Találatok a következő kifejezésre: Hol kezd a (184 db)

Én a jobb kézen hordom, mert fogytam, és onnan nem esik le:-)
Az a szokás, hogy a jegyesség alatt balkézen, házasság után a jobbon.
A kérdező hozzászólása: Értem én ! Csak az érdekelne, h.honnan ered ez a szokás ? Esetleg van v.mi közös azokban akik így hordják ? Gondolok itt vallási, felekezeti hovatartozásra(?) vagy bármi más ?
Én a bal kezem gyûrûs UJJÁN hordom.

Csókolózásnál mit kell csinálni a nyelvemmel? Hol legyen a kezem? 14/l és a fiúnak hol legyen a keze 15/F.

Kérlek segítsetek! Ne pff-ogjatok hanem segítsetek!!!

Legjobb válasz: Kezdetben mehet a szájra puszi. A többi jönni fog magától.

Kezdetben mehet a szájra puszi. A többi jönni fog magától.
Ez teljesen ösztönös, majd rá jössz magadtól! A kezed is majd mozogni fog magától, meglátod! Add át magad a pillanatnak!
#3-as, te se csókolóztál még...
kezeddel integess apádnak :D
xDDD
hát fogjátok közben egymás fenekét, az úgy izgatóbb tud lenni ! aztán mindketten nyújtsátok ki a nyelveteket, és a levegõben érintsétek egymáshoz és nyaljátok, mintha fagyit nyalnál úgy nyald a nyelvét

Hol kezd nőni a pocak?

Egyb?l a köldök alatt kezd domborodni,vagy még annál is lejjebb?

Legjobb válasz: Nekem egészen lent dudorodik kicsit.De még csak 10-11 hetes vagyok.Késõbb hol fog nem tudom,de én is kiváncsi vagyok rá.

Nekem egészen lent dudorodik kicsit.De még csak 10-11 hetes vagyok.Késõbb hol fog nem tudom, de én is kiváncsi vagyok rá.
Szerintem nézzétek meg a http://www.anyaleszek.hu weboldalt. Tegnap találtam, és nagyon sok hasznos info van rajta, biztos találtok erre is választ. Én még csak 5 hetes vagyok, így igazán én sem tudom, hogy hol fog nõni:)
Szia! Az elején még a növekedõ méh teljesen elbújik a szeméremcsont alatt és onnan kezd lassan felfelé indulni. Én 20 hetes vagyok és már mindenhol nõ a pocakom, de talán még a köldökömig a legnagyobb.:)
szia! nekem eleinte úgy a farmer cipzár magasságában kezdett domborodni , késöbb kezdett fent is gömbölyödni hozzá, hogy már nem tudtam a gombot sem bekapcsolni, bár szerintem azért mindenkinek egyéni a dolog :) . most 16 hetes vagyok és mindenhol gömbölyû már :) . néha meglepõdök a tükörben, hogy már ennyit nõtt a pocim, mivel nem nézem minden nap, hogy éppen mekkora. :) de nagyon klafa érzés olyankor mikor szembesülsz a pocak méretének növekedésével :) . jó babavárást :)


Hol írja a zöld kezet?

Nem tom h amilyen kezet kapok azt írja e v nem?

Legjobb válasz: Tudtommal nem, mert pl. nekem se jelenik meg, de százalékban kiírja, hogy mennyire hasznos a válaszod...stb. Minél nagyobb százalék, annál több embertõl kapsz zöld kezet. Ha jól tudom. Ha nem, akkor javítson ki valaki, mert ebben én sem vagyok biztos.

Tudtommal nem, mert pl. nekem se jelenik meg, de százalékban kiírja, hogy mennyire hasznos a válaszod...stb. Minél nagyobb százalék, annál több embertõl kapsz zöld kezet. Ha jól tudom. Ha nem, akkor javítson ki valaki, mert ebben én sem vagyok biztos.

Hol lehet a legolcsóbban, új, kézi mellszívót kapni?

