Találatok a következő kifejezésre: Hol kell ha az ember (5 db)

Hol kell bejelenteni, ha az ember legálisan tüntetni, sztrájkolni vagy felvonulni akar?

Legjobb válasz: A rendõrségen. A sztrájkot pedig a munkáltatódnál, illetve a szakszervezetnél.

A rendõrségen. A sztrájkot pedig a munkáltatódnál, illetve a szakszervezetnél.

Raidet szeretnék szervezni wowban. Az lenne a kérdés hogy ha összegyűjtöttem az embereket pl egy Ony 10 re, akkor mit kell beállítani és hol hogy ony10 re menjünk ne 25re? Lootot osztani hogy kell? Ilyenek :D

Köszi a válaszokat. Csak nem szeretnék fölösen embereket raidre hívni. Aki nem tud értelmesen válaszolni (bár lehet hogy a kérdés kicsit értelmetlen) az ne is írjon. Ha késztetést érzel rá akkor nyugodtan.

Legjobb válasz: Hát csak anyni az egész a party-t raid bekonvertálod ( o betü raid és convert to raid) Ezután ott ahol van a sarokba a karid képe ott jobb klikk dungeon difficult 5 player és alatta raid difficult 10,25,10hc,25hc amelyik kell azt állitod be (ony 10 hc nicns és 25 sincs toc 10-25 hc van :) ) jó gémet

Hát csak anyni az egész a party-t raid bekonvertálod ( o betü raid és convert to raid) Ezután ott ahol van a sarokba a karid képe ott jobb klikk dungeon difficult 5 player és alatta raid difficult 10, 25, 10hc, 25hc amelyik kell azt állitod be (ony 10 hc nicns és 25 sincs toc 10-25 hc van :) ) jó gémet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :D


Vérvételen csinálják, igen, de nyilván az orvos írja be, hogy miket kér. Beutaló biztos, hogy kell.
Ez egy sima vérvétel, amit laborba a ciklusod 3-5. napján kell levenni. A beutalót a nõgyógyásztól kérjél, nekem azt írta rá, hogy "Kórismeret: Sterilitas I.", mást nem. És 5-6 hormont néztek meg. Eredmény egy héten belül. Egyébként, ha már mentek, akkor a párodnak is kérjetek beutalót spermavizsgálatra (kiv. ha már volt), mert egy helyen történik, és legalább túl lesztek rajta.
menj dokihoz, és õ mindent elmond részletesen neked

Ha be kell fizetnem bírságot a NAV-nak, azt hogyan, hol tehetem meg? Küldenek levelet, hogy fizessek vagy Nekem kell jelentkeznem? Hívtam őket, de emberi hanggal nem tudtam beszélni?

Hivatalos papírt nem kaptam még, csak a könyvel? jelezte, hogy majd fizetni kell 30.000Ft-ot, mert a férjem is, és Én is igénybe vettük tavaly a családi adókedvezményt. Nem akartunk csalni, egy félreértés miatt történt! Csak nem tudom, hogy küldenek e levelet vagy Nekem kell jelentkeznem? Sajnos a honlapon semmit sem találtam, és telefonon sem tudtam beszélni senkivel!

Legjobb válasz: Amíg nem írják elõ tartozásként az adófolyószámládon, addig nincs mit befizetni. Különben is csak jogerõs határozatban lehet valakit bírságolni. Ha megküldik a határozatot, akkor abban tudatják veled a pontos befizetés módját. Ha bemész egy NAV-ügyfélszolgálatra, miután igazoltad a személyazonosságodat, megkapod az adófolyószámla kimutatásodat, amin az esetleges tartozások vannak feltüntetve. Pontosan felvilágosítanak, hogy mikor mi a teendõ.

Amíg nem írják elõ tartozásként az adófolyószámládon, addig nincs mit befizetni. Különben is csak jogerõs határozatban lehet valakit bírságolni. Ha megküldik a határozatot, akkor abban tudatják veled a pontos befizetés módját. Ha bemész egy NAV-ügyfélszolgálatra, miután igazoltad a személyazonosságodat, megkapod az adófolyószámla kimutatásodat, amin az esetleges tartozások vannak feltüntetve. Pontosan felvilágosítanak, hogy mikor mi a teendõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!