Találatok a következő kifejezésre: Hol legyen első (29 db)

Hol legyen az első randink? Az ő lakhelyén, az enyémen, vagy a kettő között? Elvárhatom a sráctól, h ő utazzon többet? Milyen hosszú legyen a találkozó?

Még csak egyszer találkoztunk,akkor is csak köszöntünk egymásnak. Azóta facebookon beszéltünk párszor, és elhívott találkozni. A találkozó helyét még nem beszéltük meg. Kb. 1 órás az út vonattal. Õ egy szép nagy városban lakik,én pedig egy kisebb városban,ahol nem igazán lehet mit csinálni,inkább csak sétálgatni a tónál. Én az ő lakhelyére járok suliba,így elég járatos vagyok arrafelé,ezért nem lenne gond,ha nekem kéne felutaznom hozzá,de nem tudom,ez hogy szokott működni.:D Azért jól esne,ha felajánlaná,h eljön min. félútig és egy köztes városban találkozunk (amit mindketten jól ismerünk). Vagy elvárhatom tőle,h Õ utazzon hozzám? És milyen hosszú legyen a randi kb? És mikor találkozzunk (este,v inkább délután?) 19/L

Legjobb válasz: Mikor nálunk volt ilyen probléma, mindenképp köztes várost ajánlottam fel, hogy késõbb ne legyen az ha összevesztek, hogy "bezzeg én a világ végére is kiutaztam hogy találkozhassunk" Este hangulatosabb, de ezt ti döntsétek el mikor szeretnétek. Az biztos, hogy randit ebbe a 32 fok melegbe nem beszélnék meg délutánra, inkább olyan 7-8 fele mikor már lejebb hül az idõ. Azért nem jó izzadtan büdösen, az elsõ találkozó. Milyen hosszú legyen? Ameddig jól érzitek magatokat együtt, kicsi csillag :-)

Mikor nálunk volt ilyen probléma, mindenképp köztes várost ajánlottam fel, hogy késõbb ne legyen az ha összevesztek, hogy "bezzeg én a világ végére is kiutaztam hogy találkozhassunk" Este hangulatosabb, de ezt ti döntsétek el mikor szeretnétek. Az biztos, hogy randit ebbe a 32 fok melegbe nem beszélnék meg délutánra, inkább olyan 7-8 fele mikor már lejebb hül az idõ. Azért nem jó izzadtan büdösen, az elsõ találkozó. Milyen hosszú legyen? Ameddig jól érzitek magatokat együtt, kicsi csillag :-)
Ha van dolgod épp ott, akkor utazz te. Ha nincs, akkor inkább õ. Ha kölcsönös a szimpátia, és van esély arra, hogy tovább léptek a randik után, akkor ennyi befektetés meg fogja neki érni.
elsõ alkalommal eddig mindig a srác jött el hozzám, sõt, õk szoktak ragaszkodni hozzá, ha már olyan "randi-féle" szándékkal jön, és nem csak az egyetemi jegyzeteinket cseréljük ki, hogy félút legyen belõle. ugyanígy volt, mikor csak udvarolni jártak még, mielõtt összejöttünk volna. aki képes lenne felhánytorgatni, hogy õ utazott hozzád 1 órát, ami nem egy nagy távolságra utal.., az elég gáz ember lehet. ha tömegközlekedéssel oldanátok meg a dolgot, ahogy írtad is, akkor nem biztos, hogy az este olyan jó ötlet. felénk, tolna megyében elég gáz menetrend, fõleg késõbb este felé. de ezt ti tudjátok, hogy nálatok milyen. persze, a délutáni meleg nem a legkellemesebb, de nekem is volt már randim 35 fokban, nem azon múlt. :D és persze, addig tart az ilyesmi, amíg jól érzitek magatokat, amíg az idõtök engedi. :)
Nekem általában 3-4 órás randijaim voltak. Ha te utazol, akkor ne estére idõzítsd, mert éjszaka kellene utaznod. 19 éves lány ne utazzon éjszaka egyedül. Kérdezz rá, hogy õ hol szeretne találkozni. Szinte biztos, hogy fel fogja ajánlani, hogy átmegy hozzátok.
Én is pont ezen dilemmáztam, mi végül egy köztes várost választottunk, ami kb egyforma távol van mindkettõnk lakhelyétõl :)

Hol legyen az első alkalom?