Köszönöm:-)

Legjobb válasz: nekem mintha emlitette volna az egyik szuleszeten dolgozo csoporttarsam, hogy a korhazban is lehet kapni. javasolta a hengerest, amiben van egy nagy henger, abban egy kisebb, allitolag olcso, naluk 3-4 ezer forint. de szerintem olcso kezit barmelyik bababoltban lehet kapni.. babaoutlet, meg ilyen helyeken

nekem mintha emlitette volna az egyik szuleszeten dolgozo csoporttarsam, hogy a korhazban is lehet kapni. javasolta a hengerest, amiben van egy nagy henger, abban egy kisebb, allitolag olcso, naluk 3-4 ezer forint. de szerintem olcso kezit barmelyik bababoltban lehet kapni.. babaoutlet, meg ilyen helyeken
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget! gondolom a 30.héten már nem korai elkezdeni keresgélni ezeket a dolgokat?!:-)Ahol eddig néztem 13 ezernél kezdõdött...egy kicsit drágának találtam.Mindjárt megnézem a weblapot amit küldtél kedves második válaszoló:-) Minden jót kívánok Nektek!

Milyen a rózsahimlő? Mik a jellemzők rá hol kezd el kijönni felnőtkorban?

Legjobb válasz: altalaban a hason kezd el kijonni, vagy olyan helyeken, ami zart, mindig ruha van rajta, pl comb. Kis rozsaszin kiutesek, es nem holyagos, mint pl. a baranyhimlo. Kismamaknak pedig nagyon veszelyes, a magzat elvetelesevel jarhat.

altalaban a hason kezd el kijonni, vagy olyan helyeken, ami zart, mindig ruha van rajta, pl comb. Kis rozsaszin kiutesek, es nem holyagos, mint pl. a baranyhimlo. Kismamaknak pedig nagyon veszelyes, a magzat elvetelesevel jarhat.

Hol van a babatok keze mikor a hasarol a hatara fordul?

Probalok segiteni neki a fordulasban. Nagyon csinalna, de nem megy neki, mert a keze mindig utban van. Maga melle teszi, de nem tud athuppanni rajta.

Legjobb válasz: Igen, ez nálunk is elõfordult jópárszor, amikor kezdte próbálgatni az átfordulást. Én is próbáltam segíteni neki, "jó" helyre tenni a kezét. Aztán magától is rájött, hogy kell csinálni. Csak gyakorlás kérdése! Türelem, a te babád is meg fogja tanulni!

Igen, ez nálunk is elõfordult jópárszor, amikor kezdte próbálgatni az átfordulást. Én is próbáltam segíteni neki, "jó" helyre tenni a kezét. Aztán magától is rájött, hogy kell csinálni. Csak gyakorlás kérdése! Türelem, a te babád is meg fogja tanulni!
Az én babám is így csinálja, néha sikerül is neki.Nõvéremnek 3 gyermeke van.Õ azt mondta nem kell segíteni, rá fog jönni.
Eleinte mindenhol:o))) maga elõtt, maga mögött, oldalt alatta... aztán rájött, hogy hogyan is kell eztet kérem csinálni. Nem célszerû "segíteni", nem lehetsz ott mindig és huzigálhatod ki a kezecskéjét. Pár nap, egy hét alatt megtanulja magától (helyesebben rájön és megtanulja magától). Az én fiam három hétig "szenvedett" vele. Nyögött istentelenül. Aztán egyszercsak hupp, rájött és onnantól forgott, mint a körhinta. Sok egészséget nektek.
A kislányom 14 hónapos, de még mindig úgy fordul, hogy az egyik keze majdnem kitekeredve a az oldalánán háta alatt van, de élvezi, mert a lába az égnek áll, a hasát kidülti.
A kérdező hozzászólása: Kepzeljetek tegnap este a hasan tettem le aludni, amikor bementem mar a hatan volt. Nem voltam biztos benne, h jol emlekeztem-e. Megetettem, aztan megint a hasara tettem le, es ott maradtam, mert picit nyoszizett. Lattam, amint megfordult:-)))) Felesleges volt turelmetlenkednem. Egyebkent valahohogy behuzta a mellkasahoz a kezet es ugy fordult meg.

