Találatok a következő kifejezésre: Hol kezd a (169 db)

Én a jobb kézen hordom, mert fogytam, és onnan nem esik le:-)
Az a szokás, hogy a jegyesség alatt balkézen, házasság után a jobbon.
A kérdező hozzászólása: Értem én ! Csak az érdekelne, h.honnan ered ez a szokás ? Esetleg van v.mi közös azokban akik így hordják ? Gondolok itt vallási, felekezeti hovatartozásra(?) vagy bármi más ?
Én a bal kezem gyûrûs UJJÁN hordom.

Csókolózásnál mit kell csinálni a nyelvemmel? Hol legyen a kezem? 14/l és a fiúnak hol legyen a keze 15/F.

Kérlek segítsetek! Ne pff-ogjatok hanem segítsetek!!!

Legjobb válasz: Kezdetben mehet a szájra puszi. A többi jönni fog magától.

Kezdetben mehet a szájra puszi. A többi jönni fog magától.
Ez teljesen ösztönös, majd rá jössz magadtól! A kezed is majd mozogni fog magától, meglátod! Add át magad a pillanatnak!
#3-as, te se csókolóztál még...
kezeddel integess apádnak :D
xDDD
hát fogjátok közben egymás fenekét, az úgy izgatóbb tud lenni ! aztán mindketten nyújtsátok ki a nyelveteket, és a levegõben érintsétek egymáshoz és nyaljátok, mintha fagyit nyalnál úgy nyald a nyelvét

Hol kezd nőni a pocak?

Egyb?l a köldök alatt kezd domborodni,vagy még annál is lejjebb?

Legjobb válasz: Nekem egészen lent dudorodik kicsit.De még csak 10-11 hetes vagyok.Késõbb hol fog nem tudom,de én is kiváncsi vagyok rá.

Nekem egészen lent dudorodik kicsit.De még csak 10-11 hetes vagyok.Késõbb hol fog nem tudom, de én is kiváncsi vagyok rá.
Szerintem nézzétek meg a http://www.anyaleszek.hu weboldalt. Tegnap találtam, és nagyon sok hasznos info van rajta, biztos találtok erre is választ. Én még csak 5 hetes vagyok, így igazán én sem tudom, hogy hol fog nõni:)
Szia! Az elején még a növekedõ méh teljesen elbújik a szeméremcsont alatt és onnan kezd lassan felfelé indulni. Én 20 hetes vagyok és már mindenhol nõ a pocakom, de talán még a köldökömig a legnagyobb.:)
szia! nekem eleinte úgy a farmer cipzár magasságában kezdett domborodni , késöbb kezdett fent is gömbölyödni hozzá, hogy már nem tudtam a gombot sem bekapcsolni, bár szerintem azért mindenkinek egyéni a dolog :) . most 16 hetes vagyok és mindenhol gömbölyû már :) . néha meglepõdök a tükörben, hogy már ennyit nõtt a pocim, mivel nem nézem minden nap, hogy éppen mekkora. :) de nagyon klafa érzés olyankor mikor szembesülsz a pocak méretének növekedésével :) . jó babavárást :)

Hol írja a zöld kezet?

Nem tom h amilyen kezet kapok azt írja e v nem?

Legjobb válasz: Tudtommal nem, mert pl. nekem se jelenik meg, de százalékban kiírja, hogy mennyire hasznos a válaszod...stb. Minél nagyobb százalék, annál több embertõl kapsz zöld kezet. Ha jól tudom. Ha nem, akkor javítson ki valaki, mert ebben én sem vagyok biztos.

Tudtommal nem, mert pl. nekem se jelenik meg, de százalékban kiírja, hogy mennyire hasznos a válaszod...stb. Minél nagyobb százalék, annál több embertõl kapsz zöld kezet. Ha jól tudom. Ha nem, akkor javítson ki valaki, mert ebben én sem vagyok biztos.

Hol lehet a legolcsóbban, új, kézi mellszívót kapni?

