Találatok a következő kifejezésre: Hol kezdődött az (7 db)

Kinél hogyan kezdődött az anorexia? Hol tartotok most?

Nem akarok az lenni, egy Diplomamunkához kell a segítség!!!!(A neten eléggé hígult a téma, és közvetlen ebben a betegségben szenved?k története szükséges.)

Legjobb válasz: Nekem ott, hogy utáltam iskolába járni, mert a fiúk sokat bántottak (az édesapám gazdagabb az átlagnál, de ezt addig nem tudták, míg egyszer meg nem látták egy újságban). Rájöttem, ha sokat vagyok beteg, akkor nem kell iskolába járnom, és akkor betegedek meg könnyen, ha minél vékonyabb vagyok. A sok betegség miatt elment az étvágyam, így nem volt nehéz fogynom, egy nap, ha nem szóltak rám, hogy egyek, elég volt 1-2 szem keksz. Elõtte sem voltam duci (168 centivel és 48 kilóval kezdtem), de 39 kilóig mentem le, ekkor kerültem kórházba tüdõgyulladással, és ott tartottak, amíg nem híztam kicsit. Ez 14 évesen volt. Azóta szerencsére már kilábaltam belõle (lett barátom, aki sokat segített), 2-3 éve már érzek éhséget, 48-50 kiló vagyok. 20/L

Nekem ott, hogy utáltam iskolába járni, mert a fiúk sokat bántottak (az édesapám gazdagabb az átlagnál, de ezt addig nem tudták, míg egyszer meg nem látták egy újságban). Rájöttem, ha sokat vagyok beteg, akkor nem kell iskolába járnom, és akkor betegedek meg könnyen, ha minél vékonyabb vagyok. A sok betegség miatt elment az étvágyam, így nem volt nehéz fogynom, egy nap, ha nem szóltak rám, hogy egyek, elég volt 1-2 szem keksz. Elõtte sem voltam duci (168 centivel és 48 kilóval kezdtem), de 39 kilóig mentem le, ekkor kerültem kórházba tüdõgyulladással, és ott tartottak, amíg nem híztam kicsit. Ez 14 évesen volt. Azóta szerencsére már kilábaltam belõle (lett barátom, aki sokat segített), 2-3 éve már érzek éhséget, 48-50 kiló vagyok. 20/L
Húha 59 kiló voltam 173cm nem is tudom hogy jött. Nem éreztem magamat kövérnek csupán élveztem azt hogy egyre kevesebb számot utat a mérleg Mindig ettem a családdal viszont nagyon keveset. De volt olyan is hogy csak ebédre ettem mindenbõl kicsit és az volt az aznapi étkezésem. ahogy mentek le a kilók úgy csökkent vérzésem hossza és mennyisége, majd kimaradt. Nem jön nem jön elmentünk nõdokihoz írt fel erõs hormongyógyszert nem hatott . A szüleim egyáltalán nem vették észre hogy baj van. Nekem kellett rádöbbenjek arra ez így nem mehet tovább, mert én még gyerekeket akarok. Hát elkezdtem enni szépen visszahíztam a leadott súlyt és lásd csodát lett menstruációm :D Mára egészségesen táplálkozom és boldog vagyok a párom mellett 63 kg-an is :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

Hány évesen kezdődött az első kapcsolatod, hol ismerkedtetek meg és mikor ért véget?

Légyszíves nemet is írjatok, köszi! :)

Legjobb válasz: Chat.hu-n ismerkedtem meg vele, õ 18 volt, én 15 (pár hónappal a 16. születésnapom elõtt). Egész nyáron beszélgettünk, majd õsszel találkoztunk. Most 17 vagyok, õ 20, és még mindig tart. :)

