Találatok a következő kifejezésre: Hol kezd a pocak (5 db)

Hol kezd nőni a pocak?

Egyb?l a köldök alatt kezd domborodni,vagy még annál is lejjebb?

Legjobb válasz: Nekem egészen lent dudorodik kicsit.De még csak 10-11 hetes vagyok.Késõbb hol fog nem tudom,de én is kiváncsi vagyok rá.

Nekem egészen lent dudorodik kicsit.De még csak 10-11 hetes vagyok.Késõbb hol fog nem tudom, de én is kiváncsi vagyok rá.
Szerintem nézzétek meg a http://www.anyaleszek.hu weboldalt. Tegnap találtam, és nagyon sok hasznos info van rajta, biztos találtok erre is választ. Én még csak 5 hetes vagyok, így igazán én sem tudom, hogy hol fog nõni:)
Szia! Az elején még a növekedõ méh teljesen elbújik a szeméremcsont alatt és onnan kezd lassan felfelé indulni. Én 20 hetes vagyok és már mindenhol nõ a pocakom, de talán még a köldökömig a legnagyobb.:)
szia! nekem eleinte úgy a farmer cipzár magasságában kezdett domborodni , késöbb kezdett fent is gömbölyödni hozzá, hogy már nem tudtam a gombot sem bekapcsolni, bár szerintem azért mindenkinek egyéni a dolog :) . most 16 hetes vagyok és mindenhol gömbölyû már :) . néha meglepõdök a tükörben, hogy már ennyit nõtt a pocim, mivel nem nézem minden nap, hogy éppen mekkora. :) de nagyon klafa érzés olyankor mikor szembesülsz a pocak méretének növekedésével :) . jó babavárást :)

Hol lehet érezni hogy kezdődik a pocak? Köldök alatt vagy még lejjebb a szejméremdomb fölött? Hol kezd el nőni, vagy honnan indul?

Legjobb válasz: elevitet meg magne b6-ot lehet szedni együtt? vagy inkább nem ajánlott?

A kérdező hozzászólása: elevitet meg magne b6-ot lehet szedni együtt? vagy inkább nem ajánlott?
A poci köldök alatt kezd majd el kerekedni, bár mikor még nagyon kis terhes voltam olyan 7 hetes koromig nagyon lennt ott a nunikánál nagyon kerek volt, nekem például nagyon kicsi derekam volt és ott kezdtem el terebélyesedni, úgy hogy is mondjam egybe lettem tehát nem látszott a derekam, aztán szépen haladt fölfelé. Az elevittel és a MB6 kapcsolatban, nekem azt tanácsolták hogy teljen el közte idõ mert ütik egymást, én külön vettem be õket 3-4 óra eltéréssel. Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: köszönöm. sokat segítettél!
A kérdező hozzászólása: és nem érezted ott lent keménynek néha a hasadat?

Hol kezd el előszőr növekedni a pocak?

úgy értem, hogy az alhason, a köldök mentén vagy inkább a gyomor felé?

Legjobb válasz: Nekem alul kezdett nõni, nem tudom, ez mindenkinél így van-e.

Nekem alul kezdett nõni, nem tudom, ez mindenkinél így van-e.
Igen alul nõ mivel a méhed lent van és abban nõ a baba, tehát alul és felfelé emelkedik a köldök felé.


A verzesem rendszeres 5 naposak voltak. Most szept. Ben es okt. ben csak 2 naposzak voltak. Mitol lehet? Lehet terhesseg jele is? Ha terhesseg, akkor hol kezd el legeloszor nolni a pocak?

A kezemet amikor fekszem es ha a hasamra teszem, neha kisebb hullamzast es kis pattogast erzek. Kb 2 hete reggel a hasam kisebb, delutanra mar nagyobb, estere pedig megnagyobb es kemeny. Amugy semmivel nem vedekezunk.

Legjobb válasz: Miért nem csinálsz egy terhességi tesztet? Biztosabb, mint megpróbálni kitapogatni egy nyolchetes embriót.

Miért nem csinálsz egy terhességi tesztet? Biztosabb, mint megpróbálni kitapogatni egy nyolchetes embriót.
A kérdező hozzászólása: Szerinted a 2 napos verzes mellett lehetek terhes? Amugy igen, a teszt jo otlet.
Te hány éves vagy?? Talán tesztet kéne csinálni....ezt egy 12 éves is tudja...
Ma vegyél tesztet, mert holnap zárva vannak a boltok...
Nálam is pont ez van április óta, aztán nem birtam tovább és szeptemberben elmentem orvoshoz. 2 napos mensi, ott szeptemberben már akkora volt a hasam, mintha legalább 5 hónapos terhes lennék. De nem vagyok, kiderült, h PCOS-ám van.
A kérdező hozzászólása: En gondolok terhessegre, mert honapok ota nem vedekezunk. De koszi a valaszt.
Én is gondoltam, m mi se védekeztünk, sõt még mozgást is éreztem a hasamban, a legdurvább az volt, h olyan is volt, h megnyomkodtam és mintha visszabökött vna....aztán elmentem orvoshoz. Menj el te is, remélem neked nem ez a baj, de inkább minél elõbb deritsék ki. Lehet, h cs a méhnyálkahártyád vékony, azon meg E vitaminnal könnyen lehet segiteni.
A kérdező hozzászólása: Koszi h. irtal, koszi szepen a valaszt.

Gázszerelők, szakértők! Néhány HERZ-TS-90 radiátor szelepeimről elveszett a védőkupak, kézi kerék (kis fehér pöcök). Hol lehet ilyet külön beszerezni?

Mindenhol utána néztem,de nem találtam semmit!Az egész garnitúrát meg nem akarom megvenni,mert akkor termosztatikus szelepet is tudok venni,abból az árból!

Legjobb válasz: Itt egy kép róla,és az kis fehér valami veszett el néhányról http://www.gpsz.hu/images/upload/product/74/her_1-7728-92_n...

A kérdező hozzászólása: Itt egy kép róla, és az kis fehér valami veszett el néhányról http://www.gpsz.hu/images/upload/product/74/her_1-7728-92_n...
A kérdező hozzászólása: És nem, ami a tetején van, hanem ami a bal szélén.
Ilyet sajnos külön nem fogsz kapni. De lehet venni pár száz forintért kézi kereket a termó szelepekhez. HERZ-Design kézikerékként megtalálod itt ha lejjebb görgetsz: http://www.herz-hu.com/products.php?tmpl=product_groups&Gran..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!