Találatok a következő kifejezésre: Hol kell a hőmérsékletet, (4 db)

Hogyan működik pontosan ez a hőmérősdi? Mikor mennyinek kell lennie a hőmérsékletemnek? Van jelentősége, hogy hol mérem?

Legjobb válasz: Van jelentõssége hogy hol méred.Teljesen más értéket ad.Nekem még az sem volt mindegy hogy milyen hõmérõ.Most higanyosat használok, és szájban mérem.A lényeg hogy peteérésnél leesik, majd felmegy a hõd egy pár tized fokot.Ez mindenkinél más.És ha összejön a baba akkor 37-fok körüli a hõ.De ha megjön akkor vissza esik.Jó példagörbék vannak a http://www.hexa.hu oldalon

Van jelentõssége hogy hol méred.Teljesen más értéket ad.Nekem még az sem volt mindegy hogy milyen hõmérõ.Most higanyosat használok, és szájban mérem.A lényeg hogy peteérésnél leesik, majd felmegy a hõd egy pár tized fokot.Ez mindenkinél más.És ha összejön a baba akkor 37-fok körüli a hõ.De ha megjön akkor vissza esik.Jó példagörbék vannak a http://www.hexa.hu oldalon
Megint én vagyok véletlenül rosszul írtam http://www.hoxa.hu
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Az is fontos, hogy minden reggel ugyanabban az órában mérd meg a hõdet. Lehet szájban nyelv alatt, v. hüvelyben. Én mindig higanyossal mértem, megbizhatobb.

A hőmérsékleti görbén hol kell meghúzni a vízszintes vonalat ami alá, ha nem esik a hő, terhességre utalhat?

Legjobb válasz: Ha a ciklus.hu-n vezeted, behúzza õ. (én sem tudtam, ezért kezdtem el ott vezetni). Bocs, nem teljesen a kérdésre válaszoltam.

Ha a ciklus.hu-n vezeted, behúzza õ. (én sem tudtam, ezért kezdtem el ott vezetni). Bocs, nem teljesen a kérdésre válaszoltam.
Szia! Úgy ahogy az elõzõ válaszoló írja, a gép magától húzza be, amikor már van elég adata. Ez alá a vonal alá nem igen kéne menni a ciklus 2. felében a hõdnek, de láttam már elég furcsa görbéket is, amire azonnal rávágtam volna, hogy itt tuti nincs baba, de mint kiderült mégis volt:-)

Hol kell mérni a hőmérsékletet, szájban vagy hónaljban?

Egy kicsit öszezavarodtam,hogy akkor most hol is mérjem?A diokim nem mondta,csak h mérjam.Eddig hónaljban mértem,de nem tudom,jó-e.Ugyanis szinte mindig más.Most járok a 14. napon,ma pl. 36.1 volt,de két napja 36.4-et mértem.Most akkor hogy is van ez?El?re is köszi

Legjobb válasz: én hólajban mérem,és nekem bejött. a lényeg az hogy mindig egy idõben mérj. a reggeli ébredésnél a legideálisabb, eddig mindig össze vissza mérted nem egy idõben?

én hólajban mérem, és nekem bejött. a lényeg az hogy mindig egy idõben mérj. a reggeli ébredésnél a legideálisabb, eddig mindig össze vissza mérted nem egy idõben?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem ugyanakkor járok dolgozni, hétfõn és kedden fél hétre, a többi napon késõbb. Ha fél 6-kor méem, mindig alacsonyabb, mint mikor pl. 8-kor, pedig nem kelek fel az ágyból. Ez okozhat gondot?
ha nemtudod reggel mindig egy idõben mérni akkor válasz ki egy olyan esti órát mikor mindig ráérsz. mert csak úgy tudod meg pontosan ha egy idöben méred.
Szia! A hõmérõzés lényege, hogy MINDIG REGGEL ébredéskor kell mérni, SZÁJBAN, VÉGBÉLBEN, HÜVELYBEN, a hónaljban mért hõmérséklet nem megbizható. Errõl elég sok kérdést tettek fel már itt, keress rá.
Teljesen mindegy mikor kelsz.A lényeg szájban mérd és rögtön felkelés után.Nekem a dokim mondta.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!