Találatok a következő kifejezésre: Hol kell ha az ember legálisan (1 db)

Hol kell bejelenteni, ha az ember legálisan tüntetni, sztrájkolni vagy felvonulni akar?

Legjobb válasz: A rendõrségen. A sztrájkot pedig a munkáltatódnál, illetve a szakszervezetnél.

A rendõrségen. A sztrájkot pedig a munkáltatódnál, illetve a szakszervezetnél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy mukodik az ideiglenes lakcimkartya csinaltatas?

Mennyibe kerul ? Ez a lakas valojaban egy alberlet, ahol edesapam lakik, erre a cimre szeretnenk bejelenkezni ideiglenesen az ocsemmel. Az alberlet tulajdonosanak ala kell majd irnia valamit, hogy legyen egy ideiglenes lakcimunk ezen a cimen ?

2

A perújítási kérelem benyújtásától számítva kb mennyi időre érkezik meg a válasz?

4

Segítség az Egyesület szervezet nyilvántartásba vétele iránti kérelem űrlap kitöltéséhez, hogyan lehet jól kitöltetni?

Egy olyan problémám van, hogy az társadalmi szervezet nyilvántartásba vétele iránti kérelem űrlapján mi a teendő abban az esetben, ha a rublikába nem férnek ki az adatok ? Módosítani nem lehet sajnos. A vicc az, hogy pótlap alkalmazása esetén se férni ki amire szükségem van. Pl a 45-ös pontnál az egyesület neve , illetve az egyesület céljai a 20-as pontnál.

1

Fht szociális segély mellett lehet-e autó a nevemen?

Kb. 3 hónapja kapok segélyt viszont most úgy alakul, hogy a nevemre kerül egy autó de az üzemben tartó nem én lennék. Így kaphatom továbbra is a szociálist?

7

Az 50 köbcentis motorkerékpárra most a pillanatnyi álláspontba hány év a minimum korhatár?

Elsőnek 14 éves korosztály volt a minimális, de hallodtam valakitől hogy át rakták 16 évre.Én most 13 éves vagyok,nyár elején leszek 14 és jó lenne már jövöre motorral járni iskolába :)

6

"A hozzátartozóval való érintkezés kizárólag a büntetőeljárás eredményessége érdekében korlátozható" Meddig korlátozható és, hogy meg kell indokolni a korlátozás okát?

1

Ezért feljelenthetnek?

Szóval lehet vicces lesz, de én nekem a fejembe felmerült, és nem hagy nyugodni.
A helyzet az hogy egy külsős cégtől kaptam állást (interjún jelenjek meg), elsőnek nem mentem, azt indokoltam nekik mért, kértem új időpontot. Összejött egy állás máshol, de én azon a napon másodjára se jelentem meg, nem is szóltam telefonon (elfelejtettem). Lesz ennek valami következménye? :S

4

Ki mit szól ahhoz, hogy az új Polgári törvénykönyv szerint a házastárs halála esetén az elhunyt szülei is jelentős összegeket örökölhetnek, nemcsak az életben maradt házastárs? Hallottatok már érdekes esetekről?

"Az új Ptk. öröklésre jogosult leszármazó
hiányában bevezeti a szülők és túlélő házastárs együttes öröklését akként, hogy kizárólag az özvegy örökli
az örökhagyóval közösen lakott lakást és a hozzá tartozó berendezési és felszerelési tárgyakat, míg az
ezen felüli vagyont a házastárs és a szülő(k) örököklik fele-fele részben."

19

Mi az a "mentelmi jog"?

3

Ellopták a táskámat mit tegyek?

Csütörtökön hely szerint Sopronba az alpha parkba/ez egy plaza szerű üzletlánc/az egyik ruhaüzletben ellopták a szürke oldaltáskámat.
Az eset úgy történt hogy volt egy kézműtétem elöttenap és vissza kellett menni csütörtökön. ha már sopronba voltunk beugrottunk az alphaparkba. és mivel rettentően fájt a kezem nemnagyon tudtam koncentrálni és mikor levettem és felakasztottam a táskámat az eggyik szerelvényre véletlenül otthagytam. gyógyszerek voltak benne a fájdalomra és ha jól emlékszem az irataim is a kéztörésről mert amiatt műtöttek. sajnos csak este vettem észre mikor a gyógyszereket kerestem és másnap rögtön felhívtam az üzletet de azt mondták nincs meg. megkérdeztük és azt mondták hogy van kamera de feljelentést kell tennünk ha azokat látni akarjuk mert csak rendőri úton láthatjuk. ha esetleg megtaláljuk a videóban hogy ki vitte el mit tudnék tenni hogy megtudjam ki az? honnan tudnám kiderítteni a nevét?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!