Köszönöm:-)

Legjobb válasz: nekem mintha emlitette volna az egyik szuleszeten dolgozo csoporttarsam, hogy a korhazban is lehet kapni. javasolta a hengerest, amiben van egy nagy henger, abban egy kisebb, allitolag olcso, naluk 3-4 ezer forint. de szerintem olcso kezit barmelyik bababoltban lehet kapni.. babaoutlet, meg ilyen helyeken

nekem mintha emlitette volna az egyik szuleszeten dolgozo csoporttarsam, hogy a korhazban is lehet kapni. javasolta a hengerest, amiben van egy nagy henger, abban egy kisebb, allitolag olcso, naluk 3-4 ezer forint. de szerintem olcso kezit barmelyik bababoltban lehet kapni.. babaoutlet, meg ilyen helyeken
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget! gondolom a 30.héten már nem korai elkezdeni keresgélni ezeket a dolgokat?!:-)Ahol eddig néztem 13 ezernél kezdõdött...egy kicsit drágának találtam.Mindjárt megnézem a weblapot amit küldtél kedves második válaszoló:-) Minden jót kívánok Nektek!

Milyen a rózsahimlő? Mik a jellemzők rá hol kezd el kijönni felnőtkorban?

Legjobb válasz: altalaban a hason kezd el kijonni, vagy olyan helyeken, ami zart, mindig ruha van rajta, pl comb. Kis rozsaszin kiutesek, es nem holyagos, mint pl. a baranyhimlo. Kismamaknak pedig nagyon veszelyes, a magzat elvetelesevel jarhat.

altalaban a hason kezd el kijonni, vagy olyan helyeken, ami zart, mindig ruha van rajta, pl comb. Kis rozsaszin kiutesek, es nem holyagos, mint pl. a baranyhimlo. Kismamaknak pedig nagyon veszelyes, a magzat elvetelesevel jarhat.

Hol van a babatok keze mikor a hasarol a hatara fordul?

Probalok segiteni neki a fordulasban. Nagyon csinalna, de nem megy neki, mert a keze mindig utban van. Maga melle teszi, de nem tud athuppanni rajta.

Legjobb válasz: Igen, ez nálunk is elõfordult jópárszor, amikor kezdte próbálgatni az átfordulást. Én is próbáltam segíteni neki, "jó" helyre tenni a kezét. Aztán magától is rájött, hogy kell csinálni. Csak gyakorlás kérdése! Türelem, a te babád is meg fogja tanulni!

Igen, ez nálunk is elõfordult jópárszor, amikor kezdte próbálgatni az átfordulást. Én is próbáltam segíteni neki, "jó" helyre tenni a kezét. Aztán magától is rájött, hogy kell csinálni. Csak gyakorlás kérdése! Türelem, a te babád is meg fogja tanulni!
Az én babám is így csinálja, néha sikerül is neki.Nõvéremnek 3 gyermeke van.Õ azt mondta nem kell segíteni, rá fog jönni.
Eleinte mindenhol:o))) maga elõtt, maga mögött, oldalt alatta... aztán rájött, hogy hogyan is kell eztet kérem csinálni. Nem célszerû "segíteni", nem lehetsz ott mindig és huzigálhatod ki a kezecskéjét. Pár nap, egy hét alatt megtanulja magától (helyesebben rájön és megtanulja magától). Az én fiam három hétig "szenvedett" vele. Nyögött istentelenül. Aztán egyszercsak hupp, rájött és onnantól forgott, mint a körhinta. Sok egészséget nektek.
A kislányom 14 hónapos, de még mindig úgy fordul, hogy az egyik keze majdnem kitekeredve a az oldalánán háta alatt van, de élvezi, mert a lába az égnek áll, a hasát kidülti.
A kérdező hozzászólása: Kepzeljetek tegnap este a hasan tettem le aludni, amikor bementem mar a hatan volt. Nem voltam biztos benne, h jol emlekeztem-e. Megetettem, aztan megint a hasara tettem le, es ott maradtam, mert picit nyoszizett. Lattam, amint megfordult:-)))) Felesleges volt turelmetlenkednem. Egyebkent valahohogy behuzta a mellkasahoz a kezet es ugy fordult meg.

Hol lehet érezni hogy kezdődik a pocak? Köldök alatt vagy még lejjebb a szejméremdomb fölött? Hol kezd el nőni, vagy honnan indul?

Legjobb válasz: elevitet meg magne b6-ot lehet szedni együtt? vagy inkább nem ajánlott?