Lány vok, pasim már NEM sz?z.

Legjobb válasz: Mindenképp az ágyban! Vagy nem tudom te hogy emlékeznél vissza hogyha egy buli wcjében, autóüban vagy más ilyen helyen történne meg. Az elsõ mindenképp legyen romantikus....

Mindenképp az ágyban! Vagy nem tudom te hogy emlékeznél vissza hogyha egy buli wcjében, autóüban vagy más ilyen helyen történne meg. Az elsõ mindenképp legyen romantikus....
Szerintem a vidámparkban a hullámvasúton.
minden kepen nyugodt korulmenyek kozt nem ugy h jaj anyu akarmikor hazajohet anyban az nagyon fontos romantikus legyen ugy hogy emlekezz ra orokre es meg 80 evesen is tudj ra gondolni hogy milyen csodalatos volt:)

Am már 2 éve vagyunk együtt a bnömel és már nagyon várju kaz elsőt csak van egy probléma hogy hol nálunk nem jó mert mindig van itthon valaki és náluk se jó mert fél hogy ránk nyitnak vlakinek vlami tipp hogy hol legyen az első?

Legjobb válasz: Attól függ, hány évesek vagytok. Ha 17-18 körül vagy idõsebbek, akkor senkinek semmi kifogása nem lehet ellene, úgyhogy csak vonuljatok el otthon kettesben a szobába, és szerintem nem is fog titeket senki zavarni :) Tudják a családtagok, mit szokott csinálni egy szerelmes pár, és hidd el, nekik se lenne kellemes dolog rányitni egy szeretkezõ párra, szóval nem hiszem, hogy zavarnának :) Ha ennél fiatalabbak vagytok, akkor meg várjatok még ugyanannyit, amennyit eddig vártatok, és akkor már érvényes lesz az, amit fentebb írtam :D

Attól függ, hány évesek vagytok. Ha 17-18 körül vagy idõsebbek, akkor senkinek semmi kifogása nem lehet ellene, úgyhogy csak vonuljatok el otthon kettesben a szobába, és szerintem nem is fog titeket senki zavarni :) Tudják a családtagok, mit szokott csinálni egy szerelmes pár, és hidd el, nekik se lenne kellemes dolog rányitni egy szeretkezõ párra, szóval nem hiszem, hogy zavarnának :) Ha ennél fiatalabbak vagytok, akkor meg várjatok még ugyanannyit, amennyit eddig vártatok, és akkor már érvényes lesz az, amit fentebb írtam :D
2 év szex nélkül? atyaég..
Ez vagy kamu, vagy nem is akartátok sosem igazán. Akikre rájön úgy rendesen, azok akár a lépcsõházban egymásnak esnek.
Helyesírást LÉGY SZÍVES javítani. Ha 19 vagy, legyél olyan f*szagyerek, mondd el apádéknak, hogy szeretnél a pároddal K.E.T.T.E.S.B.E.N. eltölteni egy kis idõt. Ha nem esik le többszöri hangsúlyozásra sem, na ott baj van.
A kérdező hozzászólása: én 19 bnõm 18
Nem tudom hány éves vagy mindenki mondja itt hogy hú két év nem vártam volna annyit, mi 3 évet vártunk vele mert nagyon fiatalok voltunk én 13L õ 14F. 3 év után éreztük elérkezettnek a helyzetet. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: kõszi a válaszokat!
És ha van otthon valaki, akkor mi van? Nyilván nem a szobádban ül a fotelben és titeket figyel. Két éve együtt vagytok, a szex meg ugye természetes dolog... (Mellesleg én sem bírtam volna ki ilyen sokáig...) */L
Nálunk is ilyen probléma volt még az elsõvel, de mi szerencsésebb helyzetben voltunk mert nyár volt, így az erdõ lágy ölét válaszottuk. Nektek lehetne autóban, de az elsõt azért csak valami normális módon kellene. Oldjátok meg valamelyikõtöknél és legyetek óvatosak és halkak:)
Pfff... hát pedig otthon, ismerõs nyugodt környezetben lenne a legjobb... Persze az sem jó, ha közben azon paráztok, mikor jön be valaki... Hát ha nagyon nincs más megoldás, akkor javasolnám, hogy google-ba írd be, hogy "búvóhely". Jó pár cég foglalkozik azzal, h lakást ad ki pár órára, persze ezért fizetni kell, de ha nincs más lehetõség...
készisd elõ lepd meg készulj egy helyen ahol ti lehettek kettesben piknikszerûen delután válaszd ki jól a helyet ha romantikusan akarjátok akk ez tuti ;) fokozhatod is még... Sok sikert ;) 2 év az hosszu idõ légy kreatív.