Hol lehet érezni hogy kezdődik a pocak? Köldök alatt vagy még lejjebb a szejméremdomb fölött? Hol kezd el nőni, vagy honnan indul?

Legjobb válasz: elevitet meg magne b6-ot lehet szedni együtt? vagy inkább nem ajánlott?

A kérdező hozzászólása: elevitet meg magne b6-ot lehet szedni együtt? vagy inkább nem ajánlott?
A poci köldök alatt kezd majd el kerekedni, bár mikor még nagyon kis terhes voltam olyan 7 hetes koromig nagyon lennt ott a nunikánál nagyon kerek volt, nekem például nagyon kicsi derekam volt és ott kezdtem el terebélyesedni, úgy hogy is mondjam egybe lettem tehát nem látszott a derekam, aztán szépen haladt fölfelé. Az elevittel és a MB6 kapcsolatban, nekem azt tanácsolták hogy teljen el közte idõ mert ütik egymást, én külön vettem be õket 3-4 óra eltéréssel. Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: köszönöm. sokat segítettél!
A kérdező hozzászólása: és nem érezted ott lent keménynek néha a hasadat?

Most akkor hol kezdõdik a mûvészet?

Sokszor látom, hogy némelyik alkotót totál istenítik, másikat meg le se tojnak, holott ugyan az a kettõ.

Legjobb válasz: Hát, tudod, van néhány magasan álló mûkritikus, valakik, akik valami neves újságnak írnak, vagy valami neves mûsornak a vezetõi... hát õk aztán különösen meghatározzák. De ez ennél akkor is sokkal bonyolultabb. Szerintem ott kezdõdik a mûvészet, ahol a szépség és az igazság együtt jár. Mert nem elég, hogy valami szép, igaznak is kell lennie, valósnak, a természetnek megfelelõnek. És nem elég, hogy valami igaz, szépnek is kell lennie. És az igazság velejárója természetesen valami szellemi üzenet is, amit az alkotó átad a közönségnek, az embereknek. De ez függ a társadalomtól, és szerintem magától a mûvészeti ágtól is. Például a zene az egyik legszubjektívebb mûvészeti ág. Ott nehéz lenne meghatározni, hogy mi az igazi mûvészet, mert annyi ember hallgat annyiféle zenét. Viszont egy festmény vagy egy szobor könnyebben (NEM könnyen!) meghatározható.

