad meg melletted.
A kérdező hozzászólása: És az ilyen fórumozós oldalakon lehet ismerkedni? Már úgy értve, hogy komolyan... Azért kérdezem, mert ebben nincs semmilyen tapasztalatom.

Hol lehet megszerezni "Az életünk fele" c. filmet?

Eddig még sehol nem sikerült megtalálnom,ha valaki tud segíteni, megköszönöm:-)

Legjobb válasz: Netrõl biztos meg lehet rendelni :D

Netrõl biztos meg lehet rendelni :D

Vannak naruto fan meleg fiúk? Ha igen hol lehet ismerkedni velük? Elsõsorban csak barátkoznék.huszonéves srác vagyok, és az életem a manga és anime (:

és jó lenne pár olyan barát is akik elött nem kell titkolnom semmit, és van közös érdeklõdés is...

Legjobb válasz: 22/f vagyok imádom az animéket de nem vagyok meleg. Most amiket nézek az a Naruto,Hunter x hunter.

22/f vagyok imádom az animéket de nem vagyok meleg. Most amiket nézek az a Naruto, Hunter x hunter.
Ha gondolod, írj. de valami azt súgja, hogy ismerlek O:)
A kérdező hozzászólása: írok én, írok én, honnan ismersz?:)

Hol lehet rendes, normális 25-30 év körüli lányt találni? Aki pedig ilyen korban ismerkedett meg és jól alakult az élete (pl. megházasodott), attól azt kérdezem, ti hogyan ismerkedtetek össze?

Már sokan tettek fel itt hasonló kérdést, ezért kicsit pontosítom azt, amire kíváncsi vagyok. Felsõfokú végzettségem van, Budapesten dolgozom, és az egyik közeli településen élek, 31 éves vagyok. Nem tartozom azok közé, akik reggeltõl-estig kell, hogy robotoljanak, de mire haza érek már sokszor túl fáradt vagyok ahhoz, hogy bárhova elmenjek (nyilván, ha volna valaki, akiért érdemes, akkor több kedvem lenne). A környezetemben nincs olyan lány, aki különösebben felkeltette volna az érdeklõdésemet és nem tudom mit csináljak. Ötleteim nyilván vannak, de pár "sikertörténetre" kíváncsi lennék. A lényeg az, hogy én a csendesebb, zûrös elõélet nélküli, intelligens (de nõies és nem törtetõ) lányt szeretnék, ilyenekkel viszont nem könnyû csak úgy összefutni.

Legjobb válasz: Egy normális férfi mellett minden nõbõl ki kell jönnie a normális nõnek. Bízz magadban.

Egy normális férfi mellett minden nõbõl ki kell jönnie a normális nõnek. Bízz magadban.
Én is 31 vagyok, lány és tök normális. Igaz férjnél, de szerintem azért tudok ilyen lenni, mert a férjem mindent megtesz értem, érzem, hogy szeret és fontos vagyok neki. Ha megtaplósodna, én meg megsárkányosodnék.Pont.
A kérdező hozzászólása: Azért, a "minden nõbõl ki kell jönnie a normális nõnek" szerintem egy erõteljes túlzás. Valamennyire persze, hogy bárkivel meg lehat találni a közös hangot, de azért egy párkapcsolat nem errõl kell, hogy szóljon. Nekem az a gondom, hogy olyat nem találok, akivel ösztönösen összeillenék. Ehhez az önbizalomnak semmi köze :)

Hol lehet olyan embert találni, aki ismeretlenül meghallgatna és véleményezné az életem egy eseményét?

Direkt olyannak akarom leírni, aki nem ismer, így objektíven szemlélheti az egészet. Valami konkrét oldal van ilyen célra? Persze ezt leszámítva, mert itt is sokan szoktak jelentkezni hasonló kérdésekre, de kétlem, hogy itt nagyon lenne olyan személy, aki megfelelne erre. Kellene hozzá megértés, elfogadás és kellõ intelligencia. Nem lenne egyszerû, se rövid sztori. Ha valaki ezek után is úgy érzi, hogy képes lenne rá, akkor írjon nekem privátot, kérem. 19/L

Legjobb válasz: Mégis mit vársz ha a problémádat megértõ és elfogadó embereknek írod le? Tõlük pontosan azt fogod kapni amit magad is tudat alatt várnál, hogy te cselekedeteid helyességét igazolják. Azt hiszem akkor én nem a te embered vagyok. ami érintettként kétlem hogy teljesen objektíven elõ tudnál adni.

Mégis mit vársz ha a problémádat megértõ és elfogadó embereknek írod le? Tõlük pontosan azt fogod kapni amit magad is tudat alatt várnál, hogy te cselekedeteid helyességét igazolják. Azt hiszem akkor én nem a te embered vagyok. ami érintettként kétlem hogy teljesen objektíven elõ tudnál adni.
Megértés és elfogadás? Magyarul valami oltári ostobaságot csináltál, és mosdatnád a kis lelkedet? Ha érdekel a véleményem, akkor nyugodtan küldd el, mert elég jó rálátásom van a korodbeli fiatalok lehetõségeire.
Bocs, de komoly problémád lehet ha ma is korán keltél! Lehet dolgozol ma is! A Hoxa portál, a http://bezzeganya.postr.hu/ itt kitárgyalnak, segítenek, véleményeznek!
A kérdező hozzászólása: Eddig 8-an írtak, ebbõl pedig 2 viszonylag elfogadható üzenet van. Ha valaki csak annyit ír, hogy "na mondjad!", annak biztos nem írom le. Még jöhetnek jelentkezõk, jobb lenne több embernek elküldeni. Délután leírom, csak most nincs sok idõm jelenleg.
"Ha valaki csak annyit ír, hogy "na mondjad!", annak biztos nem írom le." Mire számítottál, önéletrajzra?

Terraria 1.2. Láttam egy fehér mágusruha szerüséget, ami tölti az életet. A kérdésem az hogy hol lehet ezt megszerezni? Sehol sem találtam. Meg van ez a delphin gun, és a coin gun. Hogyan tudom megtalálni? : )

Legjobb válasz: Csak nem a spectre armorra gondolsz? Bemész a dungeonba (harmode) és ölsz ilyen blue armored bones-eket, néha ha megölsz egyet spawnol egy dungeon spirit-et ami ectoplas-met dob. Tudsz belõle eszközöket is csinálni. Ha segítettem, jöhet egy zöld pacsi :)

Csak nem a spectre armorra gondolsz? Bemész a dungeonba (harmode) és ölsz ilyen blue armored bones-eket, néha ha megölsz egyet spawnol egy dungeon spirit-et ami ectoplas-met dob. Tudsz belõle eszközöket is csinálni. Ha segítettem, jöhet egy zöld pacsi :)
ectoplasm-et*
A kérdező hozzászólása: Ment mindkettõre a zöld pacsi : ) Annyiban nem jó ez a cucc, hogy nem hasznos annyira mint Turtle armor+vampire knife. Köszönöm a választ
hát, igen, a turtle set a legjobb melee set, a spectre a legjobb magic, a shroomite a legjobb ranged
A kérdező hozzászólása: Én meele vagyok : )
A kérdező hozzászólása: *melee


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!