Első randinál hol legyen a helyszin? És hogy, kicsit félek a randitól (hogy nem fog jól sikerülni) és hogymit tegyek hogy, magabiztosabb legyek a randira? És vigyek e egy szál vörös rózsát a lánynak?

Van egy lány akit kb 1 éve ismerek ( egy suliba járunk és mindketten 14 évesek vagyunk ). Jókat tudunk beszélgetni meg miden, és most azt tervezem hogy elhívom az els? randira.

Legjobb válasz: Ha be akarsz nála vágódni mindenképpen olyan helyre vidd el, ahol azt csinálhatja amit szeret (pl biliárdozni, vagy táncolni vagy akármi), de ne moziba menjetek, mert ott nem tudtok egymáshoz közel kerülni, és ne legyen túl zajos se a hely. A vörös rózsa az jó, szeretik a lányok, örülni fog neki. Remélem tudtam segíteni.

Ha be akarsz nála vágódni mindenképpen olyan helyre vidd el, ahol azt csinálhatja amit szeret (pl biliárdozni, vagy táncolni vagy akármi), de ne moziba menjetek, mert ott nem tudtok egymáshoz közel kerülni, és ne legyen túl zajos se a hely. A vörös rózsa az jó, szeretik a lányok, örülni fog neki. Remélem tudtam segíteni.
Rózsát nem ajánlom... macerás egész végig cipelni, hidd el. És magabiztos úgy lehetsz, ha magabiztos vagy. Helyszín meg ott, amit a szerettek. Ugye milyen bonyolult? :)
Szerintem se vigyél rózsát, majd egy késõbbi randin.Nekem a kávézók jöttek be legjobban, esetleg pizzázók, ilyesmi.Kávézót azért szertem, mert lehet beszlgetni, mégis van valami hangulatos zene, wc (ha esetleg leennétek magatok, vagy netalántán gyomorrontás...). Mondjuk fõleg elsõ randin jó, ha te fizetsz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat

Első szex-hol legyen? -hány évesen ideális? önkielégitési tippek szűzeknek?

Szex,petting

Legjobb válasz: a kulcsszavakat nem ide kell írni te nagyon okos :D az a leírás helye. akkor legyen amikor már nem kérdezed meg [de 16-17év elõtt ne]

a kulcsszavakat nem ide kell írni te nagyon okos :D az a leírás helye. akkor legyen amikor már nem kérdezed meg [de 16-17év elõtt ne]
Hát a lány minimum 15 legyen a fiú meg legyen nála idõsebb! Lehetõleg a fiúnál! Ha valamit szeretnél még tudni irhatsz!
Bocs elfelejtettem oda írni 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat;)
Mint ahogy a laptetején a piros betûk is jelzik! "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt." Így minimum életkor 18! mind a 2 félnél!

Hol legyen az első randi?