Hát, tudod, van néhány magasan álló mûkritikus, valakik, akik valami neves újságnak írnak, vagy valami neves mûsornak a vezetõi... hát õk aztán különösen meghatározzák. De ez ennél akkor is sokkal bonyolultabb. Szerintem ott kezdõdik a mûvészet, ahol a szépség és az igazság együtt jár. Mert nem elég, hogy valami szép, igaznak is kell lennie, valósnak, a természetnek megfelelõnek. És nem elég, hogy valami igaz, szépnek is kell lennie. És az igazság velejárója természetesen valami szellemi üzenet is, amit az alkotó átad a közönségnek, az embereknek. De ez függ a társadalomtól, és szerintem magától a mûvészeti ágtól is. Például a zene az egyik legszubjektívebb mûvészeti ág. Ott nehéz lenne meghatározni, hogy mi az igazi mûvészet, mert annyi ember hallgat annyiféle zenét. Viszont egy festmény vagy egy szobor könnyebben (NEM könnyen!) meghatározható.
Hát, változnak a korok, más lesz a társadalom, és másként tekintenek a dolgokra. Ahogy az ember egyre fejlõdik, nyitottabb lesz a vadabb, újabb, más, ismeretlen dolgok felé. Hát nem tudom, pl. a zenék, amiket írtam, mind elismert volt a saját korában. De igazából most, hogy errõl dumálunk, ha jobban belegondolok, kb. minden mûvészt az élete vége felé, vagy a halála után jóval kezdtek elismerni. És így van ez az irodalomban is, persze nem minden téren. Így van a festõknél is. De zenében, színészetben, a szobrászoknál nem hiszem... Michelangelóról már gyerekkorában tudták, hogy nagy mûvész, a huszas évei elején meg már híres szobrász volt.
A léyneg, hogy az egész baromi összetett. Rengeteg ismert és ismeretlen, ismerten rossz és ismeretlenül bitangjó alkotó van, rengeteg rossz-jó, ismert-ismeretlen alkotásuk, felismeretlen gondolatokkal, félreértve (ezért utálom, amikor egy irodalomkritikus azon filózik, hogy mire gondolt ennél és annál a sornál a mû létrehozása közben ez meg az a költõ), vagy elveszve, félig készen... A világ és a benne élõ ember egy bonyolult szerkezet, nagyon mély és összevissza utakkal, és a mûvészet az egyik legnagyobb és legfontosabb dolog, ami segíti ezeket az utakat megértetni és kiegyenesíteni.:)
"De ha ez így van, miért van az, hogy sokak munkássága csak azután lett elismert, hogy meghalt?" Ezért írtam, hogy van pillanatnyi és maradandó mûvészet. A képzõmûvészeteket vagy az irodalmat lehet késõbb is felfedezni, de a színháznak, táncnak azonnal kell hatnia. "pl. a zenék, amiket írtam, mind elismert volt a saját korában." És rendkívül sokszor támadták õket. Csak egy példát említve: sok zenész a zene halálának tekintette a rock&roll alapját képezõ elektronikus gitárt. Kontárnak és minõségtelennek tartották.
"(ezért utálom, amikor egy irodalomkritikus azon filózik, hogy mire gondolt ennél és annál a sornál a mû létrehozása közben ez meg az a költõ" Ilyet maximum a szakmájukhoz nagyon nem értõ irodalomkritikus mondhat. Az irodalomelmélet ennél jóval összetettebb és alaposabb.
Ja, az Bob Dylan volt. Igen, olvastam, hogy fujjolták, amiért elektromos gitárra váltott. Ennek ellenére is sokan imádták. Lehet benne valami, de gondolom nem volt véletlen az sem, hogy millió és millió lemezt eladtak, és a bandák kiadói rajtuk gazdagodtak meg... Szóval írj bármit, szerintem inkább bírta õket az akkori kor, mint degradálta.
Viszont egyrészt igazad is van, az impresszionista festõket, fõleg Monet-t különösen megvetették a "pacsmagolás" miatt.
A kérdező hozzászólása: 82% Kicsit kifejtenéd, hogy miért összetettebb? Én nem vitatkozni akarok, hanem kíváncsi vagyok!
"Kicsit kifejtenéd, hogy miért összetettebb? " Bocsi hol írtam ezt, mert én nem látom. Szívesen válaszolók erre csak nem értem pontosan melyik állításomat érted ez alatt.