Chat.hu-n ismerkedtem meg vele, õ 18 volt, én 15 (pár hónappal a 16. születésnapom elõtt). Egész nyáron beszélgettünk, majd õsszel találkoztunk. Most 17 vagyok, õ 20, és még mindig tart. :)
Hotdogon ismerkedtem meg az elsõ pasimmal még 17 évesen. Egy városban laktunk, randiztunk összejöttünk, kb 2 hónapig voltunk együtt volt szex is (elsõnek igen csak pocsék volt). Aztán az a szemétlába megcsalt, lelépett egy másik csajjal.
én szerintem jobb az élõben ismerkedés. egyébként lány vagyok az elsõ pasimmal 14 éves koromban ismerkedtem meg, de csak akkor kezdõdött a komoly kapcsolat amikor majdnem 16 lettem, még mindig tart
15 éves voltam a fiú az osztálytársam volt fél évig jártunk és vele veszítettem el :)
17 voltam, meghívtak egy "osztálytalálkozóra", ott ismertem meg. másfél hónapig tartott, de azért, mert az elsõ szerelmemet próbáltam elfelejteni.
15 évesen, 1 hónap volt, évfolyamtársam. Elõtte mondjuk voltak már futó kapcsolataim, szintén 1 hónap körüliek, vagy netes, de ezek nem voltak igaziak. 15 és fél L
A kérdező hozzászólása: Hát a netes az nem is! :)
Bowling közbe ismertem meg 16 évesen, egy hónapra rá összejöttünk. 15 hónapja vagyunk együtt. 17L
15 évesen kezdodott, a csaj akkor 14 volt. Iskolában szoktuk egymást látni, de egyikunk se nagyon érdekelte a másikat. Egy bálon ismerkedtunk meg jobban, egy keveset írtunk (asszem 2 napot) majd kimentunk. A 3. randitól számítottuk a járást. Kb. két hónapig jártunk.

Hól tölthetem le vagy nézhetem meg a "Rubi az elbűvölő szörnyeteg" sorozatot? Most kezdődött az RTLklubon.

Legjobb válasz: http://www.rtlklub.hu/most/7383_rubi_az_elbuvolo_szornyeteg_..

A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy ott megy de én az egész évadra gondoltam
http://www.youtube.com-on Rubí keresõbe be kell írni az összes rész megvan csak spanyolul! rubí- final
Letölteni vagy elõre megnézni a szinkronos részeket nem fogod tudni, mivel az RTL Klub szinkronizálta, õk meg elõre ugyse teszik fel sehova a részeket.

Hol kezdődött el az élet? Azt mondják, hogy az ősrobbanáskor de akkor mi idézte elő az ősrobbanást?

(NEM VALLÁSOS VÁLASZOKRA VAGYOK KIVÁNCSI)

Legjobb válasz: hallottam egy olyanrol, hogy van anyag meg antianyag. a ketto utalja egymast es az osrobbanast a ketto osszeferhetettlensege okozta, vagy hasonlo. viszont anyagbol egy kevessel tobb volt es mert egy antiatom pontosan egy atomot kepes kioltani, se tobbet se kevesebbet, igy "kis" mennyisegu atom megmaradt es abbol all most az univerzum. de hogy az anyag meg az antianyag honnan volt, gozom sincs