A kérdező hozzászólása: elevitet meg magne b6-ot lehet szedni együtt? vagy inkább nem ajánlott?
A poci köldök alatt kezd majd el kerekedni, bár mikor még nagyon kis terhes voltam olyan 7 hetes koromig nagyon lennt ott a nunikánál nagyon kerek volt, nekem például nagyon kicsi derekam volt és ott kezdtem el terebélyesedni, úgy hogy is mondjam egybe lettem tehát nem látszott a derekam, aztán szépen haladt fölfelé. Az elevittel és a MB6 kapcsolatban, nekem azt tanácsolták hogy teljen el közte idõ mert ütik egymást, én külön vettem be õket 3-4 óra eltéréssel. Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: köszönöm. sokat segítettél!
A kérdező hozzászólása: és nem érezted ott lent keménynek néha a hasadat?

Box, de hol találok a koromnak és nememnek megfelelõ kezdõ oktatást?

Nagyon tetszik ez a sport és már régóta szeretném csinálni.

Legjobb válasz: kezdjuk azzal hogy merre laksz, hogy tudjuk mi van neked kozel

kezdjuk azzal hogy merre laksz, hogy tudjuk mi van neked kozel
A kérdező hozzászólása: békásmegyer

Véleményetek szerint hol kezdôdik a megcsalás?

Legjobb válasz: Véleményem szerint itt.

