Találatok a következő kifejezésre: Hol kell a hőt, hogy (4 db)

Hol kell mérni a hőt, hogy az valós értéket mutasson?

Legjobb válasz: Például szájban, de lehet hónaljban is, van aki hüvelyben méri. Ami a legfontosabb: mindig ugyanott mérd, közvetlenül felkelés után, amikor még az ágyban vagy én nem mozogtál elõtte. Ne változtasd a mérés helyét és az idõpontban se legyen nagy elcsúszás.

Például szájban, de lehet hónaljban is, van aki hüvelyben méri. Ami a legfontosabb: mindig ugyanott mérd, közvetlenül felkelés után, amikor még az ágyban vagy én nem mozogtál elõtte. Ne változtasd a mérés helyét és az idõpontban se legyen nagy elcsúszás.
Szia! Mérheted szájban nyelv alatt, hüvelyben v. végbélben. A hónaljban mért hõ nem megbizható. Egyetértek az elõttem szólóval, hogy mindig ugyanott mérd és mindig ugyanabban az órában.

Hogyan kell csinálni a hőmérőzést, és hol tudom a görbét vezetni? A menstruáció első napjától kell mérni a hőt?

Legjobb válasz: www.ciklus.hu - itt lehet vezetni Reggel, még ágyban fekve, az elsõ ébredéskor, nagyjából minden nap ugyanabban az idõben kell mérni ugyanolyan módon (hónalj vagy száj), akkor mutat reális értéket.

http://www.ciklus.hu - itt lehet vezetni Reggel, még ágyban fekve, az elsõ ébredéskor, nagyjából minden nap ugyanabban az idõben kell mérni ugyanolyan módon (hónalj vagy száj), akkor mutat reális értéket.
én úgy tudom, hogy a hüvelyben a legjobb mérni, vagy a nyelv alatt mert az belsõ hõ.. a hónaljat felejtsd el!!!!! a többi úgy van, ahogy az 1. írta..
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nyelv alatt mérem

Ha regisztráltam a need for speed hot pursuit-on? AZ EA ra akkor azzal a regisztrációval tudok játszani a battlefield 3-al? Vagy egyáltalán hol kell regelni hogy jó legyen? Linkeket lécci.

Legjobb válasz: Hiába regisztrálsz. Minden játékhoz eredeti CD kulcs kell, amit a megvásárolt játék dobozában találsz.

Hiába regisztrálsz. Minden játékhoz eredeti CD kulcs kell, amit a megvásárolt játék dobozában találsz.
Én abszolút nem értem milyen összefüggést keresel a Need for Speed meg a Battlefield között...
A kérdező hozzászólása: az óké megvan az eredeti játék csak karira kapom meg ! De ha már van ea regem akor az jo lessz a battlefield 3 hoz is?
Majd akkor felrakod az eredeti játékot és az úgyis kérni fogja, hogy regisztrálj meg minden. Most hagyjad még a fenébe majd akkor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!