Találatok a következő kifejezésre: Hol kell a hőt, hogy az (2 db)

Hol kell mérni a hőt, hogy az valós értéket mutasson?

Legjobb válasz: Például szájban, de lehet hónaljban is, van aki hüvelyben méri. Ami a legfontosabb: mindig ugyanott mérd, közvetlenül felkelés után, amikor még az ágyban vagy én nem mozogtál elõtte. Ne változtasd a mérés helyét és az idõpontban se legyen nagy elcsúszás.

Például szájban, de lehet hónaljban is, van aki hüvelyben méri. Ami a legfontosabb: mindig ugyanott mérd, közvetlenül felkelés után, amikor még az ágyban vagy én nem mozogtál elõtte. Ne változtasd a mérés helyét és az idõpontban se legyen nagy elcsúszás.
Szia! Mérheted szájban nyelv alatt, hüvelyben v. végbélben. A hónaljban mért hõ nem megbizható. Egyetértek az elõttem szólóval, hogy mindig ugyanott mérd és mindig ugyanabban az órában.

Ha regisztráltam a need for speed hot pursuit-on? AZ EA ra akkor azzal a regisztrációval tudok játszani a battlefield 3-al? Vagy egyáltalán hol kell regelni hogy jó legyen? Linkeket lécci.

Legjobb válasz: Hiába regisztrálsz. Minden játékhoz eredeti CD kulcs kell, amit a megvásárolt játék dobozában találsz.

Hiába regisztrálsz. Minden játékhoz eredeti CD kulcs kell, amit a megvásárolt játék dobozában találsz.
Én abszolút nem értem milyen összefüggést keresel a Need for Speed meg a Battlefield között...
A kérdező hozzászólása: az óké megvan az eredeti játék csak karira kapom meg ! De ha már van ea regem akor az jo lessz a battlefield 3 hoz is?
Majd akkor felrakod az eredeti játékot és az úgyis kérni fogja, hogy regisztrálj meg minden. Most hagyjad még a fenébe majd akkor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!