"a megcsalás ghecire nem belsö jelenség XDXD" Mert akkor mi? Amit te írtál, hogy szájra puszi, az csak a megtestesülése annak, amit fejben elõtte már eldöntöttél. Magyarán már ott csaltad meg amikor tovább fûzted a szálakat fejben a harmadik ember felé.
Véleményem szerint itt.
Ott, hogy a nõ , aki párkapcsolatban van meglát egy párjánál legalább két klasszissal állatabb fickót, és egyszerüen minden gondolata róla szól. Amikor hazaér, és a jelenlegi ura rájár, baszó közben már elméjében az új srácon fantáziál, és nem a jelenlegi gyökerén. Már maga a vágy, ami megszületett az elmélyében azt jelenti, hogy hajlana a dologra, és már megindult az érzelmi korrozió, bomlási folyamat benne az aktuális párja iránt. Már múlóban a rózsaszín köd, már lát az orránál tovább, hogy vannak még bizony jó fickók ezen kívül is, és hamarosan le is lesz váltva. Innettõl, az elsõ gondolattól érdemes számítani. Már az érzelmi megcsalás is megcsalás, mert nyilvánvalóvá válik, hogy már nem kizárólag az az eddigi egy fickó a potenciális szextárgy számára.
Ott, hogy ha nem állítod le az érzelmeidet egy másik pasi/lány iránt, mint a párod. A megcsalás tehát egy belsõ jelenség igazából. (Nem akarok vallásos fanatikusnak tûnni, de a Bibliában Jézus is azt mondja, hogy ha már szívedben kívánsággal tekintettél egy asszonyra, már paráznaságot követtél el.)
Szerintem fejben. Ott, hogy mással beszélik meg a problémákat. Ha titokban másra vágynak. Megszokásból vannak csak együtt. Másról fantáziálnak. Más jobban vonzza õket hormonálisan, mint a párjuk. Monogám kapcsolatokban nem hiszek már, de abban igen, hogy vannak még gerinces emberek és olyanokkal jönnek össze akiket nem csalnának meg vagy inkább szakítanak és mindig õszinték egymáshoz. Kapcsolatért folyamatosan dolgozni kell, hogy élvezhesd. 21/N
mindenki gondol néha csúnyát. azért mert fejben már leütötted a tanárod/fõnököd még nem követtél el testi sértést. persze ha elárulod akkor haragudni fognak érte. másrészt ha gondol az ember valamire és aztán próbálja elzavarni, attól még jobban rá fog gondolni. ördögi kör ez. pl. ne gondolj a jegesmedvére. és látod!? máris csak a jegesmedvére gondolsz. ha valaha láttál egy képet is a jegesmedvérõl, akkor még nehezebb, mert már a képet is látod magad elõtt. szóval a lényegre térve, szomorú, hogy a srácnak megtetszik egy másik lány is és szomorú ha a lánynak egy másik fiú. de ha a fiú képes a lányért elkerülni a másik lányt és semmilyen félreérthetõ helyzetbe nem bonyolódik vele (már a lány számára nem elfogadható helyzetre gondolok), akkor nem volt megcsalás. de ha a lánynak egy csók is belefér, akkor ez van. azért ott valami betegesen nagy bizalom lehet. vagy éppen semmi szerelem. emberfüggõ.
a megcsalás ghecire nem belsö jelenség XDXD de az igaz, hogy ha már elakarsz csábitani egy lányt pls de semmit se csináltál csak sokkal többet teszel érte pl mint egy átlagos ismerösödnek az is megcsalás
Kedves 12! Folyamatosan azt különbözteted meg, hogy van egy kósza gondolat, és van hogy tovább szövöm a gondolataimat. Olvasd már el mit írtam. Én is azt írtam, hogy ha érzelmeket táplálsz egy harmadik fél iránt, akkor történik meg a megcsalás. Kósza gondolata mindenkinek van, csak ha kezd magáévá ragadni, akkor ott helyben kezdj másra gondolni, különben fejben, érzelmileg már nem a párod lesz a mindened. Kedves 11-es, szerintem meg nagyon is bûn a pornónézegetés, ha van párod, ugyanis ez azt jelenti, hogy õ nem elégít ki teljesen, valami miatt szükséged van más kielégülési formákra is. Ez pedig szexuális szakadékot fog létrehozni közted és a párod között, ahelyett hogy éppen azt tanulnátok, hogy folyamatosan egymásra hangolódnátok, azt figyelnétek, hogy mi jó a másiknak, na most ez pornózgatások közepette nem fog menni, csak az elidegenedéshez vezet, mert rájössz, hogy egy csomó mindent nem tud úgy teljesíteni a párod szex közben, ahogy a pornóban láttad.
Csok
Már ott, hogy észreveszed mint férfi és nem semleges egyedként gondolsz rá..
Szerintem aki szereti és tiszteli a párját, lélekben is hûséges, nem dugná agyba fõbe menet közben a fél város nõtagjait.Ez nem azt jelenti, hogy véletlenül kósza gondolatok nem futhatnának át a fejében, de ezt mihamarabb megpróbálja korrigálni és elterelni a figyelmét, nem tudatosan édesgeti magában.Nagy különbség a kettõ.