hallottam egy olyanrol, hogy van anyag meg antianyag. a ketto utalja egymast es az osrobbanast a ketto osszeferhetettlensege okozta, vagy hasonlo. viszont anyagbol egy kevessel tobb volt es mert egy antiatom pontosan egy atomot kepes kioltani, se tobbet se kevesebbet, igy "kis" mennyisegu atom megmaradt es abbol all most az univerzum. de hogy az anyag meg az antianyag honnan volt, gozom sincs
Esetleg nézz utána a neten a szingularitás címszó alatt. (az elõbbi kommentezõ)
Nem olvastam el a válaszokat magam elõtt, így lehet, hogy már valaki írta. Szóval az õsrobbanás elõtt nem volt idõ, tér, meg semmi. Aztán a semmi elkezdett összesûrûsödni, amíg akkor feszültség és nyomás alakult ki, hogy egy hatalmas robbanás lett belõle. Így alakult ki a tér, az idõ. De ne próbáld elképzelni, LEHETETLEN.
Semmiképpen sem az õsrobbanáskor keletkezett az élet, mert akkor még nem voltak meg a létezéséhez szükséges atomok, és egy cseppett meleg is volt. Ez után egy ideig nem volt csak hidrogén és hélium. Csak az elsõ csillagok pusztulásával keletkeztek vasnál nehezebb atomok. És csak a szupernovákkal jutott ki a szén a csillagok belsejébõl, ami ugye nélkülözhetetlen a szerves molekulákhoz. Tehát csak a másodgenerációs csillagok keletkezése után jöhetett létre az élet. Legalábbis pár éve még ez volt az elfogadott :)
sajnos nem ennyire egyszerû a dolog... a tudományban nincs "én azt hiszem" - ott csak a rideg és személytelen tények játszanak. a tények pedig azt mutatják, hogy volt az õsrobbanás, amit nem elõzõtt meg semmiféle "elõtte". p.s.: gyakori gondolkodási hiba, hogy a mindennapi élettapasztalatainkat vetítjük ki valami olyanra, amelyre egyszerûen nem lehet, mert értelmezhetetlen. ( ld. a "mi van, ha egy fénysebességgel haladó autó fényszórójár bekapcsoljuk" c. kérdés...)
amit a földi élet keletkezésérõl írsz, az nagyjából helyes. az õsrobbanásról biz' nagyon is tudják, hogy megtörtént - több konkrét bizonyítéka is van - elég csak a háttérsugárzást említeni, ez önmagában bizonyítja annak megtörténtét. a "valami" felrobbant" c. kitételed, pedig visszavezet az eredeti kérdéshez, hogy "de mi volt elõtte" - az pedig értelmezhetetlen.
a kérdés értelmezhetetlen, mivel nincs olyan, hogy "az õsrobbanás elõtt". a ma legelfogadottabb nézet szerint, az õsrobbanás egyszerûen megtörtént, és mivel nincs "elõtte", így oka sem lehet. ha valamit valami "elõidéz", az feltételezi, hogy az, ami az "elõidézést" okozta, annak léteznie kellett a megtörtént esemény elõtt, de mivel nincs "elõtt", így elõidézõ sem lehetséges...
Ugyebár itt ön képbe, a tudósok általános elmélete...a semmibõl nem lehet semmi. Én is agyaltam már ezen, de nem találtam rá választ.
mai tudásunk szerint semmi nem idézte elõ. Így alakult. A véletlen mûve. Az õsrobbanás a teremtés tudományos megfelelõje. Nincs olyan, hogy elötte. Az univerzum az õsrobbanásból keletkezett ami nem csak az anyagot, hanem a teret és az idõt is magában foglalja. Nincs olyan, hogy elötte. Akkor kezdõdött az idõ. Az elötte nem értelmezhetõ fogalom ebben az esetben, mert ha nincs idõ, nincs olyan sem, hogy elötte.
Jelenlegi elképzeléseink szerint az élet a földön keletkezett, bár akkor nem így nézett ki a bolygó, erõsen reduktív légkör, villámcsapsok, folyamatos viharok stb. De hogy pontosan hogy ment végbe a folyamat, az a biológia legnagyobb rejtélye, mivel seemilyen adatunk nincs az akkori eseményekrõl, valószínûleg nem is nagyon fogjuk megtudni. Egyesek azt is vallják, hogy az élet más bolygóról érkezett, de ez lényegtelen, mivel akkor meg azt a kérdést kéne feltenni, hogy ott hogyan keletkezett? Az õsrobbanással kapcsolatban szintén csak elméleteink vannak, még az se biztos, hogy volt egyáltalán. De az biztos, hogy több gond is van vele, kezdetnek pl mi robbant fel? A semmi nem robbanhat, hiszen azért semmi... az elméleti fizika amúgy foglakozik a kérdéssel, néhány éve az M elmélettel magyarázták a dolgokat, elõtte a szuperhúr elmélettel, jelenleg nemtudom hol tartank, már egy ideje nem követem a változásokat.
Az 1. válaszoló nem a véleményét mondta, és nem is kell persze egyetérteni vele. Õ csak azt mondta, hogy "a ma legelfogadottabb nézet szerint". Aztán vagy ebben hisztek vagy a ti általatok kreált elméletben, aminek biztos sziklaszilárd az alapja vagy vártok amíg hátha ezt is megdöntik.
és egy kis pontosítás az eredeti kérdéshez: az élet természetesen nem az õsrobbanással keletkezett, legfeljebb az élet lehetõsége jött létre akkor, mivel az õsrobbanással jött létre az anyagi világ, a mai világegyetem.
Ez rád is pontosan ugyanennyire igaz. Te meg azt hiheted nyugodtan, hogy nem volt semmi elõtte, mert nincs értelmi. Nem tudják, hogy mi volt elõtte, ennyi...
nyugodtan hiheted, hogy "valami volt elõtte" - de sajnos a te hitedtõl ez még nem lesz igaz...
Elõtte biztos, hogy volt valami. De ezt még most sem tudják, hogy pontosan hogy is történt meg mi történt. Az elsõ válaszolóval nem értek egyet, mert a semmibõl semmi sem lesz, úgyhogy kellett, hogy legyen valami elõtte.
már megbocsáss, de nagyon nagy butaságot írtál antianyag- ügyileg--- :)
hû, de régi kérdés ez! ismét én vok. az elõttem hozzászólónak: azt írtad, h elkezdett a semmi sûrûsödni. de akkor mégis csak kellett lennie vminek! a semmi az semmi. tehát a"semmi" nem kezdhet el sûrûsödi. +vminek el kellett indítania a folyamatot. min 2 elemre szükség volt az õsrobbanáshoz. sztem...

