Találatok a következő kifejezésre: Hol kell az (1471 db)

Hogyan kell egy iPad-ot beüzemelni, hogy tudjak iStorból alkalmazásokat letölteni? Kell valami regisztráció, de hol kell azt megcsinálni? Help!

hogy kell ezt a regisztrációt elvégezni? Ha összekötöm az iPadot a laptoppal, ott kell valamit csinálni? Bocs de még sosem volt Apple eszközöm és fogalmam sincs mit kell csinálni hogy ez az izé m?ködjön! köszi!

Legjobb válasz: Ilyen f*szságot, hogy google a barátod. Ez ilyen divat lett mi? MI a bánatnak van az oldal akkor? Na mindegy... Két lehetõséged van. Vagy asztali géprõl iTunesbõl regisztrálsz, vagy egybõl az ipadról. Apple ID amire szükséged van. Bele mész az appstoreba és megpróbálsz letölteni egy alkalmazást, ekkor megkapod a regisztráció lehetõségét. Szükséged lesz bankkártyára is, de ha nem akarsz fizetõs appokat letölteni vagy nem akarod megadni a kártya adataidat akkor egy ingyenes app letöltésével próbáld a regisztrációt mert csak ekkor lesz olyan lehetõség hogy kártya nélkül regelhess. Ha valami nem tiszta akkor privátban küldj egy msn vagy skype elérhetõséget és segítek. Google a barátod. Pf...

Ilyen f*szságot, hogy google a barátod. Ez ilyen divat lett mi? MI a bánatnak van az oldal akkor? Na mindegy... Két lehetõséged van. Vagy asztali géprõl iTunesbõl regisztrálsz, vagy egybõl az ipadról. Apple ID amire szükséged van. Bele mész az appstoreba és megpróbálsz letölteni egy alkalmazást, ekkor megkapod a regisztráció lehetõségét. Szükséged lesz bankkártyára is, de ha nem akarsz fizetõs appokat letölteni vagy nem akarod megadni a kártya adataidat akkor egy ingyenes app letöltésével próbáld a regisztrációt mert csak ekkor lesz olyan lehetõség hogy kártya nélkül regelhess. Ha valami nem tiszta akkor privátban küldj egy msn vagy skype elérhetõséget és segítek. Google a barátod. Pf...
google a barátod :) apple id-t kell csinálnod.
i-Stort nem ismerem, de az Apple Store végigvezet a regisztráción, amikor elõször próbálod meg használni.
Na ez is ilyen blabla szöveg. Istoret nem ismerem. Nem egyértelmû hogy mire gondolt??
Nem vagyok gondolatolvasó. De ha te az vagy, akkor mire gondolt?
10 emberbõl 1, rajtad kívül mindenki tudja hogy az appstore ra gondolt...
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget 79%-os válaszoló, rendes vagy! Megoldottam, sikerült a regisztráció. Hozzá kell szokni, hogy ebben az országban divat bunkónak lenni. annyi IQ-juk sincs az embereknek, hogy rájönnének hogy õk a gyökerek. nahhh mindegyis :)
A kérdező hozzászólása: ja, már azóta felmentél 80%-ra! kösz még1x
Nincs mit :)

Hol kell azt beállítani, hogy olyan méretű fotót nyomtassak amilyet szeretnék, HP nyomtatóval? PL. :15x20 vagy Akárhány x akárhány. Valami progi kell hozzá?

Amikor elkezdek nyomtatni és leguritom azt a kis fület ott nem lehet megadni a méreteket.

Legjobb válasz: Gondolom A4-es a nyomtató. Van a Hp-nek fotónyomtató programja direkt pld nekem is Hp-m van és a nyomtató lemezén volt rajta.A fotónyomtatásnál nemcsak a méretet kell beállítani hanem a dpi-t és a fotópapír minõségét is.

Gondolom A4-es a nyomtató. Van a Hp-nek fotónyomtató programja direkt pld nekem is Hp-m van és a nyomtató lemezén volt rajta.A fotónyomtatásnál nemcsak a méretet kell beállítani hanem a dpi-t és a fotópapír minõségét is.


Te támadod meg a végrendeletet, így neked kell állnod a bírósági költségeket. Ha elveszted a pert akkor a teljes költség téged terhel.
Ezt az osztrák ügyvédedtõl lenne célszerû megkérdezni. Gondolom ott lesz a per...

Egy minecraft szervert hol kell az Eset Smart kivételeihez adni?

Van egy minecraft szerverem de csak akkor tudnak feljönni ha kikapcsolom a smart tűzfalát hol lehet a kivételhez adni a szervert úgy hogy a tűzfal működjön?

Legjobb válasz: Ha a server.properties fájlban nem piszkáltad az alap portot(25565), akkor csak ezt kell átengedni rajta.

Ha a server.properties fájlban nem piszkáltad az alap portot(25565), akkor csak ezt kell átengedni rajta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Sikerült!

