Találatok a következő kifejezésre: Hol keressek végezhető, (7 db)

Otthon végezhető adatrögzítős, borítékolós (bármilyen) munkát keresek. Hol találok ilyet? Hol keressem?

Legjobb válasz: Kérem keressen meg az alábbi elérhetõségen! [email protected] vagy skype: nemetrichard

Kérem keressen meg az alábbi elérhetõségen! [email protected] vagy skype: nemetrichard
Szia!Én végzek otthoni munkát!Irj:[email protected]

Hol és milyen munkát végezhetnék? Hol keressek?

18 éves vagyok. Lány. Érettségim és ECDL vizsgám van. Ennyi minden tudásom. Hol tudnék elhelyezkedni? Mit csináljak, hogy munkám legyen?

Legjobb válasz: Ha most érettségiztél, akkor nyelvtudásod is van valószínûleg. Ez fontos, soha ne hagyd ki.

Ha most érettségiztél, akkor nyelvtudásod is van valószínûleg. Ez fontos, soha ne hagyd ki.
A kérdező hozzászólása: 2 nyelvet tanultam, de nincs nyelvvizsgám:(
Ha nincs nyelvvizsga, nyelvtudás akkor is van. Alap/társalgási/tárgyalási szintû. Tessék szépen elárulni :)
A kérdező hozzászólása: Hát az angolom az gyér, alig értek valamit, a francia pedig nagyon alapfokú
Õszintén? Végzettség alapján: árufeltöltõ, jegyellenõr buszon, takarító, utcaseprõ, gyorsétteremben/kisboltban eladó stb. Ha extra jól nézel ki akkor: hostess, titkárnõ, recepciós (és nem a végzettség miatt, hanem azért hogy a fõnök néha megdöngethessen). Bocs de ez van. Inkább tanulj tovább.

Hol keressek, hol nézzek utána otthon végezhető, veszélytelen, játékos kísérletekeknek? Bulimra kellene. (F/11)

Legjobb válasz: És, hogy a jódgõzök nem lennének mérgezõek, az erõs túlzás!!! Nem praktikus zárt helyiségben elvégezni a kísérletet. És Ha elég jó a két anyag aránya (és elég tiszta az Al), akkor hevesebb reakció is lejátszódik annál, mint, hogy egyszerûen csak a jód elszublimáljon (heves lángtünemény): ezért erre is elõ kell készülni, ha az ember ezzel a kísérlettel próbálkozik! Könyvajánlatok: Öveges József könyvei (kísérletzzünk és gondolkozzunk...) Látványos kémiai kísérletek (Mozaik kiadó)... Web: http://www.sulinet.hu/tart/fkat/Kid http://www.chem.elte.hu/pr/?q=pr http://www.kemiakorrep.hu/

És, hogy a jódgõzök nem lennének mérgezõek, az erõs túlzás!!! Nem praktikus zárt helyiségben elvégezni a kísérletet. És Ha elég jó a két anyag aránya (és elég tiszta az Al), akkor hevesebb reakció is lejátszódik annál, mint, hogy egyszerûen csak a jód elszublimáljon (heves lángtünemény): ezért erre is elõ kell készülni, ha az ember ezzel a kísérlettel próbálkozik! Könyvajánlatok: Öveges József könyvei (kísérletzzünk és gondolkozzunk...) Látványos kémiai kísérletek (Mozaik kiadó)... Web: http://www.sulinet.hu/tart/fkat/Kid http://www.chem.elte.hu/pr/?q=pr http://www.kemiakorrep.hu/
Én a szertar.blog.hu-t mondanám neked.
Jód és Al por összekeverve+ egy csepp víz, és veszélytelen jódgõz keletketik.(lilás gõz tör elõ)
Ez utóbbi kísérletet a jód príma kondenzációs képessége miatt alacsony mennyezetû lakásba nem ajánlanám. :)
Akkor csináljon vegyészek virágoskertjét, bár az lassú, de eggyáltalán nem veszélyes.:-)
Viszont a hozzá szükséges anyagok - a vízüvegen és talán a réz-szulfáton kívül - nem kaphatóak a sarki kisboltban.


A kérdező hozzászólása: szakmatanulás is érdekelne.
Szaktudás nélküli otthoni munkát nem fogsz találni. A legtöbb otthoni munka olyan, hogy már dolgoztál az adott cégnél, megbíznak benned és felajánlják, hogy dolgozz otthonról vagy valamilyen speciális szaktudást igényel, amilyen neked nincsen. Továbbá egyébként sem javaslom. Ha terhes vagy még, akkor táppénzen vagy, ha már szültél, akkor tgyás-on, gyed-en. Egyik mellett sem tudsz hivatalosan dolgozni, ha pedig mégis találsz feketén munkát, könnyen hoppon maradhatsz. Még feljelenteni sem tudod a "foglalkoztatót" ha nem fizet ki a végén, hiszen egy fekete munkaszerzõdésnél te is megütheted a bokádat, hiszen csalsz a táppénzzel.
Senki nem fog neked munkát adni, ha otthon vagy gyerekkel. Azt tudod csinálni, hogy te indítasz el egy internetes vállalkozást, de ez is sok idõ, amíg felépítesz egy vevõkört, és elvileg hivatalosan ezt sem csinálhatod GYED mellett. Esetleg a férjed nevében csinálhatod, ha neki van fõállása, akkor úgy tudom elég, ha az SZJA-t befizeti. Ha mégis érdekel, akkor nézd meg ezt a honlapot: http://www.gazdagmami.hu/ Bár csak óvatosan, mert neki is nyilván az a célja, hogy az oktatási anyagát eladja valakinek, és felismerte, hogy a kismamák elég nehéz helyzetben vannak, és esetleg õk megveszik.

Otthon végezhető munkát hol keressek?

Tudom, rengetegen feltették már ezt a kérdést, de azok nagy részét elolvasván nem kaptam kielégít? választ! :( Ezért arra kérek mindenkit, hogy a kérdésemre válaszoljanak, és azok akik valóban tudnak ilyet!!! Telefonom, laptopom és internetem van. Használható nyelvtudásom nincs. Olyasmire gondoltam, hogy esetleg telefonos adat/id?pont egyeztetés, vagy valami internetes...

Legjobb válasz: Ismeretség. Vagy ha profi programozó vagy. Különben esélytelen: kár kísérletezni.

Ismeretség. Vagy ha profi programozó vagy. Különben esélytelen: kár kísérletezni.
Keress meg skypon:birone1950 és valamelyik megfelel neked szívesen segítek én nyugdíjasként csinálom.

Hol keressek otthonról végezhető, megbízható munkát kismamáknak?

Jelenleg táppénzen vagyok, és nagyon kellene valami kereset kiegészítés. Tud valaki valamit? Hol keressek ilyet?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de én még ilyennel nem találkoztam. Két éve vagyok itthon, most várom a második babámat, de eddig semmi normális munkaajánlatot nem találtam.

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de én még ilyennel nem találkoztam. Két éve vagyok itthon, most várom a második babámat, de eddig semmi normális munkaajánlatot nem találtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!