Kérlek adjatok tippeket az els? randimara:) hogy hol legyen,szerintetek mi a legjobb hely egy randihoz 14 L

Legjobb válasz: Elsõ randi úgyhogy akárhol :) Elmentek sétálni, moziba mentek,valamelyikõtök házába Filmet nézni... ilyenkor szülõknek is belehet mutatkozni..

Elsõ randi úgyhogy akárhol :) Elmentek sétálni, moziba mentek, valamelyikõtök házába Filmet nézni... ilyenkor szülõknek is belehet mutatkozni..
14 éves lánynak és fiúnak is a könnyed romantikus hely kell hogy legyen, egy park egy séta a folyóparton, a lényeg hol tudok szabadon mozogni és ha kell egy pillanatra eltûnni az mások elõl ahol érezhetitek egymás közelségét és hogy lehetõség legyen az elsõ csókra amiben nem kell hogy más is résztvevõje legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
De édeees! :) ))))) Bocsi, ezt muszáj volt! :) - mozi? :)
sétálgassatok a cárosba, egyetek meg egy fgyit vagy egysütit, attól függ milyen idõ van
moziba nézzétek meg a micimackót, vagy otthon egy tál popkornak nézzétek a mini-maxot.
A kérdező hozzászólása: a legutolsó kommentelõ kapja be, amúgy a mozi nem jó mert nem lehet beszélgetni közben.

Szerintetek hol legyen az első randink?

Az üllőieket kérem válaszoljanak!!! (lány vagyok és le vagyok stoppolva)

Legjobb válasz: Park.

Park.
séta + fagyi a parkban
vagy valami szép helyen... nem ismerem Üllõt :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de már késõ, kiköltözött angliába :(

Hol legyen az első randi?

szereti a romantikát (lány)

Legjobb válasz: Park,vagy csónakázás.

Park, vagy csónakázás.
Folyópart, tópart, sétálás, vagy vidd el étterembe vacsizni :)

Hol legyen az első randi?

Szóval van egy kiszemelt lány, aki nagyon megtetszett. Milyen helyre hívjam el randira? Mit csinálhatnánk első randin? Nagyon szeretném ha jól sikerülne! A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem kávézó, csokibár stb... Bár nem mindegy, hogy sulisok vagytok vagy hány évesek és mi érdekel benneteket.

rossz ötlet, ne hivd el egyböl magadhoz ...
Szerintem kávézó, csokibár stb... Bár nem mindegy, hogy sulisok vagytok vagy hány évesek és mi érdekel benneteket.
Elsõ randinak SOHA de soha ne akarj mozit! No lakásra hívni meg pláne nem. Ezzel az utóbbival elvágnád magad egy rendes lány elõtt. Ha elfogada, akkor...... A mozi pedig max. akkor jó elsõ randira, ha már jó ideje ismered egyébként is.
Kávézó, teaház, ... mozi? utána séta. De tényleg jó volna tudni hány éves a Kedves Kérdezõ! :)
Kávééézni :) a legjobb süti, kávé dumcsizás
Parkba, pizzázni, cukrászda...
Kor ?
A kérdező hozzászólása: vagyok****
A kérdező hozzászólása: Ja és arra is gondoltam, hogy elhívom a házunkba. Szerintetek az milyen lenne?
A kérdező hozzászólása: Óh tényleg elfelejtettem a kort írni. 15 éves vagy én is õ is. :) A cukrászda jó ötletnek tûnik a mozi is csak valami különlegeset akartam de persze ez is jó. Mindenkinek megy a zöld kéz :)
Valami viszonylag csendes beszélgetõs hely a legjobb ahol lehet valamit inni/enni
A kérdező hozzászólása: Óh értem köszönöm szépen. Akkor nem hívom el magamhoz... szerintem cukrászdába viszem és aztán egy sétára a parkba. Köszönöm a válaszokat! Péntekig még jöhetnek válaszok :D
Koripálya, ha van a közelben.
A kérdező hozzászólása: van de nem tudok korizni :D
az a legjobb, abból mindig jó dolgok sülnek ki :D
A kérdező hozzászólása: hmm... végülis. :D De nem akarok nagyon beégni :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!