Livejasminon szeretnék venni kredit mobilon keresztül, mit írjak a rendelési számhoz egyáltalán hol kell azt megnézni?

Legjobb válasz: Kapsz egy felugró ablakot az oldalon (engedélyezd õket), ebben lesz megadva a szám, amit hívni kell, és a rendelési kód is. Amikor hívod a számot, akkor egy gép fogja kérni a számot. Miután beütöd, elkezdi számolni a kreditet.

Kapsz egy felugró ablakot az oldalon (engedélyezd õket), ebben lesz megadva a szám, amit hívni kell, és a rendelési kód is. Amikor hívod a számot, akkor egy gép fogja kérni a számot. Miután beütöd, elkezdi számolni a kreditet.
A kérdező hozzászólása: köszi, sikerült!

Outlook express? Hogyan, hol kell azt beállítani, hogy a hozzárendelt e-mail címek tárhelyén ne törölje ki az e-maileket? Így van most beállítva, de az lenne jó, ha nem törlödnének ott sem az e-mailek.

Legjobb válasz: A beérkezõ levelek kiszolgálójához IMAP protokollt kell beállítani, általában a POP3 az alapértelmezett, amely letölti a leveleket és törli õket a szerverrõl. Az IMAP protokoll szinkronban tarja a helyi és szerveren lévõ leveleid, ha törlöd a gépedrõl, törlõdni fog a szerverrõl is.

A beérkezõ levelek kiszolgálójához IMAP protokollt kell beállítani, általában a POP3 az alapértelmezett, amely letölti a leveleket és törli õket a szerverrõl. Az IMAP protokoll szinkronban tarja a helyi és szerveren lévõ leveleid, ha törlöd a gépedrõl, törlõdni fog a szerverrõl is.
POP3 protokollal is megoldható hogy megmaradjanak a levelek a szerveren. Eszközök -> Fiókok -> Duplakatt az adott fiókra -> Speciális -> "Az üzenetek egy-egy másolata maradjon a kiszolgálón" elé pipa.
Így még jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült!

Hol kell az ablakmosó folyadékot a tartályból kiengedni?

Lassan ki akarom cserélni télire, de sajnos nem tudom, hogy hol kell kiengedni. :S Az egészet ráfújatni az ablakra pedig azért mégsem akarom, mert az már hogy néz ki?

Legjobb válasz: Nem kell leengedni, még nem fog fagyni. Mostantól önts rá mindig télit, és mire jön a fagy, a tartályban már fagymentes szélvédõmosó lesz.

Nem kell leengedni, még nem fog fagyni. Mostantól önts rá mindig télit, és mire jön a fagy, a tartályban már fagymentes szélvédõmosó lesz.
Az ablakmosó szerkezetnek nem használ ha sokáig járatják egyhuzamban.Veszel vékony mûanyag csövet, (barkácsáruház)és leszívod mint a bort :) Flakonban felfoghatod.
Az ablakmosó motorról lehúzod a csövet és már fog is folyni az ablakmosó folyadék.Vagy lecsavarod a rögzítõ csavart kiveszed a tartályt és úgy öntöd ki.
Kiengedni nem tudod, mert nincs rajta leeresztõ csavar. Mûanyag csõvel át lehet fejteni, hasonlóként mint a benzint. Átlátszó csövet használj. Vagy kihajtott ablaktörlõvel kinyomatod az egészet.
Ha sok idõd van, patikából be lehet szerezni 50ml-s fecskendõt. A végére ráhúzol egy vékony mûanyag tömlõt és kiszívatod a folyadékot a tartályból.
Szerintem is elfogy az elsõ fagyokig.Ha mégis le szeretnéd cserélni, a mosó szivattyút ki lehet húzni óvatosan a tartályból(már ha nincs benne a tartályban), van egy gumi gyûrû is, az szigeteli a szivattyút, azt is ki kell óvatosan szedni és már folyik is.Vagy kiszereled az egész tartályt, kiöntöd.

Hogyan kell ezt az autósülést a kocsiban rögzíteni? Totál nem értem, hol kell az övnek futnia.

http://www.minimano.hu/termekeink/biztonsagi_gyerekules/gyer..

Legjobb válasz: Megdöntöd az ülést, és a biztonsági övet áthúzod az ülés alatt, tehát az ülés és a talp között.

Megdöntöd az ülést, és a biztonsági övet áthúzod az ülés alatt, tehát az ülés és a talp között.
http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=463 Utolsó elõtti képet nézd meg. Így kell megdönteni az ülést, és maga az ülés mögött, a szürke háttámla elõtt megy el az öv. A jobb oldali ülésen látsz egy fehér címkét, mellette picit balra egy piros övfeszítõ mûanyagot. Abba a mûanyagba kell leszorítani az autó biztonsági övét. Átfûzöd az övet az ülés mögött, és a másik oldalon pedig becsatolod lent. Csak 3 pontos biztonsági övvel szabad rögzíteni. Egyébként az ülésen rajta kell, hogy legyen a helyes rögzítés lerajzolva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!