Az egy dolog hogy megpróbálja, de úgysem fog menni. Egyszerüen a vágy leküzdhetetlen, és öl belül, addig nem nyugszól meg, amig ki nem elégíted. fõleg ha rendszeresen, és minél többet látja a lány a neki tetszõ új férfit. Akkor a partnere idõrõl idõre egyre haloványabb lesz már számára érzelmileg. Más ha csak futólag egy pár másodpercre lát meg valakit, és más , ha minden reggel vagy heti háromszor látja a busznál az új srácot, és örülten egymásba szeretnek, akkor a párja már nem lesz számára oly fontos. Hazudni akar magának a lány, hogy még szereti, de az érzelmei már rég nem ezt súgják neki. Egyszerüen nagyon nagyon kevés kapcsolat lehet, amiben nincs érzelmi szinten megcsalás. A fizikai megcsalás már csak az utolsó löket a szétmenetelhez, a végstádiumos helyzet. De szerintem nap mint nap emberek milliárdjai csalják a párjukat érzelmileg, és minél erõsebb és gyakoribb a külsõ ingerencia, annál gördülékenyebben megy! és halad a kirúgás felé. Sosem tudhatod tehát, hogy a párod éppen kivel utazgat:) és már kin fantáziál az elméje , mikörben te szorgosan hágogatod a punciját. Õ már rég a hátfõi srác a buszmegállóból-val szexel gondolatban, és nem veled. De ez természetesen fordítva is igaz! Sose tudhatod.
Igen, ebben igazad van, h rengetegen megcsalják emást érzelmileg. Az viszont csak egy gusztustalan, modern liberális maszlag, hogy a tiltott vágyakat nem lehet leküzdeni. Ha meg folyamatosan találkozol olyannal, aki tetszik a párodon kívül, akkor tegyél róla h nem találkozol vele.
Na de, ha munkehelyi személy, ha ugyanazzal a járattal megy munkába/tanulni satöbbi, akkor nem tud tenni ellene semmit. Vagy akkor inkább ne menjen el sem, illetve rúgassa ki a munkahelyrõl magát vagy a másikat persze :) ) mindent a szerelemért.....
Ha rá vagy kényszerülve h találkozz vele, akkor annál inkább gondoskodj a saját párodról, hogy minden gondolatodat õrá tudd irányítani. Az egy valós dolog, hogy úgy nem lehet elnyomni semmilyen vágyat h na nem gondolok rá, hanem csak úgy, ha gondolsz valamire, valami másra. Minél nagyobb veszélyben érzed tehát a párkapcsolatodat, annál jobban törõdj a pároddal.
5 ös vagyok. 6-os! figyelj... Szerintem a kérdésre korrekt volt a válaszom, hogy hol kezdõdik. Egyértelmû, hogy innet indul ki minimum. De! egyszerüen a szerelem az olyan, hogy ha én szerelmes vagyok valakibe, akkor nem látok, nem hallok, a többi nõ semminek tûnik az idõben, csakis egyetlen nõi lényre tudok koncentrálni , és mindaddig amíg tart az agyadban ez a neurotikus állapot, addig ez így marad. Ha múlik, ha megbomlasztja az egységét egy másik külsõ szebb, helyesebb, jófejebb pasas, akkor lõttek az egésznek. A varázsa elmúlik, és lefelé épül. Innettõl már az "elfolytott vágyak, és hálából vagyok veled" - státiumba kerül át a kapcsolat. Amikor már látja, érzi a párja az illetõnek, hogy van, és tudja, érzi, hogy van sokkal jobb, talán még elérhetõ is, onnattól már félértékû a párja. CSak nem akarja ugye megbántani, meg meg van szokva, meg necces az újabb ismerkedés, jó az , ha marad a mostaninál, de érzelmileg már rég nincs vele ott együtt, úgy ahogy az az IGAZI szerelemben elvárás volna. innetõl pedig már elég egy malõr, elég egy rossz pillanat, összeveszés, és máris meglesz az ürügy arra , hogy végre jobban rákoncentráljon a leányzó arra a hódítóra, akiért igencsak megdobbant a szíve:) ! és végül végérvényesen elsorvad a kapcsolat, a palika hajója pedig elúszik jó messzire, halál fazáig meg sem áll:) Egyszerûen hiába nem teszi konkrétan meg a nõ/egy ideig/ de érzelmileg akkor már nincs 100% osan vele, csak próbálnak utána hazudni a felek egymásnak. Elõbb vagy utóbb pedig úgyis pattanni fog a nõ. Ha már nics meg az eredeti vágyódás, tûz, akkor a kapcsolat ideje igen erõsen meg van számlálva.
miért vakuljon? pont, hogy nem szeretne megvakulni....
Ja! És aki nagyon hangoztatja, hogy hûséget fogadott, de vakságot nem, az vakuljon meg!!!
Az én exemnél ott kezdõdött, hogy már tudta, hogy összepakoltam a motyóját. -Mehetsz!
Gondolatban kezdõdik, mert minden gondolatnál megvan rá az esély, hogy tettekké válik. A tett, az már csak a fizikális kivetülés.
kedves 10, fejben én a nõk felét megdugtam hazafele jöttömben és mégsem teszek semmit. pár nem igazán kontrollálható gondolat miatt nem rossz az ember és még nagyobb hülyeség azt gondolni, hogy ezeket jó dolog elnyomni és semmibe venni. meg amúgy is nehéz(lásd jegesmaci) teljesen más, fejben kitervelni egy csúnya akciót és órákon keresztül erre gondolni....
Nálam a megcsalás mint olyan csóknál kezdõdik. Ezzel nem azt mondom, hogy baromi jól esne, ha flörtölgetne, incselkedne a párom más nõkkel, vagy ha vmi kis egy hete ismert csajért többet tenne meg, és többet foglalkozna, mint velem. Egyébként úgy vagyok vele, hogy sztem a fantáziálás, pornónézés az még nem bûn. Ha már súlyosabb a dolog, tehát érezzük, hogy vmi nincs rendben, vagy már mittudomén, flörtölget, kimarad, akkor meg meg kell beszélni, és elengedni a másikat, mielõtt megcsalást követne el az ember. 23/l
Ott kezdõdik, hogy valami nem tökéletes a kapcsolatotokban.
söt szájrapuszi ami azt jelenti enm csak barát
Olyan jó gondolatok vannak ennél a kérdésnél, h csak azért ugatok bele, h meglegyen. Amúgy szerintem a megcsalás onnantól kezdõdik, ahonnét a lelkiismeretfurdalás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!