A kérdező hozzászólása: De ha ez így van, miért van az, hogy sokak munkássága csak azután lett elismert, hogy meghalt? Hmm látom, valóban oda vagy a régi dolgokért. De érdekes, hogy én mondjuk a Last Vegas c. filmrõl úgy gondolom, hogy hollywoodi fuldoklás, összepakolták az öregeket, elõszedték témaként az elmúlást aztán jónapot. Kicsit nyálasnak érzem. A DD meg túl elvont, de az már inkább mûvészi:D Közben én is belöktem a Come on Baby-t Youtubeon:D
Az összesre amit felsoroltál.
A kérdező hozzászólása: Jó, de miért van az, hogy egyesek mondanivalójától annyira hasra kell esni? Úgy érzem rengeteg az elfogult ember. Igazából én azt szeretem, ha nem is tudom megfogalmazni, hogy miért, hanem csak tetszik. Ilyen például egyik kedvenc filmem a Nem vénnek való vidék. Egyszerû a film, mint a szög, nagy dolgokat nem mond, de mégis egyszerûen bármikor le tudok ülni és nézni.
Ja, az meg a pénz miatt van. :) De ettõl az igazi mûvek talán még értékesebbek lesznek. Az értelmetlen, mûanyag dolgokkal akarják az ember fejét teletömni, hogy az elkábuljon, így befolyásolható legyen.
A kérdező hozzászólása: Te hogy állsz ezekkel a dolgokkal? Tehát neked milyen mûvek jönnek be?
Ha az ember sokat foglalkozik egy mûvészeti ággal, akkor egy idõ után szinte ösztönbõl érzi, hogy mi a jó minõség és mi a kontármunka. Persze ehhez évek és rengeteg tapasztalat kell az adott területen. Gondolj csak bele egy jó és tapasztalt rajztanár akár pár vonalból is megmondja, hogy van e érzéke a gyereknek a rajzhoz vagy nincs. Egy átlag ember ezt nem tudja megcsinálni.
Remek kérdés! Azt akarod, hogy holnapig itt üljek? :D Hát... zenében a régebbi dolgok... '50-'70 évek. Doors, Traffic, Rolling Stones, Hendrix, Ten Years After, beat, rock and roll, bluuuees. :D Filmekben is inkább a 60-as évek, a francia filmek, a mûvészfilmek, amik az életrõl szólnak (pl Amelie csodálatos élete, vagy az Úton, vagy a Last Vegas, vagy a Hair, ezek olyan alapok, ja, meg ott a Donnie Darko, meg stb, stb. :D). Festõk meg... hm, hm... az impresszionsita festészet elég bejövõs, mondjuk Monet. Most még írhatnék egy csomó mindent, egy csomó példát, de egy biztos, amit mostanában csinálnak az emberek, az ritkán nevezhetõ mûvészetnek. A legtöbb kamu.
Érdekes amit az elõzõ válaszoló írt, mert amiket felsorolt azt a saját korukban lenézték és a mûvészet megcsúfolásának tartották. Úgy tûnik az idõ ezt is megszépíti.
Az impresszionistákra gondolsz?
Részemrõl a mûvészet: az ami korokon átívelve képes az emberben elindítani valamit. Persze ez nem igaz a pillanatnyi mûvészetekre, mert pl. a színház csak akkor mûvészet, ha az adott pillanatban képes a nézõre hatni. Ott nem mondhatják, hogy majd az utókor megérti a dolgot.
A kérdező hozzászólása: "Az irodalomelmélet ennél jóval összetettebb és alaposabb." Erre gondoltam!
A shoppinG szó végén van :D
ha benyúlsz az ujjaddal a hüvelyébe akkor egy kicsit recés bõrfelület, de a barátnõd csak tud segíteni neked ebben. amúgy meg a "gyere ide" ujj mozgatás a legjobb szerintem. beszélj vele errõl, hogy neki mi esik jól vagy szóljon miközben csinálsz valamit, hogy mi jó és mi kellemetlen. kommunikálj, de komolyan ..!
Azért, ha a száddal és kezeddel egyszerre ezt két dolgot megoldod arra kíváncsi leszek.... :) Vagy én olvasom rosszul a kérdést??
A kérdező hozzászólása: Persze hogy lehet egyszerre a kettõt :D attól hogy az ujjam bent jár a nyelvemmel még tudom izgatni.. de szerintem ez egyértelmû :D
Mondd, te jó helyen próbálkozol egyáltalán?
Elõször találd meg... és figyeld az eredményt. Utána ráérsz kombinálni a dolgokat, ha már jól megy a G-pont kézzel való izgatása! ;) Ne vállald túl magad elsõre!
Oké! Vizuáltam a dolgot :) Ha a száddal kényezteted a csiklóját az tuti jó neki.Azt, hogy a G pontot ki tudod-e tapintani-hááát nem egyszerû, de szerintem, ha jó fej a csaj szerintem rávezet.Nyugodtan kérj segítséget, abból még baj nem származott.Bátran kérdezd meg, tuti nem égõ, hiszen neki akarsz jót!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!