Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet, mennyiért (1124 db)

Hol lehet/mennyiért ilyen fazonú, de normálisabb színű, mintájú csizmát kapni?

http://vanity.hu/pictures/subitem/8417/11872_m.jpg?1255863573

Legjobb válasz: én is ilyet szeretnék és elvileg h&mben vagy c&aban lehet. meg deichmanban is biztos. a h&mes tudtommal olyan 3-4000 körül van.

én is ilyet szeretnék és elvileg h&mben vagy c&aban lehet. meg deichmanban is biztos. a h&mes tudtommal olyan 3-4000 körül van.
Én ilyet vetten corában 2000Ft-ért de az sima fekete meg volt sötét barna is.
ezt a mintájút pont a new yorkerben lehetett kapni tavaly! h&mben tuti van, de sztem borzalmasan néz ki, egyáltalán nem nõies:$ bocsi
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, akkor elnézek ezekbe.:D
Én az Office Shoes-ban vettem tizen valahány ezerért. Amúgy átázik, szóval a hóban csak óvatosan:D

Mit kell tenni hogy valaki vízi-mentő lehessen? Hol lehet? Mennyiért? Mennyit keres?

20 éves vagyok van 1 villanyszerelő szakmám és 2 éves érettségin vagyok most... de még nem tudom mit akarok csinálni az életben a szakmám nem tetszik... Szeretek úszni gondoltam talán ez jó lenne... Persze meg is kéne tudni élni belőle. Igazán hasznos foglalkozás emberek életét megmenteni...

Legjobb válasz: Szia! Én már láttam, hogy indítanak tanfolyamokat, amit el kell végezni, és utána lehetsz vízimentõ. (Nem hosszú tanfolyamok, úszni nagyon jól kell tudni, ilyenek.) Mondjuk ez így Magyarországon nem biztos, hogy megélhetés szempontjából jó, ugyanis fõleg nyáron keresnek a Balatonra vízimentõket, és azt mondanom sem kell, hogy nem is busás összegekért. De hát mit várunk manapság. :S http://www.vizimentok.hu/hu/tanfolyamok/ Találtam egy ilyet, remélem, segít.

Szia! Én már láttam, hogy indítanak tanfolyamokat, amit el kell végezni, és utána lehetsz vízimentõ. (Nem hosszú tanfolyamok, úszni nagyon jól kell tudni, ilyenek.) Mondjuk ez így Magyarországon nem biztos, hogy megélhetés szempontjából jó, ugyanis fõleg nyáron keresnek a Balatonra vízimentõket, és azt mondanom sem kell, hogy nem is busás összegekért. De hát mit várunk manapság. :S http://www.vizimentok.hu/hu/tanfolyamok/ Találtam egy ilyet, remélem, segít.
Vöröskereszt 35.000Ft-os tanfolyam 2-3 hónap alatt elvégezhetõ. Nálunk van pár ember, aki elvégezte és a nyári szünetben dolgozik vele, a fizetést nem tudom pontosan, attól függ hol vagy és hova vesznek fel dolgozni, na meg persze mennyit adnak ott. Nem olyan könnyû amilyennek elsõre látszik, de egy biztos: nem csak munka, hanem hivatás. Szerintem érdemes megcsinálni.

Hol lehet, mennyiért és hány százalékos töménységü salétromsavat venni?

Legjobb válasz: próbáld meg itt http://www.fisherww.sk/index.php?page=shop.product_details&f.. Kyselina dusièná néven van (de a google fordito segit) irj privátot és megoldható a szállitás a cimedre :D

próbáld meg itt http://www.fisherww.sk/index.php?page=shop.product_details&f.. Kyselina dusièná néven van (de a google fordito segit) irj privátot és megoldható a szállitás a cimedre :D


Hol lehet ilyen nyakláncot kapni? és mennyiért?

http://kepfeltoltes.hu/view/090906/2976112553_7130cfea71_www..

Legjobb válasz: oh ilyen nyakláncot én is szeretnék.. :D ugy hallottam h külföldrõl lehet rendelni,de h hol,mennyiért..azt nemtudom

oh ilyen nyakláncot én is szeretnék.. :D ugy hallottam h külföldrõl lehet rendelni, de h hol, mennyiért..azt nemtudom
ebay:D
A kérdező hozzászólása: és myspace-en hol?o.O
jaj fõleg scene-k meg stb. hordanak ilyen medált, de amugy nekem is bejön:D
Ez mi ez?
De ronda...
erre még jön egy lánc. egy hosszú lánc. ez csak a medálja...
komoly egy darab, de ezt, hogy kell nézni? Hogy jön ki belõle a nyakláncforma?
Ez nyaklánc??????
Myspacen csomóan árulnak ilyet (magyarok).
ebay-en biztos van csak a nyaklánc kb. 2000 ft a postaköltség meg 6 -.-

Debrecenben kb. mennyibe kerül a fodrásznál befestetni a hajamat vörösre? És hol lehet kapni lemosható hajfestéket (és mennyiért)? /bõvebben lent/

lány vagyok a hajam hátközép-felettig ér és bordós vörösre szeretném befesteni a hajam nyárra szóval lemosható hajfestékkel.. De csakis a fodrásszal szeretném befestetni ezért ha neki nincs ilyen hajfestéke akkor vennék csak hát itt Debrecenben nem tudom hol lehet kapni viszont az is tud nekem segíteni aki nem Debrecenben lakik hogy kb. mennyibe kerülhet egy ilyen hajfesték... ilyen színûre gondoltam: file:///C:/Users/Alexa/Pictures/dark%20red%20hair%202.PNG a válaszokat elõre is köszönöm :)