Hol van most Kulcsár Attila? (Elnézést, de az Özönvíz előtt kezdődött dolgokat nem tudom mindig, naprakészen követni! ) Hol van most Farkas Péter? Nem is keresik?

Legjobb válasz: Jó a kérdés, nincs rá válasz, és kár, hogy még nincs olyan oldal, ahol vissza lehetne keresni az ügyek alakulását. Pedig milyen jó lenne, ha bármikor utána nézhetnénk, hol tart a több éve porosodó huzavona. Az ovobacsi.hu-n a babaruha (ki-mit-mikor) rovat erre szolgál, de még fel kell tölteni. Talán te segíthetsz.

Jó a kérdés, nincs rá válasz, és kár, hogy még nincs olyan oldal, ahol vissza lehetne keresni az ügyek alakulását. Pedig milyen jó lenne, ha bármikor utána nézhetnénk, hol tart a több éve porosodó huzavona. Az ovobacsi.hu-n a babaruha (ki-mit-mikor) rovat erre szolgál, de még fel kell tölteni. Talán te segíthetsz.
Hol van a pártatlan igazságszolgáltatás? Déli hír, hogy az Ítélõtábla, megsemmisítette az elsõ fokú, nyolc éves (a bûntetési fokozatot - fegyház, börtön, fogház - sajnos nem tudom) ítéletet, új eljárást rendelt el, és a vádlott elõzetes letartóztatásának megszûntetést. (Egyetlen megkötés a lakhelyelhagyási tilalom. - Ha-ha!) 'Attilánkat' egyszer már a mi pénzünkön fogták el, hozták haza Ausztriából. Ebben az esetben a döntéshozók nem tartottak a szökéstõl, elrejtõzéstõl? Most biztosan jobban elrejzõzik, mint legutóbb!! Ejnye-ejnye ÍTÉLÕTÁBLA!!!
bizti nyaralnak :D :) )))

Hol találom meg az esküvői meghívó szövegét? Olvastam itt egyszer egy olyat ami úgy kezdődött, hogy ". Nap várakozási idő után úgy döntöttünk"

Szóval ezt egyszer valaki belinkelte és sehogy sem találom. Ha valaki tudja hogy melyikről van szó légyszi linkelje be nekem, mert már rengeteg ilyen oldalt néztem végig és pont ezt nem találom. Előre is köszi.

Legjobb válasz: nem ez? 1063 nap gondolkodás után döntésre jutottunk és jelenthetjük: Elkeltünk! S hogy ezt az elhatározást szentesítsük szeretettel várunk Téged és kedves családod 2008.június 28-án 16 órakor a püspökladányi Református templomban tartandó szertartásra valamint az azt követõ eszem-iszomra. (Ez a templomira és a lagzira volt a meghívó, mert a polgárit megtartottuk elõtte 3 hónappal 2 tanúval

nem ez? 1063 nap gondolkodás után döntésre jutottunk és jelenthetjük: Elkeltünk! S hogy ezt az elhatározást szentesítsük szeretettel várunk Téged és kedves családod 2008.június 28-án 16 órakor a püspökladányi Református templomban tartandó szertartásra valamint az azt követõ eszem-iszomra. (Ez a templomira és a lagzira volt a meghívó, mert a polgárit megtartottuk elõtte 3 hónappal 2 tanúval
Amelyiket kérted, azt nem tudom, nekünk ez volt: Kedves Családunk és Barátaink! Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövõnk jegyében, egy várhatóan meleg nyári délutánon, 2006. augusztus 9-én összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi vacsora szórakoztató pillanatait.
Ez nem Miatyánk hogy egy szövege van!Azt minek kell írni hogy döntöttetek, teljesen nyilvánvaló!
Ettõl frappánsabb megfogalmazást is olvastam már! Szerintem még böngéssz neten.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Igen ez az és köszönöm. Van több ami tetszik és ez is az volt, és leszûkítettem kb 5 re a létszámot amit megmutatok a páromnak hogy abból válasszunk. Második most miért baj hogy én is ilyen szövegeket olvasgatok mint mások is? Ez elsõre megtetszett még régebben csak nem találtam meg, ennyi.

A klip úgy kezdődött, hogy ez emberek sétálnak a holdon, a végén pedig tűzijáték van az együttes mögött. Mi a klipp címe?

Tegnap láttam egy klipet az MTV-n, csak sajna nem emlékszem a címére.

Legjobb válasz: Rammstein: America ??

Rammstein: America ??
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem az, újjabb számról van szó. De azért köszi a tippet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!