Találatok a következő kifejezésre: Hol kezd előszőr (3 db)

Hol kezd el előszőr növekedni a pocak?

úgy értem, hogy az alhason, a köldök mentén vagy inkább a gyomor felé?

Legjobb válasz: Nekem alul kezdett nõni, nem tudom, ez mindenkinél így van-e.

Nekem alul kezdett nõni, nem tudom, ez mindenkinél így van-e.
Igen alul nõ mivel a méhed lent van és abban nõ a baba, tehát alul és felfelé emelkedik a köldök felé.

Milyen villát adtatok először a baba kezébe? És hol vettétek? Mennyi idős volt a kicsi?

Én nem találok normális villát :(

Legjobb válasz: Tortavillával esznek a gyerekeim (egyelõre még 3 évesen is) IKEÁS a mienk, de szerintem másfajta is megfelelhet. Kezdettõl, kb 11-12 hónapos kortól adtam nekik, persze az elején figyelni kell, nehogy a szemükbe szúrjanak, vagy ilyesmi, de hamar megtanulják használni gond nélkül. (Igaz, én nem pártolom semmilyen étkészletbõl a spéci gyermek-mûanyag cuccokat, mindenbõl az elejétõl azt használjuk, amit mi felnõttek is.)

Tortavillával esznek a gyerekeim (egyelõre még 3 évesen is) IKEÁS a mienk, de szerintem másfajta is megfelelhet. Kezdettõl, kb 11-12 hónapos kortól adtam nekik, persze az elején figyelni kell, nehogy a szemükbe szúrjanak, vagy ilyesmi, de hamar megtanulják használni gond nélkül. (Igaz, én nem pártolom semmilyen étkészletbõl a spéci gyermek-mûanyag cuccokat, mindenbõl az elejétõl azt használjuk, amit mi felnõttek is.)
Gyerekeknek való mûanyag 3 villafogú, pici nyelû villa. Kanál is van hozzá. Kaptuk, így sajnos nem tudom, hogy honnan származik.
Ja, már 8 hósan játszott vele, de csak 10 hósan kezdett eszegetni vele.
Nekünk Tramontina fém bébi evõeszközök vannak, egyelõre csak a villát használjuk, mert a kanál túl nagy...... Villával elõször õszibarackot evett 8 hónaposan, most 1 éves múlt és rendszeresen kap felnõtt kajákat villával, egyelõre én adom neki, de van hogy rászúrok pl krumplit és õ nagy élvezettel beteszi a szájába.
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=62218884&pnr=10001&foto=1 nekünk ilyen van, sparban vettem zöldben.nem emlékszem mennyi idõs volt
Enyém 1 éves kora óta próbál enni, ekkor adtam neki villát, sima itthon lévõ desszertes villát. Vettem neki bébivillát, de az nem hegyes és elveszi a kedvét, mert nem beleszúrni a falatokba. Ma már ügyesen eszik sima nagy villával is, 16 hós, de persze mindig figyelni kell.
nekünk ilyen van (csak még a narancssárga) http://tupperware.hu/xchg/hu/hs.xsl/802.html Imádjuk mind a ketten, lehet berendelek ebbõl a színbõl is 1-et! 11 hós a lányom
Szia! Az én fiamnak is Ikea-s mûanyag van, az amibõl 6 féle színû van egy csomagban, nekem ez tetszett, mert a végén van egy bogyó szerûség, amitõl nem esik ki a kezébõl, arra már nem emlékszem, hogy mikortól eszik villával...

A has növekedése mikor kezd látszani? ÉS először hol nő? A köldök alatti rész? Vagy máshol? És mikor látszik jobban, ha fekszek, vagy ha állok? (Korai terhesség esetére vonatkoznak a kérdések. Pl. )

Legjobb válasz: Korai terhességben természetesen sehol nem látszik. Leghamarabb kb. a 9-10 héten lehetne észrevenni, akkor is az alhas nõne elõször.

Korai terhességben természetesen sehol nem látszik. Leghamarabb kb. a 9-10 héten lehetne észrevenni, akkor is az alhas nõne elõször.
nekem a derekam vonalában már látszik a pocimon, de még ezt csak én látom. igazán a 12.héttõl lehet látni
ja és csüt. leszek 10hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!