Találatok a következő kifejezésre: Hol keményedik has Mit (2 db)

Hol keményedik a has? Mit tehetek ellene?

Az enyém a köldökömt?l jobbra balra. 22 hetes kismama.

Legjobb válasz: Bár én még csak 20 hetes leszek a hétvégén de nekem mindig ott keményedik be a hasam ahol éppen a baba van. Ha lent van akkor baromira be tud keményedni a hasam szinte szétpattan. De én örülök neki mert minden jó amit õ csinál! :)

Bár én még csak 20 hetes leszek a hétvégén de nekem mindig ott keményedik be a hasam ahol éppen a baba van. Ha lent van akkor baromira be tud keményedni a hasam szinte szétpattan. De én örülök neki mert minden jó amit õ csinál! :)
Szia. Èn 26 hetes terhes vagyok.Nekem is szokott keményedni a hasam, de ritka´n.Az normális, mert elökészül a méhed a szüle´sre.De ha sürün keényedik a hasad, emítsd meg az orvosodnak.Próbálj sokat piheni, esténke´nt pócold fel a lábad. Vigyázz magatokra.
Szia! Én 23 hetes vagyok, és nekem is nagyon keményedik, fõleg a köldököm körül, ami sajnos eléggé fájdalmas is. Rengeteget fekszem, és magnézium citricit szedek rá napi 3x2-t.
nekem ilyen tüneteim voltak mikor szülni mentem :) gyors problémamentes szülést :)
Én is így vagyok ezzel ma.Lehet az idõváltozás miatt van, de Én is itt gondolkodom magamban, hogy induljak vagy ne.Nekem is a hasam alja fáj, hol csak a jobb oldalon, de ott nagyon, hol pedig mensi szerûen, és be is keményedik.Még várok egy kicsit, hátha beindul jobban.
A kérdező hozzászólása: iRJ HA BEINDULNA!:)
Szia! hát..lehet, hogy készülõdik a babó:) Minden jót:)
Én is ilyesmit érzek, 37, 5 hetes vok, lassan mehetnék azt mondták a kh-ban.Na kiváncsi vagyok:) Majd irjátok meg! **
2.vagyok.Még nem indult be, kicsit aludtam, és most nem fáj annyira.De most hallottam, hogy megint idõváltozás lesz, arra nagyon érzékenyek a babák, és megindulnak kifelé:) Ti hogy vagytok?
Én is 37 hetes vagyok és érzem az idõjárás változást. Azt hiszem . Furcsán érzem magam, pár nap alatt sokat vizesedtem, keményedek és mintha az arcom is változott volna (ezt biztos csak beképzelem) Az orvosom szerint elvileg a 38. héten megszülhetek. Majd meglátjuk! Mindenkinek könnyû szülést kívánok!
4. vagyok. Na valentin napon megszültem. Éjjel jóslóztam, reggel mentünk nst-re, ott már mutatta a fájásokat, de nem fájt még annyira.Reggel fél 9 kor volt 3 ujjnyi, fél 11 kor 4 ujjnyinál burokrepesztés, vajúdtam labdán, meg szülõszéken zuhany alatt, 12.10 kor megszületett a picilány gátvédelemmel, 2900 gr-al, 48 cm-rel.Szerdán jöttünk haza. Ti hogy vagytok?
2.vagyok. Utolsó, GRATULÁLOK:) ))De jó neked, Én még mindig egyben.Jóslózgatok csak, de nem vészes.A baba nagyon lusta kb 3 napja, alig akarnak hazaengedni nst-rõl.Nekem majd jövõ héten csinálnak egy uh-t, és ha még mindig harántos a kisfiam, akkor megcsászároznak.Nagyon jó lenne már, hatalmas a pocakom(120cm), és 68kiló vagyok, 10 kiló jött csak fel, de a baba elég nagy, azt mondta a doki. Többiek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!