Legjobb válasz: szerintem bármelyik rossmann vagy dm üzletben lehet kapni vöröses árnyalatú hajszínezõket! én a forumban láttam már pl ilyeneket!:) fontos hogy amire te gondolsz az nem hajfesték! ha a boltban például segítséget kérsz az eladóktól, mindenképpen hajszínezõként említs meg! a fodrásznál változó, hogy mennyiért fest! nekem olyan 2000 szokott lenni beszárítva! sok sikert!:)

szerintem bármelyik rossmann vagy dm üzletben lehet kapni vöröses árnyalatú hajszínezõket! én a forumban láttam már pl ilyeneket!:) fontos hogy amire te gondolsz az nem hajfesték! ha a boltban például segítséget kérsz az eladóktól, mindenképpen hajszínezõként említs meg! a fodrásznál változó, hogy mennyiért fest! nekem olyan 2000 szokott lenni beszárítva! sok sikert!:)

1. hol és mennyiért lehet xbox360hoz vga kábelt kapni? 2. használt cuccokból mennyiért éri meg a következõ dolgokat venni:xbox360, xbox fejhallgató, pár jéték 3. ha xboxot monitorhoz kötök hozzá akkor van hang?

1. hol és mennyiért lehet xbox360hoz vga kábelt kapni? 2. használt cuccokból mennyiért éri meg a következõ dolgokat venni:xbox360, xbox fejhallgató, pár jéték 3. ha xboxot monitorhoz kötök hozzá akkor van hang? 4. használtan mennyiért éri meg xboxo 360-at venni?

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyél használtan Xbox -ot, 60 -ért kapsz újat! Interneten lehet hozzá rendelni, de szerintem kapsz hozzá alapból. Van ahol a boxhoz kapsz ajándék játékokat meg fülest is!

Szerintem ne vegyél használtan Xbox -ot, 60 -ért kapsz újat! Interneten lehet hozzá rendelni, de szerintem kapsz hozzá alapból. Van ahol a boxhoz kapsz ajándék játékokat meg fülest is!
A kérdező hozzászólása: Koszonom

Hol lehet venni sörélesztő tablettát és mennyiért?

Legjobb válasz: Elvileg dm-ben pl. lehet, hogy mennyiért azt nem tudom, de google sztem segíteni fog ebben.

Elvileg dm-ben pl. lehet, hogy mennyiért azt nem tudom, de google sztem segíteni fog ebben.
gyógyszertárakban, drogériákban. Én a rossmannban vettem 1300-ért, ennél van drágább és olcsóbb is. Neten pl kevesebbért hirdetik, de szállításiköltséggel már nem éri meg annyira.

Hol lehet utánanézni, hogy egyes (Főleg energetikai) műveket mikor privatizáltak, és mennyiért? (Ha van ilyen oldal)

Legjobb válasz: Még azt sem lehet megnézni,hogy mit mikor privatizáltak. Azt pedig,hogy mennyiért biztosan nem. Ha jól emlékszem a villanyt és a gázt még az Antall-kormány privatizálta ! Õ megkezdte, a többiek csak folytatták! Amire még emlékszem,hogy az Állami Gazdaságokat a Fidesz adta el.

Még azt sem lehet megnézni, hogy mit mikor privatizáltak. Azt pedig, hogy mennyiért biztosan nem. Ha jól emlékszem a villanyt és a gázt még az Antall-kormány privatizálta ! Õ megkezdte, a többiek csak folytatták! Amire még emlékszem, hogy az Állami Gazdaságokat a Fidesz adta el.
fõvárosi vízmûveket ha jól néztem 97-ben privatizálták x %-ban a németek meg franciák. (tehát mi pestiek a franciáktól meg németektõl vesszük a saját vizünket) mennyiért azt nem tudom, illetve ha azt nézzük, sok-sok ember árán, mert azóta vagy a fél céget leépítették már.

Hol lehet venni patkánymérget, és mennyiért?

Legjobb válasz: Elvileg gazdaboltokban, hogy mennyiért azt nem tudom. De lehet internetrõl is rendelni.

Elvileg gazdaboltokban, hogy mennyiért azt nem tudom. De lehet internetrõl is rendelni.
drogériába, nem tudom mennyiért, meg kell nézni az árat.
Én himalája sószappant használok az arcomra, és tökéletesen használ.Drogériákban lehet kapni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
nekem a teafa olaj vált be rossman 900ft :)
Keverj ossze olívaolajat tengerisoval. 1 hetig minden nap borradirozz vele, majd egyre ritkabban :)
nekem az idõ jött be, 14-15 éves koromig nagyon csunya gyulladt nagy pattik voltak fõleg az arcomon, sok el is fertõzõdõtt akkor a fél arcom vörös színekben pompázott. teafa olaj kicsit enyhítette, de semmlyen kence fice nem segített, se tonik, se hámlasztó, most vagyok 17 éves és nem figyelek oda hogy tisztítsam az arcom csak fürdésnél mosom meg tusfürdõvel, és nagyon ritka már hogy kijön egy kis patti..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek mindenképp kipróbálom mindkét ötletet! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!